15 Seneste og meningsfulde Scorpion Tattoo Designs!

Tatovering repræsenterer i disse dage en moderigtig, men alligevel opdateret personlighed hos en person !! De forbedrer ikke kun kroppens skønhed, men denne kropskunst afspejler også personligheden hos et individ på en meget unik måde. Og hvis du planlægger at blive blækket med en SCORPION -tatovering, så sørg for at vide alt før, da en skorpion er en vild og dødelig leddyr, hvis ene djævelske brod kan ende dit liv på kort tid med timers lidelse, der er svær at bjørn. Det ser således skræmmende ud, og når du bliver tatoveret med dette dødbringende væsen på din hud; være forberedt på at se verden anderledes an.

Skorpionen repræsenterer også stjernetegnet Skorpionen og vælges derfor ofte af dem, der er født mellem 24. oktober og 22. november. Disse mennesker ligner dette væsen og formodes at være lidenskabelige, loyale og ofte overdrevent besiddende..

Betydning og betydning af skorpiontatoveringer:

Skorpioner er også berømte som frygtindgydende insekter. Det er også knyttet til talrige gamle kulturer og religioner. For egyptere er dette insekt forbundet med gudinden Selket, vogter for overgangsjæle. I henhold til mayaerne er det en symbolsk repræsentation af medicin og kirurgi. Afrikanerne mener imidlertid, at skorpiongiften har enorme helbredende kræfter. Så hvis du planlægger at få en tatovering med denne ualmindelige dødelige, skal du være forberedt på at prale med din personlighed med et unikt og iøjnefaldende design.

Scorpion tatoveringsdesign

Forskellige skorpion -tatoveringsdesign symboliserer forskellige betydninger. Normalt er det en symbolsk repræsentation af et stjernetegn, men det kan også tilsluttes mange andre betydninger. Det kan være død for nogle og liv for andre. En skorpion -tatovering repræsenterer også magt og intimidering af et individ. Det tegner sig også for at have en symbolsk repræsentation af magt og død på samme tid. Andre betydninger, som en skorpion -tatovering repræsenterer regnskab for kontrol og forsvar, kunsten at forføre og seksualitet osv. De trendy 3D -tatoveringer, stammeskorpion -tatoveringer er hovedattraktionen for tatoveringselskere i dag. Skorpionen kan trykkes på nakke, skulder, hånd, ben, ryg, talje osv. Og tilføjer skønhed i pigernes tilfælde; hvorimod det for drenge repræsenterer frimodighed og magt til at kæmpe.

Søde Scorpion -tatoveringer med de bedste billeder:

Scorpion -tatoveringer kan være realistiske, kunstneriske eller endda abstrakte. Der er flere hundrede variationer mulige. Her er de 15 bedste skorpion -tatoveringsdesigner med billeder og betydninger for både mænd og kvinder.

1. Sort Scorpion -tatovering til piger på benet:

Scorpion tatovering til piger på ben

Dette skorpion -tatoveringsdesign angiver kvinders kærlighed, passion og beundring. Denne skorpion -tatovering til mødrene markerer deres dybe kærlighed til deres børn, mens den for andre piger viser lidenskab over for deres familie og elskere og beundring over for deres venner. Skorpiontatoveringen kan laves ved hjælp af mørk sort farve eller rød farve i henhold til størrelsen og stedet, hvor den skal laves. Kvinderne anvender denne tatovering bredt på deres ben, ryg, talje og hænder. De pynter også denne tatovering med hjerter og blomster, som også symboliserer dyb kærlighed.

 • Bedst egnet til: Det er ideelt til både mænd og kvinder.
 • Foretrukket blæk: Det er den mest egnede at få det trykfarvet i den sorte farve. Men det kan også være rødt.
 • Hvor: Hunnerne kan få det trykfarvet på deres ryg, hænder, ben og talje.
 • Størrelse: En mellemstor tatovering fungerer godt.
 • Hudfarve: Ideel til hvede og lyshudede mennesker.

2. The Sun Scorpion Tattoo on Arm:

The Sun Scorpion Tattoo on Arm

Samariens folk tror, ​​at skorpionen også symboliserer solen. Skorpionmanden beskytter ifølge dem alle hellige ting, der fører til oplysning, fornøjelse og opstigning. Dette skorpion -tatoveringsdesign betyder, at solen er stærkt set på arme, ryg og talje hos mænd, der er stærke, beskyttende og fromme. Det ses bredt på mænd, der for det meste bor på religiøse steder, eller som er meget glad for religion og er troende på Gud.

 • Bedst egnet til: Ideel til mænd.
 • Foretrukket blæk: Det anbefales at farve det med sort farve, hvorimod det for solen også kan farves i rødt.
 • Hvor: Dette gøres bedst på skulderen og ryggen til mænd.
 • Størrelse: En mellemstor tatovering fungerer godt.
 • Hudfarve: Ideel til lyshudede mennesker.

3. The Fighting Scorpion Tattoos On Sleeves:

The Fighting Scorpion Tattoos On Sleeves

Denne form for skorpion -tatovering repræsenterer personens kampånd. Denne tatovering er også kendt som tribal skorpion tatovering. Denne tatovering er inspireret af stammekaste. Designet af halen i denne skorpion -tatovering symboliserer forberedelsen af ​​personen til at møde enhver situation med største styrke. Denne tatovering ses bredt i forskellige dele af Sydasien og Afrika. Også de mennesker, der bor i ørkenregionen, bruger denne tatovering, da de fleste stammekaster tidligere boede der. Dette skorpion tatoveringsdesign er bredt fremstillet af mænd.

 • Bedst egnet til: Dette anbefales kun til mænd.
 • Foretrukket blæk: For at bære originaliteten foreslås det at få den blækket i sort farve.
 • Hvor: Det bedste sted for denne tatovering er på skulderen, ærmerne og bagsiden af ​​nakken.
 • Størrelse: En tatovering i mellem eller stor størrelse fungerer godt.
 • Hudfarve: Ideel til hvede og lyshudede mennesker.

4. Fantastiske korte håndskorpioner tatoveringer:

Scorpion Tattoo på hånden

Den lille håndtatoveringer symboliserer personens frimodighed. Det betyder også motivation og inspiration. Helbredelseskraften er også forbundet med denne form for skorpion -tatoveringsdesign. Dette skorpion -tatoveringsdesign kan anvendes af både mænd og kvinder. De er kilden til motivation for mange og inspirerer også andre med deres dristige personlighed. Det ser også mere attraktivt ud, når det bruges med forskellige farver. Skyggen udført i denne særlige tatovering øger dens attraktion for mænd.

 • Bedst egnet til: Denne skorpion -tatovering er ideel til både mænd og kvinder.
 • Foretrukket blæk: Det kan forbindes med forskellige farver, men en sortfarvet skorpion er altid en perfektionist!!
 • Hvor: Dette gøres bedst på ærmerne til mænd og bag nakken til kvinder.
 • Størrelse: En mellemstor tatovering fungerer godt.
 • Hudfarve: Ideel til lyshudede mennesker.

5. Attraktiv Scorpion -tatovering til piger:

Scorpion tatovering til piger

En skorpion farvet i alt pink og lilla med en pigeagtig baggrund bagved gør tatoveringen mere feminin. Du kan give skorpionen et tegneserieagtigt udtryk ved at tilføje lyse øjne med lange vipper og forførende læber. Generelt er effekten ganske god. Farven og andre elementer fjerner noget af det dystre ved en simpel skorpion og gør det helt sikkert mindre skræmmende!

 • Bedst egnet til: Kun for kvinder.
 • Foretrukket blæk: Det anbefales at få det farvet med pigelige farver som pink og lilla for at godkende dets design.
 • Hvor: Dette er bedst udført hånd.
 • Størrelse: En mellemstor tatovering fungerer godt.
 • Hudfarve: Ideel til lyshudede mennesker.

6. Scorpio Zodiac Tattoo for både og kvinder:

Scorpio Zodiac Tattoo for både og kvinder

Skorpionen er også relateret til det ottende stjernetegn, Skorpionen. Skorpiontegnet symboliserer modstand og kamp. Skorpionens tatovering betyder for denne tatovering betyder hengiven, kærlighed, følsomhed og betydning. Skorpion -tatoveringen giver et fantastisk look, når den laves i mørke sorte farvenuancer. Denne form for tatovering, når den bæres af mænd, viser deres evne til at kæmpe i livet og kæmpe mod enhver vanskelig tilstand.

Mens for kvinder betyder denne tatovering hengiven kærlighed til deres partnere, venner og familie. Mændene bærer det på skuldrene eller på armene, mens kvinder bærer det på enten bagsiden eller på deres talje.

 • Bedst egnet til: Denne tatovering er ideel til både mænd og kvinder.
 • Foretrukket blæk: Få det kun trykfarvet med sort farve. Rød farve kan dog også fungere for mennesker med lys eller hvid hud.
 • Hvor: Dette gøres bedst på armen eller ærmerne til mænd og bag nakken eller håndleddet til kvinder.
 • Størrelse: En lille eller mellemstor tatovering fungerer godt.
 • Hudfarve: Ideel til både hvede og lyshudede mennesker.

7. Skull and Scorpion Tattoo til mænd:

Skull and Scorpion Tattoo til mænd

En skorpion, der kravler ud af en kraniets øjenhule, er et glimrende design til en tatovering! Ved at skygge det passende kan du give det et realistisk udseende, hvilket gør det endnu mere skræmmende! Du kan tilføje andre udsmykninger til designet som en cigaret eller en flaske alkohol. Dette skorpiondesign repræsenterer døden. Egyptens folk tror, ​​at de døde genfødes som halv skorpion og halvt menneske. Denne tatovering giver et blik på den besked.

 • Bedst egnet til: Dette anbefales kun til mænd.
 • Foretrukket blæk: Det er den mest egnede at få det blækket i den sorte farve.
 • Hvor: Dette kan tatoveres på ryggen, brystet, armen eller benet på mændene.
 • Størrelse: En mellemstor tatovering fungerer godt.
 • Hudfarve: Ideel til hvede og lyshudede mennesker.

8. En Harley Davidson Scorpion Tattoo:

En Harley Davidson Scorpion Tattoo

En skorpion med symbolet på det berømte motorcykelmærke, nemlig Harley Davidson er en glimrende tatovering. Harley Davidsons tilstedeværelse fuldender det oprørske look, der begyndte med Scorpion. Denne type skorpion -tatovering udføres af de mennesker, der er inspireret af de mennesker, der skabte historie.

Ligesom Harley Davidson bruges i denne tatovering, kan du bruge symbolet på dit foretrukne forbillede og oprette en tatovering. Denne tatovering symboliserer inspiration. Og det er et af de mest følgende Scorpio -tatoveringsdesign til mænd.

 • Bedst egnet til: Kun for mænd.
 • Foretrukket blæk: Det anbefales kun at få det blækket med sort farve.
 • Hvor: Dette gøres bedst på bryst, arm og ryg for mænd.
 • Størrelse: En mellemstor tatovering fungerer godt.
 • Hudfarve: Ideel til hvede og lyshudede mennesker.

9. Små Scorpion -tatoveringer på halsen:

Små Scorpion -tatoveringer på halsen

En helt sort skorpion kan variere i størrelse fra meget lille til ekstremt stor. Afhængig af dens størrelse kan den rummes på forskellige dele af din krop. Skorpionens form er typisk og let at lave. Når den er helt sort, ser den ikke mere ud end en silhuet. Det ser fremragende ud langs siden af ​​din hals eller på dit håndled eller ankel.

 • Bedst egnet til: Denne skorpion -tatovering er ideel til både mænd og kvinder.
 • Foretrukket blæk: Få det kun trykfarvet i sort farve.
 • Hvor: Dette gøres bedst på armen og halsen til mænd og bag nakken, taljen og håndleddet til kvinder.
 • Størrelse: En mellemstor tatovering fungerer godt.
 • Hudfarve: Ideel til hvede og lyshudede mennesker.

10. Stikkende Scorpion Tattoo Design på nedre ryg:

Scorpion tatoveringsdesign på lænden

Dette skorpion -tatoveringsdesign er dannet med designet af en skorpion, der er ved at stikke. Dette design symboliserer to forskellige dele af en skorpion, det er når den er forgiftet, og når den forbereder at slå til. Denne tatovering viser den dødelige del af skorpionen. Det viser de andre, at du altid er klar til at møde ethvert angreb og besejre fjenden, der er endnu stærkere end dig.

 • Bedst egnet til: Denne dødelige skorpion er velegnet til både mænd og kvinder.
 • Foretrukket blæk: En sort tatovering vil være den bedste.
 • Hvor: Dette gøres bedst på den nedre del af kroppen.
 • Størrelse: En mellemstor tatovering fungerer godt.
 • Hudfarve: Ideel til hvede og lyshudede mennesker.

11. En Scorpion Fallout Tattoo:

En Scorpion Fallout Tattoo

Fallout -tatoveringer giver din hud udseende af depression. De kræver dygtig skygge og ser fremragende ud, når de er udført. Et skorpion nedfald tatovering design er simpelthen en nedfald tatovering i form af en skorpions krop. Tilføjelse af revner på overfladen giver det et mere realistisk udseende, hvilket gør det endnu mere kunstnerisk og rosværdigt!

 • Bedst egnet til: Velegnet til både mænd og kvinder.
 • Foretrukket blæk: Det skal være sortfarvet!!
 • Hvor: Få det gjort på armen for et mere realistisk look.
 • Størrelse: En mellemstor tatovering fungerer godt.
 • Hudfarve: Ideel til hvede og lyshudede mennesker.

12. Et Tribal Scorpion Tattoo Design på taljen:

Scorpion Tattoo Design på taljen

Et stammeabstrakt Scorpion -design ser fremragende ud og tjener formålet med at repræsentere alt, hvad en typisk skorpion symboliserer. Dens abstraktitet gør den mindre skræmmende og mere tiltalende. Dette er et design, der helt sikkert vil få dig til at beundre udseende.

 • Bedst egnet til: Det anbefales til kvinder.
 • Foretrukket blæk: En sortfarvet tatovering vil være unik og vuggende.
 • Hvor: Det kan tatoveres på armen eller taljen på hunnerne.
 • Størrelse: En mellemstor tatovering fungerer godt.
 • Hudfarve: Ideel til hvede og lyshudede mennesker.

13. En Scorpio Rose Tattoo for Ladies:

En Scorpio Rose Tattoo til damer

Rose er et typisk supplement til Skorpioner. Det tilføjes ofte som en ekstra udsmykning til Scorpio -tatoveringer. Du kan have din rose til at se sart og rosenrød ud, eller du kan gøre billedet mere skræmmende ved at bringe rosens torner i fokus. Rose er også et symbol på kærlighed og lidenskab. Denne tatovering kan være en gave til elskere, der viser en dyb kærlighed til hinanden. Dette design udføres bredt af piger.

 • Bedst egnet til: Det er kun ideelt til kvinder.
 • Foretrukket blæk: Det kan være et sort og hvidt kunstværk, eller det kan være et farvet, i henhold til hudtonen hos et individ.
 • Hvor: Dette er bag nakken, armen og benet til kvinder.
 • Størrelse: En mellemstor tatovering fungerer godt.
 • Hudfarve: Ideel til lyshudede mennesker.

14. Et realistisk 3D Scorpion Tattoo Design på venstre arm:

Et realistisk 3D Scorpion Tattoo Design på venstre arm

En realistisk 3d skorpion er en skræmmende ting. Når den er lavet korrekt, ser det ud til at en egentlig skorpion kravler på din hud! Du kan få det skraveret i sort og gråt eller give det mere farve. Dette design handler mere om Skorpionens udseende end dets symbolik.

 • Bedst egnet til: Denne skorpion har kun et varemærke til mænd.
 • Foretrukket blæk: For den realistiske effekt bør den kun være i sort blæk.
 • Hvor: Det bedste sted for denne tatovering er armen på et individ.
 • Størrelse: En mellemstor tatovering fungerer godt.
 • Hudfarve: Ideel til hvede og lyshudede mennesker.

15. En sort abstrakt skorpionskitse:

En sort abstrakt skorpionskitse

Hvis du vil holde din tatovering en enkel affære, så vil dette design vise sig at være et godt valg for dig. Skorpionen ser kunstnerisk og enkel ud, da den ikke er andet end en simpel sort kontur, der er gjort abstrakt i sin form. Det faktum, at dens form er abstrakt, giver det et helt cool udseende, hvilket gør det perfekt til en tatovering.

 • Bedst egnet til: Det er velegnet til både mænd og kvinder.
 • Foretrukket blæk: En sort tatovering vil rocke!!
 • Hvor: Dette gøres bedst på armen til mænd og bag nakken for kvinder.
 • Størrelse: En mellemstor tatovering fungerer godt.
 • Hudfarve: Ideel til hvede og lyshudede mennesker.

Flere tatoveringsdesigner:

Bedste Scorpion tatoveringsdesign med billeder 1

Bedste Scorpion tatoveringsdesign med billeder 2

Bedste Scorpion tatoveringsdesign med billeder 3

Bedste Scorpion tatoveringsdesign med billeder 4

Bedste Scorpion tatoveringsdesign med billeder 5

Bedste Scorpion tatoveringsdesign med billeder 6

Bedste Scorpion tatoveringsdesign med billeder 7

Bedste Scorpion -tatoveringsdesign med billeder 8

Bedste Scorpion -tatoveringsdesign med billeder 9

Bedste Scorpion -tatoveringsdesign med billeder 10

Tips til at følge, før du vælger en tatovering:

Tatovering din krop med skorpioner kan være i trend og tiltrækkende for dig. Men deres mørkere side tilfredsstiller muligvis ikke seernes øjne. Så pas på og vær forberedt, før du bliver blækket med en skorpion. Og anerkend punkterne herunder:

 • Da skorpionerne har relation til religion og få gamle kulturer, foreslås det, at du graverer det med anstændighed; for at undgå de indsigelser, som samfundet rejser.
 • En arbejdende professionel rådes til at indgravere tatoveringen på de mere ikke -afslørede dele af kroppen, da det kan være en faktor i et problem i henhold til industriel etik.
 • At få det trykfarvet i større skala betyder, at det vil være svært at slette, hvis du ønsker at ændre eller udskifte designs.
 • Valget af størrelsen på din tatovering skal afspejle din personlighed, i stedet for at skabe den mere klodset.

Oversigt:

Skorpionens tatoveringer er sjældne at se, men dem, der er nævnt ovenfor, har været favoritten for de trendy teenagere. Hvis du leder efter en dødelig tatovering, er disse skorpion -tatoveringer det bedste at gå med. Men valget af design, størrelse og farve afhænger helt af personligheden. Så sørg for, at det design, du vælger at blive blækket med, matcher din personligheds profil og gør det mere attraktivt.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80