8 bedste basketball tatovering designs og billeder

Det hele startede tilbage i stammedagene, hvor nåle og nåle ville perforere huden og skabe en permanent form for kunst i lærredet kaldet krop. Tilbage i den tid ville det være smertefuldt, men det var det værd, og vi er velsignede i dag, at generationer har forfinet kunsten at tatovere til en mere kompleks, men fleksibel form for kropskunst. Gennem pistoler og farver skildrer vi i disse dage vores kærlighed til noget ved at nål det permanent til vores hud og blandt de forskellige udnyttede designs har alle naturens molekyler, hvad enten det er et bankende hjerte eller et livløst objekt fundet vej til at være en inspiration . Dagens kropskunst er centreret omkring kærligheden til basketball og de fremtrædende måder at skildre dem på.

basketball tatovering designs

Bedste basketball tatovering designs og billeder:

Nedenfor er de 8 bedste basketball tatoveringsdesign til mænd og kvinder som følger os.

1. Portræt af kærlighed basketball tatoveringer:

Portræt af kærlighed basketball tatoveringer

Når basketball er alt, har du ingen bedre måde at skildre kærligheden på end at tatovere ordene familie omkring en skyggefuld basketballtatovering. Dette taler her om lidenskaben, der er overvældende og personlig for ham. For alle de gange, han havde valgt basketball som sin familie, er her det perfekte blæk til det.

2. Religion ved spilpunkt:

Religion ved Game Point

Denne tatovering taler om et træ på en daggryhimmel, himlen er den øverste halvkugle af en basketball, der skinner meget ligesom solen selv. Her er basketball blevet religiøst forbundet, hvor tatoveringsindehaveren taler om, hvordan han var religiøst motiveret til at følge sin passion for spillet, som han tilbeder.

3. Kronet spil:

Kronet spil

Her har vi en basketballtatovering let fremstillet i et display, der viser bolden blive hædret af en mægtig krone, der er egnet til en værdig konge. Spillet for ham er en herskende pakke i hans liv, styret af den piggede besatte krone. Bløde swishes laves i hele kunsten skraveret til kompleksitet og tilføjer iver til blækkets udseende.

4. Crown Variation Basketball Tattoos:

Crown Variation Basketball Tattoos

Her har vi en anden variant af krontatoveringen, hvor basketballen endnu engang er blevet sat på en kongestal med en rigt gemmet krone, der hedrer spillet. Men blandt variationen her kan vi se lidenskabens flammer, der brænder gennem bolden, stiger højt, ulukkelige og mægtige. Det er et af de bedste basketball tatoveringsdesign til mænd.

5. Lidenskab gennem huden:

Lidenskab gennem huden

Imiterer en af ​​Spiderman -tatoveringerne, der skabte hypen, her er en basketball -tatovering, der ville hjælpe dig med at forholde dig til de stærke grænser for, hvor meget du er villig til at give for spillet. Basketball er i dit blod og i dit kød, og hvor bedre kan du skildre det end denne tatovering.

6. Cool Quotient Basketball Tattoo:

Sej kvotient basketball tatovering

Tatoveringen her er fremtrædende for, hvor sej en basketballtatovering kan laves. Selve spillet er ganske forfriskende, hvis ikke lige spændende. Derved var parring af den mægtige bold med en simpel hovedtelefon bestemt en idé, der skiller sig ud fra resten. Denne tatovering har en dybere betydning for det, der skildrer spillet som forfriskning, men en passion, der er blækket værd. Dette er et af de populære basketball tatoveringsdesigner til kvinder.

7. Frem for alt basketball:

Frem for alt basketball

Denne komiske repræsentation af lidenskab har sin base i de meget underliggende lag af, hvor vigtig basketball er, samtidig med at den komiske præsentation taler om eksplosionen med byen på bagsiden tilføjer et strejf af humor til den. Basketballen her har også opmuntrende ord ætset på den. Dette er det populære basketball tatoveringsdesign til fyre.

8. Etset i ordene Basketball Tattoos:

Ætset i ordene Basketball Tattoos

En smart måde at skildre din kærlighed til basketball ville være at ætse den i selve ordene i brevet kærlighed. En lille sans for humor matchet med passionen og kærligheden til dette spil gør denne tatovering virkelig unik. Det er et af de bedste basketball tatoveringsdesign til piger.