15 bedste halværmet tatoveringsdesign til mænd og kvinder

Ærmetatoveringer giver dig en række designs at vælge imellem. De giver et godt område til at udtrykke tatoveringens symbolik med designs som blomster, stammer, polynesiske, drager osv. Designet med halværmet tatovering omfatter kun den halve del af armen, det vil sige fra skulderen til albuerne kun.

Bedste halværmet tatoveringsdesign til mænd og kvinder

15 bedste og stilfulde halværmet tatoveringsdesign:

Her er nogle af de bedste halvtatoveringer, der kan ramme dit hjerte med et enkelt blik.

1. Fugletatovering til halværmet:

Fugletatovering til halværmet

En farverig fugl til tatovering halværmet giver et drastisk udseende, bredt inked af kvinder. Designet indeholder en fugl, rose og en kranielås med en nøgle fastgjort til den. Tatoveringen symboliserede frihed, død, kærlighed, loyalitet, håb osv.

2. Hogwarts halværmet design:

Hogwarts halværmet design

Inspireret af serien om Harry Potter! Armtatoveringen til mænds halværmer er det perfekte område til at portrættere de designs, der er stjålet fra serien, som designet af Hogwarts School. Designet kan også bære din yndlingsperson fra filmen.

3. Half Sleeve Tiger Tattoo Design:

Halværmet tatoveringsdesign

Farlige dyr har altid været det primære valg for mænds halværmet tatoveringer. Blandt dem er tigre mest udvalgt sammen med naturens skønhed med et farverigt præg for at repræsentere styrke, uovervindelighed og magt.

4. Take Me Home Half Sleeve Tattoo:

Take Me Home Half Sleeve Tattoo

Elsker at tegne en sød baby djævel! Hvorfor ikke få det trykfarvet på kroppen! Ja, denne sarte og søde tatovering har vundet flere menneskers hjerte. Djævelen er rødfarvet med en surfestilling på sit våben. Det bærer også et budskab; tag mig hjem, hvilket kommer til at tænke på ved første øjekast.

5. Dragon Half Sleeve Tattoo:

Dragon halværmet tatovering

Kategorien af ​​seje halværmet tatoveringer omfatter også mønster af en drage. Tatoveringen bærer en farlig udseende dragetatovering med flammende udsyn. Dragens design angiver magiske kræfter, fantasi, adel, udholdenhed osv.

6. Sort og grå kranietatovering til halværmet:

Sort og grå kranietatovering til halværmet

3D -tatoveringer har givet kranietatoveringer en ny farlig definition. Den halværmet tatovering med et kranium, der kommer fra armen, giver et usikkert udseende med reservedele i sort og grå skygge. Designet indeholder også en rose og vild stilk.

7. Ulv med citater tatovering til halværmet:

Ulv med citater tatovering til halværmet

Et tatoverings halværmet cover, der bærer både dristige citater og nattescenarier, bæres af kunstelskerne. Tatoveringen bærer en ulv, der trækker mod himlen om natten med citater på himlen, der fungerer som bærerens følelse eller tro. Denne er berømt blandt college -piger.

8. Ganapati halværmet tatovering:

Ganapati halværmet tatovering

Vil du give dit syn et religiøst præg! Ganpati -tatoveringer med halværmet ideer har en række forskellige mønstre, så du kan blive blækket. Tatoveringen er ganske berømt blandt de unge, hvor Lord Ganpati kommer med forskellige stillinger som at sidde, danse, ansigtstatovering osv. Når Ganapati -festivalen kommer dengang, kan unge lide at designe en gud Ganpati i forskellige stillinger.

9. Birketræ med lyn tatovering til halværmet:

Birketræ med lyn tatovering til halværmet

Design med halvarms tatoveringsdæksel, der dækker både birketræets skove og lynet fra himlen, giver bæreren et fantasifuldt udtryk. Den sorte himmel med hvide lyneffekter og rød birk omkring repræsenterer kraft, pleje, energi, holdbarhed osv. Dette er et fedt design blandt de unge.

10. Halværmet portræt tatovering:

Halværmet portræt tatovering

Portrætstatoveringer er den bedste måde at dedikere din kærlighed eller følelser til nogen blandt tatoveringerne med halværmet. Armene giver det et fantastisk rum til at fremvise ansigtet på personen meget smukt. Når det er givet i sort og gråt blæk, giver det livskraften live. Du kan også designe dit personlige makkerfoto; få en skitsestil i dette designmønster.

11. Tribal Lion Tattoo for Half Sleeve:

Tribal Lion Tattoo til halværmet

Halværmet stammetatoveringer, når de er designet med billedet af en løve, giver armene et robust look. Løvernes hovedhår er lavet med mørkt blæk i kurver ved hjælp af stammedesignerne. Tatoveringen viser følelser som styrke, magt, lederskab, sportslighed osv. Hvis du har en holdning, går det med dette design til at fange opmærksomhed.

12. Phoenix Half Sleeve Tattoo:

Phoenix halværmet tatovering

Phoenix tatoveringsdæksel halv ærme giver seeren et farverigt og dejligt udtryk. Phoenix repræsenterer menneskets fald og genfødsel, udødelighed, regenerering, trofasthed osv.

13. Heart in Bottle Half Sleeve Tattoo:

Hjerte i flaske halværmet tatovering

Et tatoveringsdesign, der afslører den sande kærlighed til nogen, er hjertet på flasketatoveringen til halværmet. Tatoveringen bærer et hjerte, der er låst i flasken med et mærke en kærlighed på, som viser den sande kærlighed til nogen.

14. Halværmet baby mælkebøtte tatovering:

Halværmet tatovering til baby mælkebøtte

Blomster halværmet tatovering lavet ved at lave en baby med en mælkebøtteblomst giver et tiltalende udseende. Tatoveringen er vidtfarvet af kvinder eller piger. Tatoveringen bærer også navnet og datoen relateret til den person, som tatoveringen er dedikeret til.

15. Hellig geometrisk halværmet tatovering:

Hellig geometrisk halværmet tatovering

Hellige geometriske tatoveringer er de bedste designs til design med små ærmer. Designet i mørk sort er designet med geometriformer, der resulterer i design af en sommerfugl og to øjne i midten.

Tatoveringen med halv ærme er det bedste sted for at få det bedste og ønskede design farvet. Sammen med alle disse er andre designs, der kan spores, keltiske, fisk, due, ulv, rum, Jesus osv. Hvis du bruger almindelige veste, eller du er en fitness -elsker, så prøv denne slags tatoveringer for at imponere dine venner eller partnere. Få nogle enkle eller flerfarvede halværmet tatoveringer for at acceptere gode kommentarer; du får flere muligheder i denne stil med unikt mønster. I henhold til dit erhverv som en musiker, kan du prøve noget ordentligt design fra ekspert tatoveringsdesignere.