15+ bedste samoanske tatoveringsdesigner og betydninger!

Det mest almindeligt anvendte polynesiske ord på det engelske sprog er tatoveringen. Hvornår og hvordan ordet ‘tatovering’ kom til at blive brugt, er emne for mange debatter, men der er ingen tvivl om, at det er en ændring af det polynesiske ord ‘Tatua’. Således er samoanske tatoveringer faktisk den oprindelige slags tatoveringer. Deres designs har et typisk stammelook, og de er altid sorte og ikke farvede. Alligevel formår de altid at se udsøgte og komplicerede ud.

Samoansk tatoveringsdesign

Samoanske tatoveringer har mange skaller. Disse er for det meste skildpaddeskaller, der repræsenterer levetid, frugtbarhed, velvære og fred. Andre gange viser den muslingeskaller, der symboliserer skjolde, beskyttelse og intimitet. De bruger også ‘Marquesan -korset’, som symboliserer den sarte balance mellem de forskellige naturelementer. Der er flere andre typiske symboler, der bruges af samoanske tatoveringer. Disse tatoveringer er generelt udbredt og dækker store længder af din krop.

Samoanske tatoveringer Betydninger og billeder til mænd og kvinder:

En samoansk tatovering er et smukt eksempel på overordnet kropskunst. Hvis du er en kriger, en fighter af natur, skal du gå efter den samoanske natur. I denne artikel har vi en liste over samlingen af ​​de øverste samoanske tatoveringsdesigner med billeder og betydning for dig.

1. Samoa tatovering med halsudskæring:

Halsudskæring samoanske tatoveringer

Hvilket mandigt udseende dette samoanske design er. Udseendet minder os om de gamle krigere. Der er et ansigt, der ligner en hellig sol, der tilbedes. De andre designs, der dækker halsudskæringen, giver en følelse af et imperium. Brydere eller mænd, der elsker krig og kampe, ville elske at tegne en sådan designet samoansk tatovering for at vise deres mandlige styrke.

Rødderne til den samoanske kultur, Tatau -kunsten går ud over den eneste udsmykning, men symboliserer også mandighed og stammefakta. Det viser den væsentlige overgangsritual i den samoanske stamme. På en måde giver det også et smykkedesign. Halskanten, albuerne er så forfærdeligt udskåret med kunst, der ligner smykkestykker. Konturen får en sløret nuance, der giver et præget design, der ligner et 3D -mønster.

2. Diagonal kropstatoveringer:

Diagonale kropstatoveringer

Vi har alle set mange designs i hele kroppen og i ryggen, når det kommer til tatoveringer i samoansk stil og også mange bryst- og bendesigner, men denne er meget forskellig fra resten. Dette kan vurderes som et af de mest stilfulde samoanske stammetatoveringsdesigner, og placeringen er pluspunktet her.

Her udføres hele designet på den forreste del af kroppen og spredes fra det ene hjørne til det andet på en diagonal måde. Det er et rigt design og dækker dermed en stor del af kroppen, men også det på en måde, så det ser meget pænt og rent ud.

3. Samoansk blomstertatoveringsdesign på armen:

Blomstret tatoveringsdesign

Blomstermotiver giver os mange muligheder at vælge imellem, selv når vi taler om stammetatoveringer eller samoanske tatoveringer. Det er ikke nødvendigt, at vi får en rose påført din krop, fordi du vil have et blomstermønster. Hvis du ser nærmere på denne samoanske tatovering, finder du en hibiscus med bandsamanske udførelser på begge sider af den for at dække den øverste del af underarmen smukt. De typiske samoanske mønstre ser meget smarte og grafiske ud, og det er en cool for både mænd og kvinder.

4. Enkel samoansk tatovering på bagsiden:

Enkel-samoansk-tatovering

Dette er et enkelt og ædru design blandt de samoanske tatoveringer. Mønsteret i de cirkulære grænser symboliserer havets bølger, den øverste runde i cirklen består af et hajtandemønster. På samme måde betyder alle mønstre i en polynesisk tatovering det ene eller det andet, der er en del af den traditionelle tro.

Denne cirkulære samoanske tatovering ser godt ud på mænd såvel som kvinder på grund af sin enkelhed. Det mørke blækmønster understreger dets skønhed. Dette design af en samoansk tatovering kan også laves på bagsiden. Moderne samoansk tatovering indeholder dette mønster. Moderne samoanske designs omfatter geometriske former, cirkulære designs andre end de traditionelle polynesiske skarpkantede former.

5. Feathery Feminine Samoan Tattoo:

Feathery Feminine Samoan Tattoo

Sikke et smukt mønster. Enhver pige ville elske designet ved første øjekast. Og hvorfor kun piger? Drenge ville elske at have øje med sådan en smukt rygløs tatovering iført pige. Den samoanske tatovering har fantastiske blandinger med meningsfulde mønstre, der laver et fjerlignende design.

Mennesker rundt om i verden, der er påvirket af samoansk kultur, tilføjer ofte symboler relateret til naturen, der omfatter sommerfugle, fugle, skildpadder, hajtænder, fjer osv. Folk skærer endda en tatovering bag øret, selvom det er ret smertefuldt. Men folk går igennem smerten for deres passion.

6. Samoansk spinal tatovering til piger:

Samoansk spinal tatovering til piger

Dette er et design, der løber langs hele din rygsøjle og danner dets struktur ved hjælp af typiske polynesiske symboler. Samlingen af ​​disse symboler fortsætter med at udtrykke forskellige betydninger. Men når det ses af en lægmand, ligner det en smuk tegning af din rygsøjle.

7. Samoansk fodtatovering til kvinder:

Samoansk fodtatovering til kvinder

Disse omfatter blomstermønstre med de andre typiske polynesiske symboler. Blomsterne får det til at se mere feminint ud, og disse tatoveringsdesigner vælges således kun af kvinder

8. Samoansk underarmstatovering:

Samoansk tatovering på underarmen

Denne tatovering passer til din underarm som et udsøgt bånd. Det ligner et ornament, der ville blive båret af de gamle egyptiske faraoer. Det har det samme overordnede udseende som de andre samoanske tatoveringer, men betyder uanset symbolerne i det symboliserer.

9. Samoansk brysttatoveringsdesign:

Samoansk brysttatovering

Da samoansk design når det er bedst, er dem der dækker og strækker sig over brede områder, kan dette let opføres blandt de bedste samoanske tatoveringsdesigner. Her er den øverste del af brystet smukt farvet med et meget pænt design, og det camouflerer også musklerne i det tonede bryst.

Dette design er især en version af sommerfuglen med mange stammemønstre for at få det til at se meget anderledes og innovativt ud. De skyggefulde dele og linjer får det hele til at se så teknisk ud, og det er svært at tro, at det kun er den menneskelige hånds arbejde.

10. The Samoan Turtle Tattoo Design:

Den samoanske skildpadde -tatoveringsdesign

Skildpadden i den samoanske kultur er et vigtigt dyr. Generelt symboliserer det lang levetid, velvære og fred. Skildpaddeskaller bruges almindeligvis i samoanske tatoveringsdesigner.

11. Samoansk fuldtatovering til mænd:

Samoansk tatovering med fuld ben til mænd

Denne form for tatovering strækker sig gennem hele længden af ​​dine lægmuskler. Det indeholder alle de typiske polynesiske symboler for havet, fisk og så videre. Den samoanske tatoverings store evne er på den fremragende måde, de forskellige symboler er samlet til at smelte ind i hinanden og fremstå som et smukt design!

12. Samoansk tatoveringsdesign:

Samoanske rygtatoveringer

Det er et udførligt kapitel, hvis vi vil vide detaljeret samoanske tatoveringsdesigner og betydninger, men det er også meget interessant. Vi har set mange tilbage -tatoveringer til dato, men disse samoanske tatoveringer ser federe ud end mange andre. Disse er krigerlignende tatoveringer og skildrer en masse tapperhed, som normalt findes i samoanske stammetatoveringer. Sådanne udseende af tatoveringer gør dem til gode muligheder for mænd, der elsker brede designs til at flagre ryggen.

13. Cirkel Samoanske tatoveringer:

Cirkulære samoanske tatoveringer

Der er altid en forskel mellem katolske tatoveringsdesigner og resten, men det er forkert, hvis du tror, ​​at korset kun bruges i det tidligere. I denne samoanske tatovering vil du se, at der er et cirkulært mønster og et kryds i midten, men dette kors er mere et stammekorssymbol frem for et katolsk kors. Der er også en række andre symboler og designs i denne lille tatovering. Denne tatovering er meget pæn og ren og kan dermed gøres til en del af hvor som helst på kroppen.

14. Feather Samoan Tattoo:

Fjer samoansk tatovering

Når vi taler om samoansk tatoveringsdesign, taler vi ikke kun om stammedesign og krigerprint. Der er en masse anden variation til samoanske designs som denne. Dette er en fjertatovering med de samme samoanske kurver og udskrifter inde i fjeren.

Færdighedsniveauet er meget godt synligt her med alle de indviklede kurver og symboler, og det er en af ​​grundene til, at samoanske tatoveringer er berømte over hele verden, De ser så grafiske ud, og målingerne er bare så perfekte fra alle vinkler.

15. Samoansk stamme skulder tatovering:

Samoansk stamme skulder tatovering

Denne slags dækker hele dit skulderblad og en stor del af din øvre bicep. Den indeholder de normale symboler med hvirvler og spiraler til at udfylde hullerne. Havsymbolerne hjælper ofte i denne opgave. Havet i den samoanske kultur symboliserede døden for verden over, fordi det samoanske folk troede, at havet er, hvor man tog hen, efter man døde.

16. Samoansk fuldarmstatovering:

Samoansk tatovering med fuld arm

Denne form for tatovering løber langs hele din arm. Det er som en tatovering med fuld ærme. Samoan Tattoo ligner en del af en rustning, som du muligvis har på. Det sport de typiske polynesiske symboler og ser lige så fremragende ud som alle de andre samoanske tatoveringer.

 

17. Samoansk tatovering Sun On Arm For Men’s:

Samoansk tatovering sol på arm til mænd

Soler er en del af mange samoanske tatoveringer. De er generelt inkluderet med andre typiske symboler for at udtrykke vigtige betydninger. Solen i den samoanske kultur står for rigdom, lysstyrke, storhed og lederskab. Dette er den mere generelle betydning af solen. Men dette kan varieres ved brug af andre symboler og designs. Den slags stråler, der bruges eller solens udtryk osv., Er vigtige determinanter for, hvad tatoveringen rent faktisk symboliserer.

18. Samoansk Face Tattoo Design:

Samoansk ansigts tatoveringsdesign

Denne tatovering går over dit ansigt og din hals. Det giver dig et skræmmende gammelt krigerudseende. Det indeholder symboler som spydspidsen, der viser mod og en krigers dygtighed og ‘enata’, som er polynesiske menneskelige former, der repræsenterer guden og dens magt.

19. Traditionelle mønstre af Tiki Face i samoansk tatovering:

Traditionelle mønstre af Tiki Face i samoansk tatovering

Dette er et af de originale designs af den samoanske tatovering, der kommer i en polynesisk tradition. Designet i denne tatovering består af et ansigt, der har et design, der er navngivet under Tiki -mønstre, de andre mønstre, der slutter det, betyder forskelligt i henhold til traditionen. Der er specifikke navne givet til forskellige mønstre lavet af forskellige dele af kroppen.

For eksempel adskiller et antal linjer i designet, formen placeret på det bageste, alle med arten af ​​den person, der er anerkendt i samfundet. Lad os sige skildpadden, muslingeskallerne, et menneskes ansigt, kraniet; hajtænderne, musen, havets bølger osv. er store og meget anvendte mønstre.

Således er samoansk tatoveringsdesign her adskilt fra Tribal tatoveringsdesign, hvilket er en meget almindeligt begået fejl, og vi har også lært at vide, at der kan være hundredvis af varianter af disse tatoveringer, hvorfra vi kan vælge de bedste.

Så her er smukke samoanske tatoveringsdesigner, der følger den polynesiske kultur. Mænd og kvinder går stort set efter de samoanske designs, da det ser meget smukt langtfra og er øjnene behageligt. Du kan gå til en ekspert tatoveringsdesignmager, der kender den polynesiske kulturs historie og kender til de forskellige mønstre, der er inkluderet i traditionen, da den beskriver noget ejendommeligt ved den.

Mennesker med hård natur, der er stærke til at bære smerter og vanskeligheder, falder ind under sådanne valg. Der er endda piger, der vælger hårde designs, når de går igennem en hård tid i livet. Tatoveringerne afspejler tankerne i det menneskelige sind, så vælg din tatovering i overensstemmelse hermed.