15 Cute Owl Tattoo Designs og betydninger

Ugletatoveringen betyder visdom og intelligens. I mange kulturer står det også for rigdom og status. Ugletatoveringer er en god mulighed, hvis du ønsker at udtrykke dig selv og din kærlighed til viden.

Ugle tatoveringsdesign og betydninger

Artiklen viser en helt ny række moderne ugletatoveringer, hvor hver tatovering er i overensstemmelse med en anden betydning, uglerne i tatoveringen vises i en anden baggrund, situationer og endda former. Mens nogle portrætterer frygtindgydende er almindelige og søde, hvilket får vores hjerter til at velde op.

Bedste ugle tatoveringer til mænd og kvinder med billeder:

Her er en flok ugletatoveringsdesign til mænd og kvinder med betydninger og billeder, der kan interessere dig.

1. Abstrakt kunstværk:

Abstrakt kunstværk

Der er nogle ugle tatovering designs kunst, der er ret vanskelige at forstå. Disse er abstrakte i deres natur og vil ofte have en langt dybere betydning knyttet til den. Denne tatovering har ørnen som hovedperson og på baggrunden kan vi se de forskellige karakterer og numeriske, der ligner hjul og sådan. Uglen har en sideprofil, hvor kun hans ansigt er synligt og tydeligt i tatoveringen, de tunge detaljer tilføjer smag og karisma til tatoveringens udseende.

2. Smukke vinger ugle tatovering til piger:

Smukke vinger ugle tatovering til piger

Ugle tatoveringsdesign kan komme i forskellige former og mønstre, og her er en klassisk, der faktisk ville få hovedet til at dreje. Denne ugletatovering er ganske anderledes end de andre, der adskiller den som et unikt design, mens de bløde funktioner i beige eller brun tilføjer uglen et subtilt ædru look. Her kan vi se uglen flyve forbi, en sideprofil af uglen med vingerne majestætisk i flugt.

3. Lås og nøgleugle:

Lås og nøgleugle

En fed ugle sidder stille og roligt, en lås er ætset på sit hjerte, mens dens krøllede ansigt taler om en meget vigtig historie. Låsen rummer forskellige hemmeligheder, måske en vigtig historie, mens nøglen til denne lås er klemt inde i uglens klør. Tatoveringen ser i en komisk forstand ganske smuk ud som det bløde pryddesign i hele tatoveringen med perler, der erstatter uglens elev. Selvom denne tatovering er lavet i grå nuancer, kan et lille drys farve her og der aldrig skade tatoveringen.

4. Heavy Body Owl Tattoo For Men:

Heavy Body Owl Tattoo For Men

Det er typisk og unikt! Denne tatovering er en strålende afvigelse fra de sædvanlige tatoveringer og er fyldt med små detaljer. Selvom denne er lidt på den tungere side, kan de, der ønsker, arbejde med dette ved at prægge det på ryggen (mest foretrukket) eller siden af ​​dine ribben og bevæge sig ned mod din mave. Dette er et af de perfekte ugle tatoveringsdesign til mænd.

5. Uglebenstatoveringer:

Ugle ben tatoveringer

Hvis du foretrækker noget lille, sødt og let, er denne lige noget for dig. Du kan bruge farver til det eller bruge to toner, men dette tatoveringsdesign ser bedst ud, hvis det holdes lille og fremtrædende. Brug en kontrastfarve, hvis du vil få det til at se lyst ud.

6. Tatoveringskunst i øvre rygugle:

Øvre ryg ugle tatovering kunst

Her er noget ude af kassen igen. Den seje tatovering vil helt sikkert fange opmærksomhed og er blevet repræsenteret på en funky måde, så du kan aftrykke den på din øvre og nedre ryg (det er de ideelle steder). Du kan fylde den med designs eller mere smalle linjer for at fylde tatoveringen, og den passer bedst til en person med en bred ryg.

7. Abstrakte håndugle tatoveringer:

Abstrakt hånd ugle tatoveringer

Hvis du ønsker at have en helt abstrakt tatovering, er det noget, du skal have i hånden. Fede linjer og farve er alt hvad du behøver for at få denne til at skille sig ud. Den kreative utraditionelle måde at præsentere den på er meget attraktiv. Hvis du ønsker det, kan du tilføje flere farver og mønstre til uglens vinger. Fordelen med denne er, at selvom den er abstrakt, er den kompakt og vil passe overalt, hvor du vil præges. Dette er et af de bedste ugletatoveringsdesign til kvinder.

8. Smuk ugle tatovering:

Smuk ugletatovering

Dette er et helt smukt billede. Denne tatovering er også fleksibel med hensyn til påtryk på forskellige dele og brug af farve. Intensiteten af ​​denne tatovering kan bedst opretholdes ved hjælp af fede linjer og påfyldning af sort, men hvis du ønsker at få den til at se kreativ ud, kan du tilføje mere farve til den. Mønstre vil også gøre.

9. Indien Style Tattoo Of Owl:

Indien stil tatovering af ugle

Denne kunsttatovering i indisk stil er et fantastisk valg. De anvendte farver og mønstre er de lyseste muligheder, du har lige ved hånden. Hvis du elsker farve, så er dette den for dig. Det enkle, men mønstrede og kompatible design vil også sidde med stor lethed, når det er præget på din krop.

10. Farlige ugle tatoveringsdesigner:

Farlige ugle tatoveringsdesigner

Tatoveringen har en tåge og fare ved sig, da den indledende karakter af tatoveringskunsten starter med et vildt kranium, der hersker på forgrunden den majestætiske natugle, der straks stjæler showet. Dette er et godt eksempel på ugletatoveringer til mænd, hvor tatoveringens spændende miljø skaber frygt i vores hjerter. Uglen selv ser ganske truende ud, da den spreder sine vinger bredt og tilsyneladende ser ud til at flyve i fuld fart mod dig.

11. Big Eyed Owl Tattoo:

Big eyed ugle tatovering

Ugler har meget karakteristiske smukke øjne og fremhæver, at i dette billede har vi her et af de søde ugletatoveringsdesign, der ser eksemplarisk og sød ud i sammenhængen. Den tidligere tatovering bringer den stærke gennemsnitlige version af uglen frem, hvorimod vi her ser en dejlig lille ugle med en halvmåne på ryggen, der spreder sine brede blanke øjne, mens den sidder på grenen. Dette kan også gøres på en komisk måde, og et strejf af farve til tatoveringen vil simpelthen oplyse situationen.

12. Old Owl Graffiti Tattoo Design:

Old Owl Graffiti Tattoo Design

Den klassiske modne, gamle uglegraffititatovering er ideel, hvis du planlægger at gå på old school. Tatoveringen kan laves i forskellige farver og toner. Undertoner fungerer godt med sort, især hvis du bruger hvid eller blå i dette tilfælde.

13. Skulderugle tatoveringer:

Skulderugle tatoveringer

Her er en anden måde at arbejde med kun en ugles øjne. Det detaljerede design tilføjer en masse stof og dybde til tatoveringen, og de anvendte mønstre gør det funky nok til at give tatoveringen et heltids-display på din krop. Dette ville se godt ud på dine skulderblade og underarme. Det er et af de søde ugle tatoveringsdesigner til piger.

14. Attraktive ugletatoveringer:

Attraktive ugletatoveringer

Det mest attraktive ved en ugle er dens øjne. Hvis du ikke vil have en hel fugl trykt, er dette også en god mulighed. Den brune er også en anden drejning end at bruge sort eller andre almindelige farver. De flade og fede linjer giver en effekt, som de fleste tatoveringer ikke klarer, og denne tatovering ville se bedst ud, hvis den holdes lille. Forstørrelse ville tage den ønskede effekt væk.

15. Låst inde i et hjerte:

Låst inde i en tatovering af hjertet

Dette er egnet til små ugletatoveringer, hvor tatoveringen er låst inde i et smukt ornamental kunstværk. Indesluttet blandt de andre ornamenter er en smuk ugle, der dækker den ene side af hjertet. Dette er ganske smukt, da baggrunden byder på et kalejdoskop af storslåede mønstre.

Flere tatoveringsdesigner:

Ugle tatovering designs og betydninger 1

Ugle tatoveringsdesign og betydninger 2

Ugle tatovering designs og betydninger 3

Ugle tatoveringsdesign og betydninger 4

Ugle tatovering designs og betydninger 5

Ugle tatoveringsdesign og betydninger 6

Ugle tatoveringsdesign og betydninger 7

Ugle tatoveringsdesign og betydninger 8

Ugle tatoveringsdesign og betydninger 9

Ugle tatoveringsdesign og betydninger 10

Hvis du vil prale af noget andet ugles tatoveringer på din krop, vil denne artikel guide dig til dit ønske. Vælg en af ​​de bedste ugletatoveringer, og sorter på hvor som helst på kroppen og rock festen.