9 Smukke Maya -tatoveringsdesigner og betydninger

I dag er gamle designs ved at blive meget populære. Disse inkluderer Maya -tatoveringer, som mange mennesker gør på deres kroppe i disse dage. Du kan også gøre disse let. Der er andre stilarter, der undertiden er geometriske, og stilarter som blomster eller andre udskrifter udføres også med disse. Du skal dog huske, at når du vil have noget i ældgammelt mønster, skal du være forsigtig med, at disse er meget tykke, og de anvendte farver er ret mørke.

Smukke Maya -tatoveringsdesigner og betydninger

Derfor, hvis du vil have et stort design, skal du først prøve midlertidige klistermærker og se, om du er fortrolig med at dyrke dem. Så er det kun dig, der skal gå til en professionel ekspert og få noget skræddersyet. Du kan også bruge andre farver blæk som rød eller grøn i stedet for sort. Disse udføres dog for det meste i mørke sorte blæk.

Disse går ind i de epidermale lag og kan derfor være vanskelige at fjerne, hvis du vil gå til laserfjerning. Huden på det sted kan være ujævn og kan også efterlade blækspor. Derfor bør du konsultere en professionel kunstner og få vejledning, og så laver du et gammelt design. Disse bør altid være specialfremstillede, og derfor kan din kunstner også tegne et tilpasset mønster til dig i henhold til din sportslige evne.

Seneste og bedste Maya -tatoveringsdesign med billede:

Nedenfor er de top 9 Maya -tatoveringsdesigner, som du kan blive inspireret af til at lave dit design eller skræddersy et design fra din mønsterkunstner.

1. Indviklet geometrisk Maya Tattoo Design:

Geometrisk Maya Tattoo Design

Dette er en meget fashionabel Maya -tatovering, der er blevet udført på håndens længde. Du kan også prøve forskellige andre former for disse typer stilarter på andre dele af din krop. Du kan gøre disse i farver af din egnethed og det, som du kan bære komfortabelt.

2. Gamle Maya Tattoo Design:

Gamle Maya Tattoo Design

Dette gøres i en gammel maya-stil, og du kan lave lignende stilarter med mørkefarvede blæk. Det er et af de bedste Maya -tatoveringsdesigner til mænd blandt Maya -stilens tatoveringer, og som kan bære enhver fest i kroppen, men at bære i skulderen vil være mere attraktivt.

3. Muskulære arme Maya Tattoo Design:

Muskulære arme Maya Tattoo Design

Dette er en anden gammel tatovering, som du kan prøve på hele længden af ​​armene. Disse er ret mørke og kunstneriske i farven. Folk, der har stærke skuldre og lange arme, kan have denne type tatoveringer for at få et unikt udseende.

4. Tribal Maya Tattoo Design:

Muskulære arme Maya Tattoo Design

Dette er en anden form for tribal eller maya -design, som du kan dyrke på en bestemt position i dine hænder. Du kan også udvide dette til håndleddet for at gøre dette mere mørkt og kunstnerisk.

5. Hawaiian Tribal Turtle Maya Tattoo Design:

Hawaiian Tribal Turtle Maya Tattoo Design

Dette er en anden variation af Maya -tatoverings -sleeeve -designet vist på billedet før dette billede. Du kan prøve forskellige stilarter som denne. Disse er stammekunst, men du kan kombinere disse med forskellige andre typer tatoveringsmønstre og symboler.

6. Polynesisk Maya Tattoo Design:

Polynesisk Maya Tattoo Design

Dette er også et meget kunstnerisk tatoveringsdesign, der er blevet udført på benene. Du kan lave lignende stilarter for hele benene.

7. Geometrisk Maya Tattoo Design:

Geometrisk Maya Tattoo Design

Dette gøres på en geometrisk måde. Denne tatovering udføres fra sidekroppens position og forlænges derefter til underarmene. Disse er ret stilfulde, og hvis du vil have design i sidepositioner, kan disse nemt gøres.

8. Formidabel sort arbejde Maya Tattoo Design:

Formidabelt Black Work Maya Tattoo Design

Dette tatoveringsdesign fra Maya er udført på hænderne, og dette har også mørke bånd. Hvis du vil have sådan noget, skal du få disse tilpasset.

9. Armbånd Maya Tattoo On Shoulder:

Armbånd Maya Tattoo On Shoulder

Dette er en anden kunstnerisk mayatatovering. Dette har tykke båndmønstre og har også forskellige dekorative designs. De damer, der har interesseret sig for at blive tatoveret, kan gå igennem dette design.

Du kan prøve disse på forskellige positioner i kroppen. Hvis du vil have sådan noget, skal du konsultere en professionel ekspert og derefter få lavet disse stilarter ud fra dem, som er specialfremstillede, så de passer til din egnethed. Disse er også meget trendy at sport.