15 tatoveringsdesign med fuld og nedre ben til mænd og kvinder

Ben -tatoveringer har været udbredt siden historisk tid, og i dag og alder er det en dille blandt mænd og kvinder. Ben tatoveringsdesign kan variere i deres dækningsområde, hvor nogle af dem starter fra låret og slutter ved anklen.

Ben tatoveringsdesign til mænd og kvinder

Smukke tatoveringer på ben til piger og drenge:

Ben tatoveringer for det meste almindelige blandt kvinder ser ganske bemærkelsesværdige ud og tiltrækker betydelig opmærksomhed. For din bekvemmelighed får vi her de 15 bedste ben -tatoveringsdesigner til kvinder, mænd og piger sammen med billeder og betydninger.

1. De søde ben tatoveringsdesign til kvinder:

sødt tatoveringsdesign til kvinder

Leder du efter tatoveringsdesign til piger? Her har vi en smuk tatovering på ben til piger, der viser et blomstermønster. Enhver ville elske at dyrke dette smukke tatoveringsdesign udført med grønt blæk. Det ligner mere en mehndi, som er en indisk kunst, der også udføres på kroppe. Da kvinder elsker at sportstatoveringer på deres ben, har denne været beregnet til at få deres fødder til at se mere dragende ud. Hver pige har lyst til at lave tatoveringer på benene. Dette design vil opfylde trangen til benetatoveringer. Hvem vil ikke gerne have denne fristende blomstertatovering på benene? Tatoveringen vil gå hånd i hånd med rensede fødder.

2. Eagle -tatoveringen til benene:

ørn tatovering til benene

Denne tribal ben tatovering er velegnet til både mænd og kvinder. Tatoveringen viser ansigtet på en ørn, som er en meget intelligent fugl og også en grusom. Det kan siges at være himmelens konge, og som vi kan se i dette særlige design, er der lavet en krone af blade på tatoveringens hoved. Tatoveringen får dig til at se unik ud og vise din smag for karakteristiske ting som ørne. Ifølge nogle stammefolk kan denne symbolske ørnetatovering på benene være en lykkebærer.

3. Glamour Leg Tattoos For Women:

Glamour Leg Tattoos For Women

Hvilken pige vil ikke gerne tatovere deres ben? Her er en smuk glamour tatovering på benet, som er et af de mest udførte tatoveringsdesigner til piger. Ved at se på skønheden i dette design kan det siges, at der er lagt meget hårdt arbejde i at tatovere dette design. Dette er en af ​​de bedste tatoveringer, som en pige kan flagre på hendes ben. Designet er så smukt, at enhver pige let vil blive forelsket i det og gerne vil have det på benene.

4. Det kunstneriske tatoveringsdesign til pigebenene:

Det kunstneriske tatoveringsdesign til pigebenene

Dette særlige tatoveringsdesign til piger på benene er så fantastisk. Tatoveringen har et kunstnerisk præg i sig selv, som får den til at se så unik ud. Piger elsker at bære dette lille, men smukke design på benene. Lårene synes at være den perfekte baggrund for at lave denne tatovering. Man kan anvende et antal blæk til denne tatovering. Men da det kommer med et mørkt tema, synes sort at være det bedste og det eneste blæk, der er egnet til at opfylde kravene i det mørke tema.

5. Flower Leg Tattoos Designs til piger:

Flower Leg Tattoos Designs til piger

Blomster er mest symbolske for alle ting lyse og smukke, og når de er inkorporeret i et tatoveringsdesign, udstråler de charme og ynde. Blomster er normalt forbundet med kvindelighed, og når det kommer til tatovering, er de næsten altid førstevalget blandt kvinder. Blomsterne afbildet i dette detaljerede mønster er parret med sommerfugle, der let kunne symbolisere livets forvandling til dets ungdommelige blomstring.

6. Little Mermaid Fairy Tattoo for Leg:

Lille havfrue tatovering til ben

Havfruer repræsenterer skønhed, sensualitet og ødelæggelse, og disse mytiske væsener har fundet vej til skabelsen af ​​tatoveringer. Havfruetatoveringer, der også betyder livets frihed, bæres af både mænd og kvinder. De laver farverige designs og har deres egen charme om dem.

7. Tatoveringsdesign med fuld benærme til kvinder:

Tatoveringsdesign med fuld ærme til kvinder

Hvis du er vild med tatoveringer, kan du overveje at gå ind til en ærmetatovering. Ærmetatoveringer designet på benet dækker hele benområdet, som normalt starter fra knæet og ned til anklen. Ærmetatoveringer kan skildre en lang række temaer, da de har et stort dækningsområde. Benene er et ideelt sted for dem, der ønsker at tage en tatovering, men samtidig ønsker at skjule det for offentligheden.

8. Piger korset tatoveringer på bagsiden af ​​benene:

Piger korset tatoveringer på bagsiden af ​​benene

Sløjfe tatoveringer er et oplagt valg blandt kvinder på grund af sin feminine appel. Buer har altid været en modeerklæring siden umindelige tider. De ser stilfulde ud og legemliggør en kvindes kvindelighed. Når korsettet ser tilbage på mode, minder korsetbue -tatoveringen på benene her set med sit sarte præg om damer i højt samfund, der emmer af elegance.

9. Pet Dog Lower Leg Tattoo Art:

Pet Dog Underben Tattoo Art

For dyreelskere rundt om i verden kan intet komme i nærheden af ​​at få din krop markeret med et permanent billede af dit kæledyr. Hunde er en mands bedste ven, og denne erklæring finder det mærke i form af et tatoveringsdesign. Minderne varer evigt og mere, når de er ætset på din hud. Tatoveringen er ganske enkelt udført i sort og hvid og er en hyldest til ejerens hund Rocky, hvis navn i sig selv betegner den som en sten eller en stærk søjle for sin herre.

10. Skibstatoveringen til ben:

Skibstatoveringen til ben

Hvem kan ikke lide at få tatoveringer på benene? Denne ben -tatovering til kvinder udføres lidt under lårene. Det farverige træk ved dette blækmotiv får det til at se endnu mere dragende ud, end det faktisk er. Enhver pige ville elske at have dette design på benene. Tatoveringen kan prale af at bære korte bunde eller miniskørter. For at få det bedste ud af denne tatovering, anbefales det, at du har tonede ben, og du får tatoveringen udført af en professionel tatovør.

11. Batman underbenstatovering til mænd:

Batman underbenstatovering til mænd

Elsker vi ikke alle Dart Knight? Nogle kan bare ikke få nok af ham til, at de er gået den ekstra mil med at få ham permanent markeret på kroppen. Set i sin mindste detalje har denne tatovering virkelig gjort retfærdighed over for den kappede korsfarer.

12. Leg Tattoo Design til mænd:

Leg Tattoo Design til mænd

Dette tribal tatoveringsdesign er tiltænkt mænd. Det kan også bæres på armene. Men da vi diskuterer bens tatoveringer, lad os antage, at det vil se bedst ud på kalvene. Her viser den indfødte tatovering et smukt design, der ser så levende og unikt ud og kan være en af ​​næsten enhver mand. Tatoveringen viser en maskulin karakter, der får brugeren til at se unik ud og adskille ham fra mængden.

13. Full Leg Tattoo Tribal Design:

Fuld tatovering Tribal Design

Stammetatoveringer er et af de mest populære designs valgt til benene. I oldtiden troede man, at disse tatoveringer repræsenterede indehaverens stamme eller rang af den stamme, han tilhørte. Stammetatoveringer er unikke, fordi de hver især har deres egen stil.

14. Koi Fish Leg Tattoo Designs:

Koi Fish Leg Tattoo Designs

Koi fisk tatovering er et fremherskende valg blandt mænd og kvinder. Opdrættet for deres farve og skønhed og værdsat for deres fascinerende udseende, gør de et bemærkelsesværdigt valg til et tatoveringsdesign. Disse fisk anses også af japanerne for at bringe held og lykke. Det er ikke underligt, at mange mennesker vælger koifiskene som et tatoveringsdesign, og når det er gjort på benet, er det simpelthen iøjnefaldende.

15. Tatovering af kranium og roser til ben:

Kranium og tatovering til ben

Kranietatoveringer er et meget populært design. For det meste udført med roser på benene påkalder de en følelse af liv og død. Dette symbol på dualitet er en konstant påmindelse om godt og ondt, skønhed og forfald, og for nogle har det en endnu dybere rodfæstet betydning, at fra døden kommer liv.

Tatoveringer på benene ser virkelig seje ud. Hvis du får en færdig, skal du sørge for, at du får den, der passer bedst til dig. Ovenstående liste har forhåbentlig hjulpet dig med at beslutte dig for, hvilken slags bentatovering du vil have.