20 fantastiske C Letter Tattoo Designs, du kan prøve!

C Letter Tattoo Designs

Vi kan finde inspiration fra vores omgivelser i den ene eller den anden form. Disse unikke og inspirerende mønstre kan implementeres som kropskunst og danne et slående tatoveringsdesign. C -tatoveringsdesignerne C i denne artikel kan være en perfekt repræsentation af initialen til din elskede eller dig selv og tilføre det et personligt præg. Det er derfor, den yngre generation foretrækker gravering af enkeltbogstavstatoveringer i stedet for hele navnet, fordi mindre altid er mere!

Top 20 C Letter Tattoo Designs:

Nogle af de velkendte steder at få C -tatoveringer er på håndleddet eller armen, men du kan få det gjort overalt efter dit personlige valg. Du kan få en smuk tatovering ved at tilføje forskellige elementer og komponenter som vinger, blomster eller hjerter.

1. C Letter Tattoo på fingeren:

C Letter Tattoo på fingeren

Dette er et af C -tatoveringsdesignerne, der giver det en unik og personlig betydning på grund af det sted, hvor det er indgraveret. Anvendelsen af ​​en ringfinger kan være en perfekt repræsentation af et kærlighedsforhold til en person. Du kan overraske din ægtefælle eller din partner ved at få en C -tatovering.

2. Cursive Letter C:

2

Denne smukke kursive bogstav C ser usædvanligt præsentabel ud på håndleddet, og tilføjelsen af ​​hjertet tilføjer et personligt præg til designet helt. Enkelhed er undertiden den bedste, og denne tatovering er et perfekt eksempel på det. Du kan enten tilføje elementer til det eller få det indgraveret, som det er.

3. Royal C Letter Tattoo On The Arm:

Royal C Letter Tattoo On The Arm

Dette er et C-letter tatoveringsdesign, der ser usædvanligt ud på grund af de mange anvendte skrifttyper og tilføjelsen af ​​en smuk krone. Armene er den bedst egnede placeringsmulighed for denne tatovering, fordi den er lidt længere i størrelsen. Dette kan også være en perfekt mulighed for at få indgraveret dit navn, hvilket øger din selvtillid.

4. A og C tatovering med to små fugle:

A og C tatovering med to små fugle

Dette er en kursiv C -tatovering kombineret med bogstavet A, der gør det til et af de bedste par -tatoveringsdesigner. Denne tatovering repræsenterer smukt båndet mellem partnerne elegant. Fugle i form af en tatovering repræsenterer din kærlighed til frihed og åbenhed. Du kan indgravere denne tatovering på armen eller skulderen.

5. Cursive C Letter Tattoo With A Date:

Cursive C Letter Tattoo med en dato

Hvis du leder efter en måde at indarbejde en vigtig dato i dit tatoveringsdesign, kan dette være et ideelt valg. Kombinationen af ​​tykke og tynde linjer får alfabetet til at skille sig ud. Datoen oven på alfabetet og et lille rødt hjerte kan give tatoveringen et personligt præg. Du kan bruge farver eller lade det være som det er i henhold til dit personlige valg.

6. Cute C Letter Tattoo på bagsiden:

Sød C Letter Tattoo på bagsiden

Dette design er et ideelt valg, hvis du leder efter en elegant, feminin og smuk C -tatovering. Selvom alfabetet er ret lille, ser det stilfuldt og usædvanligt ud på ryggen. Du kan enten flagre dit design med trendy tøj eller dække det til, når det passer dig.

7. Ekspressiv C Alphabet Tattoo:

Ekspressiv C alfabet tatovering

I modsætning til de ovenfor nævnte tatoveringer med et enkelt bogstav er denne tatovering en perfekt måde at repræsentere dit yndlingsbogstav i et udtryk på. C’est la vie betyder et liv, der udtrykker din måde at tage skuffelser på med en knivspids salt. Bagsiden af ​​din nakke kan være et usædvanligt og passende sted at få graveret denne tatovering.

8. Imponerende C Letter Tattoo Design:

Imponerende C Letter Tattoo Design

Armen kan være et passende sted at få en enkelt-bogstavet tatovering graveret stilfuldt. I modsætning til den simple C får kurverne tilføjet til dette bogstav det til at skille sig ud og skabe et indtryk for tilskueren. Selvom denne tatovering ser smuk ud på alle, foretrækker unge normalt disse typer mønstre.

9. C Letter Tattoo med en sommerfugl:

C Letter Tattoo med en sommerfugl

Denne tatovering af C -bogstaver er et perfekt design, der eksemplificerer kærligheden mellem par, fordi der er tilføjelse af et andet bogstav s. Hele tatoveringen har prikker overalt, der giver det et funklende look. Tilføjelsen af ​​en farverig sommerfugl forskønner din kvindelighed og skønhed usædvanligt. Sommerfugle anses for at være held og lykke i mange kulturer.

10. C Letter Tattoo i den kalligrafiske skrifttype:

C Letter Tattoo i den kalligrafiske skrifttype

Dette er en perfekt C-letter tatovering, der repræsenterer din religiøse overbevisning på en moderne måde. Det fede bogstav, der er indgraveret på det øvre område af lommen ser smukt ud. Tilføjelsen af ​​et kryds på det øverste sted i alfabetet tilføjer et åndeligt præg til hele tatoveringen. Selvom det ser godt ud med sort blæk, kan du eksperimentere med farver.

11. D And C Tattoo On The Shoulder:

D Og C Tatovering På Skulderen

Skulderen er endnu et sted at få en tatovering, fordi der er plads nok til at eksperimentere. Denne tatovering bruger to alfabeter, D og C, hvilket gør det til et passende valg for par. Det kan også være initialerne til dig eller din elskede, hvilket giver denne enkle tatovering en personlig effekt.

12. 3 C’s Tattoo Design:

C's tatoveringsdesign

Dette er en simpel tatovering af C -bogstaver, der repræsenterer en meget dybere betydning. Denne tatovering har tre C’er, der betyder valg, chance og forandring, der giver tatoveringen enestående betydning for bæreren. Denne tatovering ser perfekt ud, når du graverer den på armen, anklen eller håndleddet, der passer til alle.

13. C Letter Tattoo Design med en krone:

C Letter Tattoo Design med en krone

Dette er en perfekt C -tatovering, der er stilfuld og har et meget kongeligt udseende: skrifttypen og et sødt hjerte i slutningen af ​​brevet smelter smukt sammen. Brugeren har tilføjet en enkel, men elegant krone, der binder hele tatoveringen elegant. Det unikke ved dette tatoveringsdesign er, at alle elementerne ser inklusiv ud for hinanden.

14. Finger C Letter Tattoo:

Finger C Letter Tattoo

Fingertatoveringer er ret almindelige og har en unik betydning afhængigt af den finger, du vælger. Dette er en kursiv c -tatovering på pegefingeren, der gør den speciel, i modsætning til mange der foretrækker ringfingeren. Selvom det ser enkelt ud, får kurverne på brevet det til at skille sig ud.

15. C Letter Tattoo With A Heart:

C Letter Tattoo med et hjerte

Din krops rygområde er et af de populære steder at få graveret en C -tatovering. Tatoveringen ser meget smuk ud, og ændrer hele designet af designet. Du kan enten få den samme skrifttype eller vælge en anden skrifttype. Men tilføjelsen af ​​et sødt lille hjerte til alfabetet gør det meget mere tiltalende at se på bæreren og tilskueren.

16. Kunstnerisk C Letter Tattoo på armen:

Kunstnerisk C Letter Tattoo på armen

Dette C -tatoveringsdesign ser ganske smukt ud, hvis du er mere til indviklede og kunstneriske designs til din kropskunst. Brugen af ​​blomster og blade skaber alfabetet C, og farven rød gør designet endnu mere enestående. Du kan også bruge sort blæk til at få graveret dette design eller bruge farvet blæk.

17. C Letter Tattoo Design:

C Letter Tattoo Design

Dette er endnu en C -tatovering på pegefingeren indgraveret af mennesker i alle aldre, uanset køn. I modsætning til den, vi har set før, er denne tatovering ret enkel. Det har ingen andre ekstra elementer, hvilket gør det til en elegant løsning, især for mennesker, der dypper fødderne i kropskunstens verden.

18. Short C Letter Tattoo:

Kort C brev tatovering

Hvis du er til ligetil design for at få en tatovering, ser dette design på bagsiden af ​​din hals enkelt, men smukt ud. Denne tatovering er velegnet til alle køn, uanset alder. Dette alfabet ser attraktivt ud alene, men du kan tilføje elementer, hvis du vil.

19. C Letter Tattoo Design på mellemfingeren:

C Letter Tattoo Design på mellemfingeren

Du kan prøve en langfingertatovering, hvis du vil have blæk med en attitude. Disse dristige og opmærksomhedsskabende flere C-bogstavetatoveringer viser din oprørske side. Langfingeren er også et perfekt sted at få enkelte alfabetmønstre, fordi den er den længste blandt fingrene.

20. Ringfinger C Letter Tattoo:

Ringfinger C Letter Tattoo

Dette er endnu en ringfingertatovering, som du kan bruge til at betegne din kærlighed til dig selv eller din partner. I modsætning til det centrale område af ringfingeren er dette tatoveringsdesign graveret på fingerens sideområde, hvilket gør det unikt og specielt. Tatoveringens størrelse gør den egnet til en finger.

Endelige tanker:

Hvis du er en person, der foretrækker minimalistiske designs til tatoveringer, kan tatoveringer med et enkelt bogstav være en enkel, men attraktiv mulighed. Denne artikel præsenterer dig med forskellige C -tatoveringer, som du kan indgravere som den er, eller foretage nogle ændringer i henhold til dit personlige valg. At få en tatovering er en permanent forretning, så tag dit valg klogt.