15 Fantastiske design og ideer til underarmstatoveringer!

Underarmstatoveringer ser meget godt ud, når de er blevet indstillet, justeret i overensstemmelse hermed med klogt design og farvekombination. Underarmen er et godt sted for aflange eller lodrette tatoveringer. Placeringen er en fordel, da den tatovering, du vælger, vil være synlig og klart forstået.

Underarms tatoveringsdesign

Men det, du præger, skal have mening og et godt design. Her er et par forslag, som du kan se op på. Og du kan se de bedste tatoveringsdesigner til mænd og kvinder med underarm med billeder, der helt sikkert inspirerer dig.

Underarmstatoveringer til mænd og kvinder:

Her er vores 15 smukke underarmstatoveringer og ideer til mænd og kvinder som følger.

1. Storslået blomstertatovering på mænds underarme:

Storslået blomstertatovering på mænds underarme

En tatovering til underarmen behøver ikke altid at være kritisk eller kompleks, som vi ser i dette kunstværk; tatoveringen har en enkel, men storslået blomstrende blomst, muligvis en solsikke midt på en eng, blomsten i sig selv har en smuk kunst og et mønster. Baseret på den ret, du bedst kan lide at blive serveret; din størrelse kan variere fra lille til stor blomstrende solsikke, et strejf af farve altid inspireret. Denne type klassisk indre underarmstatovering er smuk og velegnet til mænd med store hænder. Dette er en af ​​de unikke tatoveringer med blomsterunderarm.

2. Fading Away Underarm Tattoo Designs:

Fading Away Underarm Tattoo Designs

Denne gang er dette bestemt et unikt koncept, der i en tatovering kan få hovederne til at dreje. Tatoveringsdesign til mænds underarme kan være et klassisk eksempel på dette, hvor tatoveringskunsten breder sig til et vidunderligt vintage ur med dekorativ hvilestilling nedenunder. Hvad der er forbløffende ved denne tatovering med halværmet er, at den øverste del af uret forsvinder til en sky af mørk røg, silhuetter af fugle, der flyver forbi, synlige gennem mørket.

3. Rensdyr på forhåndsarmene under tatovering:

Rensdyr på forhånden underarm tatovering kunst

Indbring venligst julen i år med en produktiv sød tatovering af rensdyr, der ikke kun er majestætisk i sin aura, men også bruger bløde stammemønstre til at skabe en vidunderlig, levende buste af et rensdyr, hvor hjorten i sin kongelige holdning holder hovedet højt og stolt. Selvom denne tatovering er monokrom, ville et stænk af farve blandt stammekunsten passe dette look ganske godt.

4. Skull And Rose Underarm Tatoveringer:

Kranium og rosen underarmstatoveringer

Underarmstatoveringer så aldrig bedre ud end dette før som den smukke blomsterkonge; den mægtige rose er sløvet og dæmpet her i nuancer af morose grå, muligvis fordi den var i kontakt med en dødelig kranium placeret lige under et par roser. Hvis dæmpningsfarverne er lidt for subtile til dig, kan du altid vælge en livlig, farverig udsigt ved at udfylde roserne med lys vermilionrød. Dette er den seje tatovering af rosen underarm.

5. Forskellige nuancer og farverige underarmstatoveringer:

Forskellige nuancer og farverige underarmstatoveringer

Denne er til dem, der ønsker at have et element af humor i deres tatovering. Denne er simpelthen cool! Sørg for, at din tatovering forbliver pæn, og prøv ikke at tilføje noget mere til tatoveringen for at gøre det. Hvis du ønsker at tilføje mere dybde, så gør det ved hjælp af farver og forskellige nuancer. Hvis du har en tynd underarm, skal du ikke gøre tatoveringen for stor. Det bør ikke være synligt fra kanterne på den anden side.

6. Tribal underarmstatovering:

Tribal underarmstatovering

Dette kan være et perfekt eksempel på underarmstatoveringer til mænd. Her er tatoveringskunsten med en produktiv tribal underarmstatovering. Dette er en af ​​slagsen og forandrer betydelige andre mønstre, såsom blomsterkunst og det altseende øje. Dette er en lodret linje af individuelle tegn, der samles for at danne dette robuste kunstværk. Det er en af ​​de bedste tatoveringer på underarmen.

7. Underarm Bird Tattoo Design:

Underarm Bird Tattoo Design

Dette smukke design af en fugl ser meget yndefuldt ud. Denne tatovering er for de rolige. Designet giver dig stor frihed til farvevalg og ændring af design. Så du kan tilføje noget, der giver det et personligt præg, og farvevalget er også dit. Tilføj nuancer af blå og lilla, hvis du vil.

8. Enkel kranium med vinger underarms tatoveringsdesign:

Enkel kranium med vinger underarms tatoveringsdesign

En simpel kranietatovering med en lille mængde detaljer ser lige ud på en underarm. Dette lille tatoveringsdesign til den mandlige underarm vil se bedst ud, hvis det holdes sort, og hvis du vil, kan du fremhæve ved hjælp af hvidt. Sørg for, at den ikke er for stor, ellers går den ønskede effekt tabt. Denne tatovering kan være præget af både mænd og kvinder.

9. Nautical Matters Underarm Tattoos:

Nautical Matters Underarm Tattoos

Underarms tatoveringsdesign kan variere fra feer og stjerner til endda nautiske spørgsmål såsom styring af det mægtige skib eller simpelthen det jernbeklædte tunge anker. I denne tatovering kan vi se en vidunderlig koldblå ​​nuance, der pryder tatoveringerne, da vandstænk i baggrunden tilføjer definition og skønhed til tatoveringskunstens udseende. Skriftord på hver side af tatoveringskunsten kan også føje en følelse af definition til udseendet.

10. Geometrisk underarms tatoveringsdesign til mænd:

Geometrisk underarm tatoveringsdesign til mænd

Dette er endnu et spiralværk. Konturen er allerede blevet specificeret på forhånd, og det geometriske design, den specificerer, komplimenterer også underarmens struktur. Spiralerne indeni er i kontrast til den skitserede krop. Denne ydre underarmstatoveringstanke om kontrast vil også se godt ud i forskellige kombinationer. Men sørg for, at din designversion ikke er for indelukket (antal spiraler); ellers mister du tatoveringens udseende.

11. Underarm ugle tatovering:

Underarm ugle tatovering

Denne animerede ugle er et godt valg for kvinder. En ugle betyder visdom, vid og viden. Og da du ikke vil have de sædvanlige, er dette et smukt detaljeret tatoveringsdesign. Det efterlader ingen tomme rum og er et kompakt design. Du kan forlænge den ved at gøre halen lidt længere.

12. Spiral underarmstatovering:

Spiral underarmstatovering

Spiraler som disse ser godt ud, hvis din underarm er stærkt bygget og ser muskuløs ud. Du bør holde dig til mørke toner, helst og justere og ændre dit design i henhold til længden af ​​din underarm. Hvis det er for stort, vil pænheden gå tabt. Hvis du også vil gøre det attraktivt, skal du fremhæve det med en kontrastfarve som hvid, sølv eller blå.

13. Skull Tattoo til pige underarm:

Kranietatovering til pige underarm

Hvis du elsker kranier, er dette en meget kreativ måde at bære dem på! Kranietatoveringer til piger holdes normalt enkle, men denne ser helt genial ud med blusset og tænder den. Hvis du vil, kan du tilføje lidt farve til den; at holde kraniet i gråtoner og gøre flammerne farverige vil også se godt ud. Denne tatovering er fleksibel med hensyn til farvebrug. Ændring vil ikke skade dets udseende.

14. Fjer underarms tatoveringsdesign:

Fjer underarms tatoveringsdesign

Fjer betyder frihed. Så for den tavse rebel- her er fjertatoveringen på underarmene din måde at udtrykke og kræve din frihed. Juster størrelsen i overensstemmelse hermed, så passer den fint. Brug to farver til denne, sort med enhver farve du ønsker.

15. Forest Underarm Tattoo For Guys:

Forest Underarm Tattoo For Guys

Her er et strålende koncept for en tatovering på underarmen, hvor roen og roen i en fjerntliggende skov er tydelig i denne tatoveringskunst. Designet starter fra håndleddet, dybt og dækket af blødt mørke, mens de strålende trætoppe langsomt bliver synlige, mens tatoveringen undgår nåde og ro blandt dem. Det er en af ​​de bedste underarmstatoveringer.

Oversigt:

I denne artikel åbner vi en liste over alle de mulige tatoveringskoncepter en underarm kan indeholde og genererer inspiration fra forskellige kilder. Vi fandt ud af, at kreativitet ikke holder nogen bar, når et åbent lærred som din underarm bruges godt.