23 bedste lås og nøgle tatoverings designs til mænd og kvinder

Tatoveringskunst er en primitiv form for kropskunst, som selvom permanent har vakt et stort ønske i de nuværende år. Tatoveringer har været en rasende hype lige siden mennesket opfandt nåle for at dekorere deres krop villigt acceptere sig selv som et gratis lærred. Nu i den banebrydende verden er unikhed det nye mål, og for at opnå det, ses de ældgamle tatoveringsideer over for at give plads til nyere koncepter. En sådan er lås og nøgle tatoveringskunst. Vi har inkluderet nogle billeder af lås og nøgle tatoveringer, så du kan blive inspireret!

Folk ser efter en række måder at udtrykke deres kærlighed på. En sådan nyeste trend er at udtrykke gennem kunstform, netop lås og tatoveringsstil. Betydningen for lås og tatoveringen ligger i, hvordan den ene partner besidder nøglen til den andens ene hjerte eller liv. Det er ikke kun begrænset til partnere alene. Mor-datter, søskende osv. Har også gjort sin vej, hvilket betyder, hvordan man fuldender en anden. Betydningen er i det væsentlige symbolsk.

Bedste lås og nøgle tatoveringsdesign til mænd og kvinder

Vi forstår din forvirring! For jer der er forvirrede over hvor de skal blækkes, her er vores idé til alle mændene.

Forstå din krop: Det er vigtigt at forstå kroppens anatomi. Kroppen er ikke et fladt lærred. Hvis du leder efter et attraktivt resultat, skal du sørge for ikke at vælge de flade dele af din krop. Biceps er ofte det foretrukne valg. Centrer den på deltoiden, og den vil pænt flyde ned mellem deltoide og triceps. Det fremhæver kroppens form.

Øvre ryg: Det næste valg er den øvre del af ryggen eller simpelthen den bageste del af kroppen. Hvis du har et stort design i tankerne, er øvre ryg det rigtige sted. Få en professionel til at blæk her, og vi sværger, du vil ikke fortryde!

Underarme: Hvis dit arbejdsområde ikke tillader dig at have en tatovering, skal du rulle ærmerne ned. Underarm lader dig have små og abstrakte designs. Bare rul ærmet op, hvis du vil prale med det.

Bryst: Et andet populært valg, hvis dit arbejdsområde eller samfund ikke tillader tatovering. Brystet er bredt og derfor er det lettere for dig at få nogle rigtig flotte designs.

For kvinderne har vi vores bedste valg om, hvor du skal blækkes.

Bagsiden af ​​nakken: Lige under dit hoved, på nakken, er et godt sted at blive blækket. Din idé om lås og nøgler vil se godt ud, især når du bærer noget, der ikke dækker halsen. Træk en bolle op for at gøre tatoveringen fremtrædende!

Håndled: Leder du efter små tatoveringer? Så ville dit håndled være et godt valg. Området er lille, og designet passer komfortabelt ind. Du kommer også til ufrivilligt at blinke og flagre!

Ankler: den næste gode idé er anklerne. Prøv abstrakte ideer på dine ankler og brug høje hæle for at få tatoveringen til at se lysere ud.

Bedste lås og nøgle tatovering designs:

Her er vores bedste lås og nøgle -tatoveringsideer, der giver dig inspiration til at prøve.

1. Udsmykkede Beauty Lock og Key Tattoo:

Udsmykkede Beauty Lock And Key Tattoo

Tatoveringskunsten her viser en lås, udsmykket i design smukt konstrueret gennem en indviklet detalje bestående af blomster blandt andre ledet af en lige så forbløffende nøgle med en vidunderlig blomsterkunstrand øverst. Perlerne omkring låsen, som nøglen overlapper, viser en forbindelse, hvor nøglen ikke er noget uden låsen bag.

2. Den rustne kærlighedslås og nøgletatoveringer til par:

Rusten kærlighedslås og nøgletatoveringer til par

Skåret i form af et bankende kærlighedshjerte, lås og nøgle, selvom det ikke er sammen, er en god udsigt til elskere. Den mørke skygge, der blander sig inde i låsen og nøglen taler om et ældgammelt rustet par, der stadig er afhængige af hinanden af ​​uudgrundelig kærlighed. Det er udført af de perfekte lås og nøgle tatoveringsdesign til par.

3. Feminin berøringslås og nøgletatovering:

Kvindelig berøringslås og nøgletatovering

Endnu en gang ser vi en smuk lås og tatoveringskunst, hvor låsen leder nøglen, og blandt de bløde designs, der definerer og binder dem sammen, kan en lyserød satinbue ses viklet rundt om låsen, hvilket kan være en mulig betydning af en nyligt dannet kærlighed med ordene respekt ‘ætset’ på den lave lav. Dette er et af de bedste lås og nøgle tatoverings designs til kvinder.

4. For at holde det enkelt Lock and Key Tattoo:

Enkel lås og nøgle tatovering

Hvis ekstravagance ikke er din kop te, og du vil vælge noget mere ringe, men meningsfuldt for at skildre din kærlighed til hinanden, er dette den perfekte tatoveringskunst for dig, der viser en lås og en nøgle solidt fed med bløde designs, der afgiver en meget mystisk fornemmelse af udseendet. Prøv denne klassiske tatovering med nøgellås.

5. Rose Interference Lock And Key Tattoo:

Rose Interference Lock And Key Tattoo

Tatoveringer har ingen bestemt måde at fortolke dem til en bestemt betydning, men vi kan kun prøve at gætte de dybere lag til en tatovering. Her ser vi en guldglaseret lås og nøgle med bløde, men indviklede detaljer på den ledsaget af en robust rød rose, et muligt tegn på kærlighed og tillid.

6. Caged In Lock And Key Tattoo:

Buret i lås og nøgle tatovering

Dette er en lås og nøgle tatoveringsidé, der understøttes af en dyb indre betydning, hvor kæderne, der binder låsen og nøglen sammen, er stærke og robuste, ofte et stort tegn, der skildrer hemmeligholdelse. Ofte kan dette tolkes for et hjerte låst af kærligheden til et enkelt væsen, der kun har nøglen til at få adgang til låsen. Du kan også prøve nogle navne på denne tatovering.

7. High School Love Lock and Key Tattoos For Women:

Lås og nøgle tatoveringer til kvinder

Denne ene er til gymnasiets kærester, der er ivrige efter at få deres forhold til det næste niveau, en tatovering af en lås og nøgle, der definerer deres kærlighed til hinanden. Tatoveringen har en lille rød lås med en skinnende gylden nøgle med ordene ‘one heart one love’ skrevet på hver side, et passende valg for de to kærester. Du kan også erstatte dem med dine navne.

8. Folkesagslåsen og nøgletatoveringer til mænd:

Folkesagslås og nøgletatoveringer til mænd

Intet slår innovation end en lås og en nøgle drevet til af en stammekunsts kræfter ætset i gal sort med indviklet detaljeret design. Tatoveringen her er et godt koncept til fremstilling af mystik gennem kærlighed, tillid eller venskab, hvor selvom det ikke er almindeligt, kan afgive et meget sekulært budskab. Det er en af ​​de bedste lås og nøgle tatoverings designs til mænd.

9. Love Birds Lock And Key Tattoos For Girls:

Love Birds Lock And Key Tattoos For Girls

Et andet godt koncept, kærlighedsfuglene viser her bogstaveligt talt to fugle i taljen, der kommer ned mod hinanden, og hver bærer et stykke, uden hvilket den anden ville være uadskillelig. Dette er en af ​​de populære lås og nøgle tatoverings designs til piger og ser fantastisk ud.

10. For sjælesøstrene:

For sjælesøstrene

Lock n key tatoveringsideer er ikke kun for kærlighedsfugle og par. For disse sjælsøstre er her en tatoveringside, der styrker dit bånd og gør dig stærkere som nogensinde. Uanset om håndleddet eller anklen, vil det ikke undlade at imponere.

11. Datter Love:

Datter Kærlighed

Her er en anden smuk tatoveringside, der vil cementere dit mor-datter-bånd. Den smukke tatovering viser, hvor meget I hver især er komplette med hinanden. Det repræsenterer en følelse af forståelse og binding, der ligger ud over den simple omsorgshandling.

12. Skeletonøgle og låsetatovering:

Skeletonøgle og låsetatovering

For de skøre bedste venner, her er et godt valg. Det definerer passende mængden af ​​skøre ideer, du både deler og styrker båndet. Det repræsenterer dybden i jeres forhold, og hvor meget I begge kender hinanden.

13. Hans og hendes tatoveringsidé:

Hans og hendes tatoveringsidé

Her er en romantisk kærlighedshjerte lås og nøgletatovering, der pænt vil sidde på dine hænder. Måder at vise din kærlighed ser ud til at være steget dag for dag, og denne tatoveringside er en solid måde at cementere forholdet på og fortælle hinanden, hvor meget du betyder for hinanden.

14. Vintage lås og nøgle tatovering:

Vintage lås og nøgle tatovering

Her er et funky, men alligevel kreativt tatoveringsdesign med lås og nøgler. Designet er uhyggeligt og klassisk med strålende farver. Denne matchende tatovering med lås og nøgler er inspireret til at holde det enkelt. Prøv dette på dine hænder.

15. Butterfly Lock og Key Tattoo Finger:

Butterfly Lock og Key Tattoo Finger

Dette er endnu en kreativ lås og nøgle tatovering, der er beregnet til teenagere og den yngre generation. Tatoveringen er farverig og glæder øjnene. Det er også et tegn på befrielsen, betegnet med sommerfuglens vinger.

16. Hængelås og nøgletatovering:

Hængelås og nøgletatovering

Dette er en enkel og klassisk tatoveringside, der er let at forstå. Den ene får låsedesignet, og den anden har nøglen. Det betegner deres forhold og placerer det et niveau bortset fra andre. Uden komplikationer er dette et foretrukket design, som mange har valgt.

17. Skallelås og nøgletatovering:

Kranielås og nøgletatovering

Dette er endnu en uhyggelig lås og tatovering, der er kreativ og alligevel fremkalder en følelse af frygt. Det formidler ingen særlig betydning og er snarere beregnet til at få den kreative side frem af det professionelle. Prøv denne tatovering, hvis du er den slags, der ser lidt uhyggelig ud.

18. Lås og nøgle tatovering med navne:

Lås og nøgle tatovering med navne

En anden personlig måde at sende din kærlighed på er at prøve det med en lås og tatovering med navne. Få begge dine navne præget, det være sig din kærlighed, mor, datter eller endda din bedste ven. Prøv denne nye måde at få den anden til at føle sig speciel.

Seneste designs af lås og nøgletatoveringer:

Hvis du keder dig med de gamle designs, her er en liste over de seneste designs med lås og nøgler fra 2018, der er interessante og imponerende.

Bedste lås og nøgle tatoverings designs -19

I. Klassiker med et twist: dette er det klassiske tatoveringsdesign med lås og nøgler, der er klassisk. Det har et twist i den forstand, at det er skyggefuldt mørkt og lader dig få ord trykt på det. Prøv dette på dine hænder og afslut med et mat look.

Bedste lås og nøgle tatoverings designs -20

II. Den trendy: Det trendy lås og nøgle design er en tatovering, der har lås og nøgle med den samme person. Ideen giver en følelse af ensomhed og viser, hvordan personen er begrænset. Designet er dog mørkt med tykke skygger.

Bedste lås og nøgle tatoveringsdesign -21

III. Den pulserende: Her er en levende tatovering, der overvejende er rød. Farverne er attraktive, så designet ser imponerende ud. Låsen på hånden og nøglen i den anden er vejledende for den slags forhold, der eksisterer. Prøv denne attraktive!

Bedste lås og nøgle tatoveringsdesign -22

IV. Kunstværk: Kan du lide noget kunstværk på dine hænder? Her er en lås n nøgle designet i form af en kunst. Låsen og nøglen er på de samme hænder og er beregnet til at fremvise den professionelles talent. Designet har ikke farver, men kun en smuk kontur.

Bedste lås og nøgle tatoveringsdesign -23

V. den tilsluttede: denne er unik. Både låsen og nøglen er tegnet på en måde for at give en følelse af forbundet forbindelse. Kæderne efterlades løst hængende og er komplette på den anden side. Det er virkelig en kreativ, du måske vil prøve.

Uanset om du har låsen eller nøglen, formidles ideen om designet effektivt. I sidste ende bunder det i den blotte handling om, hvordan hinanden er forbundet i hinandens liv, og hvor godt de er beregnet til at være. Udtryk din kærlighed mere med mange sådanne ideer. Bliv blækket i dag!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80