9 forskellige stilarter af sømandstatoveringer med billeder

Sømandstatoveringer er tatoveringer, der har forskellige symboler på sømænd som tatovering af anker, drage, svaler, reb rundt om håndleddet og meget mere. Disse tatoveringer er meget almindelige i amerikansk militær og flåde. Sømandstatoveringer skildrede noget, og deres formål var at registrere nogle begivenheder og oplevelser af havlivet.

Sømandstatoveringer med billeder

Tatoveringer er nu blevet en populær tradition blandt søfolk kendt som traditionelle sømandstatoveringer. Hver sømandstatovering har en betydning.

Bedste og stilfulde sømandstatoveringer:

Her er nogle af sømandens tatoveringsdesign til din mode og stilfuldhed.

1. Sømand Anker Type Tatoveringer:

Sømand anker tatoveringer

En enkelt sømandsanker -tatovering betyder, at sømanden har sejlet over Atlanterhavet eller er blevet medlem af handelsflåden. Det er et symbol på sikkerhed og stabilitet. En sådan tatoveringsstil er også berømt hos unge.

2. Hula Girl Sailor Tattoos:

Hula Girl Sailor Tattoos

Sømandstatoveringer er bare fantastiske og er så meget attraktive. Hula -piger angiver, at sømand har været i Hawaii. Disse tatoveringer er vidunderlige i farven, og det er de bedste stil tatoveringer. De kan have billeder af en havfrue eller en pige i skibet. Dette design er lidt unikt og symboliserer noget andet mønster.

3. Reb rundt om håndledstatoveringen:

Reb rundt om håndledstatoveringen

Det symboliserer en sømand som en dækhånd, der vedligeholder skrog, dæk og godshåndtering. Disse tatoveringer kan også bæres af almindelige mennesker ved at tilpasse det efter ikoniske billeder som kompasser og ure. I stedet for armbånd eller kæde kan du prøve dette design på dit håndled.

4. Golden Dragon Sailor Tattoo:

Golden Dragon Sailor Tattoo

Hvis søfareren har krydset den internationale datolinje, symboliserer den en gylden dragetatovering. Denne er altid et klassisk design til sejlere.

5. Fuldt rigget skibsmandstatovering:

Fuldt rigget skibsejler tatovering

Dette kan være en tatovering af det fuldt riggede skib siden så mange aldre. Det skildrer, at sømanden havde været omkring Kap Horn. Det er udformet på bagsiden af ​​en krop.

6. Nautical Star Style Sailor Tattoo:

Nautisk stjernetype sømandstatovering

Det er symbolet på sømanden, der altid er i stand til at finde hjem. Det ligner en kompasrose. Det er udformet som en femkantet stjerne i mørke og lyse nuancer. Hvis du er ok med normalt, men iørefaldende design, så få dette design til at fange dine venners opmærksomhed.

7. Sluge Type Sailor Tattoo:

Svaletype sømandstatovering

Denne tatovering kan lide søfolkene, da den symboliserer, at den altid har nået til kysten og derefter nået sikkert hjem i komfort af deres kære. Denne mønsterstil er favorit blandt piger; de får et godt kig på dette design.

8. Hold fast Sailor Tattoo:

Hold fast Sailor Tattoo

Det er en heldig tatovering, som sømænd håber, bringer dem held og lykke. Hold og fast betyder, at sømanden ikke vil lade linjen gå uanset hvad. Dette er et meningsfuldt design, prøv dette for din holdning.

9. Kompas Rose Pattern Sailor Tattoo:

Kompas Rose Pattern sømandstatovering

Det er en anden held og lykke tatovering, der symboliserer eller indebærer, at sømanden finder sin vej til at gå sikkert hjem. Disse tatoveringer følger det store design på samme måde som magnetisk kompas. Unge kan lide at prøve denne tatovering, få en god anmeldelse af dit design.

Sømandstatoveringer giver eller hjælper med at bevare kulturen hos sømænds overtro. Selvom sømandstatoveringer er gamle, har de dog den sande betydning. De nautiske ærmet tatoveringer er en unik måde at ære alle forfædrene til flåden og også fejre den sande eventyrers ånd, der hverken frygter for stormen eller monstrene i dem. Når du finder en god tatovør, diskuterer dengang nye kommende designs på sømandsstil tatoveringsmønstre.