15 søskende tatoveringsdesign til bror og søster!

Søskende deler det vigtigste forhold. De kan være den bedste ven, guide og beskytter for hinanden. Vi planlægger tatoveringen, men tatoverer for søskende, så kommer det til mening, meningsfuld tatovering giver bindingen mellem bror og søster. Når du har en søskende, behøver du ikke engang en ven. De står ved siden af ​​os, når vi har brug for dem. For at udtrykke en sådan følelse for din søskende, udskærer folk endda søskentatoveringer på deres hud.

Tatoveringsdesign til bror og søster

Bror og søster tatoveringer til søskende:

Du kan finde forskellige typer designs i søskende tatovering. Lad os uddybe hver enkelt af dem.

1. Matchende søskende tatoveringer:

Matchende søskende tatoveringer

Det er matchende søskentatovering udført til fods, hvor en fjer tegnes og lille og storesøster er skrevet. Det viser kærligheden og bindingen mellem de to søstre. Denne søskende -tatovering vil være permanent, og det vil deres kærlighed også være. Sådan et design kan du også prøve på din hånd.

2. Bror og søster tatoveringer:

Bror og søster tatoveringer

Denne søskendebror søster tatoveringer er udskåret på siden af ​​sidste finger. Et design som våben er tegnet med henholdsvis rød og blå farve på hver finger. Tatoveringen på fingeren afspejler forholdet mellem bror og søster. Det giver stærk kommando over deres følelser.

3. Brother Citat Tatoveringer:

Brother Citat Tatoveringer

Denne særlige meddelelsestatovering er tegnet på en mands underarm. Denne bror -tatovering viser billedet af et håndtryk mellem to brødre, og selv bogstaver udføres med tatovering. Det viser, at din bror altid er med dig. Du får tillid, fordi din bror altid vil beskytte dig.

4. søde søskende tatoveringer:

Søde søskende tatoveringer

Det er simpelthen fantastisk og sød søskende tatovering. To små bamser er tegnet på hånden og begge i forskellige farver. Det ser ud til, at begge ser hinanden og smiler. Dette er hvad søskende kan være, der giver smil til hinanden. Prøv dette design, hvis du vil prøve en anden tatovering af tegneserietype.

5. Zombie søster og bror tatoveringer:

Zombie søster og bror tatoveringer

Det er en zombie -karakter søster og bror -tatovering, hvor lillesøsteren holder sin storebror med et reb. Det viser, at søster ikke vil slippe sin bror, så hun binder ham med reb. Sådan er alle små søstre søde. Bror og søster kan prøve sådan en form for design, hvis de vil chokere deres forældre.

6. Tatoveringer af søskendepuslespil:

Puzzle Piece søskende tatoveringer

Her tegnes et puslespilbillede, der bliver i form med hinanden. Dette er fire stykker tatoveringer til søstre, der forbinder hinanden med hjertet. Dette stykke opfylder den tomme del af alle. Dette er binding mellem søstre; søster er altid som en ven. Pigen deler alle sine glade og triste øjeblikke med sin søster, og dette design fortjener den bedre indikation.

7. Søskende tatovering på håndleddet:

Søskende tatovering på håndleddet

Denne bror og søster tatoveringer udføres over håndleddet. Det skildrer, at de er en og kun én for hinanden. Den stærke tilknytning mellem bror og søster hjælper dem til at opmuntre og inspirere på mange måder. Hvis du vil have en enkel måde at opdatere din søskende, så prøv dette design for at vise dit bånd til din bror og søster.

8. Halve sommerfugl søskende tatoveringer:

Halve sommerfugl søskende tatoveringer

Denne søstertatovering fuldender hinanden. På begge hænder er halv-sommerfugledesignet tegnet, som når det holdes sammen ser fuldstændigt ud. Ligesom på denne måde er en søster ufuldstændig uden en anden søster. Dette design kan du også prøve med din bror, men du skal spørge ham, før du planlægger denne stil. Men det ser godt ud, prøv det her.

9. Brølende søskende tatoveringer:

Brølende søskende tatoveringer:

Dette er søskende tatovering, der viser, at søskende kan dele alt med hinanden. Det være sig kærlighed, vrede og endda kamp. Nogle gange kan søskende endda lave smukke kampe, og de brøler som denne tatovering. Dette design er bedst egnet til underarme.

10. Anker søskende tatoveringer:

Anker søskende tatoveringer

Denne tatovering til søster har ankerdesign bundet med et reb, og en sløjfe er bundet over ankeret. Denne bue over anker er højdepunktet i denne tatovering. Det findes sjældent et anker med en sløjfe, og det er et tydeligt tatoveringsdesign.

11. Endless Knot Sibling Tattoos:

Endless Knot Sibling Tattoos

Dette er brorsøster tatovering udført med sort blæk. I denne tatovering er alle knuder forbundet med hinanden, hvilket viser, at søskende er forbundet med hinanden i et helt liv. Der er en endeløs knude med kærlighed for evigt. Få dette design på ryggen eller hånden, dette er et afslappet look, men meningsfuld tatovering.

12. Twin søskende tatoveringer:

Twin søskende tatoveringer

Denne tatovering afspejler tvillingsøsters kærlighed. Dette er søstertatoveringer, hvor kærligheden mellem søstre bruser for hinanden. Her nyder en pige Jhulla og nyder uafhængighed. Her er begge tatoveringer ens, så begge søstre kan designe den samme tatovering på deres hånd, det giver ordentlig opmærksomhed over for din søster.

13. Søskendebindingstatoveringer:

Søskendebindingstatoveringer

Det er bror og søster tatovering på begge fødder. Her holder en bror og søster en enkelt snor og knyttet til hinanden. Denne snor binder søskende med hinanden og i virkeligheden er det deres binding, der binder dem sammen. Denne er den sjoveste, men skøreste måde at designe et unikt mønster af søskende tatovering.

14. Søskendefamilie tatoveringer:

Søskende familie tatoveringer

Det er en hel familie søskende tatovering, hvor alle tre søsters billede er tegnet. Alle tre søstre holder hinanden i hånden og nyder deres selskab. Tre søstre sammen skaber en lykkelig familie. Når du holder dig væk fra dit hjem, minder dette design dig om din familie, og familien er altid med dig. Prøv dette, og få denne tilstand til at føle.

15. Sisterly Love Tattoos:

Sisterly Love Tattoos

Dette er en tatovering til søstre, hvor tre søstre har lavet en tatovering for hinanden. Tatoveringen er udskåret på alfabetisk vis, og til sidst tegnes et lille hjerte. Søsterlig kærlighed afspejles i denne tatovering.

Søskende forbliver forbundet med hinanden gennem hele deres liv, uanset hvad. Det er kærligheden, der binder deres hjerte med hinanden. Folk er heldige, hvis de har en søskende, som de kan skabe masser af gode minder med.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80