9 Bedste Megan Fox Tattoo Designs med betydninger

Megan Fox er en berømthed i Hollywood, der har fanget millioner af hjerter med sit udseende, selvtillid og skuespilsevner. Hun er en af ​​de mest sexede kvinder, der kan ses på skærmen og er blevet bedømt som den næstvarmeste kvinde i verden. Selvom hun er model og skuespillerinde, har hun haft flere tatoveringer påtrykt.

Bedste Megan Fox tatoveringsdesign med betydninger

På spørgsmålet om, hvorfor hun kan lide at indskrive disse tatoveringer, siger hun, at det er hendes måde at stå op for hende selv, en måde at udtrykke enhver følelse af fjendskab på, især hendes mor, der ikke godkendte ideen om tatoveringer.

Megan Fox Tattoo Designs siger med billeder:

Nogle af de meningsfulde og bedste tatoveringsdesign, der er inked af Megan Fox, er blevet optaget i de følgende afsnit.

1. Megan Fox Arm Tattoo – Marilyn Monroe:

Marilyn Monroe tatovering

Megan Fox har prydet sig selv med nogle fantastiske tatoveringer, men den bedste indtil nu er Marilyn Monroe -tatoveringen, der er indskrevet på hendes højre underarm. Megan holder hende som et idol og har hævdet at græde hver gang hun hørte hendes stemme i løbet af sin barndom.

2. Megan Fox William Shakespeare Citat Tattoo på bagsiden:

William Shakespeare tatovering

Megan Fox synes at værdsætte sit liv meget. Hun forstår dens betydning og tager det som det kommer. Denne holdning til livet er blevet vist i hendes William Shakespeare -tatovering. Det er placeret under hendes højre skulder og siger “Vi vil alle grine ad forgyldte sommerfugle”.

3. Megan Fox Moon og Star Tattoo on Leg:

Megan Fox Moon og Star Tattoo on Leg

Månen og stjernetatoveringen påtrykt på Megans ben komplimenterer virkelig hendes valg og udtrykker hendes individualitet. Dette er den første farvede tatovering, der ser ud og ser temmelig interessant og innovativ ud. Tatoveringen indeholder dybest set billedet af en orange måne, der overlapper en stjerne. Tatoveringen tilføjer Megans sanselige natur og tilføjer også til hendes glamourøse udsyn.

4. Megan Fox kinesisk tatovering på halsen:

Megan Fox kinesisk tatovering på halsen

Megan Fox har en kinesisk tatovering på nakken. Ordet indskrevet betyder “styrke” og har været en af ​​de mindste tatoveringer, der er lavet. Det bliver næsten aldrig bemærket, da det er skjult bag hendes hår og ikke har modtaget megen opmærksomhed. Men hvis det bemærkes, ser tatoveringen meget moderigtigt og trendy ud på hende.

5. Megan Fox Rib Tattoo på ribben:

Ribbur Citat Tattoo

Megan Fox har et vidunderligt digt påtrykt hendes brystkasse. Det lyder “Der var engang en lille pige, der aldrig kendte kærligheden, før en fyr knuste hendes HJERTE”. Tatoveringen er skrevet med gammel engelsk skrifttype og er blevet skabt af hende selv.

6. Megan fox Husband Name Tattoo:

Megan fox Ægtemand Navn Tatovering

Da Megan Fox var sammen med sin mand Brian Austin Green, besluttede hun at få en tatovering på hendes nedre højre hofte, der ville læse hans navn. Tatoveringen afspejler virkelig hendes kærlighed til Brian, og hvor meget hun værdsætter hendes forhold til ham.

7. Megan Fox Tribal Tattoo på håndleddet:

Megan Fox Tribal WavesTattoo

Megan Fox er en elsker af oceaner. Så hun besluttede at få en tatovering, der viser to mægtige havbølger. Denne tatovering var blevet indskrevet på hendes håndled og blev kaldt Yin Yang -tatoveringen. For nylig blev dette stykke kropskunst fjernet, da det ikke blev som Megan ville have det.

8. Megan Fox Mickey Rourke Tattoo på siden:

Megan Fox Mickey Rourke Tattoo på siden

Efter at have spillet i en film med Mickey Rourke i 2010, fik Megan Fox en tatovering til hende bare for at ære ham. Denne tatovering er blevet skrevet på hendes højre brystkasse, og der står “Alle dem, der blev set danse, blev anset for at være vanvittige af dem, der ikke kunne høre det”.

9. Megan Fox Play Him off Tattoo:

Megan Fox Play Him off Tattoo

Megan Fox har endnu en sidste tatovering, der skildrer billedet af en yndig kat, der spiller et klaver. “Play Him Off” er blevet skrevet under det. Tatoveringen er ny, selvom betydningen er vanskelig at tyde.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80