8 bedste koreanske tatoveringsdesigner og ideer

Tatoveringer, en raffineret form for kropskunst har opnået sine rødder fra oldtiden, hvor forskellige lande havde deres egen ideologi, deres eget koncept og egen udførelsesmetode. Hvor de vestlige begyndte at eksperimentere med forskellige emner om kærlighed og omsorg som et koncept for tatoveringskunst, troede de østlige lande på at skildre deres berigede kultur på deres krop for at minde dem om deres rige rødder. Forskellige kulturer havde deres egne og lige fra de gamle koreanske sind, her er en overflod af ideer, du kan vælge imellem, når du vælger koreansk tatoveringskunst.

Bedste koreanske tatoveringsdesign og -ideer

Bedste koreanske tatoveringsdesign og ideer:

Nedenfor er de 8 bedste koreanske tatoveringsdesigner til mænd og kvinder som følger.

1. De eksotiske flora koreanske tatoveringer til kvinder:

Eksotiske Flora koreanske tatoveringer til kvinder

Korea er kendt for sine tatoveringer, det være sig mandlige eller kvindelige. Her er et klassisk eksempel på, hvordan en kvinde kan holde blækket enkelt og alligevel attraktivt med sagsøget af blomsterlinjer, kviste og grene med et blødt citat ved siden af ​​det. Blomsterne er lavet i blød lyserød og nuancer af sort, så det ser simpelthen fascinerende ud.

2. Pouncing Art:

Pouncing Art

For de modige hjerter, der tror på styrke og uselvisk mod, er her et fint blæk af en mægtig koreansk tiger klar til at springe, som du kan vælge, når du vil skildre mod og mod. Tigeren i sin hukede stilling ser truende ud med åbne kæber og giver dig et smugkig inde i de skærpede proteser.

3. Koreanske skulderstropper til kvinder:

Skulderrem koreanske tatoveringer til kvinder

Selvom dette mest er egnet til en pige, kan drenge ofte også vælge dette design eller denne type. Tatoveringen er centreret omkring autentiske koreanske ordsprog, folkelige visdoms og citater, der er ætset på hver side af skuldrene, der gør vej til kravebenet, mens midten huser en række blomsterkunst. Det er et af de bedste koreanske tatoveringsdesign til kvinder.

4. De klassiske drage koreanske tatoveringer til mænd:

Klassiske drage koreanske tatoveringer til mænd

Drager er en dominerende del af koreanernes kultur, hvor den bedste del af deres mytologi hører til dragernes fortællinger. Her er et klassisk eksempel på, hvordan du kan genopleve den autentiske koreanske oplevelse med denne indviklede detaljerede koreanske dragetatovering. Fra armen kravler dragen helt til brystet.

5. Koreansk tribal tatovering:

Koreansk stammetatovering

Hver kultur har sin egen relevante stamme- og fold -fortælling og inspireret af en her er en koreansk stamme -tatoveringsform. Normalt er stammekunsten detaljeret og kræver derfor meget plads, så det ideelle sted at lægge dette blæk ville være din bare ryg. Tatoveringen skildrer en dame med sit sværd trukket monteret på et væsen, som vi kan gætte på sandsynligvis ville være en guddom, der bekæmper ondskab.

6. Den feminine sidetatovering:

Feminin sidetatovering

Ofte skildres og tilbedes kulturer gennem elementer, der binder denne kultur sammen. Dette kan være alt fra dagligdags brugt varer til folkemusik. Her er den klassiske håndventilator og sarte koreanske blomster blevet gjort til indholdet for denne feminine centrale tatoveringside.

7. Warrior At Alert Korean Tattoo:

Warrior At Alert Korean Tattoo

Denne tatovering her er lavet i nuancer af kobberrød med stærk sort som baggrundsfarve, hvor ridderen stærkt klædt er en traditionel koreansk kriger påklædt i kulturklædningen med sit sværd ved sin side, der forbereder en krig. Blækkets kraft kan mærkes ved brug af det sorte som en undertone.

8. Gangnam Style:

Gangnam Style

Nu er dette en komisk tatovering med intakt humor, der skildrer en af ​​de stigende popstjerner, Psy, der stammer fra Korea. Denne tatovering kan laves som en påmindelse om den sjove sang, der gjorde sine runder på de øverste hitlister. Det kan endda være en hyldest til den lige så sjove popstjerne, der stadig er et hit på verdensplan. Dette er et af de bedste koreanske tatoveringsdesigner til mænd.