9 Evige graffititatoveringsdesigner med billeder

Graffiti -design er populært kendt som street artwork eller urban artwork, der udføres ved hjælp af farvespray på væggene. Denne kæmpestore graffitikunst har alfabeter som tema, som er skrevet med forskellige ordskrifttyper. Dette alfabetdesign bruges også til udskæring af tatoveringer på huden. Designere, der er veluddannede, kan kun opnå dette designers arbejde.

graffiti tatovering designs

Søde og stilfulde graffiti tatoveringsdesigner:

For dem, der er interesseret i sprayarbejde, kan denne artikel helt sikkert hjælpe med at vælge Top 9 graffiti -tatoveringsdesignet.

1. Graffiti Spray Tattoo Design:

Graffiti Spray Tattoo Design

Da en graffititatovering er kendt for sit sprøjtemaling, fremhæves sprayflaskerne ved hjælp af knappen som hoveddesign i oprettelsen af ​​dette spraygraffitidesign. Dysen fremhæves ved hjælp af flerfarvet spraymaling omkring huden.

2. Graffiti 3D Tattoo Design:

Graffiti 3D tatoveringsdesign

3D -tatoveringer har også fået sin betydning, når det kommer til tatoveringsdesign. Denne graffiti kunst tatoveringer kan designes med ethvert tema, som i at skabe indledende tatovering eller graffiti pige tatovering design.

3. Half Arm Graffiti Building Tattoo Design:

Half Arm Graffiti Building Tattoo Design

Da en graffitis -tatovering er kendt for sine store tatoveringsdesigner, og halvarms tatoveringsdesign passer ind som det bedste graffitikunst -tatoveringsdesign. Graffiti -tatoveringsærmerne er trykt med bygningsdesign og med tusmørke stjerner.

4. Graffiti Rose Tattoo Design:

Graffiti Rose Tattoo Design

I graffiti rose tatoveringsdesign får rosen en smuk lys farve ved hjælp af spraymaling. Tatoveringsdesignet passer til piger som skulder- eller armtatoveringsdesign. Den måde, hvorpå rosenblade er arrangeret, gør forskellen fra en anden tatoveringsstil.

5. Graffiti Wall Tattoo Design:

Graffiti Wall Tattoo Design

Graffitikunst udføres grundlæggende på gadevægge, som er enorme og brede. Bandets sangere kan lide at vise deres mærke på væggen ved hjælp af kalligrafi graffiti design. Temaet bag graffiti -design bruges til at designe væggraffiti -tatoveringsdesignet.

6. Graffiti Radio Tattoo Design:

Graffiti Radio Tattoo Design

Funky tatoveringsdesign kan også laves ved hjælp af graffiti -temaet. Radioen er skildret på en komisk måde ved hjælp af spraymaling. Sammen med radiokassettebånd kan også males. Denne tatovering passer godt som et brysttatoveringsdesign til fyre.

7. Graffiti navn tatoveringsdesign:

Graffiti navn tatoveringsdesign

At vise kærlighed gennem en tatovering er en af ​​trenderne i disse dage, denne tatovering kan designes som et navn som basen. Elskede ens navn kan udformes ved hjælp af graffiti -tatoveringsdesign. Fonten på navnet tatovering kan vælges før.

8. tegneserie graffiti tatoveringsdesign:

Tegneserie graffiti tatoveringsdesign

Folk, der kan lide at have tegneseriefigurer eller sjov ansigtstatovering, vælger derefter. Graffiti type tatoveringsdesign. Tegneseriefigurens ansigt er lavet farverigt, for eksempel en fugl med en krone på hovedet.

9. Graffiti Skull Tattoo Design:

Graffiti Skull Tattoo Design

Skull design har fanget sin opmærksomhed ikke kun for normale blæk tatoveringer, men også i graffiti tatoveringstyper. Drenge, der kan lide at have et hipt look, så rammer dette design absolut toplisten. Kraniet får sort farve. Passer godt som tatoveringsdesign på brystet.

Graffiti design er et gammelt skolegadeværk, der også har haft sit navn og berømmelse blandt de unge, hvilket simpelthen skyldes designeren, der foretager ændringer i henhold til den nuværende generation. Denne metode til at lave spraymaling som tatovering på menneskelig hud har brug for en god portion tålmodighed og erfaring, så kunderne skal respektere og hylde disse kunstneriske menneskers håndværker.