15 enkle og traditionelle havfrue tatoveringsdesigner

Havfrue tatoveringer er et symbol på feminin skønhed, seksualitet og kærlighed. De blev først båret af sømænd i det attende århundrede, der havde hævdet at være vidne til disse smukke og mytiske væsner for at svømme rundt på havklipperne under rejser. De er attraktive og fantastiske at se på har ofte været forbundet med den græske gudinde Afrodite -gudinden for kærlighed, frugtbarhed og kvindelighed. Havfruer er mystificerende og betagende halvfisk halvkvindelige skabninger, der har fascineret kvinder i flere år. Denne interesse har udviklet sig i nogen tid og er blevet afspejlet i form af tatoveringer. Havfrue -tatoveringer har vundet stor popularitet i disse dage, og der er givet et par ideer i de følgende par stykker.

Havfrue Tattoo Designs

Havfrue tatovering er den mest etablerede type tatoveringer. I midten af ​​1900, som praktisk talt blev udnyttet af søfarerne. Havfrue -tatoveringer er for det meste gennemgående i lyset af det faktum, at det underliggende fundament for blæk stammer fra tiden. Det er fornuftigt, at de ville passe ind i de fleste nautiske tatoveringsoversigter, især da de formodes at være utroligt dejlige væsner. Havfruetatoveringer er en af ​​de mest mærkelige og charmerende tatoveringsplaner, der udnytter dette dejlige legendariske dyr som den væsentlige komponent.

Smukke havfrue tatoveringer sammen med billeder:

Følgende er de fremragende havfrue tatoveringsdesign med betydninger og billeder til både mænd og kvinder.

1. Super detaljeret tatovering af havfrue:

Super detaljeret tatovering af havfruen

Dette er en yderst punkt for punkt lidt håndværk. Denne havfrue selv er fabelagtigt gengivet, men når du kommer til hendes hale, er det hele kun himmelsk at observere. Der er så meget at se, fisk, skat midtersektioner, hendes snoede hale, søpindsvin og luftlommer. Det får en til at forbinde med stykke. Hvis du ser grundigt ud, vil du ligeledes se båden ude af syne, og derudover enestående klar. Dette er kun et forbløffende stykke havfrue -tatoveringsdesign, der er placeret suverænt på låret.

2. Motherhood Mermaid Tattoo:

Moderskab havfrue tatovering

Ikke alle havfrue -tatoveringer behøver at afgrænse havfruer i sexgudinden. Dette charmerende stykke simpel havfrue -tatovering demonstrerer en mor og pige havfrue, der giver hinanden en yndig lille hakke på læberne. Du ser ikke regelmæssigt portrætterede havfruer, men denne er bare sød. Jeg værner om den klinge eller gæller bag ørerne, og denne ubesværethed viser kun kærligheden til en mor til hendes datter.

3. Lille havfrue tatovering:

Lille havfrue tatovering

En lille havfrue tatoveringsstil, der altid forbliver stedsegrøn, er den af ​​pin-up. Konsolider pin-up’en med en havfrue-plan og et ophold, og du har en virkelig cool traditionel tatovering. Dette er den måde tatoveringer så ruten tilbage, før de blev standard, og jeg kan virkelig godt lide det. Gribningen udføres i sorte og røde, hvilket sparer det meste af skyggen for havfruen selv. Du kan flaunt denne type havfrue tatoveringer på håndled såvel som hænder.

4. Japansk havfrue tatovering med anker:

Japansk havfrue tatovering med anker

Havfruer er en meget vigtig del af japansk kultur. De kan spores tilbage til de gamle kulturer, hvor de beboede kyster og klipper fra forskellige oceaner. De er en smuk skabelse og kan bruges til at lave strålende designs. Hvor du får lavet tatoveringen, vil stole på den størrelse, du har brug for, og havfruetatoveringer har en tendens til at skifte fra lille og let til enorm og i høj grad nitty gritty. Til en lille havfrue kan den bæres på ærmet, armen eller endda på benet. Disse omfatter for det meste en entydig havfrue og måske kun et billede mere.

5. Havfrue skala tatovering på hofter:

Havfrue skala tatovering på hofter

Med hensyn til skalatatoveringer er der desuden en betydelig mængde valgmuligheder. Vi har set et par af de små smukke stykker, og også et helt benstykke. Disse skalaer havfrue tatoveringsdesign her begynder stien højere på kroppen end de andre, behagelige talje. Bølgerne former bruddet mellem mennesket og fisken. Under bølgerne kan vi se starten på skalaer, denne gang i mørke og dæmpede nuancer. Appellen til denne er, at de ender der eller fortsætter med afstanden ned ad låret? Her og der er de små insider -fakta det bedste tidspunkt.

6. Little Mermaid Ariel Tattoo for Girls:

Der er flere mennesker i denne verden, der elsker at inkludere Ariel, mens de laver en havfrue -tatovering. Hun er en af ​​de bedste kreationer i Disney -verdenen og er meget smuk i udseende. Hun gør virkelig et værdifuldt valg til tatoveringsdesign. Havfruer, ja, disse små, dejlige dyr med langt hår og kærlige øjne, de har været med menneskeheden siden forældede tider.

Lille havfrue Ariel tatovering til piger

En assyrisk legende fortæller beretningen om gudinden Atargatis, der forvandlede sig til en havfrue, da hun var skyldig og flov over mord ved at smutte sin menneskelige skat. Hun hoppede ind i en sø, og halvdelen af ​​hendes krop blev til en fisk, der startede fra taljen.

7. Rødhåret havfruetatovering på låret:

Langt, hoppende og livligt hår er en af ​​de mange kendetegn ved en havfrue. En rødhåret havfruetatovering omgivet af farverige bobler ser naturligt smuk og lys ud. Disse havfrue -tatoveringer er udbredt blandt de damer, der har tillid til skæbne og held. Der er mange planer til rådighed for havfruetatoveringer for både mænd og damer.

Rødhåret havfruetatovering

Et sted for denne slags tatoveringer må være kritisk. Du bør bestemme kropsstedet og omridset, før du får en havfrue -tatoveringsplan på din krop. Du kan dyrke denne type havfruetatoveringer på ben og ryg og andre dele af kroppen.

8. Tribal Mermaid Tattoo Design på siden:

Tribal Mermaid Tattoo Design på siden

Denne havfrue -tatovering til mænd og kvinder er en usædvanlig skarp blanding af en havfruemodel og den store gamle stammestil. Blinken her stammer fra den måde, som havfrue -konturer er lavet i motivationen, der stammer fra stammetatoveringernes relevans, tiltrak konventionel mørk skygge. Billedets mangesidede kvalitet vækker din interesse og får dig til at se igen og opdage den mytiske slanges ansigt dækket ind i dyrets lange hår. Yderst velegnet til specialister og enkeltpersoner, der har en tendens til at overveje ved hårde filosofiske henvendelser.

9. Double Mermaid Tattoo for Women:

En tatovering, der viser to havfruer, der sover sammen i havet, mens de er omgivet af forskellige slags fisk, ser sikkert smuk ud. De bærer et element af kreativitet og ser tiltalende og rige ud for øjet. Havfruer taler til charmerende og ekstra almindelighed. Alligevel er havfruer tatoveringer lidt forvirrede og kræver noget mere plads end forskellige tatoveringer.

Double Mermaid Tattoo for Women

Så et par mennesker undgår for at få en betydelig havfrue -tatoveringsplan. Uanset hvad det er, på en eller anden måde er der en bred vifte af individer i denne verden, der desuden værner om at få en fuldstændig målt eller stor størrelse havfrue tatovering omrids på deres krop. Havfruer tatoveringer er dejlige og ser perfekt ud på damernes krop Dette er en af ​​de fremragende havfrue tatoverings designs til kvinders ryg.

10. Monokromatiske dobbelt havfruer tatoveringer til ryggen:

Monokromatiske dobbelte havfruer tatoveringer til ryggen

Denne elendige udseende kvinde er gjort i for det meste løbende grønne og gule. Jeg kan godt lide, at haleskælene udføres på pletter frem for foretede skalaer som de fleste. Farverne er behagelige, men det ser ud som om hun var offer for et alvorligt paintball -angreb. Jeg værner om denne holdning langt størstedelen af ​​alle, hun ser praktisk taget tragisk ud, bevæget sig i den modsatte retning af verden. Uden tvivl er det en af ​​de bedste havfruetatoveringer til piger.

11. Farverig havfrue tatovering:

Farverig havfrue tatovering

Havfruer er skabninger af overtalelse, uafhængighed, mystik og kreativitet. De har deres egen charme og besidder enorm kraft. En farverig og vellystig havfruetatovering med stjerner besat om halsen, der sidder i en sanselig kropsholdning, vil helt sikkert få din tatovering til at se fascinerende og kunstnerisk ud.

12. Old School Mermaid Tattoo Design:

Old School Mermaid Tattoo Design

Tatoveringsdesignet fra den gamle skole med havfrue opstod i 1990’erne, da de unge sejlere ville prøve at dyrke disse spektakulære væsner. I disse dage blev havfruetatoveringer båret af mænd, men overarbejde er begyndt at tiltrække kvindelig opmærksomhed. Disse havfrue tatoveringsdesigner kommer med symboler såsom ankre, reb, skibe og søstjerner.

13. Vintage havfrue tatovering på skulderen:

Vintage havfrue tatovering på skulderen

I over tusinder af år er havfruer anerkendt som mytiske væsener. Flere gamle kulturer har tilknyttet de fascinerende og attraktive havfruer, der forfører sømænd med deres sange, udseende og andre sanselige måder. En tatovering, der får en havfrues forførende karakter frem med sine forskellige farver og kropsholdning, ser garanteret fantastisk ud. Dette er en simpel havfruetatovering, der giver et vidunderligt udseende på din krop.

14. Sort havfrue tatovering til fods:

Sort havfrue tatovering til fods

En havfrue tatovering er en stærk repræsentation af feminin skønhed. Hun er blevet beskrevet som en figur, der besidder dybt mod og styrke. På grund af sin dristige natur har hun også været i familie med ord som skabelse og intuition. En veldesignet sort havfrue tatovering kan fange alle disse egenskaber på en meget smuk og spændende måde.

15. Hawaiian Mermaid Tattoo on Arm:

Hawaiian Mermaid Tattoo on Arm

Når vi taler om vintage maritim, er havfruer det første, vi tænker på. Fra folklore til noveller er havfruer kendt for at lokke sømænd med deres sange og flotte udseende. Et hawaiisk havfrue tatoveringsdesign, der indeholder billedet af en havfrue med hendes lange smukke låse, der falder på hendes bryst, er attraktivt at se på. Tilstedeværelsen af ​​smukke røde roser får tatoveringen til at fremstå endnu mere livlig og farverig.

Disse tatoveringsdesigner til havfrue har været mainstream siden længe, ​​og de er begge kønes beslutning.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80