9 bedste tatoverings klistermærker og billeder

I århundreder har mænd og kvinder prydet deres hud med dekorative illustrationer af kulturelle eller religiøse årsager. I dag og i dag fortsætter tendensen med årsagen til at være mere personlig. Selvom permanente tatoveringer stadig er en populær form for kropskunst, er de dyre og smertefulde og tidskrævende. Tatoveringsmærkater er således et alternativt middel til at dekorere kroppen med flotte billeder i en kort periode. Tatoveringsmærkater er billige og hudvenlige og er meget populære blandt langt de fleste.

Bedste tatoverings klistermærker og billeder:

Her er vores 9 bedste tatoveringsmærkater og billeder som følger.

tatoverings klistermærker

1. Jewel Tattoo Sticker:

Jewel Tattoo Sticker

Jewel tattoo -klistermærker fungerer som smykketilbehør til kvinder og piger. De er prangende og tilføjer en vis mængde væsen til kroppen. Disse midlertidige juvelmærkat -tatoveringer er pyntet med krystal, rhinestones og glitter, der er indlejret i et mærkatark. De limes let ind for at producere et smukt tatoveringsdesign. Jewel Tattoo -klistermærker fås i et uendeligt udvalg af sydende designs.

2. Glitter Tattoo Sticker:

Glitter tatovering klistermærke

Krydr dit liv med Glitter Tattoo -klistermærker, der tilføjer gnistre og glimmer til enhver fest. Forskellige glitter tatoveringsdesign tilføjer dragning og charme til brugerens personlighed. Skal du til en fodbold- eller cricketkamp? Sport dit yndlingsholds flag med et glitter -tatoveringsmærkat, der fås i form af mange landes nationale flag blandt mange andre designs.

3. Crystal Belly Tattoo Sticker:

Crystal Belly Tattoo

Crystal mave tatoveringer er specielt skabt til de kvinder, der kan lide at flagre deres navle. Fås i et udvalg af mønstre og er pyntet med krystaller, de er iøjnefaldende og forbedrer en kvindes skønhed i høj grad. De kan bruges som fritidstøj eller til en aften ude. Crystal navle tatoveringer er scintillating og så dig.

4. Bow Tattoo Stickers:

Bow Tattoo klistermærker

Piger og buer går sammen. Det være sig på tasker, sko eller kjoler, de er uadskillelige og supplerer hinanden. Det er ikke underligt, at sløjfe tatoveringer er et af de første og fremmeste valg for de fleste kvinder. Sløjfe tatovering klistermærker er det ideelle valg for kvinder og piger, der ønsker at dekorere deres krop med buer og bånd, men er for bange for at gå under nålen. Denne bue tatovering klistermærke fås i forskellige størrelser og mønstre gør til et pryd stykke kropskunst.

5. Klistermærke for vild tatovering:

Ferocious Dragon Tattoo Sticker

Som man siger, “Drenge er lavet af frøer og snegle og hvalpehalehaler”. En kendsgerning, der er meget tydelig fra de bizarre former for kropstatoveringer, som de fleste mænd normalt foretrækker. Mænd har en tendens til at have en fascination af naturens mørke side og de tatoveringer, de bærer, er generelt en skildring af død og ødelæggelse. Sådan er dragen til tatovering, et almindeligt og meget populært valg blandt drenge og mænd.

6. Flower Tattoo Sticker:

Blomstertatovering klistermærke

En kvinde bliver aldrig træt af at få tatoveret blomster på hendes krop, uanset om det er i permanent eller midlertidig form. Blomstertatoveringer frembringer en kvindes naturlige skønhed. I nogle tilfælde er det en repræsentation af hendes indre. Blomstertatoveringsklistermærker springer ud med farve og ser lige så fængslende ud som en permanent tatovering, der giver kvinder en virkelig tatoveringsoplevelse.

7. Armbånd tatovering klistermærker:

Armbånd tatovering klistermærker

Armbåndstatoveringsklistermærker er specielt skabt til mænd. De kommer med et stamme- og pigtrådslook. De ser også godt ud, når de bæres som et armbånd.

8. Survivor Tattoo Sticker:

Survivor Tattoo Sticker

Det lyserøde bånd, der universelt bæres af kvinder til støtte for brystkræft, fås som en klistermærketatovering med ordet Survivor påtrykt på tværs. Det ser ud til at blive og er stolt båret af kvindelige overlevende fra den livstruende sygdom.

9. Lip Tattoo Stickers:

Lip Tattoo klistermærker

Glam disse læber med Tattoo Stickers, der fås i et udvalg af farverige mønstre. Lip Tattoo-klistermærker er en perfekt måde at skabe røre ved en kostumefest eller en sjov aften med dine veninder. De supplerer dit tøj og din stil og efterlader dig med et Razzle-Dazzle look.