15+ fantastiske delfin -tatoveringsdesigner og betydninger!

Dem, der elsker dyr og skabninger, vil altid elske delfiner. De er kendt for at være meget legende ud af alle havdyr og er ganske yndige. Det er ret ofte svært at få øje på delfiner rundt omkring, og man kan ikke undgå at blive forelsket i dem. I betragtning af at delfiner har et stort udvalg af fans af dem, der elsker deres kvaliteter, er delfin -tatoveringsdesign kommet op i trend lige nu.

Delfin tatoveringsdesign

Men hvorfor er delfintatoveringer så berømte? Hvad er den skjulte delfintatovering betydning og ideer? De symboliserer fællesskab, venskab og harmoni. Fremover ser vi en masse par og venner, der får lignende delfintatoveringer på sig selv. I denne artikel giver vi dig vores bedste foretrukne enkle delfintatoveringsideer og søde delfintatoveringer at prøve.

Realistiske delfintatoveringer med billeder:

Følgende er de mest fordelagtige og bedste delfintatoveringer med billeder og deres betydning for både mænd og kvinder til dine festligheder. Delfintatoveringer vil helt sikkert have dig til at hente dem, da de er yndige og kreative på samme tid.

1. Den farverige og keltiske delfintatovering:

delfin tatovering designs 1

De keltiske delfintatoveringer ligner mere stammende delfintatoveringer. De er generelt formet med de former, stammekasterne brugte til at lave designs. Ovenstående delfin er et smukt design med to delfiner, der gør et hjerte, med keltiske vendinger. Aften solnedgang baggrund tilføjer til sin skønhed. Den fantastiske farvekombination gør den mere attraktiv. Denne tatovering angiver slutningen på en dårlig dag og fremkomsten af ​​en ny dag med nye håb og nye drømme. Dem, der ønsker en cool delfintatovering, men også vil have et kunstnerisk design, der er tæt på naturen, kan helt sikkert gå til denne søde gestus. Dette er lyst, farverigt, dejligt og kreativt på samme tid.

 • Kropsplacering: Denne tatovering udføres bredt på ryggen og brystet.
 • Farve: Denne tatovering findes kun i disse farverige elementer med et strejf af blå, grøn og orange!
 • Størrelse: Lav en mellemstor tatovering til sig selv for at dukke op i betragtning af de lyse farver.
 • Hudfarve: Denne tatovering passer bedst til fair til medium hudfarve.
 • Egnet køn: Dette er det perfekte tatoveringsdesign til piger.

[ Se mere:  Betydning af hestetatovering]

2. Lunar Dolphin Tattoo Design:

Månedelfinens tatoveringsdesign

Delfinens månesymbolik indeholder elementer som intuition, skjulte kræfter, drømme, undfangelse og så videre. Dette billede af en delfintatovering er generelt en repræsentation af feminin magt og vælges således af kvinder. Du kan tilføje en halvmåne eller en fuld. Den slags valg varierer fra person til person, men alt i alt ser et månedelfindesign generelt smukt ud. Det giver dig et smukt udseende frem for en vovet kant, som tatoveringer generelt giver. Dette er en af ​​de mest populære og sødeste månedelfintatoveringer til piger. Hvis du er i tvivl om at få en tatovering og alligevel overvejer, men ønsker at tage et skridt foran, så er denne tatovering helt for dig.

 • Kropsplacering: Disse er flotte tatoveringer med delfinærmer eller armtatoveringer at prøve.
 • Farve: Dette er godt at være farverigt, med en blanding af blå og orange.
 • Størrelse: Denne delfintatovering kan se super sød ud, når den er lille.
 • Hudfarve: Retfærdigere hudfarvekvinder kan prøve denne mere end andre.
 • Egnet køn: Kvinder er bedst egnet til denne lille delfin tatovering.

3. DolphinTribal Tattoo for unge piger:

DolphinTribal Tattoo for unge piger

Denne stammedelfintatovering består af geometriske former, som er grundtemaet for stammekasten i Amerika. Denne form for delfintatovering betyder velstand og reinkarnation. Denne tatovering viser genfødslens cyklus, dvs. død og derefter liv. Det betyder, at hvis du vil ændre dit liv eller finde en chance for at genskabe dig selv, er denne tatovering den bedste for dig. Denne tatovering kan også laves med farver, men med sort blæk giver den den bedste effekt. Denne delfintatovering til kvinder er for de piger og moderne kvinder, der ønsker at få en betydelig betydning ud af deres tatovering. Tatoveringens ensfarve er yderligere ganske enkel, men alligevel meget elegant.

 • Kropsplacering: Dette kan være en god og fantastisk tatovering af en delfinarm eller også på bagsiden. Unge piger kan også bære denne tatovering på anklerne.
 • Farve: Det er godt at være i sort og hvid farve.
 • Størrelse: Mellemstor delfintatovering i dette design er god at gå til.
 • Hudfarve: Dem med enhver hudfarve kan helt prøve denne.
 • Egnet køn: Både mænd og kvinder kan prøve denne tatovering, men det er at foretrække for unge piger.

[ Se mere: Tiger Tattoo Designs til mænd]

4. DolphinAnchor Tattoo på skulderen:

Delfin med anker

Delfin er en af ​​de havdyr, der får dig til at længes efter det blå vand på en måde, som ingen hval kan. De er søde og som filmene skildrer loyale venner til mennesker. En delfin med et skibsanker er et glimrende valg, hvis du ønsker at gøre din tatovering til en påmindelse om din tid i havet. Blanding af anker og delfin er de bedste ideer til tatoveringer af delfiner. Prøv denne delfintatovering for fyre, der har gode muskler. Dem, der har flotte machomuskler og arme, passer perfekt til at prale af denne tatovering med stil og trend. Det er helt maskulin og alligevel meget trendy og moderigtigt.

 • Kropsplacering: Dette er en fantastisk skulder delfin tatovering eller også en delfin arm tatovering.
 • Farve: Sort er det rigtige farvevalg for at prøve denne tatovering.
 • Størrelse: Dette er godt kun at blive vist i stor størrelse.
 • Hudfarve: Enhver hudfarve mænd kan helt prøve denne tatovering.
 • Egnet køn: Mænd er bedst til at prøve dette design.

5. Funky and Chirpy Dolphin Tattoo:

Ting og yang stil delfin tatovering

Delfiner er ofte lavet i par, der cirkler om hinanden, som om de løber efter halen på den anden. Dette giver dem et yin og yang look. Hvis du nu tilføjer den cirkel bag dem, bliver meningen endnu mere tydelig. Delfiner har altid været repræsenteret på to måder solen og månen. Månemånen, som det er blevet nævnt ovenfor, er et tegn på kvindelighed, og som det er modsat, tages soldelfinen ofte som et symbol på den mandlige magt. Yderligere delfintatoveringer er gode til børn, der er villige til at blive blækket og vil have en sød en til deres ben eller arme. Dette er ganske enkelt og smukt og godt for alle de unge piger derude, der tør prøve noget nyt.

 • Kropsplacering: Denne delfintatovering ser godt ud på benet.
 • Farve: Ovenstående viste farverige elementer skal medtages for at det kan dukke op som grønt, orange, sort og blåt.
 • Størrelse: Denne tatovering er god, hvis den er i en større størrelse.
 • Hudfarve: Kvinder med lys hudfarve kan prøve denne tatovering i betragtning af dens farverige natur.
 • Egnet køn: Disse typer delfintatoveringer er fine til kvinder.

6. Dolphins Tattoo for Sea Lover:

En delfin inden for havet tatovering

Delfintatoveringer behøver ikke kun at være delfiner. Du kan skildre dem i deres hjemmemiljø med masser af andre havplanter og dyr omkring dem. Du kan gøre denne slags tatoveringer lyse og levende, fyldt med meget farve. Denne tatovering giver et glimt af undersøisk udsigt. Denne farverige tatovering er iøjnefaldende på grund af brugen af ​​forskellige farver. Hvis du ønsker en farverig og lys tatovering, er dette yderligere et godt valg. Enhver dyreelsker, der elsker at holde det vildt og kreativt, ville helt gå til denne tatovering. Desuden kan dem, der elsker at dykke, helt vælge dette dristige valg.

 • Kropsplacering: Det er hovedsageligt skabt på taljen, ryggen og lænden. Det kan også være en fantastisk tatovering af delfinhjerte.
 • Farve: Farverne grøn og blå skal være der, for at dens glamour ikke skal gå tabt.
 • Størrelse: Denne tatovering skulle være større, for at den kunne være charmerende.
 • Hudfarve: Dem med mere lys hudfarve kan foretrække denne tatovering frem for andre.
 • Egnet køn: Kvinder kan prøve denne farverige tatovering.

[ Se mere: Lion Tattoo Designs]

7. Enkle blå delfintatoveringer til par:

Enkle blå delfiner

Dit design kan også bestå af to enkle delfiner. Du kan lave delfiner i enhver farve, som du ønsker, selvom blå ville være din bedste chance. Folk får ofte små tatoveringer af denne art for at gøre dem iøjnefaldende. Dette er den enkleste delfintatovering, man kan bære. Denne type tatoveringer symboliserer kærlighed, enkelhed og lidenskab. Hvis du tænker på at få denne tatovering som et par, så er dette også en perfekt pasform for jer begge. Både mænd og kvinder kan helt få blækket denne, og den er totalt charmerende, enkel, trendy og dejlig. Det betegner kærligheden mellem jer begge som et par på et andet niveau.

 • Kropsplacering: Dette er en fantastisk delfintatovering, der skal udføres til fods eller på hænder. Denne tatovering udføres bredt på talje, håndled og nakke af mænd og kvinder.
 • Farve: Dette skal være i almindelig blå farve for at forblive med elegance.
 • Størrelse: Lille størrelse på denne tatovering ville være ideel, for at den skulle se charmerende og dejlig ud.
 • Hudfarve: Enhver hudfarve kan helt prøve dette design.
 • Egnet køn: Både mænd og kvinder kan prøve denne tatovering.

[ Se mere: Animal Tattoo Designs]

8. Dolphin Chain Linked Tattoo på håndleddet:

Dolphin Chain Linked Tattoo på håndleddet

Dette er en anden slags tatoveringsdesign. dette omfatter en delfin, der er bygget op med kædeled. Det repræsenterer delfinen som et symbol på harmoni og enhed. Det får også delfinen til at se mere kompliceret og cool ud. Denne tatovering udføres bredt af de patriotiske mennesker såvel som de mennesker, der er meget hengiven til deres familie. Hvis du er en person, der er i tæt harmoni og familie eller fællesskab, går det helt sikkert godt for dig. Dette kan også være en god familietatovering, hvis du kan lide det på den måde. Det er fedt, farverigt og dejligt på samme tid.

 • Kropsplacering: Dette er en fantastisk delfintatovering til rådighed for at prøve.
 • Farve: De givne blå og sorte farver skal blandes godt i denne tatovering.
 • Størrelse: Det er godt at være mellemstor, for at det skal se smukt ud.
 • Hudfarve: Fair til medium hudfarve piger og kvinder eller fair mænd kan prøve denne tatovering.
 • Egnet køn: Både mænd og kvinder kan prøve denne farverige tatovering.

9. Mini Dolphin Tattoo for Lovely Woman:

Mini delfintatovering til dejlig kvinde

Denne delfintatovering på anklen symboliserer godt helbred, energi og intelligens. Denne form for delfin repræsenterer imidlertid to typer af åndelige kræfter. Soldelfinen repræsenterer den gode livskvalitet og fornyelseshandling, mens månedelfinen betegner den kvindelige kraft, drømme og god intuition. De repræsenterer begge også skjulte kræfter. Denne mørkefarvede delfintatovering ser attraktiv ud med vinstokke omkring det. Hvis du vil holde det enkelt, lille og alligevel farverigt, så kan man gå efter denne form for mini delfintatovering på deres krop. Det er dejligt og alligevel trendy og lyst. Man behøver ikke tænke meget for at få dette gjort.

 • Kropsplacering: Dette er en fantastisk tatovering med delfinrosen at lave på hænderne.
 • Farve: Prøv det kun i blå farve for at se sød og enkel ud.
 • Størrelse: Dette er godt, når det er gjort i mellemstørrelse.
 • Hudfarve: Enhver hudtonekvinde kan helt prøve denne, som de ønsker.
 • Egnet køn: Alle dejlige og moderne kvinder derude kan prøve denne tatovering for et dejligt look.

10. Delfintatovering med solnedgang:

Delfin med en sol

Solsymbolikken for delfintatoveringer inkluderer elementer som aktivt liv, overdådighed, sundhed og fornyelse. Delfin med sol repræsenterer alle disse. Det ser også smukt og smukt ud, hvis du tilføjer farver til det. Du kan få solen til at stige eller gå ned. Hvis du er en solnedgang eller solopgang elsker, så er denne delfin tatovering idé til dig. Dette er for en naturelsker, strand- og dykkerelsker og en perfekt tatovering til sådanne personligheder. Man behøver ikke tænke sig om to gange, bare gå videre, hvis du har en blanding af alle disse kvaliteter indeni.

 • Kropsplacering: Dette er en fantastisk delfintatovering på benene eller håndleddet at prøve.
 • Farve: Den skal være i blå og orange farve, som vist ovenfor.
 • Størrelse: Denne tatovering ser godt ud, når den er i mellemstørrelse.
 • Hudfarve: Kun kvinder med lys hud kan prøve denne tatovering på grund af valget af farver.
 • Egnet køn: Dette er en fantastisk tatovering til at prøve kvinder.

Se mere: Trendy Jellyfish Tattoo Designs

11. De musikalske delfintatoveringer:

Delfin med et musiksymbol

Dette er et unikt og meget anderledes design. Det er et af de bedste delfin -tatoveringsdesign til dato! Musik formodes at være foryngende og den eneste ting, der kan være din ledsager i alle dine stemninger, uanset om de er lykkelige eller triste. Delfiner er dyr, der repræsenterer al mulig positivitet. Når du kombinerer dem sammen, får du en episk tatovering. Hvis du nu elsker musik og også elsker delfiner eller hav eller vand, så er dette bestemt noget for dig. Det er ganske enkelt, tager ikke tid og er alligevel meget trendy. Den indre og dybere mening her kan kun forstås, hvis du undersøger den godt og derfor hvad der ellers er mere intens end denne.

 • Kropsplacering: Dette er et fantastisk tatoveringsdesign til delfiner, der kan prøves på arme.
 • Farve: Dette design er godt kun at være i sort.
 • Størrelse: Brug dette i en større størrelse for at se godt ud.
 • Hudfarve: Enhver hudfarve mænd eller kvinder kan prøve denne.
 • Egnet køn: Enten mænd eller kvinder kan prøve dette design.

12. Chirpy og Lovely Dolphin Tattoo for Women:

Chirpy og dejlig delfintatovering til kvinder

Denne delfintatovering til kvinder bruges meget af de trendy piger på gymnasierne. Det er trykfarvet på lænden, ryggen eller navlen af ​​pigerne. Denne tatovering er en blanding af blomstermotiver og mystiske vibes. Tatoveringen giver et blik af delfinerne, der nyder vandets bredder. Derfor vælges denne tatovering af kvinder, der er fulde af liv og nyder enhver hård situation med sjov. Den sjove tatovering er for dem, der er festelskere og dem, der elsker dans og musik. De personligheder, der er ret kvidre, boblende og dejlige, kan blindt gå efter dette design. Yderligere par kan også få dette delfin -tatoveringsdesign blækket.

 • Kropsplacering: Denne delfintatovering er god til at blive inked på arme.
 • Farve: Prøv dette design kun i sort.
 • Størrelse: Det er godt i små eller mellemstore designs.
 • Hudfarve: Enhver hudfarve og tone kan helt få denne tatovering blækket.
 • Egnet køn: Dette er et godt design at prøve for kvinder og piger.

13. Dolphin Tattoo for Modern Woman:

Delfintatovering til moderne kvinde

Denne tatovering er en kombination af delfiner og kanji -symboler. Denne delfintatovering betyder skønhed og ambition. Denne type delfintatoveringer udføres af ambitiøse mennesker. Denne tatovering betegner også naturens skønhed. Det er ved at blive trendy blandt kollegierne. Den unge moderne kvinde kan helt uden tvivl gå efter denne, hvis hun elsker trend og stil, men alligevel er meget glad for havet og strandene. Det symboliserer også hendes personlighed med indre styrke og mening.

 • Kropsplacering: Dette er en fantastisk delfintatovering, når den udføres enten på håndleddet eller på benene.
 • Farve: Blå er den rigtige farve, der passer til designet.
 • Størrelse: Denne tatovering er god til at blive udført i mellemstørrelse.
 • Hudfarve: Prøv dette med enhver hudfarve, da det passer til alle personligheder.
 • Egnet køn: Kvinder passer bedre til denne delfintatovering.

Flere delfintatoveringer – ny samling:

Dolphin Tattoo Designs 1

Dolphin Tattoo Designs 2

Dolphin Tattoo Designs 3

Dolphin Tattoo Designs 4

Dolphin Tattoo Designs 5

Dolphin Tattoo Designs 6

Dolphin Tattoo Designs 7

Dolphin Tattoo Designs 8

Dolphin Tattoo Designs 9

Dolphin Tattoo Designs 10

Dolphin Tattoo Designs – Yderligere tips:

Her er nogle tips at tænke på, mens du får disse delfintatoveringer

 • Sørg for at søge en professionel tatoveringsdesigner. Dette er vigtigt for at tatoveringen ikke bliver forkælet, da den er permanent.
 • Få det ikke til at blive blækket i en fart, tænk to gange om det bedste design til dig selv og prøv det.
 • Beslut dig om et design. Da det er permanent, og det er her for at blive, medmindre du vil foretage ændringer. Men det er altid godt at tage stilling til designet, give dig tid og være dobbelt sikker, inden du går i gang med det.
 • Forbered dig mentalt. Vær sikker og tydelig om farverne på delfinen og designet.

Oversigt:

Håber du kunne lide denne liste over delfintatoveringsdesign til dig. Uanset om det er en aldersgruppe eller køn, er denne liste over tatoveringer ret omfattende og alsidig, som alle kan passe sig helt ind i. Tjek det design og den farve, du elsker mest, og prøv dem. Du kan bestemt ikke lade være med at blive forelsket i dem. Fortæl os, hvad du synes om disse tatoveringer; vi elsker at høre fra dig.