18 bedste tatoveringsskitsedesign til mænd og kvinder

Den første sommer besluttede du dig for at vælge en lille klatring på dit venstre håndled, du var helt fortabt, temmelig forkælet for valg. Da du tog dig til tatoveringssalen, forsikrede din ven dig om, at de ville have mange designs, du kan vælge imellem. Sandt nok til det, han sagde, så du hele stuen væggen stribet med grove håndlavede skitser, der skitserede ekstravagante ideer, der blev påført et stykke smuldret papir.

tatoveringsskitser

Disse kaldes skitser, det første skridt til en fantastisk tatovering. Det er skitsen af ​​tatoveringen, der gør det muligt for din kreativitet at blive vild, mens du tegner dine valgte ideer til en stor kunst, som senere bliver forvandlet til en smuk tatovering, en ekstravagant glæde. Derfor vil vi i denne artikel i dag se nærmere på nogle af de betagende designs, der kan tiltrække dine øjne, noget du også kan tilføje din egen skabelse, før du får det permanent påført din hud.

Bedste tatoveringsskitser:

Nedenfor er de bedste tatoveringsskitser som følger.

1. Grand Taurian Sketch Tattoo:

Grand Taurian Sketch Tattoo

Et simpelthen kraftfuldt billede af en hård tyr eller Taurus, denne type tatoveringsskitser kan relateres til ens solskin, forudsat hvis du falder ind under Taurus -kategorien. En rose omfavner enden af ​​tatoveringskunsten, da Tyrhovedet lægges på et bundt blomster, blade og vinstokke, der dæmper hovedet fra alle sider.

2. Abstrakte skønhedstatoveringsskitser:

Abstrakt skønhedstatoveringsskitser

Det er abstrakte billeder som dette, der straks fanger opmærksomhed, når du forsøger at fortælle din historie gennem billedet af et abstrakt dekoreret feminint ansigt. Det være sig i sorte nuancer eller fyldt med levende farver, denne livslignende ansigtsskitse ser dybt ind i din sjæl, da den abstrakte appel tydeligt ses ætset på hendes ansigt. Dette er en populær skitsetatovering.

3. Head Chief Tattoo Skitser:

Hovedchefens tatoveringsskitser

Når vi går tilbage til inkaerne eller de gamle stammer, ville chefen efter deres død blive begravet med hovedet på, som et tegn på respekt. Denne smukke hovedkjole stammer fra netop den idé og vises på en skeletstruktur, der skildrer magt selv i livet efter. Det indviklede design af det sarte fjerede hovedgear er virkelig fantastisk.

4. Tatoveringsskitser uden grænser:

Tatoveringsskitser uden grænser

Denne gang er tatoveringsskitsen i farve, hvilket afspejler lysstyrken på den lystige blomst, da den pulserende rose i røde blomster blomstrer med hvert trin, der vender væk fra tiden. Vintage lommeur for enden dekoreret af grene og fugle fungerer som en dejlig historielinje til tiden og klare det.

5. All Seeing Eye Sketch Tattoo:

Den alle Seeing Eye Sketch Tattoo

Dette design er faktisk inspireret af forsynets øje, et tegn, der viser Guds altseende øje i en trekant. Det repræsenterer Guds øje, der holder øje med os alle, og i denne tatoveringsskitse er der lavet en lille improvisation for at skabe trekanten ved hjælp af menneskelig hånd. Det er den bedste skitse tatovering.

6. Blandt de forsvundne tatoveringsskitser:

Blandt The Gone Tattoo Sketches

Kranier har altid været en yndet tatoveringsinspireret kunst, der dybest set repræsenterer tidløshed eller magt selv ved fiasko. For at genopleve sit liv efter døden, er kraniet her prydet af hans dikkedarer kraver, vedhæng, roser, kors og en sommerfugl på toppen, der viser mangel på bevægelse eller liv.

7. The Majestic Wolf Tattoo Sketches:

Majestætiske Wolf tatoveringsskitser

Den utæmmelige, den magtfulde og den majestætiske ulv har altid inspireret til nogle tatoveringsideer, og som aldrig før har vi den perfekte tatovering, der skildrer det voldsomme væsen, da undertonen i tatoveringen flytter sit fokus fra hovedpersonen ud af sengen med blomstermønstre.

8. Store vær dine faldne tatoveringsskitser:

Store vær dine faldne tatoveringsskitser

Vinkler er endnu et almindeligt scenarie tatoveringer. Ofte i en vinkeltatovering lægges der stor vægt på, at vingerne skildrer dets skønhed og kraft. Dette er en god skitse tatovering til mænd.

9. Helt unikke tatoveringsskitser:

Helt unikke tatoveringsskitser

Her er en tatoveringskunst, der er helt anderledes end resten af ​​mængden. Tatoveringsskitsen her tegner en blæksprutte med sine sammenfiltrede tentakler rustet med kraftig skygge, der ser simpelthen fantastisk ud.

Sketch Style Tattoo Designs:

Tatoveringer i skitsestil har et andet udseende. Det ligner foreløbige “skitser” lavet af en kunstner, inden han færdiggjorde sit mesterværk. Det har de linjer, der egentlig ikke er nødvendige for at færdiggøre et billede, men stadig er der, da kun en del af dem var nyttig til at fuldføre tegningen. Nå, tatoveringsskitser er ikke almindelige fra nu af, men de tager fart gradvist.

10. Yin Yang Style Tattoo Sketch:

Yin Yang tatoveringsskitse

Det er en tatovering, der viser, at der er godt og ondt til stede i alle. Kunstneren på billedet har kombineret dragen og enhjørningen. Dette er langt en af ​​de seje idéer til tatoveringer. Dette viser det gode sejr over det onde.

11. Tilbage Show-off Tattoo Sketch:

Tilbage Show-off Tattoo Sketch

Et andet træk ved skitse -tatoveringsstil er de geometriske linjer, og de ser ganske unikke ud, da det føles som om billedet kommer frem fra disse linjer. Det ser fantastisk godt ud på bagsiden. Generelt foretrækker folk at have vingetatoveringer bagpå, da de skildrer deres tankefrihed.

12. Par Surprise Tattoo Sketch:

Par overraskelse tatoveringsskitse

Skitsetatoveringsdesign vil være helt ubrugelig, hvis der ikke er par -tatoveringer. Parrene i disse dage kan gå langt med hensyn til at udtrykke deres kærlighed til deres elskere. Par tatoveringer er meget seje, og de skildrer din kærlighed, engagement og engagement for din elsker.

13. Flying Bird Tattoo Sketch:

Flying Bird Tattoo Sketch

En af de mest foretrukne tatoveringsskitsideer til piger er fugletatoveringerne. Fugle er et symbol på håb og frihed og overvinde vanskeligheder. De kan også betyde glæde, kærlighed, liv og meget mere for mange forskellige mennesker.

14. Arm Special Tattoo Sketch:

Arm Special Tattoo Sketch

Armtatoveringsskitser til mænd vinder fremtrædende plads over hele verden. Tatoveringer sat op på arme viser din vilje til at tilpasse ændringer såvel som dit engagementniveau. Prøv et fængende mønster for at få opmærksomhed.

15. Tegneseriemønster Tatoveringsskitse:

Tegneserie mønster tatovering skitse

En anden variant af skitsetatoveringer er tatoveringer i tegneseriestil. De beundres af både unge og børn. Disse tatoveringer har brug for meget kreativitet og også en meget erfaren hånd til at skabe en.

16. Pencil Drawing Sketch Tattoo:

Pencil Drawing Sketch Tattoo

Som navnet antyder, ser tatoveringsskitserne ud som ufærdige tegninger. Du kan finde Tattoo sketches gallery på internettet, og også din tatovør kan foreslå dig nogle designs. Den ufærdige tatoveringsskitse ser ikke ufuldstændig ud, snarere denne ufuldstændighed gør den mere unik.

17. Animal Attitude Tattoo Sketch:

Animal Attitude Tattoo Sketch

Tatoveringsdesignskitser har en anden variation, og et almindeligt design er dyretatoveringen. Disse tatoveringer symboliserer styrke og kraft. De almindelige dyretatoveringer er katte, hunde, løver og delfiner. Dyretatoveringer, når de blandes med skitsetatoveringer, efterlader stor indflydelse, og de ser smukke ud. Du kan tjekke linket og se selv.

18. Angel Style Tattoo Sketch:

Angel Style Tattoo Sketch

En anden almindelig skitse -tatoveringsstil er tatoveringen i engelstil. De bærer en dyb betydning, da hvem, der bærer dem, er kendt for at være meget åndelig og religiøs. Engle er kendt som “Guds sendebud”. De er også smukke, og det siges, at der er skytsengle for hver person, der leder dem og beskytter dem mod det onde.

Disse seje tatoveringsskitser vinder fremtrædende plads, og folk er også i disse dage åbne for at vedtage nye tatoveringer nu. Selvom disse skitsetatoveringer kræver meget arbejde, og nogle endda bruger disse til at dække over de tidligere tatoveringer.