9 bedste behandlinger til fjernelse af lasertatoveringer!

Tatoveringer, der engang blev betragtet som permanente, kan nu fjernes helt eller delvist gennem de forskellige tilgængelige behandlinger. Det er dog let at få lavet en tatovering, mens det er langt fra let at få den fjernet. Det er ikke kun en omhyggelig opgave, men også en meget smertefuld procedure og efterlader i de fleste tilfælde synlige ar og misfarvning. De forskellige metoder, der er involveret i tatoveringsfjernelse, er kirurgisk udskæring, salabrasion, der indebærer at skrubbe huden med salt for at brænde hudlag væk, dermabrasion, der indebærer at bruge syre til at fjerne de øverste lag af huden og laserfjerning, som er en mere standardiseret og effektiv procedure der reducerer ardannelse og misfarvning i større grad, mens tatoveringen i nogle tilfælde fuldstændigt elimineres sporløst.

Laser tatovering fjernelse behandlinger

Laser tatoveringer fjernelse teknikker nedbryde blækket i tatoveringen for helt at fjerne det. Selvom det er en dyr afhjælpningsproces, forårsager det minimale bivirkninger. Sort er langt den letteste farve at fjerne efterfulgt af mørkeblå og rød. Farvede tatoveringsdesign er langt sværere at behandle med nogle af dem, der kræver udvalgte lasere afhængigt af pigmentfarven. Varigheden af ​​laserfjerningsterapi kan tage så lidt som to til fire siddende ned til op til 10 møder afhængigt af tatoveringens størrelse og farve.

Laserbehandlinger til fjernelse af tatoveringer:

Laserbehandlinger er langt et meget foretrukket valg, da det er sikkert og tilgængeligt i næsten alle dele af verden.

1. Første behandling af laser tatovering fjernelse:

Første behandling af laser tatovering fjernelse

Laser tatovering fjernes normalt på et par møder, og her ses resultatet efter den første session. Tatoveringen er betydeligt formindsket og ser ud til at være på vej til en fuldstændig genopretning.

2. Næsten fuldstændig laser tatovering fjernelse:

Næsten fuldstændig laser tatovering fjernelse

Sort blæk fjernes generelt lettere og fuldstændigt, som det ses i denne laserprocedure. Ardannelsen er minimal med næsten ingen spor af den tatovering, der engang var.

3. Fjernelse af halvtærmet laser tatovering:

Fjernelse af halvtærmet laser tatovering

Halv ærmet på en mandlig klient er fuldstændig fjernet. I betragtning af tatoveringens omfattende design er laserbehandling blevet udført dygtigt. Det har ikke efterladt nogen ardannelse eller misfarvning, og hånden ser så god ud som ny.

4. Fuldfør Fjern tatovering med laser:

Komplet laser tatovering fjernelse

“Så meget for så lidt” er, hvad denne laser tatovering fjernelse handler om. For et lille tatoveringsdesign som dette har det taget fire møder at få det helt fjernet. Det er et godt stykke arbejde, men uden spor af tatoveringen.

5. Farve tatovering fjernelse laser behandling:

Farve tatovering fjernelse laser behandling

Farveblæk er langt det sværeste at fjerne. I modsætning til sort blæk har de en tendens til at efterlade en vis mængde misfarvning, men visse farver er lettere at fjerne end andre. Når hovedparten af ​​tatoveringen er væk, kan du kun se et subtilt strejf af misfarvning.

6. Fjernelse af Angel Laser Tattoo:

Fjernelse af Angel Laser Tattoo

Her ses et perfekt eksempel på metoden til fjernelse af laser -tatoveringer. I betragtning af tatoveringens størrelse og design kunne det ikke have været en let opgave. Fjernelse af en så omfattende tatovering kan på de fleste tidspunkter tage op til 10 møder. Fjernelsen af ​​denne tatovering er en tydelig succes med kun et svagt spor af sit tidligere jeg.

7. Fjernelse af rose laser tatovering:

Fjernelse af rose laser tatovering

Selve rosen tatovering er en lysere nuance af sort og er effektivt fjernet uden synlige ar. Det er et pænt stykke arbejde, og huden ser frisk ud uden tegn på en tatovering, der nogensinde har eksisteret.

8. Delvis fjernelse af tatoveringer med laser:

Delvis laser tatovering fjernelse

Delvis laser tatovering fjernelse behandlinger er oftere end ikke en succes, som det kan ses af dette billede. Krigeren er helt blevet slettet med bare det stammemønster, der er efterladt. Det er næsten som om krigeren aldrig fandtes.

9. Navn Tattoo Laser Removal:

Navn Tattoo Laser fjernelse

Her er et andet godt eksempel på virkningerne af laserfjerning, som ikke har efterladt spor af tatoveringen. Sort og rød er blandt de nemmeste farver at fjerne, huden efterlades uplettet og fri for ar.