15 Bedste Jesus Tattoo Designs med de bedste billeder

Jesus tatoveringsdesign er til religiøse fanatikere. Disse tatoveringer skildrer Jesus i alle faser af hans liv. Du kan vælge et billede af Jesus, der bliver født eller Jesus som en hyrde eller endda Jesus, der bliver korsfæstet. Du kan gøre tatoveringen realistisk eller beholde den i en simpel sort kontur eller silhuet. Du kan også gøre den stor eller lille.

Bedste Jesus -tatoveringsdesign med de bedste billeder

Du kan endda få tatoveret ordet ‘Jesus’ frem for hele hans billede. Imidlertid har de fleste tatoveringer af Jesus et ansigt iført en tornekrone, blødende og med pinefulde øjne. Der er imidlertid også flere andre store Jesus Kristus -designs til rådighed.

Jesus Tattoo Designs & Ideer med betydning:

De forskellige Jesus -tatoveringsdesigner bliver derfor populære ikke kun hos kristne, men over hele verden. De viser ikke kun din kærlighed til Jesus, men giver dig også et åndeligt blik. Her er de fineste Jesus -tatoveringer med billeder og betydninger for både mænd og kvinder.

1. Jesus tatovering med hjerte og blomster:

jesus christ tattoo

Denne Jesus ansigts tatovering er en kombination af Jesu ansigt, hjerte og blomster. Hjertet er et symbol på kærlighed; derfor angiver denne tatovering kærligheden til Jesus. Blomsterne med blæk er roser, der symboliserer balance, løfte og håb, hvilket indikerer, at Jesus lover at være med dig for altid. Mens den fælles hånd symboliserer nogen, der beder bønner til Jesus. Sloganet skrevet i slutningen af ​​tatoveringen udtrykker den måde, man forlader sit liv på.

2. Jesus håndtatovering med slogans:

Jesus Tattoo på hånden

Denne Jesus -tatovering viser ens hengivenhed over for religion og Jesus. Denne tatovering omfatter Jesus Kristus bag et kors og solstråler. For at tilføje til dens skønhed nævnes et slogan, der siger “I Gud, stoler vi på” for at vise dedikationen til spiritualitet. De grå nuancer, tatoveringen giver, giver det et evigt look. Denne tatovering kan også laves i forskellige farver, men når den er skabt med sort og grå, giver den sit bedste look på dine ærmer.

3. Lille Jesus Cross Tattoo On Finger:

Jesus Cross Tattoo On Finger

Nogle gange behøver Jesus tatovering ikke have Jesus i det. Et simpelt, lille sort kors symboliserer essensen af ​​Jesus lige så godt som hans pinefulde ansigt gør. Denne form for tatovering kan bæres hvor som helst fra fingrene til tæerne. Dette enkle symbol udtrykker din kærlighed til Jesus. Det udføres bredt af teenagere på gymnasierne. Dette symbol udføres bredt i mørk sort farve, da det ser mere imponerende ud i det. Dette er en af ​​de bedste små Jesus -tatoveringsdesigner for evigt til piger.

4. Evig Jesus Head Tattoo med blomster:

jesus tatovering med blomster

Dette Jesus tatoveringsdesign viser Jesus i sin evige form. Tatoveringen viser Jesus velsigne mennesker fra skyerne. Denne form for Jesus er den, efter at han blev korsfæstet. Den mørke sorte farve med grå nuancer giver det et fantastisk look. Denne tatovering bæres hovedsageligt på ryggen og skulderen. Dette er en af ​​de kraftfulde tatoveringer, hvor Jesus blev populær i disse dage.

5. Dedikeret kors med Wings Jesus Tattoo:

jesus cross tatovering

Denne tatovering er et mesterværk, der kombinerer to tatoveringer ad gangen. På den ene side inkluderer denne tatovering korset med vinger, der viser evigheden, mens den på den anden side har en mindeværdig dato og et navn, der angiver, hvilket angiver tabet af en elsket en. Vingerne på korset symboliserer, at den person, som denne tatovering er dedikeret til, var en engel for ham. Korset angiver, at han/hun nu bor i himlen ved Jesu nåde, og datoen angiver dagen, da han forlod denne verden. Disse typer tatoveringer bliver nu populære over hele verden, især blandt kristne familier.

6. Hyrde Jesus -tatovering på hele ryggen:

Jesus som hyrde

Jesu hovedrolle var, at han som hyrde tog sig af sin flok, nemlig menneskerne. En tatovering, der skildrer Jesus som en hyrde, repræsenterer den storsindelighed, som mennesket viste ham. Det er en påmindelse om Guds nåde. Detaljeret og realistisk udseende, det præsenterer et storslået billede. Tatoveringen, der er stor, er generelt påført den brede ryg frem for en arm eller et ben. Du kan endda tilføje citater eller linjer fra bibelen.

7. Blødende Jesus -tatovering på underarmen:

Jesus tatovering på underarmen

Denne form for Jesus tatoveringsdesign bliver berømt på grund af dens anvendte farvekombination. Denne blødende Jesus står over for tatovering viser den smerte, Jesus havde stået over for, før han blev korsfæstet. Det symboliserer den smerte, mennesker udfører for religion og menneskehed mod ondskab. Denne tatovering giver også besked om, at efter at have stået over for flere problemer vinder det gode altid sejr mod det onde. De forskellige farver, der bruges til at gøre denne tatovering livligere. De bloddråber, der er blækket, viser effektivt den smerte, Jesus havde.

8. Billede af Jesus der blev korsfæstet:

Et detaljeret billede af Jesus, der blev korsfæstet

Et detaljeret billede af Jesus, der bliver korsfæstet, er et kølende billede at se på. Designere tilføjer generelt en eller to sørgende, der sidder ved foden af ​​Jesu halte krop. Billedet repræsenterer igen alt, hvad Jesus står for. Den mørke farve og lysegrå nuance tilføjer sin skønhed. Denne form for tatovering bæres bredt på ryggen, da det giver et bredt rum til at se tatoveringen korrekt.

9. Et kronet billede af Jesus Tattoo på hænderne:

Et kronet billede af Jesus

Jesus skulle være Guds søn, sendt til jorden for at bringe menneskehedens befrielse. Således fremstilles han ofte som den konge, han fortjente at være. Et kronet Jesus -ansigt med sit hellige hjerte glødende er således et almindeligt, men fremragende tatoveringsdesign. Hvis det tegnes korrekt, ser det fantastisk ud.

10. Heart Of Jesus Tattoo For Men:

Jesus tatovering til mænd

Et detaljeret billede, der viser Jesus som en besidder af det hellige hjerte, er et andet almindeligt Jesus -tatoveringsdesign. Det ser fremragende ud og er generelt ikke farvet, selvom detaljerne stadig formår at få det til at se udsøgt og attraktivt ud. Det inkluderer en lyskugle bag Jesu hoved og mønstre af blade eller blomster omkring hele billedet.

11. Agonized Jesus Face Tattoo On Arm:

Jesus Face Tattoo On Arm

I disse designs bløder Jesu ansigt generelt, og hans øjne afspejler dyb smerte. På hans hoved sidder en krone af torner. Denne tatovering symboliserer den smerte, menneskeheden fik guds søn til at bære. Det tjener som en påmindelse til menneskeheden, ikke om at synde.

12. En simpel Jesus Navnetatovering på håndleddet:

Jesus navn tatovering på håndleddet

En simpel Jesusordstatovering er bare navnet Jesus i en bestemt skrivestil. Nogle gange tilføjer folk andre udsmykninger som stjerner eller mønstre omkring det. Men de fleste vælger at holde det så enkelt som muligt. Denne form for tatovering kan laves af flere attraktive skrifttyper. Kurverne og korset øger dens skønhed. Denne tatovering kan udføres på hånd, hals, ryg eller håndled. Det ser smukkere ud, når der tilføjes farver.

13. Tribal Christ Jesus Tattoo:

bedste-jesus-tatovering-designs-med-billeder13

Denne Jesus stammetatovering tiltrækker de mennesker, der ønsker små sarte tatoveringer på deres krop. Denne tatovering viser tribal tatoveringseffekter. Designet er lavet med smukke kurver, hvilket gør det mere yndigt. Denne tatovering er et lille stykke af det spirituelle symbol, som kan bæres på håndled, ryg, nakke eller skulder. Denne tatovering tiltrækker for det meste pigerne mod at have det. Tatoveringen viser Jesus Chris i en korsfæstet form, som er meget populær.

14. Mother Mary And Jesus Tattoo Design For Women:

Maria og Jesus

Et andet almindeligt design er et, der viser Moder Maria og Jesusbarnet. Det repræsenterer kærligheden mellem mor og søn og også helligheden i dette forhold. Moder Mary og Jesus tatoveringer ser generelt smukke ud. Der er ikke noget andet ord, der kan beskrive det bedre.

15. Jesus korsfæstede tatovering på bagsiden:

Korsfæstet form for Jesus

En kunstnerisk sort kontur af formen af ​​korsfæstede Jesus er en anden cool idé til Jesus tatovering. Din kreativitet afspejles i den måde, du laver omridset på, og din mening fremgår af billedet. Denne Jesus Kristus kors -tatovering, men ikke realistisk udseende, vil give dig mange anerkendende blikke.

Flere tatoveringsdesigner:

Bedste Jesus Tattoo Designs 1

Bedste Jesus Tattoo Designs 2

Bedste Jesus Tattoo Designs 3

Bedste Jesus Tattoo Designs 4

Bedste Jesus Tattoo Designs 5

Bedste Jesus Tattoo Designs 6

Bedste Jesus Tattoo Designs 7

Bedste Jesus Tattoo Designs 8

Bedste Jesus Tattoo Designs 9

Bedste Jesus Tattoo Designs 10

Jesus tatoveringsdesignerne ses nu ofte blandt mange mennesker, hvor kaste ikke er en bar. Jesus navn tatovering, Jesus tatovering med blomstermotiver, natur, kryds osv. Er nogle berømte tatoveringsdesigner, der bliver populære. Hvis små tatoveringer findes attraktive, adopterer folk kun tatoveringer med et lille kryds eller navn, mens dem, der finder store tatoveringer attraktive, går efter store farverige tatoveringsdesigner. I enhver form har disse tatoveringer altid symboler som kærlighed, fred, menneskelighed, åndelige følelser osv.