40+ fantastiske brysttatoveringsdesigner – ny kollektion 2021!

Brysttatoveringer

Vidste du, at brysttatoveringer hurtigt vinder popularitet blandt kvinder? Ja! Kvinder er ikke bange for at eksperimentere med placeringen, størrelsen og formen på deres tatoveringer, og det er derfor, vi kan finde en stigning i antallet af kvinder, der bliver blækket. Brystområdet er et af de populære steder for kvindelige tatoveringer. I denne artikel har vi præsenteret dig for nogle af de bedste brysttatoveringsdesigner, du kan kigge på, før du afslutter et selv.

40+ nyeste og unikke brysttatoveringsdesigner:

Brystområdet er et ønskeligt område af en kvindekrop, og kurverne kan håndtere enkle tatoveringsdesigner til komplicerede, hvilket giver dig en forhøjet finish. Lad os se, om nogen af ​​brysttatoveringsdesignene vækker din interesse nok til at få det blækket.

1. Curvy Under Breast Tattoo Designs:

Under Bryst Tattoo Design

Området under brystet er ret kurvet og kan være et glimrende sted at få en tatovering. Denne smukke bladstamme repræsenterer livets cyklus og kan give en dybdegående mening for bæreren. Selvom denne tatovering ser smuk ud i monokrom, kan du tilføje farver for at tilføre designet en unik finish.

2. Slank mellem brysttatoveringsdesign:

Mellem brysttatoveringsdesign

Leder du efter et lækkert design i området, der får det til at se mere attraktivt ud? Kombinationen af ​​mørke og tynde linjer i designet gør underværker for bæreren og tilskueren. Det er et trendy design og ser dejligt ud på kvinder i alle aldre.

3. Lotus Tattoo Design mellem bryster:

Lotus tatoveringsdesign mellem bryster

Dette er en lotusblomstatovering, der viser os, at sjælens og sindets vækst er en uendelig proces. Tilføjelsen af ​​få kurver og stiplede linjer rundt om blomsten tilføjer et moderne præg til det. Du kan tilføje farver efter eget valg som et alternativ til den monokrome tatovering.

4. Simple Side Breast Tattoo Design:

Enkel tatovering af sidebryst

Hvis du leder efter søde brysttatoveringsideer, kan denne være et ideelt valg. Selvom det virker ret ligetil, ser designet usædvanligt godt ud på siden af ​​boob. Velegnet til kvinder i alle aldre, du kan flagre denne tatovering i alle former for tøj.

5. Ideer til brysttatovering med prikker:

Prikkede brysttatoveringsideer

Dette er et tatoveringsdesign til kvinder med en kombination af linjer og prikker, der hæver designet smukt. Designet initieres tyndt og spredes derefter bredt og kommer nedad, hvilket giver det en paraplyeffekt. Tatoveringens perler og linjer giver et slående visuelt udtryk.

6. Sanselige tatoveringsdesign til kvinders bryst:

Tatoveringsdesign til kvinders bryst

At få en tatovering på din spaltning kan være et ideelt valg, hvis du planlægger at gøre noget erotisk. Denne tatovering har sexet og charmerende skrevet over det hele og kan være en opmærksomhedssøgende. Tatoveringen ser mere sensuel ud, da den er indgraveret i det personlige rum.

7. Sweet Breast Tattoo Designs:

Sweet Breast Tattoo Designs

Din fantasi er grænsen, når du leder efter et design til din tatovering. Hvis du vil have, at designet forbliver unikt, kan du prøve at tilføje en faktor, der er knyttet til din baggrund. Dette kan være en enkel og smuk tilføjelse til det intime område af din krop, og du kan personliggøre det for at tilføje en sentimental værdi til designet smukt.

8. Citat under brysttatovering:

Citat under brysttatovering

Citater kan være en personlig, men alligevel stærk søjle, når du føler dig lav og kan være temmelig charmerende. Startende fra søde citater til citater relateret til brystkræft kan overvejes for denne slags tatoveringer. Sørg for at vælge et udvalg, der repræsenterer din personlige overbevisning, da tatoveringer er en permanent affære.

9. Quirky in Between Breast Tattoo Ideas:

Quirky in Between Breast Tattoo Ideas

Dette er en lille og fin brysttatoveringsmulighed, der skriger stilfuldt og sart på samme tid. Denne tatovering tilføjer en halvmåne i bunden og har et par kurver, der starter fra midten og efterligner et traditionelt mønster. Du kan enten bruge den som den er eller uddybe den efter dit personlige valg.

10. Idéer til blomstring under brystetatovering:

Blomstrende tatoveringsideer under brystetkilde: sheena.ink

Hvis du keder dig til monokrom og vil eksperimentere med farver, kan et blomstret brysttatoveringsdesign være et enestående valg. De lyse røde konturer af blomsten ser smukke ud og giver bæreren et livligt udseende. Kvinder er ikke genert for at bryde grænser og udtrykke deres kærlighed til deres kroppe frit.

11. Rose Tattoo Between Breasts:

Mellem The Breast Rose Tattoo

Hvis der er en tatovering til piger, især i brystbenregionen, er det et rosetatoveringsdesign. Den mørke sorte kontur med indviklede detaljer giver tatoveringen et livligt look. Du kan også bruge farveindstillinger med sort som en disposition i henhold til dine personlige præferencer. Negling af detaljerne vil få designet til at se mere realistisk ud.

12. Cute Female Breast Tattoos Designs:

Søde kvindelige brysttatoveringer

Personligt valg spiller en afgørende rolle for at bestemme størrelsen og skønheden af ​​enhver tatovering. Hvis du er en tatovering jomfru og ønsker at starte med en lille, men smuk tatovering, kan dette bryst tatoveringsdesign være et ideelt valg. Brugen af ​​farvelinjer gør designet mere tiltalende. Du kan enten vælge en enkelt blomst eller krydsede blomster; begge ser smukke ud.

13. Smukke damer bryst tatovering designs:

Smukke damer bryst tatovering designs

Kvinder bryder grænser og udtrykker sig mere frit. Dette er en attraktiv og udførlig brysttatovering, der eksemplificerer kvindelighed. Uanset om det er single eller en flok af dem, vil blomster sikkert se enestående ud i form af en tatovering. Hvis du er mere en farveperson, skal du gå efter et stænk af farver i stedet for monokrom.

14. Floral Tattoo Ideas på brystet:

Floral tatoveringsideer på brystet

Foreningen mellem skønhed og meningsdybden gør blomstertatoveringer til et af de almindeligt sete tatoveringselementer for kvinder. Du kan repræsentere din ånd og personlighed afhængigt af valget af din blomst. Dette brysttatoveringsdesigns design og farvekombination gør det unikt og sexet, hvilket får dig til at skille sig ud.

16. I nærheden af ​​brystblomstertatoveringen:

I nærheden af ​​brystblomstertatoveringen

16. Design af øvre brysttatovering:

Øverste bryst tatoveringsdesign

17. Tatovering på siden af ​​brystet:

Tatovering på siden af ​​brystet

18. Blomstret tatoveringsdesign på brystet:

Blomstret tatoveringsdesign på brystet

Selvom blomsterne er meget feminine, viser det også dristighed. Du kan få små blomstrende blomster eller blomster med torner eller noget relateret til blomster og natur. I dag foretrak flere berømtheder at få denne tatovering, da dette vil tilføje skønhed og gøre dem stilfulde. Hvis du vil følge din berømthed, så gå videre med de foretrukne tatoveringsdesigner på brystet.

19. Inskriptioner omkring brystet:

Inskriptioner omkring brystet

Hvis du vil skrive noget, kan du altid bede din tatovør om at indskrive dem på dine bryster. Og da dette er et privat sted at blive blækket, kan du vælge dit publikum for at se dine særlige tatoveringer. At blive tatoveret på denne måde får dig til at stå foran mængden, da dette vil afvige fra de sædvanlige tatoveringer. Sørg for at vælge designet, før du starter tatoveringsprocessen.

20. Flying Birds Tattoo On Breast:

Flyvende fugle tatovering på brystet

Nå, fugle, der flyver ud af et bur eller fugle, der flyver i en afstand eller noget relevant, kan også bruges til at få trykfarver på dine bryster. Dette er en af ​​de fremragende brysttatoveringsdesigner til piger, der flyver som en fugl. Hvis du ikke kan lide en bestemt fugl, kan du vælge din stil, og dette bliver kun muligt ved at ansætte en tatoveringsspecialist. Inden ansættelse skal du søge igennem de websteder, der viser en liste over de forskellige personer i hele verden.

21. Hearts Breast Tattoo Design:

Hjerter Bryst Tattoo Design

Vi ved alle, hvor vores varme er placeret, så du kan gøre det interessant ved at få hjerter på brysterne. Hvis du søger på internettet, finder du så mange forskellige versioner af hjerter at vælge imellem. Dette kan tatoveres som en dedikation til en, der måske er gået væk fra dig. Du kan også få brysttatoveringsdesign til mænd til minde om en, der holdt dig tæt på dit hjerte.

22. Seneste brysttatovering på siden:

Seneste brysttatovering på siden

23. Stars Tattoo Under Breast:

Stjerner Tatovering Under Bryst

Uden tvivl er stjerner meget populære blandt kvinder. Mens andre får stjerner farvet på ryggen eller skuldrene, kan du få det på dine bryster. Denne tatovering vil være unik. Folk fra oldtiden troede på, at det at have en stjerne i en tatovering vil bringe dem mere held og lykke ved at lyse deres liv op med held og lykke.

24. Faith Side Breast Tattoo:

Faith Side Breast Tattoo

Hvis du vil skildre en person, der ligger dig meget nær eller noget, som du har stor tro på, f.eks. Den Almægtige, kan du tegne noget religiøst mellem dine bryster og på dit hjerte. At have sådan en tatovering vil virkelig være en god idé, da dette vil give forskellige betydninger, og disse kan designes ved hjælp af forskellige farver.

25. Navn Tattoo On Breast:

Navn tatovering på brystet:

Nogle kvinder har navne til hvert af deres bryster. Du kan også trykke navnene på dine bryster. Uanset hvad designet eller størrelsen på din tatovering er, er det afgørende, at du bliver blækket af en god tatovør, ellers er det ikke kun dyrt at blive retoucheret eller fjernet, men kan også skade din hud. Du bliver blækket til at se smuk ud, hvorfor så ødelægge det med en dårlig kunstner.

26. En tatovering af kors og bånd på brystet:

En tatovering af kors og bånd på brystet

Hvis du er villig til at få lavet et 3D -mønster, kan du vælge noget som ovenstående billede. Denne tatovering på brystet kan være et meget klassisk valg, og du kan også tilføje sjove elementer til disse stilarter. Du kan få disse tilpasset i overensstemmelse hermed med tilføjede valg til skrifter og andre symboler. Sagen ved disse stilarter er, at de kan udvides senere. Hvis du vil, kan du tilføje flere blomster, fugle eller andre naturskønne former til dette for at få det til at se realistisk ud.

27. Skrifttyper langs brystsiden:

Skrifttyper langs brystsiden

Hvis du ønsker at få skrifttyper langs siden, kan du prøve noget som en tatovering på brystet. Lige under eller over brystkassen er muligvis ikke en mulighed for de fleste piger. Du kan prøve sådan noget, så det forbliver i området, men stadig ikke gør mange problemer. Senere kan du have udvidede og tilhørende designs, der passer til dette. Disse kan få en vis skygge og nogle nødvendige farver.

28. Et naturskønt tatoveringsdesign på brystet:

Et tatoveringsdesign i naturskønt format på brystet

Hvis du ønsker at have et naturskønt format, kan du prøve designs som dette. Disse skal skræddersyes. Du kan tale ud om, hvilke typer ting du vil have i dit mønster, og din kunstner vil hjælpe dig med at vælge det. Du kan også få denne specialfremstillede, og derfor vil den være efter din smag. Hvis du kan lide det, kan du få skyer og andre ting tilføjet til det.

29. Blomstermotiver på højre bryst:

Blomstermotiver på højre bryst

Prøv pige -blomster ting til fronten. Dette er en blomstret og piget stil, som du kan prøve. Hvis du leder efter noget, der er lidt anderledes end normale designs, kan du i stedet for at gå efter andre pigepiger lave nogle geometriske objekter. Dette er et sådant eksempel. Du kan prøve farvede mønstre eller gøre noget lignende til dette design med sort eller lyserødt blæk.

30. Sommerfugletatovering på brystet:

Sommerfugletatovering på brystet

Hvis du ikke vil have noget, der ser for klodset ud, kan du prøve farverige blækmønstre som dette. Dette er en af ​​de mest fantastiske brysttatoveringer for hver pige, som helt sikkert lokker dig. Sommerfugletatoveringer udført i blå farve vil se sindssygt smukke ud, især når de er designet på det øverste brystområde. Denne type tatovering vil være mest velegnet til kvinder frem for mænd.

31. Et lille kunstnerisk mønster på sidebrysttatovering:

Et lille kunstnerisk mønster på sidebrysttatovering

Du kan prøve små kunstneriske mønstre som dette og gøre disse vandret eller lodret. Man kan let flagre denne brysttatovering på deres krop uden hårdt arbejde. og at få denne tatovering på brystet vil se anderledes ud, og dette vil være velegnet til personer, der kan lide at have en tatovering i et skjult område. Nogle mennesker føler sig genert for at afsløre tatoveringen, og dette vil være det bedste valg for dem.

32. Enkel tatoveringsskrifttype på nedre bryst:

Enkel tatoveringsskrifttype på nedre bryst

Hvis du vil, så prøv simple skrifttyper som denne. Disse kan være ret seje. De fleste af kvinderne viser også interesse for tatoveringer på deres bryst og under dyret. Af alle de andre tatoveringer vil dette være mere attraktivt.

33. Navn tatovering på sidebryst:

Navn tatovering på sidebryst

Hvis du vil, så prøv disse typer små tatoveringsskrifter, og disse kan være ret fashionable. Det vil være en af ​​de sejeste nogensinde med lethed. I dag er denne type tatoveringer elsket mere af damer, da disse kan gøre dem mere modeorienterede og give et trendy look.

34. Bryst under vandrette skrifter tatovering:

Bryst under vandrette skrifter tatovering

Dette er en anden skrivestil, og disse halvvejs skrifter kan være meget trendy at se på. Hvem kan lide at inspirere citater dem, der er klar til at blive blækket denne type smart bryst tatovering. Hvis du er en person, der ønsker et sejt design, kan du gå til dette enkle, men seje mønster af brysttatoveringer til kvinder.

35. Big Feather Tattoo On Side Breast:

Stor fjertatovering på sidebryst

Leder du efter en fjerstil? Disse stilarter kan være til dit brystkasse og se ganske udstrakte og dejlige ud. De tatoverede professionelle kunstnere sagde, at det er et af de perfekte brysttatoveringsdesigner til kvinder, der kan lide virkeligheden.

36. Skrivning langs nedenunder:

Skriver langs nedenunder

Du kan prøve at skrive, som løber under brystkassen og have det sjovt med disse tanktoppe, der er korte og viser portionen frem. Disse er lettere at sport. Disse tatoveringer er elskede af mennesker, der var sportselskere.

37. Lille sommerfugletatovering på brystet:

Lille sommerfugletatovering på brystet

Denne meget lille tatovering på brystet er en moderne trend i disse dage at dyrke denne slags små sommerfugle. Ingen kan sige nej til denne tatoveringskunst. Selvom der er et stort udvalg af tatoveringsdesign til rådighed, vil det være smukkest at have en sommerfugletatovering.

38. Hjertetatovering på brystet:

Hjerte tatovering på brystet

Disse er specialfremstillede abstrakte stilarter, og du kan se ganske moderigtigt ud med disse. Pigerne kan lide denne type moderne brysttatovering for at vise deres smag.

39. The Tiny Rose Tattoo On Breast for Girl:

Tiny Rose Tattoo On Breast for Girl

Dette er en af ​​de bedste og en af ​​de sødeste brysttatoveringer nogensinde. Vi har allerede set en række blomstertatoveringer, men i forhold til dem er denne temmelig lille, men meget smuk på samme tid. Her flagrer pigen med den lille røde rose på hendes bryst. Tatoveringen er meget attraktiv, og enhver vil gerne have den efter at have været imponeret over designet.

40. The Nerdy Owl Tattoo Under Breasts:

Nørdet ugle tatovering under bryster

Leder du efter tatoveringer i brysterne? Denne nørdet ugletatovering kan være den perfekte tatovering i delen under brystet. Tatoveringen viser et imponerende kunstværk, og det kan også siges ved at se på designet, at det er en ægte tatovør. Denne tatovering vil være velegnet til de mennesker, der beundrer følelsen af ​​blæk på deres kroppe.

41. Pote -tatoveringerne på brysterne:

Pote Tatoveringer På Brysterne

Dette er endnu en smuk tatovering til brysterne, tatoveringsdesignet er helt anderledes end hvad du har set indtil nu. Tatovering på bryster er en almindelig vane blandt kvindelige tatoveringselskere. Også her er brysterne blevet farvet med potelignende tatoveringer.

42. Elefant -tatoveringen på øvre bryster:

elefant tatovering på de øverste bryster

Dette er et lille og ekstremt sødt elefant -tatoveringsdesign udført på brysterne. I denne b&w billede af bryst tatovering designs, kan vi se en rigtig lille tatovering udført på venstre bryst. Disse typer tatoveringer udføres for det meste af teenagere. Man kan let sport denne tatovering, da der ikke rigtig er meget i dette design. Det er et enkelt design af en elefant, der er blevet gjort så effektivt, at det ser guddommeligt ud.

43. Under brysttatovering:

Under brysttatovering

Hvis du vil skrive noget, kan du altid bede din tatovør om at indskrive dem på dine bryster. Du kan skrive alt som citater, navne på dine kære, og denne tatovering er også en slags mindetatovering. Men ved at bruge de bedste citater, der beskriver dig, vil du være den bedste, da det vil skildre din karakter og dit outfit. Med henvisning til webstederne får du masser af tatoveringsdesign på brystet.

Tips at overveje:

Mens hun beslutter et tatoveringsdesign på brystet, bør en kvinde overveje et par ting som –

  1. Tatoveringens størrelse.
  2. Tatoveringens form. Vil du have den i en trekantet eller oval eller cirkulær eller hvilken form?
  3. Tatoveringens andel.
  4. Tatoveringens farve. Du kan få den i normal sort / hvid, eller du kan også få en farvet tatovering.
  5. Vigtigst af alt bør du overveje de tilgængelige designs fra brysttatoveringsgalleriet at vælge imellem.

Resumé:

Hvis du ledte efter tatoveringer i intime områder som bryster, håber vi, at brysttatoveringsdesignerne, der er nævnt i denne artikel, har vakt din interesse. Overfladen af ​​designs løfter ikke kun dit brysts kurver og forskønner området yderligere. Derudover kan du lidt ændre tatoveringerne i henhold til dit personlige valg og give dem et varmt strejf. Glem endelig ikke at fortælle os, om artiklen har været nyttig!

Ansvarsfraskrivelse: I denne artikel er der taget få billeder fra forskellige internetkilder som inspiration. Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål til nogle af billederne. tak skal du have!