9 Sindssygt kreative og fantastiske juveltatoveringer med billeder

Juveler repræsenterer glamour, glitz, berømmelse, royalty og rigdom. Udstrålingen af ​​perler og deres hidtil usete skønhed kan efterlade enhver forpustet. Tatoveringskunsten har af samme grund tilpasset dette herlige emne som deres temaer. Juveler kan være af hundredvis af forskellige typer og former.

Juvel Tatoveringer Med Billeder

Bedste og stilfulde juveltatoveringer til kvinder og mænd:

I det følgende er de 9 smukkeste juvel -tatoveringsdesign afbildet.

1. Smaragd juvel tatoveringer:

Smaragd juvel tatoveringer

Smaragdens fantastiske skønhed er tidløs. Emerald har i årevis lysnet kronen på konger og dronninger over hele verden. Auraen og livskraften i denne grønne majestætiske perle er lige så til stede i tatoveringerne af den. Den dybgrønne, hjerteformede smaragd-tatovering udsmykket med perler ligner et vedhæng. Designet overhead overfører en kongelig charme.

2. Ruby Jewel Tattoos:

Ruby Jewel Tattoos

Rubinen er en sten, der er kendt for sin dyrebarhed og sjældenhed. Denne smukke rubin smykketatovering er strålende designet. Den stående sten er placeret kunstnerisk har placeret kunstnerisk midt i en rosenbuske. Roserne holdes i sort og hvid, mens den hjerteformede sten er lys og lyser rød. En fantastisk skabelse.

3. Små juvel -tatoveringer:

Små juvel -tatoveringer

En mere realistisk tilgang kan visualiseres ved at tegne dig selv med størrelserne på den perle, som vi ser i det virkelige liv. Små midlertidige juvel -tatoveringer er meget berømte og kan udføres på næsten hele kroppen, helst dele, der er udsat. Dette smukke lille tatoveringsdesign med tryk på fingrene er fantastisk såvel som fantastisk. Det ser super fedt ud, og dem, der ser det, vil helt sikkert se to gange.

4. Grafiske juveltatoveringer:

Grafiske juveltatoveringer

Smykker tatoveringer kan også være stærkt grafiske. Tatoveringen viser en hjerteformet blåsten, indlejret med diamanter på alle sider. Stenens farve er fascinerende. Nuancerne i det blå, dets udstråling, diamanterne ser alle tæt på virkelige ud. Virkelig en perle af en tatovering har på din arm eller hals.

5. Ornamental Jewel Tattoos:

Dekorative juveltatoveringer

Juveler er mest velegnede over et ornament. Halskæde besat med perler ser fascinerende ud, når der laves en tatovering. De metalliske smykketatoveringer kan trykkes på bagsiden, på håndled, arme eller bare hvor du vil have det. Ikke kun bare en halskæde, du kan have guldtatoveringssmykker eller en tiara, armbånd, vedhæng eller hvad som helst ornament du kan tænke på med enhver sten og i enhver stil.

6. 3d juvel tatoveringer:

3d juvel tatoveringer

En stor perle i sten, der har 3D -effekter. Kan noget være bedre? Du kan vælge absolut enhver perle og enhver farve. Hvis du ønsker at have en 3D -ring, vedhæng eller andre dekorative ting, så kan du også gøre det. De enkeltstående perler har en mere intensiveret effekt, men andre 3D juvel-tatoveringer er lige store. Vælg bare dit kongelige sted og få det blækket.

7. Jewel Fusion tatoveringer:

Jewel Fusion tatoveringer

Juveler bruges ofte som forstærkende objekter i mange andre tatoveringsdesigner. Smeltningen af ​​juvelerne med andre tatoveringsobjekter fungerer godt. I denne smukke tatovering pryder en oval formet juvel en nøgle, der åbner en hjerteformet lille lås. Den indre betydning af tatoveringen er lige så dyb som detaljerne. Denne tatovering til kropssmykker har en 3D -effekt. Perlesølvkæden og brugen af ​​farverne her er virkelig prisværdige.

8. Diamant juvel tatoveringer:

Diamant juvel tatoveringer

Diamanter er den mest fantastiske perle i verden. Skønheden i en diamant er uden sidestykke. Denne diamant -tatovering er så fantastisk, at den får fat i alle øjenkuglerne i en fest. Denne tatovering har også en 3D -effekt, og den blålige nuance hjælper os med at forstå perlens sande skønhed. Skyggerarbejdet er enestående, hvilket skubber denne juvel -tatovering højt over nogens ønskeliste.

9. Kæmpe juveltatoveringer:

Kæmpe juvel tatoveringer

Prøv at tilføje den sjove kvotient med en enorm juvel -tatovering. Du kan vælge din foretrukne placering for at få den trykfarvet. Denne grundigt smukke store diamant tatovering er ubesværet strålende. Perlen her udstråler al glød i verden, hvilket stærkt fremhæver kunstnernes præcisionsniveau. Denne kunst er så godt udformet, at den kan ses i timevis. Stigningen i området hjælper enhver med at tatovere til at være mere detaljeret og eksperimentvenlig. I dette tilfælde er forsøget sikkert lykkedes over al forventning.

Listen indeholder de 9 bedste ideer til juvel -tatoveringsdesign. Der er masser af andre gode muligheder, hvorfra du kan vælge. Da perler og juveler er kendt for deres farve og gnist, skal du ikke glemme at huske din hudtone, mens du farver dig selv med en smuk juveltatovering.