9 Enkle og traditionelle slangetatoveringsdesigner med betydninger

Dyr har altid været en integreret del af tatoveringsdesign. Flere dyr er inkluderet i forskellige designs over hele verden. Slanger som andre dyr ser fremragende og frygtindgydende ud, når de bliver påført din krop. Realistisk udseende slangetatoveringer er de mest skræmmende. De kræver en vis dristighed for at blive færdige og gør det derfor umuligt for folk at rode med dig, når du først har det. Igen kan du holde slangen realistisk eller gøre den kunstnerisk eller abstrakt.

slange tatovering

Slanger er vigtige i mange kulturer og er dele af vigtige gamle symboler. I mange kulturer repræsenterer slanger forræderi og forræderi. Således får folk ofte slangetatoveringer for at minde dem om nogen, der engang brød deres tillid.

Forskellige stilarter og typer af slangetatoveringer til mænd og kvinder:

Her er de bedste slangetatoveringsdesign, der hjælper dig med at vælge imellem.

1. En slangepilstatovering på armen:

En slangepilstatovering på armen

Mange mennesker får slangetatoveringer, fordi de er krybdyrelskere og ikke kun fordi slangen ser godt ud. Disse krybdyrelskere kan også være fans af bueskydning. For disse mennesker er dette design perfekt. En slange, der er krøllet omkring en pil, ser ikke kun skræmmende ud, men for dem inkluderer de to ting, de elsker mest i verden. Således ser det fantastisk tatoveret ud på deres arme.

2. Snake Skull Tattoo Design på brystet:

Slanger og kranietatoveringer

Ondsindede slanger krøllet rundt om en revnet kranium, der også har et morderisk udtryk, er et andet godt tatoveringsdesign. Dette design har et mere oprørsk udseende og er ikke rigtig behageligt at se på. Men hvis dit formål er at bede folk, der stirrer på din krop om at tænke på deres egen virksomhed, så vil denne tatovering udføre mirakler i at gøre det.

3. Kunstnerisk fuld slange tatovering på armen:

En slangerhale, når hovedet forsvinder i huden

Dette design er realistisk og helt sikkert skræmmende. Det viser en slange, der forsvinder inden for hudens folder. Det er dygtigt lavet og giver faktisk det udseende, at en slimet slange glider på din arm og på en eller anden måde har formået at bryde og komme ind i din hud!

4. Rattlesnake Infinite Tattoo on Hip:

Rattlesnake Infinite Tattoo on Hip

En slange krøllet i det typiske otteformede tegn for uendelig ser godt ud. Det repræsenterer uendeligt, og hvordan det er en lokkende fælde, der altid vil friste dig til at finde ud af det og derefter bedøve dig indtil din ende. Det viser generelt, at slangen spiser sin egen hale til sidst.

5. En slange krøllet tatovering på anklen til piger:

En slange krøllet tatovering på ankel til piger

En slange, der er krøllet omkring din ankel, ser bedst ud, når den er farvet og ser mere virkeligt ud end kunstnerisk. Det ser ud til, at det er klar til at slå til, og det formår at gøre netop det ved at slå frygt ind i hjerterne hos dem, der ser på det!

6. En enkel sort slangetatovering til piger:

En enkel sort slangetatovering til piger

En simpel sort slangesilhuet ser kunstnerisk og cool ud. Slangen kan være i enhver kropsholdning. Det er generelt vist som en spiral med en gafflet tunge i enden. Selvom dette design ser mest elegant ud i sort, kan det også se godt ud i enhver anden farve!

7. Slanger sammenflettet tatovering:

En romantisk sammenflettet slangetatovering

To sammenflettede serpentines ser vildt romantiske ud. De kan krølles for at lave andre former eller bare vises mod hinanden. Det overordnede udseende er af to slanger, der omfavner.

8. Realistisk Python Head Tattoo på brystet:

Realistisk Python Head Tattoo på brystet

Dette design ser ærefrygtindgydende ud. Det giver dig den vovede kant, der fortæller andre at bakke op og ikke tør rode med dig. Uanset om du viser hugtænder og gaffeltunge eller vælger at holde slangens mund lukket, er dit valg.

9. Cirkulær slangetatovering til mænd:

En slange, der spiser sin tatovering

En slange, der spiser sin egen hale, er det gamle kinesiske symbol på magt og magi. Det repræsenterer uendeligt, og slangen er generelt en gammel kinesisk slange. Det overordnede design ser arkaisk ud og er meningsfuldt udover at være flot.