30 Bedste Warrior Tattoo Designs og betydninger med billeder

I de nuværende verden-rocking stilarter og trendy mode, der kører på markedet er en tatovering. En tatovering er en af ​​de nemmeste, mest støjsvage måder at udtrykke sig på gennem billeder, og den viser også din interesse. Masser af forskellige designs og stilarter af tatoveringer er ved at blive født i tatoveringsverdenen. Selvom tatovering kommer fra gamle dage, opstår det med fremragende designs og opdatering i henhold til scenarier og mode. Så tatoveringer er plettet og dækket af næsten enhver situation. I dag bringer vi forskellige kriger -tatoveringsdesign frem foran dig.

Tatoveringer udføres generelt kun i blomster og sommerfugle. Bortset fra disse designs er forskellige stilarter til stede i tatoveringsverdenen. Derfor er en kriger en blandt dem. Krigere tog i midten af ​​århundreder. Så scenerier fra krigere er repræsenteret i flere stilarter og designs. Det lignede scenerne fra første af krigen til slutningen af ​​krigen.

bedste-kriger-tatovering-designs-og-betydninger-med-billeder

Hver enkelt af os er en kriger på et grundlæggende niveau, men om vi skal placere dette som en tatovering på vores hud, er en anden historie. I tilfælde af at du er en udfordrer, skal skildre en eller anden form for forargelse eller respektere krigere eller officerer over en lang tidsperiode, kan dette fungere fuldstændigt for dig. Uanset hvad det er, har disse individer af krigertatoveringer utvivlsomt en kæmpende sjæl, de skal formidle til det, der er tilbage af verden.

Kriger -tatoveringer er tatoveret på forskellige områder på kroppen med forskellige naturer, der ser lyse fulde ud. Krigersamfundet har den skæbne at videregive beskyttelsen af ​​det, de forblev for. Krigergeneral fremkalder vold, kampe og død. Denne tatovering symboliserer forskellige scenarier med krigersymbol fandt sted.

Fantastiske kriger -tatoveringer og betydninger med billeder:

Warrior tatoveringer bæres af både mænd og kvinder. Damer er desuden kendt i historien, som virkelig er rasende i deres metode til krig og kamp. Her hentede vi nogle af de bedste kriger -tatoveringsdesign og dens betydning sammen med billeder er som følger:

1. Warrior Tattoos på bagsiden:

Kriger -tatoveringer på ryggen

Warrior tatoveringer er repræsenteret på forskellige måder. Denne kriger -tatovering består af en lineal med et sværd eller sit våben på sin hest. Det er vist som at ride på en hest. Det bliver meget pænt tatoveret med sort i farven. Det er tatoveret på fuld back eller en arm af en fyr.

2. Warrior Full Sleeve Tattoo Design:

Warrior fuldærmet tatoveringsdesign

Da tatoveringer er farvet forskellige steder, er kriger -tatovering tatoveret på ærmerne. Det vil have en tatovering med forskellige typer våben, der bruges til kamp. Det bliver vildt at se på. Denne tatovering vil optage hele ærmet på armen. Afhængig af konfigurationens mangesidede karakter tager det regelmæssigt længere tid og vitalitet at få en tatovering med fuld ærme gennemført, uanset om du måske vil udfylde et helt ærme til skjulning eller lave en anden oversigt. En tatovering er vanskelig at evakuere, især en større som en tatovering med fuld ærme. Forfærdelig en elendig kan være fjendtlig, så det er vigtigt at have en undersøgelse af både studiet og konfigurationen.

3. Celtic Warrior Tattoo Designs til mænd:

Celtic Warrior Tattoo Designs til mænd

Keltisk kriger tatoveringsdesign består af tatoveringer af berømte herskere i deres dynasti. Det vil have et billede af linealens ansigt med kronen slidt. Det effektive billede vil være meget mærkeligt, og hans ansigtstræk vil meget tydeligt ses. Keltiske krigere fremstilles ofte som næsten vikingelignende i statur og stil, med langt hår og whiskers, der udviser deres virilitet og kraft. Et andet valg til din keltiske kriger -tatoveringsoversigt er at køre med en grundlæggende sværdplan, men alligevel pryde den med keltiske bundter sammen med håndtaget eller kanten. Nogle af hunnerne kan lide at prale af denne type store krigere på deres krop som en tatovering.

4. kvindelige kriger tatoveringer:

Kvindelige kriger tatoveringer

I gamle dage gik ikke kun mænd til kamp, ​​men også kvinder gik til kamp under de værste forhold. Indgangen til kvinder i kamp havde foretaget mange ændringer i kongeriget. Så nogle af tatoveringerne er også tatoveret i kvindelig udgave. Det betyder, at en kvinde fanger våbnet i tatoveringen. Dette er en af ​​den unikke type kvindelig kriger tatoveringsdesign og arme.

5. Eagle Warrior Tattoos Pattern:

Eagle Warrior tatoveringer mønster

I ørnekrigeren har tatoveringsdesign bestået af ørne og mennesker, der er en del af kampen. Det betyder, at det giver et klart billede af en kriger, som let kan forstås af en almindelig mand. Det optager en hel ryg eller fuld ærme af en person, hvis fyren vil plette det på hans krop. Generelt farves sådanne tatoveringer kun af mænd.

6. Medieval Warrior Tattoo Art On Arms:

Middelalderkrigertatoveringskunst på arme

Denne kriger tatovering tilhører middelalderen. Den indeholder billeder af herskere i middelalderen. Tatoveringen kan have et hvilket som helst scenario, og den indeholder nogle af rulletatoveringerne eller navnene på linealen, der er tatoveret. Denne tatovering kan udføres på brugerens ærmer.

7. Japanese Warrior Tattoo Designs:

Japansk kriger tatoveringsdesign

Japansk kriger tatovering består af tatovering af japanske mennesker. Tattoo beskriver de våben, der blev brugt i kamp, ​​hersker over dynastiet. Det indeholder endda navne på linealen. At få en tatovering af en japansk kriger kan vise konventionens kvalitet og binde dybt din livsstil. Disse tatoveringer symboliserer stolthed og tapperhed og kan afgrænse individuelle krigere eller billeder af japansk kultur. Dette er et af de verdensberømte kriger-tatoveringsdesigner til både mænd og kvinder, der er vilde med historien.

8. Hun Warriors Tattoo:

Hun Warriors Tattoo

Hun Warriors tatovering består af en gruppe mennesker, der kæmper i slaget. Tattoo beskriver udsigtsscenariet på slagmarken. Det indtager et stort sted for kunst, så back er det nøjagtige sted for en tatovering. Hun er et solidt billede af din arv og samfund og desuden enestående kvalitet. Hun -krigere skildres ofte i tatoveringer gennem billeder, f.eks. Fører, krigerens foretrukne våben eller gennem kampslør. Disse konturer udføres regelmæssigt i en stammetatoveringsstil, hvor mørket er beslutningsblæk, og geometriske former repræsenterer en væsentlig del af billedet. Denne type simple kriger -tatoveringer kan også være god på håndled og hænder.

9. Geisha Warrior Tattoo:

Geisha Warrior Tattoo

En geisha -kriger -tatovering er et særligt twist på kriger -tatoveringskonventionen og er en upåklagelig beslutning for enhver mand eller dame, der har brug for en alternativ, men alligevel fantastisk vigtig, kvindekrigertatovering. På trods af at geishaens væsentlige forpligtelser var at underholde og tjene mænd, er geishaen for nogle et billede af interesse, hemmelighed og kraft: hendes tilsyneladende underdanighed kan uden større anstrengelser narre andre, hvilket gør det endnu mere forbløffende, når hun angriber som en kriger. Du kan tatovere krigerord sammen med denne geisha -portræt. Dette er en af ​​de bedste krigertatoveringer til kvinder.

10. Samurai Warrior Tattoos:

Samurai Warrior Tattoos

Samurai -tatoveringer er en utrolig tilgang til at tale med forældet krigerhåndværk, som mange stadig tilbeder i dag. Uanset om du er japansk af arv eller i det væsentlige respekterer japansk historie og samfund, så er det at få en samurai -tatovering en fantastisk måde at vise din forkærlighed med denne forældede krigerklasse. Samurai -tatoveringer skildrer ofte krigerne med deres sværd trukket og grundede og klar, regelmæssigt med nyt blod på dem for at tale med de modstandere, de effektivt har overvundet.

For at tilpasse din tatoveringsplan, rådfør din tatoveringshåndværker om, hvordan du skildrer et specifikt udseende eller en kjolestil. Gråskala bruges ofte som en del af samurai -planer, men inklusive skygge, sidst men ikke mindst, er korrekt placering af krigeren meget vigtig ved udformningen af ​​et kriger -tatoveringsdesign. Oftere søger den person, der har brug for en kriger -tatoveringsbetydning, et synspunkt, der demonstrerer hans kæmpende sjæl, grusomhed og dristighed, evne og metode, hans modige karakter, kraft og magt.

11. Dragon Warrior Tattoo:

Dragon Warrior Tattoo

Dette er en af ​​de unikke stilarter af krigertatoveringer, hvor det primære fokus er lagt på dragen frem for krigeren. Drager har været forbundet med krigerne siden længe og er de symbolske repræsentationer af tapperhed og sejr. Disse tatoveringer kan ligeledes udvise en persons iver for at kæmpe for de årsager, de lægger lager til, for at sikre deres familie, og at de går i kamp uden angst. Disse typer kriger -tatoveringsdesign er ekstremt normale blandt japanske individer, men for nylig kører de som en modetrend blandt alle de populære kulturer. De er ekstremt rundt omkring specificeret, som det er med alle ting japansk, og de har en tendens til at ende enorme. Således bæres de generelt på skulderen, ryggen, midtersektionen og nogle gange underarmen.

12. Tribal Warrior Tatoveringer:

Tribal Warrior Tatoveringer

Stammekrigertatoveringer er et evigt tatoveringsvalg, men at have en stammekrigertatovering kan adskille din konfiguration fra masserne. Ved at udnytte den sædvanlige stil med stammetatoveringer brede mørke streger, der udgør en konfiguration eller et billede, kan du lave en kriger eller et krigerbillede, for eksempel et skjold eller sværd. Denne stammestil kan bruges til at lave et sortiment af krigerplaner, til lejligheden ved hjælp af stammens omridsfornemmelse, og yderligere grænseflade din kriger -tatovering til din identitet og arv.

13. Girl Warrior Tattoo:

Girl Warrior Tattoo

I dag bæres kriger -tatoveringer af mænd og kvinder. Kvindekrigerne er endvidere kendt i historien for virkelig at have været vældig ophidsede i deres strategi for krig og kamp. De fleste mennesker, der går ind for krigertatoveringer til kvinder, gør som sådan en teknik til at symbolisere kvaliteter som tapperhed og tilbyde af den mere bemærkelsesværdige grund. Det forventes i øvrigt, at det ville tyde på, at du i livet skal blive ved med at kæmpe, og være lidt opmærksom på sandsynligheden for, at der er forskellige kontroller og vanskeligheder.

14. Roman Warrior Tattoo Design:

Roman Warrior Tattoo Design

Romerske krigere er de absolut mest anerkendte nogensinde, fremragende for deres rolle i gamle krige og kampe og derudover deres kvalitet og styrke som kombattanter. Ovenfor kan vi se en tatovering, der demonstrerer en romersk kriger i al sin storhed inklusive hans dække og sværd. Ganske overbevisende i denne tatovering er krigerens opførsel, hvilket indikerer en vilje til at vinde. Ophavsmanden her inkorporerede ligeledes et fundament, der gør tatoveringen ekstremt optaget og fyldig. Hjelmen er det unikke kendetegn for romersk krigers tatoveringsdesign, der adskiller den fra andre tatoveringsdesigner. Skjoldet kan ligeledes tilpasses til at inkorporere en slående kontur eller afgrænse et væsen, du deler en partialitet med. Det er en af ​​de bedste krigertatoveringer til mænd.

15. Trojan Warrior Tattoo:

Trojansk kriger tatovering

En anden fejret verden over er den gamle kriger den trojanske kriger, måske bedst kendt for så vidt angår dem i den trojanske krig. Disse krigere fra den gamle by Troja har været emner for håndværk, skrivning, musik og vers i et stort antal år, og at få en tatovering, der skildrer eller symboliserer en trojansk kriger, kan vise din smag med sådan kultur og historie. Billeder af krigere, hvad enten de er tatoveringer, i håndværk, bøger eller film kan findes i forskellige strukturer.

16. Breath Taking Warrior Tattoo Design:

Breath Taking Warrior Tattoo Design

Dette er et fabelagtigt og iøjnefaldende tatoveringsdesign, hvor den glubske og blodige del af en kriger er skitseret. Her angriber kriger en anden modstander med fuld kraft, og de slående farver tilføjer et mere tiltalende udseende til brugerens ryg. Billedet er stylet på en detaljeret måde, der dækker hele bagsiden af ​​afbilderen.

17. Fabelagtig Warrior Tattoo Design:

Fantastisk Warrior Tattoo Design

I enhver tidsalder eller æra har der været en stor kriger, og der er tilføjet mange variationer til designet. Her i dette billede har bæreren stylet aztekisk kriger tatoveringsdesign, der skildrer krigersjælens rejse efter hans død, så det er grunden til, at et kranium med smukke fjer er stylet.

18. Wonderful Warrior Tattoo Design:

Vidunderligt Warrior Tattoo Design

Dette er et smukt design, hvor det fulde billede af en kriger er skitseret på bagsiden af ​​bæreren, der symboliserer hans maskulinitet og hans mod til at kæmpe tilbage med nogen for sandhed og stolthed.

19. Fantastisk Samurai Warrior Tattoo Design:

Fantastisk Samurai Warrior Tattoo Design

Da krigere er en modig person, der kan give deres liv væk for at redde deres kultur, var en af ​​dem samuraikrigere, der var selvsikre, modige krigere. Her i dette billede er en Samurai -kriger skitseret af en tatoveringselsker med et sværd i hænderne og landsflag i baggrunden, der er i fuld ånd og form for at besejre sine fjender.

20. Tribal Warrior Tattoo Design:

Tribal Warrior Tattoo Design

Her kommer et tankevækkende design med indviklede kunstværker og de fine liniesandkurver giver et smukt udseende til brugernes skuldre. Billedet har et stammelook, og det fremstår mere sydende og attraktivt ved første øjekast.

21. Spektakulær Warrior Tattoo Design:

Spektakulær Warrior Tattoo Design

Generelt har mænd altid været viser som krigere, men dette design viser en kvindelig vinkelkriger med vinger, en bue og en pil i hendes hænder, der kæmper mod det onde og redder menneskeheden fra det. Dette er et enestående kunstværk tatoveret på maven på bæreren, hvilket giver et lokkende look til bæreren.

22. Creative Warrior Tattoo Design:

Creative Warrior Tattoo Design

Dette er en yderst kreativ og attraktiv keltisk kriger -tatovering skitseret på brugerens skuldre, der symboliserer en irsk krigers kraft og mod. Krigerens hjelm er designet i en så fantastisk stil, at tatoveringen let kan tiltrække andres opmærksomhed.

23. Majestic Warrior Tattoo Design:

Majestic Warrior Tattoo Design

Når det kommer til at redde dit fædreland fra angribere, opstod hver sand modig-hjerteret person for at redde sit land. Her er en kvindelig kriger stylet med sværd i hænderne, der kæmper og passivitet for at redde sit land.

24. Awesome Warrior Tattoo Design:

Fantastisk Warrior Tattoo Design

En kriger er frygtløs, stærk og magtfuld, der kæmper mod alle odds og forsøger at overvinde enhver situation på en modig måde. Her har kunstneren forsøgt at skildre det ved at designe en tiger, der er tilpasset en kriger, der skildrer kvaliteterne hos en tiger med en kriger.

25. Simple Warrior Tattoo Design:

Simple Warrior Tattoo Design

Dette er en simpel asiatisk krigerbilledstil på den nederste bagside af bæreren klædt i krigerbeklædningen og går gennem buskene. Bæreren ønsker at formidle, at han også besidder en krigers kvaliteter.

26. Aggressiv Warrior Tattoo Design:

Aggressiv Warrior Tattoo Design

Dette er et fantastisk tatoveringsdesign, hvor en kriger aggressiv holdning er afbildet, at selv efter solnedgangen er krigeren klar til at kæmpe tilbage med sine modstandere for at redde sine lande.

27. Utrolig Warrior Tattoo Design:

Utrolig Warrior Tattoo Design

Dette er en fantastisk kriger -tatovering, der repræsenterer styrke og frygtløshed for at kæmpe mod enhver situation i krigen. Her rider en kriger på ryggen af ​​hesten med sværd i hænderne og suser i fart for at angribe sine modstandere.

28. Slående Warrior Tattoo Design:

Slående Warrior Tattoo Design

Dette er et lokkende tatoveringsstykke afbildet af en tatoveringselsker, der styler gammel japansk kriger på ryggen og giver et fyret udtryk til den skildrende personlighed. Her er krigeren tegnet, da han var klar til at kæmpe og bringe stoltheden tilbage til sit fædreland.

29. Farverig Warrior Tattoo Design:

Farverig Warrior Tattoo Design

Dette er et interessant tatoveringsdesign, hvor kriger kæmper med onde kræfter og beskytter andre og dets land mod det. Det harmoniske og farvekombinationen giver et fabelagtigt og opsigtsvækkende look til brugerens ærmer.

30. Traditionel Warrior Tattoo Design:

Traditionel kriger tatoveringsdesign

Dette er et traditionelt krigers billede, der af en tatoveringselsker skildres som en hyldest til denne kriger, der mistede livet under kamp. Tatoveringen er blevet stylet på en tydelig måde, hvilket giver et charmerende udtryk på brugerens skulder.

Warrior tatoveringsdesign findes i mange variationer, ligesom det repræsenterer en bestemt æra eller et årti, eller endda et historisk sted eller slagmark, så du vælger en, der passer bedst og endda beskriver dine indre følelser. Warrior -tatovering er symbolsk, billederne har også en dybt hjerte -rørende betydning, og disse billeder findes også i mange former, størrelser og mønstre. Personen kan tatovere ethvert design på enhver del af kroppen i henhold til dens interesse og tro.

De forskellige konsekvenser af kriger -tatoveringsdesign og viser dig det brede udvalg af kriger -tatoveringsdesigner med det endelige mål at hjælpe dig med at blive vækket til dit næste blæk.