15 Smukke tatoveringsdesign og navne på lænden

Da tatoveringer bliver et raseri blandt kvinder, er tatoveringen i ryggen den øverste på listen. Det legemliggør ikke kun en kvindes kvindelighed, men det giver også en stilerklæring. Den moderne kvinde er ikke længere forhindret af social stigma knyttet til tatoveringer, og elsker at prale med sin krop, og når den er prydet med en tatovering i ryggen, fremhæver den de sarte kurver i hofterne.

tatoveringsdesign i lænden

Nederste tatoveringer kan være omfattende eller mindre i designet, men uanset hvilket mønster kvinder foretrækker en subtil og lysere farvepalet for at give tatoveringen den ønskede feminine appel.

Billeder af nedre ryg tatoveringer til piger og drenge:

Således var slag for det meste krævet tatoveringsdesign i lænden, der blev udført af både mænd og kvinder. Brugen af ​​forskellige farver gør den smukkere og mere trendy, alt efter kroppens struktur og farve.

1. Smuk tatovering i nederste del af ryggen med vinger:

Smuk tatovering i nederste del af ryggen med vinger

En tatovering med hjerte med vinger er en af ​​de mest trendy tatoveringer blandt unge i denne generation. Hovedbetydningen af ​​denne tatovering er kærlighed. Sammen med kærligheden symboliserer den også opstigning, frihed og åndelig natur. Mange steder udføres denne tatovering af mennesker, der har mistet deres kære, for at symbolisere, at englene bar dem til himlen. Tatoveringen ses bredt på underlivet hos piger, men når det kommer til åndelig betydning, bruger også drenge denne tatovering.

2. Nederste tatoveringer Fugle:

Nederste tatoveringer Fugle

Dette er det mest berømte tatoveringsdesign til piger. Designet er bedst egnet i lænden, fordi det giver et bredt område for at give det et ordentligt design. Dette symboliserer himmelens frihed. Det farverige blomsterdesign omkring buret øger dets skønhed. Denne farverige tatovering bæres bredt af piger, der har opnået frihed efter hårdt psykisk pres eller tortur. Denne smukke tatovering bæres også af kvinder, der ønsker at flyve højere ved at opfylde deres livsmål. Dette er et af de bedste tatoveringsdesigner til piger på lænden.

3. Nederste del af ryggen & Demon Wings Tattoo:

Nederste del af ryggen & amp; Demon Wings Tattoo

Denne tatovering i lænden er en kombination af både ondskab og engel. Denne tatovering udføres af de mennesker, der har et blødt hjørne for de kære, men samtidig er onde for fjenderne. Ud over tatoveringen nævnes også ord med kurvede skrifttyper for at tilføre dens skønhed. Den dejlige gulfarvede ring med engelfløjen definerer kærlighed og lidenskab, mens det lille sorte horn på den onde fløj definerer had og stærk kamp. Denne tatovering udføres bredt af piger, men ses også på drenge. Det er et af de mest ønskelige tatoveringsdesign i lænden til piger.

4. Stor lavere Lotus -tatovering:

Stor nedre Lotus -tatovering

Lotusblomstatoveringen er ikke bare et blomsterdesign. Lotus symboliserer oplysning, tro, renhed, reinkarnation osv. Dette er et tatoveringsdesign til piger i de asiatiske lande. Denne tatovering udføres bredt med forskellige farver, som har forskellig betydning. Hvid symboliserer renhed, blå betyder selvkontrol, rødt er for hjertet og lyserødt er symbolet på Buddha. Lilla står for mystik, mens guld betyder oplysning.

5. Flower Back Tattoo til piger:

Flower Back Tattoo til piger

Blomstertatoveringer har en bred vifte af designs og stilarter at vælge imellem, og næsten alle har en symbolsk betydning knyttet til dem. For det meste er de imidlertid slidt for deres skønhed. Blomster er indbegrebet af nåde og skønhed, og de er et uimodståeligt valg blandt kvinder, når det kommer til tatoveringer. De er designet i et stænk af farver og skiller sig især ud på lænden, hvor de kan strækkes i deres fulde omfang på grund af det større dækningsområde.

6. Lille nedre ryg sommerfugl tatovering:

Lille nedre ryg sommerfugl tatovering

Sommerfuglen i dens mange forskellige former og farverige mønstre har for længst været et foretrukket valg blandt kvinder. Sommerfugletatoveringen symboliserer nåde og skønhed og giver et attraktivt design på lænden. Det er det første valg for kvinden, når den er villig til at have en farverig tatovering. Sommerfugl symboliserer mange forskellige ting som frihed, ild, kærlighed, offer, genfødsel osv. I henhold til farvekombinationen valgt i tatoveringen. Denne tatovering er en blå sommerfugl omgivet af vinstokke.

7. Smuk påfuglfjer tatovering til piger i lænden:

Påfuglfjer tatovering til piger i lænden

Påfuglfjer tatoveringer bæres almindeligvis som et motiv på kroppen. Bortset fra at være forbundet med kongelige, betegner påfuglefjeret stolthed og arrogance. Mens nogle kan bære en påfuglfjer tatovering for disse egenskaber, finder andre dem simpelthen tiltrækkende og bærer dem uden særlig grund. Næsten altid udført er nuancer af blå og grøn, påfuglfjer tatoveringen har sin egen charme om det.

8. Flying Eagle Tattoo på nedre ryg:

Flying Eagle Tattoo på lænden

Ørnen, der er en rovfugl, er kendt for sin frygtløshed, frihed, da den svæver højt over himlen og beskyttelse af dens unger. For mange repræsenterer ørnen styrke, loyalitet, mod og endda maskulinitet. dette er et populært tatoveringsdesign blandt mænd og kvinder, ørnetatoveringer bæres stolt og vises oftest på kvinders nedre ryg.

9. Sød tatovering i svær ryg til kvinder:

Sød nedre rygsvanetatovering til kvinder

Svanen, elsket for sin nåde og skønhed, er et symbol på fred og ro. Kvinder elsker alt smukt, og når det kommer til tatoveringer er svanen ingen undtagelse. På grund af deres tilknytning til svanen anser mange balleriner en svanetatovering for en ideel repræsentation af deres kærlighed til dans.

10. Ribbon Bow Tattoo med nedre ryg med stjerner:

Nedre ryg bånd bue tatovering med stjerner

Kvinders tatoveringer har altid en tendens til at have et sart præg på dem i modsætning til mænd, der går efter mere aggressivt udseende tatoveringer. De er mindre og smukkere og er i de fleste tilfælde intet andet end en modeerklæring. Kvinder elsker buer og har ofte lyst til at inkludere dem i tatoveringer. Afbildet her med stjernerne og designet i en vinkel på lænden, er det et fortryllende stykke arbejde. Dette er et af de bedste tatoveringsdesign i lænden til kvinder.

11. En flyvende flagermus -tatovering til piger i lænden:

En flyvende flagermus -tatovering til piger i lænden

Tatoveringen med en flagermus er noget, der meget sjældent findes. Denne unikke tatovering vinder nu popularitet blandt mand og kvinde. Flagermus -tatoveringen betegner både positive og negative kvaliteter. Den har dyd, jomfruelighed og moderskab, mens den for negativitet har død, kranier, vamps osv. Denne tatovering i lænden er også inspireret af superhelten Batman. I Kina betragtes flagermus som et symbol på held, lykke og lykke.

12. Big Lily Flower Tattoo på nederste del af ryggen:

Big Lily Flower Tattoo på nederste del af ryggen

Liljen, selvom den ikke er en almindelig tatovering, er endnu ret populær. Det ser smukt ud, når det fremstilles alene som også med forskellige andre designsymboler og elementer. Liljetatoveringen er almindeligt designet i farverne rød, orange, pink og hvid. Liljen er et symbol på fred, offer, kærlighed og lidenskab. Den røde lilje i denne smukke tatovering betyder kærlighed og lidenskab. De smukke grene omkring blomsten gør den mere attraktiv.

13. Stjernetatovering til nedre ryg:

Stjernetatovering til nedre ryg

Stjerner har fanget fascinationen af ​​mænd og kvinder i århundreder efter hinanden. Som et tatoveringsdesign er det et passende valg, for det kan designes i mange smukke farver og velformede mønstre. Generelt symbolsk for deres astrologiske betydning er stjernetatoveringer mere populært udsmykket som dekorative stykker. Uanset om det er en enkelt stjerne eller mange, så ser stjernetatoveringer godt ud overalt på kroppen, men mere mystiske på lænden.

14. Nederste del af skallen lille tatovering med vinger:

Nederste del af skallen lille tatovering med vinger

Denne tatovering er den mest efterspurgte blandt stammetatoveringer i lænden. Tatoveringen er skabt ved hjælp af mørk sort farve, der giver enorme grå nuancer for at give den et live touch. Dette kranium i tatoveringen definerer de elskedes død, mens vingerne betyder, at de bæres af feerne. Det symboliserer også personens styrke til at kæmpe mod enhver fare. Det er en af ​​de gode stammetatoverede tatoveringer til piger.

15. Tatoveringsdesign fra Scorpion nedre ryg:

Scorpion tatoveringsdesign i nedre ryg

Skorpionen er ikke et almindeligt valg, når det kommer til tatoveringer, men det er få, der vides at bære dem mest, fordi det er symbolet på Skorpionens stjernetegn. Skorpionen er normalt en repræsentation af træk og karakteristika for de mennesker, der er født under dette solskilt. Generelt udført i sort eller blåt blæk, tilføjer blomsterdesignet det et feminint præg.

Tatoveringer i lænden, uanset om de udføres af en mand eller en kvinde, de er altid iøjnefaldende. Da de har et bredt område, der skal videreføres, giver de altid et klart overblik og er meget stilfulde og baseret på varme temaer, når de anvendes af piger eller kvinder. En ny trend med trampstempel -tatovering dukker også op, som er usynlig for applikatoren.