15 perfekte Dotwork tatoveringsdesigner til kvinder og mænd

Dotwork er en blækprocedure, hvor tatovøren tatoverer et par prikker for en slående visuel effekt. De kan skabe et fuldt billede eller kun skygge ved hjælp af en dot art -teknik. Stippling er metoden, hvor skygge udføres ved hjælp af dotwork. Der er mere blæk, de bruger som gråt, sort eller rødt blækmønster. Denne stil var lanceret i de seneste år, og de seneste år har oplevet en genoplivning i denne mønsterstil.

Du kan bruge dette dotwork tatoveringsmønster med den anden tatoveringsdesign. Dotwork tatoveringer er den nyeste trend i tatoveringsverdenen. Du kan få ethvert design udført ved hjælp af denne teknik. Vælg mellem de forskellige typer, der er givet her, for at beslutte dig for din bedste tatovering.

Dotwork tatoveringsdesign til kvinder og mænd

Søde og bedste Dotwork Tattoo Designs:

Lad os finde her med viste dotwork -tatoveringer til din lidenskabsstil.

1. Polka Dotwork Tatoveringer:

Polka Dot Work Tattoos

Vælg et moderne design med disse prik tatoveringer er bygget op ved at lave prikker i forskellige størrelser. Prikketatoveringerne ligner udskrifter. Du kan vælge et enkelt eller komplekst design til at bruge prikmønsteret.

2. Landscape Dotwork Tattoo:

Landskab Dotwork Tattoo

Du kan få et komplet design med kun prikker ved hjælp af dotwork -tatoveringskunst. Dette består af bare prikker, der fylder designet. Her har du et design til solopgang og solnedgang.

3. Indviklet Dotwork Tattoo:

Indviklet Dot Work Tattoo

Her har du et indviklet tatoveringsprik, der er stort og dækker personens bagside. Brug tykke prikker og tynde prikker til at vise karakter. Placeringen af ​​prikkerne gør også en stor forskel.

4. Butterfly Art Dotwork Tattoo:

Butterfly Art Dot Work Tattoo

Tjek denne smukke og indviklede dot art -tatovering, der er perfekt til et arm- eller benområde. Kunstdesignet er gjort sensationelt med de tykke prikker placeret tæt på hinanden. Vælg mellem de mange tilgængelige kunstdesigner.

5. Mandala Dotwork Tattoo:

Mandala Dot Work Tattoo

Mandala -designet er meget populært i dag, og dette ses også i tatoveringsverdenen. Denne mandala dot tatovering er stor og kan placeres på bagsiden for et komplet look. Hvert af kronbladene i designet udføres ved hjælp af prikkerne.

6. Animal Dotwork Tattoo:

Animal Dot Work Tattoo

Her bruger kunstneren et gradvist og subtilt design med dotwork til at skabe denne dot -stil tatovering. Det store kattedesign er vidunderligt og afgiver en erklæring. Tjek også andre designs, der bruger prikstilen.

7. Sprig Dot Tattoo:

Sprig Dot Tattoo

Du kan vælge nogle af de trendy små dotwork -tatoveringer, der er populære. Dette blade design er også et perfekt lille prikdesign. Vælg enkle og minimalistiske mønstre.

8. Kombination Dot Tattoo:

Kombination Dot Tattoo

Vælg det bedste fra begge verdener med denne tatovering med prikker og linjer. Hoveddesignet har lange linjer, og midtermønsteret er fyldt med prikker. Denne teknik giver et komplekst design. Du kan blande ethvert design med dotwork -mønster, du får en god kombination af flere designs i denne dot -artstil.

9. Dot Flower Tattoo:

Dot Flower Tattoo

Her er en dejlig dotwork blomst tatovering, der ser fantastisk ud på armen. Bladene og blomsten er fyldt med prikker. Få ethvert blomsterdesign til at se godt ud med denne teknik. Denne er bedst til piger på college.

10. Universe Dot Tattoo:

Universe Dot Tattoo

Vælg en univers tatovering med den sorte prik teknik. Denne teknik bruger sorte prikker af varierende intensitet til at specificere designdetaljerne. Området omkring planeterne er markeret med prikker tæt på hinanden. Hvis du kan lide at studere universet, og du har det godt med at designe en universstruktur, og derefter prøve denne tatovering på din hånd, får du også gode kommentarer.

11. Hånd Animation Style Dot Tattoo:

Hånd Animation Style Dot Tattoo

Overvej denne prik tatovering stil til din næste tatovering. Dette har skygge og linjer lavet med prikker, og dette skaber et fantastisk mesterværk. Prikketatoveringen er specifik og opnås med fine prikker rundt omkring. Unikhed er specialisten i denne tatovering; animeret håndstildesign får korrekt effekt.

12. Sort og hvid prik tatovering:

Sort og hvid prik tatovering

Dette er et andet dot -tatoveringsarbejde, der understreger skyggearbejdet. Skyggen udføres ved at sætte prikker tættere på hinanden for at give en mørkere nuance. Prikkerne, når de placeres langt fra hinanden, giver en lysere effekt. Dette design tager mere tid, men du får et godt design, når du er færdig med din tatoveringskunst.

13. Abstract Dot Tattoo:

Abstractdot tatovering

Vælg strålende dotwork -tatoveringer med geometriske designs. Disse dotwork geometriske tatoveringer ser fantastiske ud, når de dækker et stort område. Disse kan også være små geometriske designs. Du kan personliggøre dette design med din geometriske mønsterfærdighed.

14. Art Work Dot Tattoo:

Art Work Dot Tattoo

Denne mandala dot art tatovering er perfekt til store områder. Mandalaen er lavet med små prikker placeret side om side. Mønsteret er meget populært og indviklet. Især dette ene design efterspurgt af kvinder. Vælg mellem forskellige kunstværker for at gøre det personligt.

15. Dotwork Tattoo Sleeve:

Dot Work Tattoo Sleeve

Få en dotwork tatovering ærme, hvis du er ambitiøs og vovet. Dette fylder hele armen og er lavet med indviklede og dristige kunstværker. Prikken på disse tatoveringer er perfekt til at fylde armen op, og det er derfor, de kaldes tatoveringsærmer. Dette er godt for en fitness -elsker, det hjælper dem med at bevare deres fokus.

Dotwork er en kedelig strategi, men alligevel er den berettiget, selv på trods af holdup. Hver prik skal sættes utvetydigt, så kunstneren har brug for patient såvel som mere dygtighed. Dette design tager mere tid at designe, så når du planlægger sådanne designs, får tiden nogle erfarne tatovører. Dette er præcist arbejde, så det kræver også ordentlig opmærksomhed. Dotwork -tatoveringer er gode, når du vil have kunstneriske gengivelser af dine mønstre. Disse er fyldt med fine og tykke prikker placeret på strategiske positioner for at opnå skyggeeffekter.