15 Bedste Miami Ink Tattoo Designs til mænd og kvinder

Miami Ink er et populært amerikansk tv -program filmet på South Beach, Miami, der ligger på Washington Avenue. Denne populære tatoveringsstue har tiltrukket mange tatoveringsentusiaster til at komme frem og skaffe sig nogle fede, funky, fashionable og vilde designs. Miami Ink giver også deres kunder mulighed for at auditionere, så nogle af dem får mulighed for at blive vist på showet. Kunstnerne, hvorunder der tilbydes underholdning, er Darren Brass, Ami James, Chris Graver, Chriss Nunez og Yojiro Harada. Miami Ink Tattoo Gallery er fyldt med nogle fantastiske tatoveringsdesigner. Og vi har valgt de bedste tatoveringsdesigner fra miami blæk, lige til dig!

Mens du nærmer dig Miami tatoveringsdesign, skal sikkerhed pålideligt ses at holde sig væk fra genoprettende problemer. Disse inkorporerer forebyggende sygdomme, for eksempel hiv, aids, hepatitis og forskellige sygdomme, der kan skaffes gennem deling af nåle, brug af ustyrile redskaber og rodede metoder. Der er et stort antal Miami blæk -tatoveringer, men dem, der er afbildet herunder, er en af ​​de bedste tatoveringer, som du let kan anvende på din krop.

15 Bedste Miami Ink Tattoo Designs til mænd og kvinder

Billeder af Best Tattoo Gallery af Miami Ink:

Følgende er en liste over de mest populære tatoveringsdesigner fra Miami til piger, kvinder og mænd med billeder og betydninger.

1. Leopard -tatoveringen med Miami Ink:

Dyretatoveringer er en indikation på kraft, der er blød eller aggressiv, hvilket også er en del af Miami Ink Tribal -tatoveringer. De er ligeledes en stilforklaring at være i med hoftehoppesværmen. De er desuden fejlfrie med hovedtoppe, hudfavnende bukser og bukser og behøver ikke at genere alt, hvad der er mere dekorativt.

Leopard tatovering med Miami Ink

De pragtfulde nuancer og særprægede planer får dem til at dukke op i en gruppe. Et par eksempler er iøjnefaldende, men en leopard -tatovering kan ikke bestemt være en overvejelse, der leder efter teknik. Selve panteren er en farverig skabning og tager hurtigt hensyn, så tatoveringen ikke kan gå glip af.

2. Miami Ink Dragon Tattoo Design:

Miami Ink Dragon Tattoo

Der er mange former for dragetatoveringsdesign, som alle formidler forskellige konsekvenser. Man burde koncentrere sig om de sociale og bemærkelsesværdige grundlag for den slags drager for at sikre, at de får den bedst mulige, ønskede betydning af deres tatovering. Der er japansk, kinesisk, vietnamesisk, koreansk, hinduistisk, europæisk, fransk og mange forskellige slags mytiske dyr derude for at gennemse, og hver indeholder et alternativt fundament og betydning som angivet af deres individuelle samfund. Et strejf af undersøgelse ville gøre alle, der overvejer vingetormede tatoveringer godt.

3. Baby Angel Miami Ink Tattoo til kvinder:

Engle er guds arbejdere i ethvert religiøst indhold, der anvender udtrykket “velsignet budbringer”. De formidler regelmæssigt meddelelser fra Gud til jorden og overfører data til dem, der er udvalgt af gud for at få sådanne meddelelser. Engeltatoveringer formidler tilstedeværelsen af ​​en voksen mand eller dame med betydelige vinger og jævnligt svingende en corona for at udlede deres dyd. Den regelmæssige spotlight på konsekvenserne af Miami Ink Angel-tatoveringer ser ud til at være som en delegeret, hvad enten det er kerubisk eller voksen.

Miami Ink Angel Tattoo

Angel Miami blæk -tatoveringsdesign bruges ofte som en del af mindesmærker eller hyldest -tatoveringer, hvor en ven eller et familiemedlems bortgang ikke kan angives, eller kan være angivet at holde en ung, men kan ligeledes tale om himmelforsikring og velvære i en højere kraft . Med det endelige mål om sikkerhed kan nogle velsignede messenger -tatoveringer blive portrætteret som at transportere et våben, for eksempel et sværd, for at antyde en kamp mod djævle eller kæmpe mod enhver ulykke for at gå til tatoveringsbæreren. Under alle omstændigheder, uanset om de er kraftige eller rolige, ser det ud til, at tatoverede engle generelt er euforiske stykker, der minder brugeren om at være trofast og fortsætte deres liv for Gud.

4. Tidevand Miami Ink Tattoos på benet:

En tatovering med tidevand behøver ikke at være et fornuftigt udseende fotografisk billede af en ægte smadderbølge i havet. Det kan strække sig fra et stort billede, komplet med en kystlinje eller sky på himlen, til en grundlæggende tatovering af simpelthen bølgede linjer inde i en stamme. En bølge er ligeledes en fantastisk tilgang til grænseflade mellem større tatoveringer sammen.

Tidevand Miami Ink Tattoos på benet

Et ligetil layout kan bruges til at forbinde mindre tatoveringer og omdanne dem til en større smule kropshåndværk. Den mange facets karakter af et tidevandstema udformet med Miami -blæk kan variere betydeligt. Nogle kan være i høj grad punkt for punkt og nuanceret, mens andre kan være en ensom bølget linje, der går i kontakt med noget mere fremtrædende. Dette gør det til en fejlfri tatoveringsoversigt for tats af enhver størrelse.

5. Miami Ink Cross Tattoo på bagsiden:

Cross Miami blæk tatoveringer kan gå i betydning fra det konstruktive til det antagonistiske, men de er generelt lidt individuelle i hensigten med modtageren af ​​tatoveringen. De gotiske kors -tatoveringer, der normalt ses, har typisk ingen religiøs centralitet, men taler dog om smerte, harme eller elendighed.

Miami Ink Cross Tattoo

De har regelmæssigt middelalderlige eller viktorianske konturer, der for det meste er en dæmpet symbolik. Nogle grundlæggende planer for denne form for kryds er af knive med blod i spidsen eller krøllet med spidset metal, hvilket skaber et iøjnefaldende forhold til smerte.

6. Mælkebøtte -tatovering på skulderen ved hjælp af Miami Ink:

Mælkebøtte tatovering på skulderen ved hjælp af Miami Ink

En mælkebøtte stil tatoveringer fra Miami blæk er normalt stærkt kontrasterende i skygge og indeholder en yndig ung mand eller en ung dame sidder forhåbentlig før denne dejlige blomst. Denne form for tatovering er mest velegnet til de unge, der for nylig er flyttet fra deres gymnasier og ville passe perfekt til dem! At sidde stramt for en dejlig blomst at spire er en upåklagelig situation for de højtstående lærde, der også foregriber noget usædvanligt i deres liv.

7. Miami Ink Mermaid Tattoo på hoften:

Miami Ink Mermaid Tattoo på hoften

Havfruer er mystiske og fantastiske skabninger, der var kendt for at lokke sømændene med deres slående udseende og smukke stemmer. De er en del af fantasiverdenen og er blevet et meget populært tatoveringsdesign for kvinder i dag. En havfrue -tatovering fra Miami blæk, der viser billedet af en havfrue, der står i en herlig kropsholdning, er et symbol på magt og autoritet.

8. Miami Ink Tribal Tattoo:

Miami Ink Tribal Tattoo

Miami Ink -tatovørerne er eksperter og ved præcis, hvordan de skal levere en tatovering, der vil se fantastisk ud på dig. Et eksempel vil være tribal Dragon Tattoo. Denne tatovering er lavet i farven sort og viser billedet af en drage i en meget traditionel og kunstnerisk stammestil. Det viser kreativiteten og det unikke ved Miami Ink -tatoveringsdesignerne.

9. Miami Ink Heaven Tattoos:

Miami Ink Heaven Tattoos

Himlen Miami blæk tatovering er smuk at se på. Det viser skillet mellem godt og ondt. Tilstedeværelsen af ​​engle gør det meget mere attraktivt. Dette er et af de indviklede og mere populære Miami blæk -tatoveringsdesigner til mænd.

10. Miami Ink Rose Tattoo Design til kvinder:

Miami Ink Rose Tattoo Design til kvinder

Miami Ink -salonen ved virkelig, hvordan du får din tatovering til at se behagelig, attraktiv og smuk ud. Et billede af en lysegul rosenbuske på din fod giver det et unikt udseende. Du vil med garanti modtage komplimenter, når du får dette design farvet.

11. Miami Ink Feather Tattoo for piger:

Miami Ink Feather Tattoo til piger

Et fantastisk design set blandt Miami -blæk -tatoveringsdesignerne er dem, der har billedet af en farverig fjer på bagsiden af ​​øret. Dette særlige design ser meget smukt ud og er meget realistisk på samme tid. Det er et godt valg for unge kvinder. Nu er det tid til at flaunt denne tatovering for dig.

12. Smukke pigetatoveringer fra Miami Ink:

Smukke pigetatoveringer fra Miami Ink

Det smukke piges tatoveringsdesign er virkelig en fantastisk skabelse på ryggen. Ideen om to kvinder klædt i sanseligt tøj ser tiltalende og attraktiv ud. Denne Miami -tatovering bæres bedst bagpå, da bagsiden giver dig mere plads til at passe karaktererne sammen med de andre nødvendige funktioner, der skal tilføjes.

13. Splashing Waves Tattoo on Arm By Miami Ink:

Splashing Waves Tattoo on Arm af Miami Ink

Et fantastisk tatoveringsdesign set i Miami Ink Tattoo Gallery er det med stænkende bølger. Det viser billedet af stærke og mægtige blå bølger, der suser med al sin kraft. Det står som et symbol på magt og autoritet og er virkelig et fantastisk design.

14. Hope Bound Heart Miami -tatoveringer på halsen:

Hope Bound Heart Miami -tatoveringer på halsen

The Hope Bound Heart Tattoo er en unik skabelse af Miami Ink -tatovørerne. Den indeholder billedet af to smukke blåfugle, mellem hvilke et rødt hjerte er placeret. Et langt banner løber hele tiden sammen med det, der siger “Hope Bound Heart”. Det står som et symbol på inspiration og fred.

15. Miami Ink Tiger Face Tattoo:

Miami Ink Tiger Face Tattoo

Så mange mennesker i verden ønsker at give sig selv et voldsomt og modigt udseende. For denne form for skare ville det bedste tatoveringsdesign være leopard -tatovering Miami -blæk. De står som et symbol på styrke og beslutsomhed og betragtes som nogle af de hurtigste vilde dyr i verden. De får din tatovering til at se fantastisk og fabelagtig ud.

Du kan gøre dette ved bare at gå til tatoveringsbutikker og tatoveringsspecialister, der er fuldstændig autoriseret. Hvad mere er, du selv skal kontrollere, at alt, hvad der trænger ind i din hud, er nyt og sterilt.