15 bedste tatovører rundt om i verden

Tatovering er en voksende trend. Der er flere verdensberømte kunstnere, der er kendt for deres needling talent. Disse kunstnere er velkendte og har udført designs på berømte kunder. I disse dage bliver de gamle og andre stammetyper af mønstre mere trendy. Der er også andre former for formater som de traditionelle trusse -designs. Du kan også få andre fugle af maletype og blomstermotiver udført. Der er nogle fagfolk, der specialiserer sig i at lave en række blomstermotiver.

De fleste af disse mønstereksperter kan også give dig tilpassede designs, der passer til din smag. Normalt er gebyrerne for brugerdefinerede mønstre højere, og du bliver nødt til at betale flere penge til dem. Du kan også få andre typer vovede mønstre som et kranium og en anden asiatisk type designs som kirsebærblomstringen og andre Koi -fiskemønstre fra nogle af disse mønstereksperter. Der er mange kunstnere, der laver denne type mønstre. Mange af dem har specialiseret sig i bestemte former for formater, og der er andre fagfolk, der kan give dig enhver form for tatoveringsdesign.

Bedste tatovører:

Nedenfor er de 15 berømte tatovører, der er verdensberømte.

1. Rob Kelly:

tatovører

Han er kendt for sine traditionelle og japanske designs. Hans tatoveringer har en trend og et format, der minder om asiatiske mønstre. Du kan også få moderne og andre traditionelle mønstre fra denne person. Han er en kendt kunstner inden for denne kreative linje. Du kan også få lavet en række forskellige rosemønstre eller den traditionelle type pige- og spurve -designs. Han er den bedste tatovør i verden.

2. Keith Underwood:

Keith Underwood

Han er en elev i rækken af ​​de berømte kunstnere, der har udført flere designs. Denne kunstner har selv udført sit kreative arbejde i over et årti. Han er elev af afdøde Mike Malone. Keith er berømt for sine traditionelle designs. Du kan få farverige mønstre udført fra hans butik. Hans butik ligger i Chicago.

3. Lana Wingo:

Lana Wingo

Lana har specialiseret sig i at lave slikskalle og andre vovede mønstre. Du kan se en række af hendes værker i blade og andre udstillinger.

4. Valarie Vargas:

Valarie Varghas

Valerie har specialiseret sig i traditionelle og andre blomstermotiver. Du kan få næsten alle slags mønstre udført fra hendes butik.

5. Bailey Hunter Robinson:

Bailey Hunter Robinson

Bailey har specialiseret sig i traditionelle og kunstneriske designs. Han laver flere farverige og andre folkekunstmønstre.

6. Placaso:

Placaso

Han er en meget populær og berømt kunstner. Du kan få lavet en række forskellige mønstre fra hans butik. Han er en af ​​de store tatovører rundt om i verden.

7. Nao Takamura:

Nao Takamura

Denne kunstner er kendt for at være en meget kendt asiatisk mønsterekspert, der er berømt for sine japanske mønstre. Du kan også få tilpassede farverige mønstre fra hans butik. Hans japanske design er kendt for at være meget berømt.

8. Regino Gonzales:

Regino Gonzales

Regino har lavet en række designs. Hans kunstneriske arbejde har sorte blæk og andre traditionelle designs.

9. Woon Kim:

Woon Kim

Hans kvindelige figur tatoveringer er meget populære. Han har udført forskellige mønstre for mange af sine klienter. Han er også en af ​​de bedste tatovører i verden.

10. Fejl:

Fejl

Bugs er kendt for at være en kendt maler og også en tatovør.

11. Thomas Hooper:

Thomas Hooper

Han er en kendt kunstner. Hvis du vil have stammønstre, kan denne professionelle give dig en række gamle mønstre. I disse dage bliver maori og polynesisk design meget populære. Han har udført sine designs på en række kendte klienter. Hans mønstre og tegninger har været omtalt i en række blade og også i en række nyhedsartikler.

12. Bert Krak:

Bert Krak

Han er kendt for at være en meget populær mønsterekspert fra Brooklyn. Du kan se en række af hans værker offentliggjort i blade og andre nye artikler. Han laver en række designs og også traditionelle mønstre. Han har udført sit kunstværk på en række berømte berømtheder.

13. Norm:

Norm

Han kom til berømmelse fra galleriværker. Hans kunstværker vises i forskellige blade. Hans interviews er blevet offentliggjort i mange nye artikler. Han vides at have udført forskellige mønstre fra blomsterprint til andre slikskallen designs. Hans designs er kendt for deres kunstneriske skrifttypeformater. Han har udført forskellige typer skrifttypedesign på sine klienter.

14. Horishow:

Horishow

Hvis du leder efter et traditionelt koifiskmønster, kan denne kunstner lave et skræddersyet mønster til dig. Denne anerkendte professionelle har været omtalt i en række japanske og asiatiske blade. Han er kendt for sin kunstneriske og farverige kunst. Du kan få en række forskellige mønstre fra hans butik. Hvis du vil have noget som et back -back -design med kirsebærblomster og andre mønstre i samurai -maleri, kan du tjekke hans butik. Han kan også lave tilpassede kinesiske designs. Du kan også få andre typer mønstre fra denne kunstner. Hvis du vil have blomsterprint, kan du også få farverige 3D blomsterprint efter din komfort. Du kan få sådanne mønstre i enhver position. Hvis du vil have traditionelle kinesiske mønstre, kan du gøre dem på armene, ryggen eller frontalen, og du kan også gøre dem på lårene. Disse er ret populære og trendy. Horishow har specialiseret sig i en række japanske formater. Du kan få flere kunstneriske mønstre fra hans butik.

15. Daniel Dimattia:

Daniel DiMattia

Denne tatovør er berømt for sine geometriske og stammemønstre. Du kan få en række stammedesigner fra hans butik. Hans mønstre og tegninger er blevet offentliggjort i en række blade og også flere nyhedsartikler. Han er kendt for sine kunstneriske mønstre. Hvis du vil have en maori, polynesisk eller et helt gammelt mønster med fuld ryg, kan du få dette gjort fra Daniel. Mange berømtheder har fået lavet mønstre fra hans butik. Han er kendt for sine geometriske og andre mørke blækmønstre. Han er også kendt for sine blomstermønstre, som han gør på de gamle designs. Du kan få forskellige mørkfarvede brugerdefinerede blomsterprint fra hans butik.