9 Nye Angelina Jolie -tatoveringer og betydninger

Vi kender alle Angelina Jolie som en berømt skuespillerinde og beundrer hende for hendes smukke ansigt og attraktive personlighed. Men gør du, at hun også er en stor tatoveringselsker, og at hun nu og da bliver omtalt i blade og aviser på grund af hendes nye tatoveringsdesign. Hun har snesevis af tatoveringer på kroppen, og hun fortsætter også med at prøve nye designs.

Angelina Jolie tatoveringer og betydninger

Angelina Jolies tatoveringsbetydninger:

Tatoveringselskeren Angelina Jolie har en hotteste kvindelig berømthed, som gør hendes ekstra skønhed gennem tatoveringer. Her er en liste over 9 bedste Angelina Jolie -tatoveringer, der får et vidunderligt udseende.

1. Angelina Jolie Arm Tattoo:

Disse geografiske koordinater er tatoveret for at dække det område, hvor en dragetatovering og navnet på hendes eks -mand Billy Bob Thornton tidligere blev indgraveret. Disse koordinater er breddegrader og længdegrader på de forskellige steder, der ligger hendes hjerte nær. Følgende er betydningen af ​​det samme:

Angelina Jolie Arm Tattoo

  • 1. – Sted i Cambodja, hvor Maddox (søn) blev født.
  • 2. – Sted i Etiopien, hvor Zahara (datter) blev født.
  • 3. – Sted i Namibia, hvor Shiloh blev født (hendes datter fra Brad Pitt)
  • 4. – Sted i Vietnam, hvor Plax Then (søn) blev født
  • 5. – Steder i Frankrig for hendes tvillinger Vivienne og Knox
  • 6. – Brad Pitts fødested i Oklahoma

 2. Angelina Jolie Tiger Tattoo på bagsiden:

Tiger tatoveringsdesign er et af de mest elskede tatoveringsdesign blandt alle tatoveringselskere over hele verden. Angelina har en stor bengalsk tiger -tatovering på lænden. Denne tatovering er 12 tommer lang og 8 tommer bred.

Angelina Jolie Tiger Tattoo på bagsiden

Denne tatovering blev udført i Bangkok i 2004, og det siges, at det tog hele 2 timer at få denne tatovering udført. Denne tatovering blev lavet for at glæde sig og fejre hendes cambodjanske statsborgerskab. Og det mest interessante faktum bag denne tatovering er, at denne tatovering blev lavet i en typisk traditionel thai -stil ved hjælp af en manuel nål.

3. Angelina Jolie (xiii-13) Tatovering på armen:

Angelina Jolie (xiii-13) Tattoo on Arm

Angelina havde denne tatovering på sin venstre inderarm. Hun vælger denne måde at udtrykke, at hun ikke tror på overtro, da nummer 13 betragtes som uheldig mange steder i verden.

 4. Angelina Jolie arabisk tatovering:

Angelina Jolie arabisk tatovering

Hun har denne arabiske tatovering på armen lige under albuen. Denne tatovering er med arabisk skrift, hvilket betyder ‘beslutsomhed’, hvilket tydeligt viser hendes faste beslutsomhed over for hendes arbejde og liv.

5. Angelina Jolie Mother Tattoo Art:

Angelina Jolie Mother Tattoo Art

Angelina Jolie har bogstavet M tatovering på håndfladen. Det siges, at hun fik dette indgraveret som en erindring for sin mor sent Marcheline Bertrand. denne er tegn på den rene kærlighed til mor.

6. Angelina Jolie Lettering Tattoo on Back Neck:

Angelina Jolie Lettering Tattoo på ryggen

‘Kend dine rettigheder’ er en simpel teksttatovering mellem hendes skulderblade. Det er indgraveret i gotiske skrifttyper. ‘Kend dine rettigheder’ er faktisk titlen på sangen, som er fra et af hendes yndlingsbands. Dette er et levende og stærkt eksempel på, hvordan musik påvirker vores liv og vores tanker.

 7. Angelina Jolie Buddhist Pali Incantation Tattoo on Shoulder:

Angelina Jolie buddhistiske Pali

Denne tatovering er placeret på angelina venstre skulder og blev udført på et hotel i Pathum Thani, som ligger 26 miles nord for Bangkok. Det er en buddhistisk Pali -besværgelse, der er i et Khmer -script. Dette er faktisk Cambodjas sprog. Det siges, at hun fik graveret denne tatovering for at beskytte sin søn Maddox og sig selv mod uheldet.

 8. Angelina Jolie Tattoo on Hip:

Angelina Jolie tatovering på hoften

Denne store kors -tatovering sammen med en latinsk sætning blev udført for at dække mærkerne for tidligere fjernet lille dragetatovering. Sætningen, der er skrevet her, er “Quod me nutrit me destruit”, hvilket betyder “hvad der nærer mig, ødelægger mig”.

 9. Angelina Jolie Tattoo Art på håndledsområde:

Angelina Jolie Tattoo Art på håndledsområde

En tatovering i runestil er et meget almindeligt design og mest elskede designs hos nordmænd. Denne runetilpassede tatovering, der er på hendes håndled, er faktisk et bogstav H. Nogle mennesker siger, at hun fik dette gjort for at udtrykke sin kærlighed til enten sin ekskæreste Timothy Hutton eller hendes bror James Haven. Men uanset historien bag denne tatovering, jeg elskede bare designet.

angelina jolie tatoveringer