25 Indian Spiritual (ॐ) Om Tattoo Designs til mænd og kvinder!

Ordet “Om” (ॐ) har en enestående værdi åndeligt og religiøst. Om, som har en opadgående og nedadgående kurve som symbol, skildrer smukt begyndelsen og slutningen på livet, faktisk livets kilde. Om -tatoveringsdesignerne har vundet enorm popularitet for sent efter en levende eksponering for manuskripter fra den østlige religion, populært efterfulgt af hinduistiske, buddhistiske og Jain -samfund i mange århundreder.

Dette har inspireret mange tatovører til den enestående betydning og værdi, som Om tatoveringsdesigner holder. Selvom de fleste mennesker kan lide at være præget af åndelige symboler, især hinduistisk om tatovering, er der ikke mange, der kender om tatoveringen i egentlig forstand.

Om tatoveringsdesigner

Skjult betydning af Om -tegnet:

Om ifølge Deva Bhasha sanskrit er faktisk en stavelse, der har tre lyde “aa” “oo” og “maa”. Mens de tre lyde omtales som de tre vigtigste hinduistiske guder, bruges stavelsen i vid udstrækning i næsten hver sanskritbøn. Om er “noget, der ikke har nogen Aadi og ingen Antham”, hvilket betyder, at der ikke er nogen start, ingen ende, hvilket er essensen af ​​det liv (Janma), der læres af de fleste guruer.

De fleste af de indiske om tatoveringer og de andre ohm symbol tatoverings designs, selvom de ser meget trendy og stilfulde ud, bevarer de stadig det vitale åndelige præg.

25 traditionelle Unisex Om Tattoo Designs:

Her er nogle traditionelle om -tatoveringsdesigner til både mænd og kvinder, du hurtigt kan vælge og få blæk.

1. Indian Ganesh Om Tattoo Design:

Indisk Ganesh Om Tattoo Design

Den indiske Ganesh Om -tatovering er et autentisk indisk tatoveringsdesign, der skildrer Lord Ganapati, der holder en blomst i hånden og giver en behagelig, men åndelig følelse. Ganeshas hoved er afrundet, og omens buer flyder ind i hinanden ganske naturligt. Designet er ikke kompliceret og er meget fortryllende. Ganapathi er monteret på en sådan måde, at denne tatovering får et perfekt look. Floden af ​​Ganapati -bagagerummet og ordet om er skrevet på deres bedste måde for at få det til at se meget naturligt ud.

2. Gautama Buddha Om Tattoo Design:

Gautama Buddha Om Tattoo Design

Gautama Buddha Om -tatoveringen er et kompliceret, men meget fascinerende tatoveringsdesign. Den har en mediterende Buddha inde i om tatoveringsdesignet. Lord Buddhas ansigt med lukkede øjne gør det til en moderne indisk tatoveringsdesignidé. Dette får det til at se virkelig tiltalende ud.

3. Kompliceret Om Tattoo Designs:

Kompliceret Om Tattoo Designs

Dette design har igen en Buddha -tegning inkluderet i det. Denne gang forbedres tatoveringen ved at tilføje jordfarver til den. Dette har om -symbolet, der er farvet i nuancer af sort på armene. Flowet i designet er virkelig fantastisk, og detaljerne med prikker, chakraer, øjne og lotusblomsten er bare perfekte for enhver tilhænger af Buddha.

4. Simple Om Tattoo On Hand:

Enkel Om Tattoo på hånden

Dette er et simpelt, men forbløffende om tatoveringsdesign. Det er yndigt, lille og har minimale detaljer. Men det ser stadig smukt ud.

Dette lille om -symbol er trykt i kulsort farve, der har enkle flydende sorte mønstre og kurver for at fuldføre udseendet. Det er en af ​​de sødeste om symbol tatoveringer.

5. Trishul Of Shiva Om Tattoo Design:

Trishul Of Shiva Om Tattoo Design

Designet af denne tatovering er virkelig tiltalende. Dette har for mange detaljer, som kun fagfolk kan oprette. Denne om -tatovering har Trishul of Shiva, og hele tatoveringen er en kopi af Shiva. Denne tatovering med sider fremhævet effektivt giver faktisk en 3d -effekt med et fantastisk levende look.

6. Half Sun Om Tattoos:

Half Sun Om Tattoos

Dette tatoveringsdesign er enkelt, med et forbløffende udseende. Dette har halvdelen Surya (solen) som grænse. Om inde i solen giver den et åndeligt og moderne, men alligevel etnisk udtryk.

7. Om tatoveringsdesign på halsen:

Om tatoveringsdesign på halsen

Floden af ​​denne tatovering er bare fantastisk. Dens enkle design giver dette et meget etnisk udtryk. Dette design ser yndefuldt ud med lange linjer og kurver lavet af om -symbolet i denne tatovering. Hvis du ser dette meget tydeligt, kan du observere, at om også ligner at være inde i hjertet, hvilket kan være det bedste budskab fra den, der har denne tatovering. Dette er en af ​​de bedste om tatoveringer.

8. Om tatoveringsdesign med stjerne:

Om tatoveringsdesign med stjerne

Dette design har en stjerneklar grænse, som bare er fantastisk. Dette tilføjer elegance til det overordnede udseende af tatoveringen. Designet er bare ikke fyldt, der nogle gange ser rodet ud. Mange dele af sektionen holdes lidt tomme for at fremhæve om -designet. Dette er en god tatoveringsidé.

9. 3D Om Tattoo Designs:

3D Om Tattoo Designs

Hvis du ønsker at flagre et 3d om tatoveringsdesign, kan dette være det bedste. Dette er stylet med stærke flydende linjer. Denne om -tatovering har en kontur, der er skraveret for at give dette et strejf af 3d -effekt. Tatoveringens strømning er simpelthen fantastisk. Højdepunktet og skyggen i om -designet giver dette en 3d -effekt. Også siderne af designet ligner et sværd, der giver et maskulin touch til denne tatovering.

10. Om Namah Shivaya Tattoo Design:

Om Namah Shivaya Tattoo Design

Der er fuld tilstedeværelse af herre Shiva inkluderet i dette design. Tatoveringen ser fantastisk ud, hovedsagelig fordi den er fremhævet med en jordfarvet rødbrun farve. Tilstedeværelsen af ​​Shiva er lavet meget smukt og meget kreativt. Formen på om har ansigtet på en smilende Shiva, der gør det til et moderne indisk design. Denne tatovering symboliserer fred og velstand. Shiva, når det kombineres med om, giver et fredeligt sind, krop og sjæl.

11. Sun Om Tattoo Designs:

Sun Om Tattoo Designs

Denne tatovering er til en ivrig fan af åndelig bevidsthed med lidt favorisering til hinduisme. Dette har om inde i en cirkel, som derefter udvides med solstrålerne, der afspejler herre Surya. Dette har stærke linjer af om, der trækker nogens øje til denne dristige tatovering. Dette er omgivet af delikat foret mønstrede solstråler i tatoveringsdesignet. Ildmønsterrammen i symbolet er bare fantastisk. Detaljeringen af ​​om sker meget effektivt, for det er tydeligt synligt selv på afstand.

12. Om Tattoo Designs med effekter og bogstaver:

Om tatoveringsdesign med effekter og bogstaver

Dette er den mest unikke af alle om -tatoveringsdesignerne. Dette er om, der er fremhævet med et skær af rød farve, hvilket giver det en perfekt baggrund. Derefter er dette dækket med trekantsmærket, som har “Chandra Bindu” over sig. Hele dette billede er vist inde i øjet og eleven, der ligner det tredje øje af Shiva. Dette tatoveringsdesign har også solstråler for at fuldføre looket, som igen fremhæves med en lysere nuance. Tatoveringen skildrer en visuel besked, “giv mig ro”.

13. Elegante Om -tatoveringer med et strejf af skønhed:

Elegante Om -tatoveringer med et strejf af skønhed

Denne smukke om design -tatovering har omhyggeligt tilføjet kurver, paisley -motiver og blomsterbladeformer, der gør dette til et traditionelt om -tatoveringsdesign. Designet indeholder nogle Mehendi -designs, der giver det et look af traditionel Mehendi med et snert af etnicitet.

14. Om tatoveringsdesign til rådighed:

Om tatoveringsdesign på hånden

Dette om tatoveringsdesign er kompliceret af alle. Dette er noget, som kun en designer eller professionel tatovør kan gøre for dig. Floden med at skrive om er bare fantastisk, der er omgivet af prikker og to cirkler. Bunden af ​​om er fyldt med skrift “Datta Narayan”, hvilket betyder gud. Cirklen støder op til blomsterbladene, som ikke er feminine. Dette er igen fyldt med masser af prikker. Den øverste del af tatoveringen har horn, der ligner en tyr.

Dette har også tre øjne fra Lord Shiva i den øverste skadedyrsdel af det. Mønstrene i designet er enorme, hvilket øger dets skønhed.

15. Maha Mrityunjaya/ Tryambakam Mantra Om Tattoos:

Maha Mrityunjaya/ Tryambakam Mantra Om Tattoos

Stilen til at skrive om i dette design er fantastisk og den bedste af alt. Denne om er omgivet af en sanskrit shloka – Mahamrityunjaya -mantraet. Dette mantra kaldes også Tryambakam -mantraet. Om er indrammet i en cirkulær linje i dette mantra symboliserer livets evige cirkel. Dette ligner det tredje øje Shiva herre. Hele denne sang er omkranset af Trishul og et øje på toppen. Siderne har også tre søjler på hver side og Trishul -enden i bunden.

16. Geometriske Om Tattoo Designs:

Geometriske Om Tattoo Designs

Her er et unikt Om tatoveringsdesign. Geometriske elskere accepterer bredt dette om tatoveringsdesign inkluderer Om -design i sort, som er omgivet af flere boksdesigner. Tatoveringen er lavet med et sort og hvidt skygge design, der ser ret trendy ud på bagsiden for et fuldt udsyn. En simpel Om med en mørk kontur giver et digitalt look til tatoveringen. Tatoveringsdesignet giver også en besked til mennesker om, at løsningen på alle dine livsproblemer er Om, hvilket betyder fred og evighed.

17. Om Tattoo Designs med citater:

Om tatoveringsdesign med citater

De unge i dag er meget tiltrukket af at have citat -tatoveringer. En lignende tatovering er lavet ved hjælp af Om, sammen med et citat om skæbne og held. Tatoveringen er lavet af sort blæk og er lavet på håndleddet med kurvede designs med citater trykt på den. Tatoveringens ende er lavet med en Om -tatovering. De attraktive skrifttyper tilføjer tatoveringens skønhed, hvilket symboliserer tilliden til hårdt arbejde. Tatoveringen definerer fremover karakter, tanker eller principper for liv, mændene lever med.

18. Tribal Om Tattoo On Hand:

Tribal Om Tattoo på hånden

De unge har altid valgt tribal om tattoo designs til et funky og inspirerende look. På samme måde giver en stammetatovering med et Om -design det bedste Om -tatoveringsdesign i denne kategori. Tatoveringen er lavet med mørkt sort blæk og givet flere kurver, der bevæger sig ud af Om -designet for at give det et stammelook.

19. Farverige Floral Om Tattoos:

Farverige blomster -tatoveringer

Leder du også efter noget religiøst og farverigt? En farverig Om -tatovering sammen med en forbløffende blomst er det bedste, du kan bære på din krop. Om -tatoveringen på halsen er designet i en sort blækkant med to dejlige kurver i modsatte retninger. Blomstens centrum får en gul farve med Om -designet i mørk sort, der viser symbolets herlighed. Om er et symbol på fred og velstand, mens lotusblomsten er symbolet på renhed og genfødsel.

20. Om med Shiva Tattoo:

Om med Shiva Tattoo

Denne virkelig etniske Om symbol tatovering er bedst når det er vært for Lord Shiva. Om stammer fra Lord Shiva, og designet viser det samme. Designet er lavet med alle symbolerne fra Shiva som Damru, Trishul og Omkar. Basen er designet med en Damru, mens den midterste del er halvt givet udseendet af en Trishul og halvdelen af ​​Lord Shivas ansigt. Tatoveringens top er designet med Om med enkle konturer. Designet symboliserer den sande rolle som Gud, skaberen, bevareren og ødelæggeren.

21. Om Tattoo For Girls On Hand:

Om tatovering til piger på hånden

Dette elegante, men unikke om tatoveringsdesign præsenterer åndeligt motiv, og de to Rudrakshas, ​​de mest kraftfulde perler, som herre Shiva bærer på ham, er smukt designet på tatoveringens øverste og nederste side. Den lille fjerlige forlængelse mod slutningen gør tatoveringen mere udsøgt og virkelig feminin i naturen.

22. Small Om Style Tattoo Design:

Lille tatoveringsdesign i stil

Dette typiske om tatoveringsdesign på hænderne viser en følelse af værdi og rigdom for kultur. Namaskar, det traditionelle indiske “hej” udført ved at bringe to håndflader sammen, er udsøgt beriget med denne smukke om -tatovering, der omhyggeligt er opdelt for at passe til siderne på begge håndflader. Om -symbolet ser kun komplet ud, når man laver en Namaskar. Dette design er den mest inspirerende om tatovering i trend lige nu! Hvor smukt! Er det ikke?

23. Om Tattoo Design på fingre:

Om tatoveringsdesign på fingre

Dette er et af de mest eftertragtede designs til piger. De fleste unge piger eller endda dem, der er lidt ældre, men er åndeligt tilbøjelige som denne tatovering. Om design tatoveringen, som er et af de mest elskede designs af berømthedskvinder, er en permanent og smuk erstatning for ringe, der er graveret på dem. Dette design er det mest trendy i trend nu!

24. 3D Om Tattoo Designs til mænd:

3D Om Tattoo Designs til mænd

Denne mest farverige tatovering er et 3D -look med en snert af skønhed, kraft og rigdom overbelastet. Lotusens rigdom, der blomstrer sammen med det mest elegante om -symbol, tilføjer stor værdi til disse 3D -tatoveringsdesigner.

25. Om tatovering til en smuk ryg:

Om tatovering for en smuk ryg

Denne ekstraordinære blomsterberigede tatovering gør en kvindes ryg tilbage til naturens glæde. Dette design er ikke så kompliceret, men kræver en stor indsats for at tilføre værdi. De flerfarvede nuancer er også omhyggeligt blækket for at give tatoveringen et perfekt look.

Simple Om Tattoo Designs, ideer og billeder:

om tatoveringsdesign har stor betydning. Nogle gange er det forskelligt fra person til person, men for alle har det noget, der er knyttet til deres sjæl. Nogle mennesker gør det, fordi de kan lide deres navn og har lyst til at trykke det. Nogle tager det også som en trend og tatoverer deres om.

Om tatoveringer

Om tatovering

Om tatoveringer

Om tatovering

Om Tattoo Design

Om Tattoo Design på hånden

Om Tattoo on Hand

Om tatoveringer

Om tatoveringsdesign til mænd

Om tatoveringsdesign til piger

Om tatovering

Om tatoveringsdesign på håndled

Om tatovering med Lotus

Om Tattoo Design Sort

Om tatoveringsdesigner

Om tatoveringsdesign på halsen

Om tatoveringsdesigner

Om tatoveringsdesign til kvinder

Om tatoveringsdesigner

Enkle Om -tatoveringer

Om tatovering

Om tatoveringsdesigner

Om tatoveringsdesigner

Om tatovering på halsen

Om tatovering til mænd

Yderligere tips til at bevare elegancen ved Om -tatoveringer:

Nu hvor du ved, hvilken om -tatovering der går, og hvordan de er lavet, er her et par tips til, hvordan du bevarer den elegance!

  • Vær sport! Vælg det design, der passer bedst til din hudtone.
  • Vælg den, du kan prale af! Så få det blækket på den kropsdel, du kan flagre. Hvis du ikke er fortrolig med at flagre din ryg, hvad er pointen i at bruge så meget og blive blækket der?
  • Vælg farver klogt. Visse farver passer ikke godt til visse hudtoner. Så vælg farverne efter din hudtekstur.
  • Gør det til et punkt at tale med din tatovør og vise ham dit valg af design i god tid.
  • Hav ikke travlt. Hav tålmodighed. Vælg smart og gå efter det!

Oversigt:

Det være sig om håndleddet, fingeren, armen, nakken eller ryggen, og om tatoveringsdesignerne er for gode til at springe over at blive blækket! Næste gang du er i tatoveringsbutikken, ved du, hvad du skal få blæk! Når du får et af disse designs påført dig selv, kan du dele dine tanker med os ved at kommentere herunder. Glad tatovering!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80