15 Bedste Vædderen Tattoo Designs til fyre og piger!

Vædderen er en person, der er født mellem 21. marts til 19. april i ethvert år. Hvis du er en, så er din planet Mars stjernetegnet, og din personlighed omfatter at være optimistisk, en person, der er uafhængig og også modig. Du er kendt for at være enkel, men modig, hård, men rolig og meget generøs. Vædderen er en person, der får besked på at blive født som ledere og dem, der altid er parate til at handle på hvad som helst når som helst. Desuden, hvis du er en Vædder og ønsker at blive blækket, er der ingen ringere end dit eget Vædderen tatoveringsdesign til dig. Vædderen tegn tatovering beskriver lignende designs som din egen individualitet, viser mod, modighed, uafhængighed og frihed. Her forklarer vi i vores guide de foretrukne ideer til Vædder -symboletatoveringer, du kan prøve.

Seneste Vædderen Tattoo Designs til fyre og piger

15 Enkle og bedste Vædderen Tattoo Designs:

Folk elsker at vise deres stjernetegn ved at få lavet en tatovering på deres ønskede kropsdel. Dette skyldes, at stjernetegnets tatoverings tegn viser noget, der er en del af dem og er deres personlige identitet. Lad os nu diskutere de 15 bedste Vædderen stjernetegn tatoveringsdesign med billeder og betydninger for både mænd og kvinder. Disse Vædderens stjernetegn tatoveringer er dem, der er ret populære, betydningsfulde og også stilfulde. Tjek dem her.

1. De farverige Vædder Horoskop Tattoo Designs:

De farverige Vædder Horoskop Designs

Denne særlige Vædderen tatovering er så farverig, at enhver pige vil prale af det. Ja, denne tatovering er beregnet til piger. Tatoveringen kan sportes på bagsiden af ​​armene. Tatoveringen viser næsten hele gedens krop, som yderligere symboliserer stjernetegnet, Vædderen. Sammen med iøjnefaldende farver kan vi se mange smukke mønstre og designs, der får dette blækkede Vædderen-motiv til at se så dragende ud. En ægte arian ville bære den med lukkede øjne. Med denne tatovering kan man også vise sin kærlighed til geden. De smukke mønstre og den kontrasterende farvekombination får et enkelt design til at se guddommeligt ud. Prøv denne rolige, men dristige Vædderhoroskop -tatoveringer, hvis du er en, der ønsker at prale af denne kunstneriske stil.

 • Kropsplacering: Denne Vædder horoskop tatovering er god at placere på armeområdet.
 • Størrelse: Prøv denne enkle Vædderen tatoveringer i mellemstørrelse for at prale det godt.
 • Hudfarve: Denne blandt de bedste Vædder -tatoveringer er god, hvis den er på nogen hudfarve, da de passer godt til alle farver.
 • Farve: Brug dette design med røde og sorte nuancer for at se fed og hård ud.
 • Egnet køn: Kvinder kan prøve denne slags Vædder billeder tatoveringer.

2. The Funky Tattoo Aries Designs til mænd og kvinder:

The Funky Tattoo Aries Designs til mænd og kvinder

Denne funky, Vædderen tatovering vil se godt ud på armene. Denne særlige Vædderen tatovering sport en smuk tegneserielignende stil. Det er helt anderledes end alle de designs, du har set indtil nu. Man kan anvende forskellige farver på designet for at få det til at se dragende ud som det på toppen. Her kan vi kun se en digital skitse af Vædderen tatoveringsdesign. Ram er blevet udført meget smukt. Denne tatovering vil fungere som en maskot for alle, hvis stjernetegn er Vædderen. Dem, der elsker at have en farverig, men mild og rolig tatovering, kan prøve dette design.

 • Kropsplacering: Dette er en fantastisk tatovering Vædderdesign, der skal prøves på arme eller ryg.
 • Størrelse: Brug denne tatovering i mellemstørrelse for at se godt ud.
 • Hudfarve: Enhver hudfarve kan helt prøve denne lyse tatovering.
 • Farve: Dette er kun godt i den farvede version af designet.
 • Egnet køn: Mænd og kvinder kan begge helt prøve dette Ariestattoo -billeddesign.

3. Vædderen sorte tatoveringer til mænd:

Tatoveringer til mænd

Her har vi endnu en smuk, Vædder symbolsk tatovering. Det er et af de bedste Vædderens tatoveringsdesign til mænd med en stor ryg, som aldrig går galt nogensinde. Symbolet for det første stjernetegn er så smukt, at enhver gerne vil have det på kroppen. Her er tatoveringsdesignerne udført ved hjælp af den gyldne farve, hvilket gør dette blækmotiv helt anderledes end hvad du har set indtil nu. At have denne tatovering på armene hjælper dig med at få opmærksomhed mod dig selv. Tatoveringen vil være ideel til ægte arianere. Ariestattoo til mænd, som vist ovenfor, er for unge moderne mænd, der er modige, voldsomme og modige. Få det som vist på billedet ovenfor for at skille sig ud fra andre.

 • Kropsplacering: Brug denne mænds Vædder -tatovering på bagsiden for at se godt ud.
 • Størrelse: En større tatovering af dette design passer bedst.
 • Hudfarve: Brug dette for at mænd til lys til medium hudfarve skal se godt ud.
 • Farve: Denne tatovering er kun god i sorte og grå nuancer.
 • Egnet køn: Dette tatoveringsdesign er bedst egnet til mænd, og dette er helt en Vædderen tatovering til fyre.

4. Vædderen Lettering Tattoo på hånden:

Lettering Tattoo på hånden

Nogle gange spiller tatoveringsdesign og figurer en meget forvirrende rolle med hensyn til at forklare deres reelle betydning, og folk har en tendens til at blive forvirrede over, hvad dette design er til? Dette er grunden til, at denne teksttatovering er udført. Med det samme at skrive navnet på stjernetegnet gør det let for et tatoveringsdesign at formidle en bestemt betydning. Vædderen tatovering kan forstærkes med noget kunstnerisk præg og blomster- eller stjernemønstre for at gøre det mere attraktivt. Du kan yderligere let tilpasse denne tatovering, som du vil i forskellige designs i ender og begyndelser. Prøv det som du vil, og du vil helt sikkert elske det.

 • Kropsplacering: Denne Vædderen stjernetegn tatovering er god til at blive prøvet på armene eller bagsiden af ​​skulderen.
 • Størrelse: Brug denne tatovering kun i mellemstørrelse for at se godt ud.
 • Hudfarve: Enhver hudfarve kan helt prøve denne tatovering.
 • Farve: Sort farve passer kun til denne slags tatoveringer.
 • Egnet køn: Dette er godt for både mænd og kvinder.

5. Small Aries Symbol Tattoo:

Små Vædderen Symbol Tattoo

Selvom vi ved, at en vædder symboliserer Vædderens stjernetegn, har den også et andet symbol for dens repræsentation. Det er ‘to vædderhovedhorn’. Denne lille tatovering er også taget som et fælles og primært symbol på Vædderen Zodiac. Dette design er enkelt, lille og tydeligt viser, at du er en arian. Enten få det gjort i sort eller brug en anden farve, denne tatovering mister aldrig sin charme. Dem, der ønsker en minimalistisk slags tatoveringer, kan prøve denne form for enkelt design, da det ikke er tungt og alligevel meget meningsfuldt.

 • Kropsplacering: Denne tatovering er velegnet til arme eller håndled.
 • Størrelse: Denne tatovering er god enten i lille eller mellemstørrelse.
 • Hudfarve: Få dette til enhver hudfarve, som det passer til alle.
 • Farve: Sort er den rigtige farve til denne tatovering.
 • Egnet køn: Dette er et design til både mænd og kvinder. Dette kan være et fantastisk Vædderen tatoveringer design til mænd og også Vædderen kvinder tatovering.

6. Vædderen tatovering til piger:

Tatovering til piger

At give Vædderen -symbolet et blomstret præg ved at omslutte det i slyngplanter og blade er en perfekt måde at prale designet og gøre det mere attraktivt. Det giver et feminint touch og viser kvinders elegance. Enten få det gjort med sort blæk eller tilføj farver. Denne tatovering ophører aldrig med at forbløffe nogen med sin charme. Dette er et af de bedste og perfekte Vædderen tatoveringsdesign til piger, der er interesseret i stjernetegn.

 • Kropsplacering: Girly Aries tatoveringsdesign er ideel, når den placeres på håndled eller bagsiden af ​​nakken.
 • Størrelse: Denne Vædder-tatoveringer til kvinder er god, når den er en mellemstor.
 • Hudfarve: Prøv dette design, så lyse og hvedeagtige hudtoner ser godt ud.
 • Farve: Brug dette i et lignende farverigt format for at se godt og naturligt ud.
 • Egnet køn: Dette er et godt Ariesgirl tatoveringsdesign.

7. Vædderen Tribal Tattoo:

Vædderen stammetatovering

Et skitseret vædderhoved er også et stærkt symbol på udtryk for en arian. Rams hoved skildrer styrken og den modige side af en person. Da denne tatovering har en længde og lav bredde, er den bare perfekt til armen og benene. Selvom sort blæk på det ser smukt ud, kan du til denne slags tatoveringer vælge din yndlingsfarve. Dette er en form for Vædderen stammetatovering, som er enkel, men ganske meningsfuld, givet den indre betydning af mod og udfordrende.

 • Kropsplacering: Denne lille Ariestattoo er god, når den trykkes på arme eller ben.
 • Størrelse: Denne tatovering er god i lille eller mellemstor størrelse med lav bredde.
 • Hudfarve: Brug denne tatovering på enhver hudfarve, som du ønsker.
 • Farve: Denne Vædderen stjernetegn tatovering er kun god på sort farve.
 • Egnet køn: Mænd og kvinder kan begge helt prøve denne tatovering.

8. Flower Aries Tattoos for Women:

Flower Aries Tatoveringer til kvinder

Arian tatoveringselskere elsker også et blomstrende træ med rødder og med en stilk som horn af vædderen. Dette design er velegnet til din ryg, arme eller talje. Det fremhæver symbolet på Vædderen Zodiac, som tydeligt viser, at du er en arier. Denne type bedste tatoveringsdesign til kvinder med en smuk ryg. Hvis du er en, der elsker natur og blomster, så er denne Ariesflower -tatovering helt for dig. Dette betegner den rolige og kærlige person, som du er indefra.

 • Kropsplacering: Bagsiden af ​​nakken og taljen er et godt sted at prøve denne tatovering.
 • Størrelse: Brug denne Vædderen tatovering i mellemstørrelse.
 • Hudfarve: Enhver hudfarve person kan helt prøve dette.
 • Farve: Denne Ariesstar -tatovering er kun god i sort og rød farve.
 • Egnet køn: Kvinde er det bedste valg at prøve denne tatovering.

[Læs også: Armbånds tatoveringsdesign til mænd]

9. Angry Aries Tattoos for Men:

Angry Aries Tattoo til mænd

Folk, der elsker, viser, at de er stærke i naturen, aggressive eller dæmpede går normalt efter dette tatoveringsdesign. Angry Ram er en perfekt måde at vise, at selvom du er arian, bør andre ikke tage dig for givet, selvom nogle mennesker får denne tatovering udført bare for sjov og for at vise, at de er farlige i naturen.

 • Kropsplacering: Denne tatovering passer perfekt til arme og skulder.
 • Størrelse: Denne Vædderen hovedtatovering er god i stor størrelse.
 • Hudfarve: Enhver hudfarve mænd kan helt prøve denne tatovering.
 • Farve: Brug kun denne tatovering i sort farve.
 • Egnet køn: Denne Vædderen hoved tatovering er til mænd.

10. Vædderen Sommerfugl Tatoveringer Ideer:

Sommerfugl tatovering ideer

Det abstrakte sommerfugledesign er meget feminint og almindeligt, men alligevel meget attraktivt. Det giver et udtryk for frihed og kreativitet. Arians kan kombinere symbolet på Vædderen Tegn med sommerfuglvingerne for at lave et fantastisk tatoveringsdesign. Ydermere er denne Vædder sommerfugl tatovering for dem, der elsker at beholde minimalistisk og abstrakt design og er en perfekt pasform, hvis du vil i disse vilkår.

 • Kropsplacering: Bær denne tatovering på arme, håndled eller skulderområde.
 • Størrelse: Dette er kun godt at gøre i mindre størrelse.
 • Hudfarve: Brug denne tatovering på fair til medium hudfarve for at se godt ud.
 • Farve: Denne tatovering er god i sort og blå kontur, som vist ovenfor.
 • Egnet køn: Thans Vædderen tatovering design er kun egnet til kvinder.

[Læs også: Keltiske tatoveringsdesigner og betydninger]

11. The Artistic Aries Tattoo Design:

Det kunstneriske Vædderen Tattoo Design

Her har vi en smuk Vædderen symbol tatovering. Denne tatoverings kunstneriske karakter får dette blækdesign til at se ekstremt dragende ud i forhold til de tidligere. Vædderen er det første astrologiske tegn vi kender og har en god fordel ifølge de himmelske kendsgerninger. Denne tatovering er ikke bare en simpel Vædderen tatovering. Den leveres med smukke mønstre i hele vædderens ansigt, som symboliserer Vædderen.

 • Kropsplacering: Hvis det er mænd, så er våben et godt sted at få dette blæk. For kvinder er denne tatovering god til at blive inked på taljen eller lænden.
 • Størrelse: Dette tatoveringsdesign er godt, når det kun bæres i mellemstørrelse.
 • Hudfarve: Enhver hudfarve kan helt matche denne idé.
 • Farve: Brug den kun i sorte og grå nuancer for at se godt ud.
 • Egnet køn: Prøv dette Ariesskull -tatoveringsdesign til både mænd og kvinder.

12. Vædderen Arm Tattoo til drenge:

Armtatovering til drenge

Som vi ved, er Vædderen repræsenteret af en vædder, og denne skitserede vædder er et meget almindeligt og mest elsket tatoveringsdesign til dette stjernetegn. Enten giv det et penseludseende, eller prøv at give en 3D -effekt, denne tatovering er bare perfekt til en arian. Denne tatovering er enkel, vild og unik at se som sådan. Skyggeeffekten af ​​denne Vædderen -tatovering tilføjer mere design til dette design.

 • Kropsplacering: Dette er en stor Vædderen bryst tatovering og Vædderen arm tatovering.
 • Størrelse: Brug kun denne tatovering i mellemstørrelse.
 • Hudfarve: Enhver hudfarve kan helt rocke dette design.
 • Farve: Dette er fantastisk kun at blive udført i sort farve.
 • Egnet køn: Denne tatovering matcher perfekt til mænd og fyre.

13. The Fiery Aries Tattoo:

The Fiery Aries Tattoo

Dette år er endnu en ekstraordinært smuk Vædderen symbol tatovering. Tatoveringen viser gedens hoved, som yderligere er blevet dekoreret med indviklede designs. Hvis du vil have denne tatovering, skal du kontakte en professionel, da kun en veluddannet tatovør vil hjælpe dig med at få det bedste ud af dette design. Selvom hele tatoveringen er udført ved hjælp af designs, er detaljerne i vædderens ansigt tydeligt synlige. Mænd, der elsker at holde det vildt og voldeligt, kan prøve dette.

 • Kropsplacering: Dette kan være en stor Vædderen tilbage tatovering eller Vædderen skulder tatovering. Man kan også prøve som Vædderen hals tatovering.
 • Størrelse: den større størrelse på denne Vædderen hoved tatovering ser godt ud.
 • Hudfarve: Dette er kun godt at prøve på lysere hudtoner.
 • Farve: Brug denne mænds Vædderen tatovering kun i sort farve.
 • Egnet køn: Dette er en god tatovering at prøve for mænd.

14. Vædderen Tribal Tattoo Designs:

Tribal tatoveringsdesign

Stammevædderen tatoveringer er bare fantastiske. Dette særlige blækmotiv repræsenterer en maskulin karakter og adskiller dig fra mængden. Denne stammetatovering er ret enkel og ser godt ud uden anvendelse af andre dragende farver end sort. Lampens krop har været meget detaljeret. Dem, der falder ind under Vædderens stjernetegn, vil elske at udstille dette blækkede design.

 • Krops placering: Dette er en fantastisk Ariatato på håndleddet eller Vædderen ærmet tatovering. Yderligere arme er også det bedste sted at prøve det.
 • Størrelse: Denne Vædderen tatovering er kun god i en større størrelse.
 • Hudfarve: Enhver hudfarve kan helt prøve dette design.
 • Farve: Brug denne tatovering, som vist ovenfor i en enkelt farve.
 • Egnet køn: Denne Vædderen stammetatovering er kun nyttig til mænd.

[Læs også: Ankel tatoveringsdesign til kvinder]

15. Vædderen Konstellationstatoveringer på ryggen:

Konstellationstatoveringer på bagsiden

Vædderen konstellation er en perfekt idé til at få lavet en Vædderen tatovering. Da denne tatovering har stjernet sig i den, kan du få det gjort overalt, hvor du har lyst til på din krop. Normalt er dette design perfekt til flaunting på ryggen. De kvinder, der elsker at prale med deres stil og være trendy i moderne tid, kan helt prøve denne Ariesstar -tatovering for at tilføre mere elegance og unikhed i deres personlighed.

 • Kropsplacering: Dette er en fantastisk Vædderen hals tatovering og ryg tatovering at prøve.
 • Størrelse: Medium størrelse er perfekt til at prøve denne.
 • Hudfarve: Brug denne tatovering på enhver hudfarve, som du ønsker.
 • Farve: Dette er kun godt for blæk i sort farve.
 • Egnet køn: Denne tatovering er bedst til kvinder.

Yderligere tips:

 • Hvis du er en Vædder og vil få blæk, er her en liste over ting, du kan overveje. Her er dog nogle tips og forholdsregler, du skal huske på.
 • Vælg det design, du bedst kan lide. Beslut dig ikke i hast.
 • Gå og konsulter en professionel tatovør for at få et perfekt billede og design til dig.
 • Sørg for at passe på din krop efter tatovering. Påfør ikke sæbe i et par dage og påfør fugtighedscreme regelmæssigt.

Flere tatoveringsdesigner:

Vædderen Tattoo Designs 1

Vædderen Tattoo Designs 2

Vædderen Tattoo Designs 3

Vædderen Tattoo Designs 4

Vædderen Tattoo Designs 5

Vædderen Tattoo Designs 6

Vædderen Tattoo Designs 7

Vædderen Tattoo Designs 8

Vædderen Tattoo Designs 9

Vædderen Tattoo Designs 10

Håber du kan lide vores liste over Vædderen tatoveringsdesign. Disse er blandt de mest populære og populære nu for alle Vædderen individer. Klart at få disse blækket betyder, at du praler med, at du er stolt af at være en Vædder. Differentier dig fra mængden, og prøv disse. Du ville aldrig fortryde dette. Disse Vædder -tatoveringer anbefales af eksperter på dette område og beundres og bæres af mange tatoveringselskere og ariere over hele verden.