15+ mest effektive og meningsfulde Lion Tattoo Designs!

Løven, kongen af ​​alle dyr, er et primært symbol på styrke og magt. Det betegner ‘junglens konge’ og kvaliteterne mod, visdom og en ærefrygtindgydende leder. Mange mennesker forholder sig til løven for disse overlegne kvaliteter som royalty, autoritet, styrke, stolthed og beskyttelse. Hver af disse egenskaber kan relateres til unikt af forskellige individer. Således er løven det mest populære valg af denne grund, når det kommer til tatoveringsdesign. Løven tatovering betydning er ganske betydelig i sig selv, hvilket tiltrækker mange mod det.

Folk, der får forskellige former for ‘løven’ trykt på sig selv, respekterer vigtigheden af ​​magt og tapperhed. Dem, der mener at være løve-lignende sig selv, dvs. frygtløse og helt bogstaveligt talt-‘kongen’, er dem, der er mest interesseret i disse designs. De, der måske ikke er så magtfulde endnu, men som stræber efter at styre verden en dag og være modets mekka, er dem, der samler sig for at få tatoveret løver.

Lion tatoveringsdesign

Her er et udvalg af vores foretrukne løve -tatoveringsdesign til dem, der handler om tapperhed. Vi har bragt dig en liste over designs, der hver adskiller sig fra hinanden i struktur, form og farver og deres betydning og betydning. Løvenes tatoveringsbilleder herunder fortæller dig nøjagtigt, hvordan det vil se ud efter at have været tatoveret. Læs videre og find din perfekte match til at blive trykt på:

Forskellige typer af løvinder og løve tatoveringsdesign:

Her er de bedste løve tatoveringsdesigner og betydninger med billeder er som følger.

1. Kunstnerisk Black and Dot Work Lion Tattoo på håndleddet:

Black and Dot Work Lion Tattoo på håndleddet

Geometrisk og perfekt symmetrisk er, hvad denne udsøgte tatovering handler om. På den anden side virker den prikkede teknik den ekstra kant af sofistikeret spunk og kreativitet; ansigtsdetaljerne forbedres ved hjælp af de subtile prikker. Vi elsker især løvens ansigt: de lidenskabelige øjne, der er ret søde og tiltalende. Det fantastiske mandala -arbejde strækker sig rundt om ansigtet i et prikket og symmetrisk mønster for at få dem til at se endnu mere fortryllende og fremhævet ud.

 • Bedst til: Løvens ansigt og det brede designlayout gør denne tatovering perfekt til mænd.
 • Foretrukken blækfarve: Da det er prikket og kun er baseret på en farve, ville et klart mørkt sort blæk være ideelt
 • Hvor: Formen og designet på denne geometriske løve -tatovering gør det bedst at blive inked på mænds håndled.
 • Størrelse: Til denne løvehåndledstatovering anbefales mellemstore til store størrelser afhængigt af klientens håndledstørrelse.
 • Hudfarve: Denne løvetatovering til mænd er bedst egnet til dem med hvidt til lys hud.

2. The Lioness Shoulder Tattoo for Girls:

Lioness Shoulder Tattoo for Girls

Leder du efter en tatovering fra en løvepige? Denne løvinde -tatovering er kompliceret udført ved hjælp af skyggeteknikken. Den består af en løvinde i en ret beskyttende stilling, som om hun er på vagt for noget. Detaljerne til pelsen, ørerne og whiskers gør designet ganske attraktivt. Øjnene fanger et smukt udtryk, der fanger opmærksomhed med det samme (et tegn på en god tatovering til enhver tid). Dette er langt en af ​​de bedste løvetatoveringer til hunner. Hunløven er også kendt for sin blide, kærlige natur, og dette tatoveringsdesign ser ud til at skabe en blanding af alle disse kvaliteter gennem en blød fremstilling af dyret.

 • Bedst til: Denne er for alle kvinderne derude. Denne løve -tatovering er også ideel til den blide, men hårde dame og den stærke, uafhængige kvinde.
 • Foretrukket blæk: Denne tatovering er for det meste i nuancer af sort: gråtoner og lyse sorte til de skraverede bits.
 • Hvor: Denne ser bedst ud, når den er påført et af skulderområderne (på venstre/højre øverste del af ryggen under skulderen).
 • Størrelse: Denne løve-tatovering til kvinder ser bedst ud i en mellemstørrelse, da det let vippede design formodes at dække nedenstående skulderområde betydeligt for den rigtige effekt.
 • Hudfarve: Dette er bedst egnet til dem med hvedeagtig eller lys hud.

3. Blue Color Lion Tattoo on Rib Cage til mænd:

Blue Color Lion Tattoo on Rib Cage til mænd

I blå er denne løvehovedtatovering lige så majestætisk som den bliver – repræsenterer et løve ansigt fanget i sin glubske følelse og farven blå repræsenterer den største royalty. Faktisk tilføjes farven for at få dem til at se levende ud og øjeblikkeligt opsigtsvækkende (handler løver nu ikke om det?). Manken er udført på en funky måde, der gør designet moderne og spunky. Øjnene indkapsler den brændende berøring, der forsegler det kraftfulde udseende og skiller sig mest attraktivt ud.

 • Bedst til: Dette er en anden fantastisk løvetatovering til mænd.
 • Foretrukket blæk: Denne løve -tatoveringstegning er i det væsentlige udført i blå.
 • Hvor: Denne tatovering skal være farvet for at dække den ene side af hele brystkassen (venstre eller højre).
 • Størrelse: Det skal normalt være i stor størrelse, da det er formet og designet til at dække hele brystkassen.
 • Hudfarve: Denne tatovering kan fungere til en lys hudfarve og hvedeagtige toner.

4. Astrologisk løve -tatovering på brystet:

Astrologisk løve tatovering på brystet

Denne løve tatoverer enkelt, og derfor er Leo dit perfekte valg i så fald! Det består af et løveflade udsøgt gemt indeni og på Leo -skiltets symbol. Denne traditionelle løvetatovering er ikke kun en sikker mulighed, men også ganske meningsfuld. Selve det valgte symbol er den smukke glyph. Det er et buet design, der betegner en forenklet form for en løve og dens manke. Det vrede løveansigt og stjernetegnets symboldesign betegner tilsammen fødte ledere. Din fødselsdato oven på designet er tydeligt klar og stærk og layouter også stoltheden over at være en Leo og forbinder tatoveringen med din eksistens.

 • Bedst til: Mest et løve -tatoveringsdesign til fyre, da det består af et løve -ansigt og er ganske maskulin i sin appel.
 • Foretrukket blæk: Sort nuancer er perfekte til at få designet frem.
 • Hvor: Dette er ideelt til højre eller venstre øvre brystområde af en velbygget mand.
 • Størrelse: små – mellemstore størrelser er, hvad denne løvebrysttatovering ser bedst ud i.
 • Hudfarve: Lyshudet tone ville være bedst. Hvidagtig tone til brunhudet kan dog også fungere.

5. kinesisk løve tatoveringsdesign til drenge:

løve tatoveringsdesign til drenge

Denne unikke løvetatovering kan være dit kald! Omtalt som værge løver, de stod for beskyttelse og blev ofte placeret i stenløver foran kinesiske templer for at beskytte dem. Denne tatovering indeholder en vild kinesisk løve farvet i spændende nuancer for at fange opmærksomhed. Den spænder en geometrisk designet kugle under poterne. Dette er en manke med smukt krøllede mønstre, der hele tiden går og giver flydende udseende. Det esser løve tatovering designs til mænd liste for masser derude. Det kan også være en glimrende løvetatovering på bicepsen.

 • Bedst til: Igen er løvedesignet mest velegnet til mænd og især de kærlige kunstneriske dekorative designs.
 • Foretrukket blæk: Levende nuancer af rødt og lilla bruges til at gøre ansigt, poter og manke op.
 • Hvor: det ser bedst ud på mænd med et stort armrum.
 • Størrelse: Denne løve -arm -tatovering har en tendens til kun at være på en større side, da designet har brug for en del plads til at dække.
 • Hudfarve: Næsten alle kan dyrke denne løve underarmstatovering; fair, hvedeagtige og brunlige hudtoner ville fungere.

6. Amerikansk flag -tatovering med løve:

Amerikansk flag tatovering med løve

Farverig og på den mindre glubske side er denne ovenfor en ganske tydelig løvetatovering til en sport. Det amerikanske flag har altid været et symbol på nationens styrke og enhed, kvaliteter, der er tæt forbundet med løven som dens regler og forener junglen. Her kan du således se både løvefladen og et amerikansk flag i tatoveringsdesignet. Denne illustrerende tatovering har et abstrakt løvebillede, der er farvet med en række regnbuefarver, der løber ned i fantastiske pastellnitter og derefter den typiske stjerneklar baggrund af Amerikas flag.

 • Bedst til: Løvefladen gør den mest velegnet til mænd.
 • Foretrukket blæk: Den amerikanske flagbaggrund skal udføres ved hjælp af de originale røde, hvide og blå farver.
 • Hvor: Det har en tendens til at se bedst ud på armene på grund af dets form og størrelse.
 • Størrelse: Denne tatovering af løve har en tendens til at være på en større side de fleste gange
 • Hudfarve: Brun hudfarve får virkelig farverne på denne løvetatovering frem i hånden. Hvede og lyse hudtoner fungerer også super godt.

7. Brølende løve ansigtstatovering med krone:

Roaring Lion Face Tattoo med krone

Dette er igen en af ​​de kraftfulde løve ansigt tatovering designs. Vil du være vild og magtfuld, men også kongelig og allestedsnærværende? Skildringen af ​​løven med en krone på hovedet er en dristig erklæring om, at løven er “Junglens konge”. Her, som du kan se ovenfor, er der et ganske animeret brølende løve ansigt fanget i sin følelse af lidenskabelig raseri og handling. Klichébilledet af en kongekrone sidder med stolthed på hovedet af det vrede løve -tatoveringsansigt. Personens initialer er prydet under løvens hage.

 • Bedst til: Det glubske løveflade gør det mest velegnet til mænd.
 • Foretrukket blæk: Denne løve med en kronetatovering er flerfarvet, og mens du kan justere rundt med dine yndlings nuancer, elsker vi det gule og sorte tema.
 • Hvor: Det har en tendens til at se bedst ud på armene, især på albueområdet på indersiden, som vist ovenfor.
 • Størrelse: Lille til mellemstørrelse er god nok til dette tatoveringsdesign af kongeløver
 • Hudfarve: Denne kan skille sig ud og se godt ud på mørkfarvet hud. Det går også godt på hvedeagtige til lyse hudtoner.

8. Tatovering af løve på ribben:

Lion Rampant Tattoo på ribben

Flydende i designet er løbende, der gør udseendet ret kunstnerisk. En fantastisk bølget og krøllet hale og manke. Poter, der breder sig ud i smukke lodne hvirvler. Designet her er konceptualiseret på The Rampant Lion eller almindeligvis omtalt som ‘Lion Rampant’. Det er et symbol på Royal Scottish Standard og ses mest på det skotske og belgiske flag. Det er et symbol på styrke blandt de unge og visdom og adel hos de gamle. Således er dette et perfekt design, der er kreativt kunstnerisk og alligevel betegner styrke og visdom.

 • Bedst til: Rampant -løvebilledet gør det mest velegnet til mænd.
 • Foretrukket blæk: Gå med nuancerne af brune og subtile sorte for at holde designet smart og elegant.
 • Hvor: Bedst ville være som vist ovenfor på brystkasseområdet, men sideprofilen på din krop for virkelig at gøre retfærdighed over formen og strukturen af ​​designet.
 • Størrelse: Det skal være i en mellemstor til stor størrelse, for at det skal se så godt ud.
 • Hudfarve: Hvid hudfarve ville være ideel til at få det brune smukt frem. Lys hud vil også fungere godt med tatoveringen.

9. Raging Lion Tattoo for mænd:

Raging Lion Tattoo til mænd

Denne er speciel med et løve ansigt, en dramatisk manke og poter i den rasende og brølende position. Løvens grådige natur er repræsenteret i al sin heftighed i dette ekstravagante kunstværk. Den indviklede detaljerede manke gør det til en ekstremt realistisk løvetatovering og levende. Skarpheden af ​​tænderne og neglene, der er afbildet i tatoveringen, skaber yderligere en aura af vildskab og autoritet. Detaljerne, der bruges til løvetegning i en tatovering, er afgørende, og her gøres det ekstraordinært.

 • Bedst til: Dette vildt løve hånd tatovering design er bedst egnet til mænd. Alle dem, der er særligt hårde og indflydelsesrige, vil elske denne tatovering.
 • Foretrukket blæk: Skyggen af ​​brun med sort i hele kroppen og manen skaber en stor kontrast, der er ren, smart og iøjnefaldende.
 • Hvor: Et betydeligt armrum er, hvor denne brølende løve -tatovering ser bedst ud. Lige under skulderen på højre eller venstre arm er ideel.
 • Størrelse: Det skal være i en mellemstor til stor størrelse, for at det skal se så godt ud.
 • Hudfarve: Hvid hudfarve og lyse toner er perfekte.

10. Sun Lion Face Tattoo Design på låret:

Sun Lion Face Tattoo Design på låret

Dette er et andet design, der er egnet til de besatte Leo -stjernetegn. Som det ses i dette tatoveringsdesign, er løvens ansigt afbildet med sin manke i form af solen. Denne kombination af solen og løvefladen angiver solens tegn på Leo, som styres af Solen. Selve ansigtet manifesterer vildskab, som du kan se ovenfor. Raserede øjne og en åben brølende mund med skarpe tænder, der skinner igennem, bidrager til dramatikken i det hele, mens manen strækker sig flydende ind i en gylden sollignende struktur indkapsler Leo-tegnets betydning.

 • Bedst til: Det er bedst egnet til mænd, da billedet i midten er det af en løve og ikke en løvinde.
 • Foretrukket blæk: Brug nuancer af gule, gyldne, appelsiner og lyse røde som vist her og skraveret smukt for at repræsentere en løve i form af en sol.
 • Hvor: Tatoveringens form og størrelse gør den mest velegnet til at blive trykfarvet på enten venstre eller højre lår.
 • Størrelse: En mellemstørrelse er ideel til netop dette tatoveringsdesign.
 • Hudfarve: Lyse eller mørkhudede toner er bedst, da de skal bringe farverne mest frem.

11. Lille løve og løvinde tatovering til par:

Lille løve og løvinde tatovering til par

Dette design vil helt sikkert gøre hovedet for dig og din partner en ret sød idé for alle de magtpar derude. Dette design er den perfekte mulighed, med et løvehane af hun og hun, der er passende designet til at passe til dine fingre. Ombre -effekten gør designet endnu mere kreativt og attraktivt. Designet er realistisk og alligevel smart og enkelt! Det perfekte valg, hvis du er på udkig efter en lille løve -tatovering, siger vi!

 • Bedst til: Par, der ønsker at blive blækket sammen. Stærke, stærke og selvsikre par vil elske denne tatovering. Løveansigtet er til mændene, og løvindevarianten er til damer.
 • Foretrukket blæk: Monokrom tema med nuancer af sort er den sikreste mulighed.
 • Hvor: Det ser fantastisk smart og sødt ud på hver sin ringfinger.
 • Størrelse: En lille størrelse er ideel til denne løvefingertatovering, da den er beregnet til at blive sødt placeret på fingeren. Dette lille løve tatoveringsdesign er ganske synligt alene.
 • Hudfarve: Retfærdige, hvedeagtige og mørkfarvede toner kan alle sport og nyde denne skønhed i designet.

12. Lion Tattoo Tribal Design på ben:

Lion Tattoo Tribal Design på ben

I dag er stammetatoveringer gået ind på en af ​​de mest kreative forretninger til at eksperimentere med designs. Fascinationen for stammetatoveringskunst er uendelig. Som du kan se ovenfor, i dette design, bruges et bølget mønster til at style hele looket (løvens krop, hænder og ben, manke og halen). Et andet halvmåne eller ringlignende stammemønster bruges til at omgive løven og fremhæve kreativiteten endnu mere. Denne form for design skiller sig ud fra resten, da indsatsen for at skabe det gør det ret unikt alene.

 • Bedst til: På grund af sit maskuline design er den velegnet til mænd. Mændene, der ønsker at kombinere kunstnerisk og flydende med løvens modsymbol, er mest udskåret til designet.
 • Foretrukket blæk: tribal løve tatovering designs er for det meste udført i sort. Jet mørk sort er det bedste valg for at skabe mest effekt.
 • Hvor: Det har brug for et stort område for virkelig at komme godt ud. Formen og størrelsen gør sideprofilen på dit underben ideel til det, som vist ovenfor. Start under knæet og slut godt før fødderne.
 • Størrelse: Normalt er den store størrelse det, du skal lede efter, når du dyrker denne løvebenstatovering.
 • Hudfarve: Lyse og hvedeagtige hudtoner er ideelle til dette design. Det kunne dog også fungere på mørk hud.

13. Half Sleeve Lion Head Tattoo Design til mænd:

Half Sleeve Lion Head Tattoo Design til mænd

Tatovering af løvens hoved er mere almindeligt end at få hele løvens krop ink. Det er afbildet i flere forskellige designs og udtryk, fra et voldsomt blik til et roligt, passivt ansigt, sidstnævnte er tilfældet i dette tatoveringsdesign. Selve designet er det af en løve -tatoveringsmuffetype med detaljeret skygge og leg med nuancer for at skabe et ret realistisk billede af løven. Øjnene gøres fascinerende, hvilket fanger et udtryk, man ikke kan ignorere. De hvide whiskers tilføjer designets visdomsaspekt.

 • Bedst til: Denne løve skulder tatovering er beregnet til mænd, da den skildrer løvens store, brede ansigt.
 • Foretrukket blæk: nuancer af brunt og sort er ideelle til at kontrastere på tværs af manke og ansigtsudtryk. Et glasblåt eller is-gråt par øjne forsegler udseendet.
 • Hvor: Det har brug for et stort område for virkelig at komme godt ud og er designet i form af en halværmet tatovering. Således ville det fungere bedst på et velbygget overarmsområde.
 • Størrelse: Dette design skal være i en stor størrelse for at skabe den nødvendige effekt.
 • Hudfarve: Retfærdige, hvedeagtige og mørkere hudtoner er alle velegnede til at farve dette design.

14. Akvarel løve tatovering på ben:

Akvarel løve tatovering på ben

Hvad med at gå alt farverigt, levende og pastel med din løvetatovering? Ja, det unikke ved dette design er den smukke akvareleffekt, og vi er helt vilde med det. Det indeholder et typisk vredt løve ansigt, men hele designet blødgøres ved hjælp af smukke akvarel effekter i levende nuancer af blues, lilla og grønne. Designet er kunstnerisk konceptualiseret og inkorporerer den drypende effekt af vandmaling, der normalt findes på et groft lærred og penselstrøg og pletter.

 • Bedst til: Med løvens ansigt som hovedtema er denne igen mand-centreret. Kvinder kan dog også vælge denne skønhed og justere designet i stedet for at være centreret omkring en løveinde.
 • Foretrukket blæk: Brug levende, tydelige nuancer, da dette er et flerfarvet design.
 • Hvor: Denne farverige løvetatovering er bedst egnet til underbenet som denne, også kræver et stort areal.
 • Størrelse: På grund af den vandfarvede effekt skal dette design være i en stor størrelse for at skabe den nødvendige effekt.
 • Hudfarve: Lyshudede toner ville fungere bedst. Hvidfarvede toner kan også være egnede.

15. Blomster designet Lion Tattoo:

Floral designet løve tatovering

Hvem sagde, at blomster kun er til feminine designs og temaer? I modstrid med den almindelige overbevisning er tatovering af sort løve designet i det blomsterrundede design meget maskulin og populær. Som du kan se ovenfor, er designet helt magisk, med sine smukke kronblade, der indkapsler det stærke løveflade i midten. Vi elsker dette design og symmetrien i det og det håndskitserede strejf af detaljerne på kronbladene. Dette design er mildest talt kreativt og skiller sig ud fra resten. Det symboliserer også betydningen af ​​visdom, kærlighed, skønhed og elegance.

 • Bedst til: Med løvens ansigt som hovedtema er denne igen mand-centreret. Kvinder kan dog også vælge denne skønhed og justere designet i stedet for at være centreret omkring en løveinde.
 • Foretrukket blæk: Gå med det monokrome tema og skyggefulde udseende. Brug sorte kontrasterende nuancer til at blække den effekt, designet fortjener.
 • Hvor: Underbenet eller overarmen er ideel til dette design. Hvis du kun er opsat på en løvehals -tatovering, kan en mindre variant af den også virke på nakkeområdet.
 • Størrelse: Det ville se bedst ud i mellemstore til små størrelser.
 • Hudfarve: Fair, hvide og brune hudtoner ville være egnede.

Yderligere tips til løvetatoveringer:

 • Husk, at det ikke er en leg at få blæk. Det design, du vælger, forbliver for det meste gennem hele dit liv. Så gør din research og vælg et design omhyggeligt. Vær tålmodig og tag ikke hurtige beslutninger om designet.
 • Vælg et design, der giver genklang til et vigtigt aspekt af dig som person, din eksistens, din familie eller livet generelt. Dette kan være et personlighedstræk (f.eks. Løve-lignende kvaliteter udforsket ovenfor), navn eller symbol på din ægtefælle, barn, mor osv., Dit solskilt, et forfædresymbol og lignende. Noget, der betyder enormt meget for dig nu, er mere tilbøjeligt til at forblive relevant, selv i fremtiden.
 • Vælg en kendt og erfaren tatovør og studie. Tal tydeligt med ham om, hvad du vil, og lad ham guide dig med, hvad han/hun kan bedst i respekt.

Flere tatoveringsdesigner:

Lion Head Tattoo Designs

Lion Tattoo Designs til mænd

Lion Tattoo Designs til kvinder

Bedste Lion Tattoo Designs

Bedste Lion Tattoo Designs

Bedste Lion Tattoo Designs

Bedste Lion Tattoo Designs

Bedste Lion Tattoo Designs

Bedste Lion Tattoo Designs

Lion Tattoo Designs på hånden

Endelige tanker:

I dag er tatoveringsdesigner med løver blevet en populær favorit blandt både mænd og kvinder. Fredselskende, autoritativ, beskytter eller vild-du kan vælge forskellige løve- og løvinde-tatoveringer afhængigt af hvilken følelse du gerne vil skildre, som det fremgår af løve-tatoveringsbillederne ovenfor. Så hvis du mener, at du er løve-lignende eller er en typisk løve eller hellere stræber efter at være almægtig og kongelig som junglens konge, er dette din liste at følge og vælge fra. Med unikke muligheder og noget for alle slags mennesker er denne udtømmende liste over løvetatoveringer den perfekte start på din blækrejse. Så scan de ovenstående billeder af løvetatoveringer, vælg din bedst egnede og få tatoveret!