15+ mest populære kinesiske tatoveringsdesigner og mønstre!

Kinesisk kalligrafi er en af ​​de vidt udvalgte former for tatoveringsdesigner, der bruger et sæt symboler til at skildre en bestemt følelse eller for at få deres navne ætset finurligt. Kinesiske tatoveringer er en moderne måde at udtrykke deres følelser ved hjælp af omhyggeligt ætsede tegn. For dem, der kan lide at holde deres beskeder tilsløret, er kinesiske tatoveringer bedst for dig. I denne artikel vil vi undersøge nogle af de bedste kinesiske symboltatoveringer og deres tilhørende betydninger.

Historien og betydningen af ​​kinesiske tatoveringer:

Hvis man ser på kinesisk historie, blev tatoveringer altid behandlet som tegn på straf. Det kinesiske ord for en tatovering er “Ci Shen”, hvilket betyder “Punktering af kroppen”. Tatoveringer anses for at være brutale kunstformer, som fører til ærekrænkelse af kroppen. Men med skiftende tider bliver tatoveringskunst langsomt omfavnet af den yngre generation. Kineserne og mennesker fra hele verden foretrækker kinesisk tatoveringsdesign til at skrive beskeder ved hjælp af eksotiske symboler og mønstre. Fra kalligrafi til drager, kinesisk kunst har mange designs at vælge imellem.

Kinesiske tatoveringsdesigner

Kinesiske tatoveringsdesigner og betydninger:

Følgende er de mest populære og fineste kinesiske tatoveringsdesigner med billeder og deres betydning for mænd og kvinder; du kan vælge det bedste valg blandt dem.

1. Kinesiske kalligrafi tatoveringer på bagsiden af ​​hånden:

kinesiske tatoveringsdesign på hånden

Hvis du er ret glad for kinesisk kalligrafi, så ville denne kinesiske tatoveringsstil være den bedste for dig. Kinesisk kalligrafi betragtes som en af ​​de højeste former for kinesisk kunst, og denne form for tatoveringer kan have ethvert ord, karakter eller tekstform i kalligrafi -form. Du kan vælge enhver stil og farve for at få det til at se smukt, afbalanceret, legende og unikt ud. Du kan kalde det er de kinesiske tatoverings skrifttyper til ærmer.

2. Cool Single Chinese Letter Tattoos:

Cool Single Chinese Letter Tattoos

Kinesiske tatoveringer med enkelt bogstav er den mest almindelige af alle kinesiske tatoveringsdesigner. De er enkle, men veltalende. Kinesiske bogstaver, i modsætning til de engelske, symboliserer kraftfulde følelser og begreber enkeltvis. Et enkelt brev kan betyde venskab, kærlighed, fjendskab, mod, skæbne, verden og så videre. så alt hvad du skal gøre er at vælge en følelse eller tanke, som du vil få stemplet på din krop, oversætte det til det perfekte kinesiske brev og få lavet tatoveringen! Du kan overveje, at dette er som en kinesisk skrifttatovering.

3. Populære kinesiske dyr navn tatoveringer:

Tatoveringer af kinesiske dyr

Ofte vælger folk at få det kinesiske navn på deres stjernetegn tatoveringer. Så igen vælger folk at få tatoveret dyrenavne til de forskellige træk, de står for. Man kan endda vise deres kærlighed over for et bestemt dyr ved at vælge at få sit kinesiske navn tatoveret. Disse tatoveringer kan gøres mere attraktive og smukke ved at tilføje kurver og designs til kinesiske ord. Dette er et yndigt kinesisk tatoveringsnavn på dyr.

4. Chinese Lady Tattoo Designs på skulder:

Chinese Lady Tattoo Designs på skulderen

Hvis du ønsker det, kan du endda vælge det smukke kinesiske tatoveringsdesign. Disse designs kan bruges til at symbolisere tabet af en vigtig person, eller de kan simpelthen bruges til deres attraktive kvalitet. I denne tatovering kan du også bruge levende farver for at få det til at lede efter en fængende. Denne tatovering viser endda en persons følelser. Dette er et af de unikke kinesiske tatoveringsdesigner til mænd, der er dybt forelsket. Det er en af ​​de bedste dame kinesiske tatoveringsdesigner.

5. Kinesisk engelstatovering på overhånd:

Kinesisk engelstatovering på overhånd

Engle fra oldtiden betragtes som gudernes budbringere og har været trendy tatoveringsdesign i hver generation, da denne tatovering viser din tro eller tro på gud. Engeltatoveringer designet med vinger eller hænder er også stilfulde, og generelt er piger meget glade for disse tatoveringer, da de ligner det samme kendetegn ved en engeltatovering. Kinesisk engelstatovering, hvis den er afbildet smukt, ser meget elskværdig ud og ser godt ud på ryggen.

6. Kinesiske navnetatoveringer til rådighed:

Kinesiske navnetatoveringer på hånden

Nogle tatoveringsdesigner omfatter den kinesiske oversættelse af ens navn. Nogle mennesker får deres navn tatoveret, mens andre får navnene på deres nærmeste. Du kan tilføje farver til det, så det bliver mere iøjnefaldende øjne, og dine nærmeste bliver hurtigt tiltrukket af det. Du kan endda tilføje nogle små motiver for at få det til at se attraktivt og smukt ud. Her er alfabeterne i navnet meget smukt tatoveret på armene. Dette er et af de berømte kinesiske tatoveringsdesigner.

7. Kinesiske Koi Fish Tattoo Designs på bagsiden:

Kinesiske Koi Fish Tattoo -designs på bagsiden

I kinesisk kultur har koifisken en vigtig position. Det symboliserer det mod, der kræves for at overvinde forhindringerne i ens liv og nå et mål. Koi fisk tatoveringen kan laves i to former, enten opstrøms eller nedstrøms. Hvis det er nedstrøms, betyder det, at personen allerede har overvundet de vanskeligheder, han/hun står over for. Hvis det er opstrøms, betyder det, at personen stadig kæmper med sine problemer. Dette er en af ​​de bedste kinesiske tatoveringer til fyre.

8. Kinesiske dragetatoveringer på kroppen:

Kinesiske dragetatoveringer på kroppen

Drager står generelt for mod, styrke og uafhængighed. Dragon tatoveringer er normalt tilgængelige i et stort antal variationer. Du kan enten vælge en klassisk sort silhuet eller gøre den levende med farver. Disse tatoveringer bæres generelt af mænd på deres biceps for at tiltrække menneskerne omkring dem. De kan være store eller små. Du kan vælge en humongous skællende drage eller en lille vinget, åndende ild. Kinesiske dragetatoveringer har ingen ende på deres varierende designs.

9. Buddha kinesiske tatoveringsdesigner:

Buddha kinesiske tatoveringer

Den grinende Buddha har for altid været et symbol på velstand. Selvom disse tatoveringer er sort og hvide, vil det bundet til at tiltrække positiv opmærksomhed. Kinesiske buddhaer ledsages generelt af det klassiske symbol på yin og yang. De er behagelige at se på og et ualmindeligt valg. Disse tatoveringer er også symboler på positivitet og held, som mange mennesker ønsker at bære for altid med sig i kropskunst.

10. Blomsterkinesiske tatoveringer:

Blomster kinesiske tatoveringer

Hvis du fascinerer kinesiske blomster, så er det en af ​​de bedste ideer til at få stylet kinesiske blomstertatoveringer. Du kan endda ledsage disse blomstertatoveringer med meningsfulde kinesiske ord, hvilket ville tilføre denne tatovering mere dybde, og det vil se smukt og attraktivt ud. Du kan endda tilføje nogle blide farver, hvilket vil give et slående look. Disse typer tatoveringer giver normalt et feminint look.

11. Tatoveringsdesign lavet af kineserne:

Tatoveringsdesign lavet af kineserne

Der er nogle tatoveringsdesigner, som de kinesiske mestre i tatoveringskunstdesign. Deres betydning og symbolik er kun kendt for deres beslutningstagere. Disse kinesiske tatoveringsproducenter nægter at lave kopier af disse fantastisk smukke designs, hvilket gør dem til en af ​​slagsen. Dette er et af de tykkeste kinesiske tatoveringsdesigner til arme med indviklet kunst. De er ret komplekse og har brug for ekspertisen til at designe dem.

12. Kinesisk Cherry Blossom Tree Tattoo på halsen:

Kinesisk kirsebærblomstringstatovering på halsen

Kirsebærblomster er en af ​​de smukkeste blomster. Kirsebærtræer er et almindeligt sted i Kina og udgør en vigtig del af den kinesiske kultur. Hvis du er en stor fan af blomstermønstre og designs, kan du vælge at få disse kinesiske blomster tatoveret på ryggen. Cherry Blossom designs er også tegn på dødelighed. De repræsenterer, hvordan vi skal forkorte vores liv, og hvor vigtigt det er at nyde dit liv fuldt ud, før det kommer over. De er vidt udvalgte mønstre i kinesiske nakke -tatoveringer.

13. Symbol for kinesisk musik tatoveringer:

Symbol for kinesiske musiktatoveringer

Nogle mennesker er meget glade for musik. De vil udtrykke for verden, at deres liv er helliget musik. Så at designe kinesiske musiksymboler er en fantastisk måde at udtrykke sig selv på uden at åbne munden. Disse typer tatoveringer er generelt stylet på dine arme, skuldre eller endda eller halsen også. Du kan endda tilføje nogle små miniaturer som stjerner for at give det et smukt udseende. Musikale tatoveringer er et af de bedste designs i små kinesiske tatoveringer.

14. Kinesisk stammetatovering på ansigt:

Kinesisk stammetatovering på ansigt

Mange etniske minoriteter i Kina følger stadig tatoveringstraditionen. De designer en tatovering på deres ansigt i en alder af 12 år som et symbol på modenhed. Disse tatoveringer udføres mellem øjenbrynene og omkring munden med nogle små væsner. Nogle af stammetatoveringerne repræsenterer også overskæg. Nu er det udfordrende at finde en original stammetatovering. Folk havde ændret dem og begyndt at style efter deres valg.

15. Tatovering af kinesisk tigersymbol:

Kinesisk tiger -tatovering

En af de populære kinesiske tatoveringer er en tiger -tatovering. Tigeren er et af de kinesiske stjernetegn og det tredje dyr i den kinesiske stjernetegns 12 -årige cyklus. Det ligner mod, håbefuldt, forfængeligt, venligt, selvhjulpent og mangler opmærksomhed og omsorg. Så den person, der besidder disse egenskaber, laver generelt en kinesisk tiger -tatovering på deres hænder eller arme.

16. Kinesisk tatoveringsdesign på benet:

Kinesisk tatoveringsdesign på benet

Ben er et af de mest foretrukne steder at få kinesiske tatoveringer. Især på sportsfolk og kvinder, der har veltonede muskler i benene, ser disse tatoveringer fantastiske ud. Du kan vælge mellem indviklede til komplekse mønstre, såsom dette kinesiske krigerdesign, der er omhyggeligt udført for at fange hver eneste detalje. De mest populære kinesiske ben -tatoveringer er drager, kalligrafi og temaer som Buddha.

17. Kinesiske tatoveringer på håndleddet:

Kinesiske tatoveringer på håndleddet

Håndleddet er en vigtig del af kroppen, med de centrale nerver forbundet til hjertet. At få en tatovering ætset på håndleddet er en smertefuld proces på grund af de sarte nerver under den. De mest almindelige håndleddetatoveringer er navne og stjernetegn -symboler, som ligger dem tæt på hjertet. Navne og detaljer om en, du holder meget af, kan ætses på håndleddet for at afsløre dine inderste følelser for dem og bevise, hvad de betyder for dig.

Seneste samling:

Kinesiske tatoveringsdesigner

Kinesiske tatoveringsdesigner

Kinesiske tatoveringsdesigner

Kinesiske tatoveringsdesigner

Kinesiske tatoveringsdesigner

Kinesiske tatoveringsdesigner

Kinesiske tatoveringer

Kinesisk tatoverings skrifttype

Kinesiske tatoveringsdesigner

Kinesiske tatoveringsdesigner

Yderligere tips til kinesiske tatoveringsdesigner:

  • Hvis du planlægger et kinesisk tatoveringsdesign, kan disse tips hjælpe dig med at opnå et bedre og perfekt mønster:
  • Hvis du planlægger en navnetatovering på kinesisk, og din kunstner ikke kan sproget, kan du bruge det kinesiske navnegeneratorværktøj til at få designet.
  • Du kan også bruge kinesiske citater, hvis du vil have en længere tatovering tæt på din ideologi.
  • Hvis du er på udkig efter et design, der ikke bruger bogstaver eller symboler, er de næstbedste designs drager og tigre. De fleste tatovører kan udføre disse designs godt.
  • Mens du vælger en kinesisk karakter, skal du sikre dig, at du er fuldt ud klar over dens betydning og symbolik i stedet for blindt at vælge den.

Endelige tanker:

Vi håber, at denne artikel har inspireret dig til at få din helt egen kinesiske tatovering blækket. Mens kinesiske tatoveringsdesigner er ret almindelige, kan du vælge mellem flere kreative mønstre for at skille sig ud fra mængden. Det ville hjælpe, hvis du huskede, at kinesiske mønstre er indviklede, og et slag her og der kan ændre betydningen. Så du skal virkelig sikre dig, at designet er præcis, som du vil have det. Så hvad venter du på? Vælg mellem disse mønstre og pryd din krop med disse finurlige kinesiske tatoveringer! N


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80