9 Religiøse og åndelige jomfru Maria Tatoveringer designideer

I mange forskellige kulturer er Mary tatoveringsdesign det mest populære design. Dette tatoveringsdesign er det eneste design, der udtrykker deres kærlighed og tro på et spirituelt plan. For Christian er Mary en vigtig person. Jesus blev undfanget af Maria ved hjælp af Helligånden. Inden hun blev født Jesus, menes Maria at være jomfru. Og derfor kaldes hun som Jomfru Maria.

Spiritual Virgin Mary Tattoos Design Ideas

Fantastiske og søde jomfru Maria tatoveringer:

Nogle meget berømte Mary -tatoveringsdesigner er givet.

1. Bedende Mary -tatoveringer:

Bedende Mary -tatoveringer

Dette har et billede af Mary foldende hånd og overdækket hoved. Hvilket viser, at hun beder for mennesker til Gud? Du kan se alle vinklerne er omkring hende. Denne Mary -tatovering viser, at Mary stod for kyskhed og renhed.

2. Angle Mary Tattoos:

Angle Mary Tatoveringer

Kristne mener, at renhed er en af ​​de egenskaber, der hjælper dig med at komme til himlen. Det menes, at Jomfru Maria er ren, og det var grunden til, at hun blev valgt af Gud til at blive mor til Guds søn. Denne jomfru Maria -tatovering ligner en vinkel fra himlen.

3. Enkle Mary -tatoveringer:

Enkle Mary -tatoveringer

Denne Saint Mary -tatovering med overdækket hoved og øjne åbne i dyb tanke siger, alle mine børn kommer til mig og giver mig al din bekymring og stress, jeg vil give dig fred og lykke. Tårer i hendes øjne viser smerter i hende for de mennesker, der har ondt.

4. Traditionelle Mary -tatoveringer:

Traditionelle Mary -tatoveringer

Romersk -katolske og mange kristne får tatoveret dette design af Hail Mary, når de var i problemer eller når de lige forlod håbet. De tager en Hail Mary som deres mor for at få hjælp og støtte i deres vanskelige periode.

5. Mary Style 3D -tatoveringer:

3D -stil Mary Tattoos

Som en ‘mor’ vil billedet af Jomfru Maria altid være der i hjertet og i sindet på en kristen. Du kan se i denne Mary Mary -tatovering, hvordan hun holder sin søn og barn med kærlighed og omsorg. Derudover vil du se, at vinklen ser dem, denne 3D -tatovering, du kan have på ryggen.

6. Tilpas Mary Tattoos:

Tilpas Mary Tattoos

Holy Mary tatoveringsdesign viser Mary dækket hoved, kors på panden og tårer i øjnene. Men leder stadig efter håbet og kærligheden til dig bedre-halvdelen. I denne personlige tatovering med den hellige Maria kan du også skrive din elskedes navn.

7. Heavy Design Mary Tattoos:

Heavy Design Mary Tattoos

Dette smukke og meget kreative design af St Mary med en stærkt udskåret krone, masser af følelser i ansigtet også. Især øjne fulde af håb samt smerter for hendes børn. Du kan have denne St Mary -tatovering på din skulder.

8. Heart Touching Mary Tattoos:

Hjerte rørende Mary Tattoos

For hvert barn er hendes mor alt. Det første ord, som et barn lærer, er Ma. Denne Mama Mary -tatovering viser båndet mellem mor og barn, og hvordan et barn føler sig tryg i armen. Denne tatovering minder dig altid om din mor.

9. Dove og Mary Tattoos:

Dove og Mary Tattoos

Dove har altid været et symbol på moderskab og fred. I denne Maria og Jesus tatovering er Moder Maria og Jesus Kristus forbundet med hinanden. Dove repræsenterer omsorg, hengivenhed, renhed, kærlighed og fred, som blev spredt af Moder Maria og Jesus Kristus.

Det er derfor, Mary tatoveringer er så berømte. Tidligt var dette design berømt hos kvinder, der ønskede at udtrykke deres kvindelighed. I dag er disse tatoveringer mere berømte hos mænd; de bruger dette design til at udtrykke deres følelse for deres elskede engang som mor, kæreste, ægtefælle og familie.