9 Smukke stjerneskudstatoveringsdesign, ideer og betydning

Shooting Star tatoveringsdesign kan også være en af ​​de bedste muligheder for at blive blækket på kroppen. Det er også kendt som faldende stjerne, hvor en person ønsker at falde stjerne. Det anses for heldigt at se en faldende stjerne, ifølge opfattelsen, men faktum er, at det er et budskab fra Gud. Det stjerneskud tatovering betydning er held og lykke. Det repræsenterer en fri ånd og en person, der er unik.

Stjerner som en oversigt kan afgøres fantasifuldt med mere beslutning såvel som skygge. Disse typer design er mest populære af piger, det ser godt ud på dem, når de designer på deres håndled eller en synlig del af kroppen som ryg eller hals.

Shooting Star Tattoo Designs, ideer og betydning

Bedste Shooting Star Tattoo Idéer, designs og betydning:

Se et par nævnte toppen af ​​stjerneskudstatoveringer,

1. Stjerner på øret tilbage:

Stjerner på Ear Back

Det er et lag af de tre stjerneskudstatoveringer bag øret, der starter fra stor til lille størrelse. Stjernerne er halvt fyldt med sort blæk og halvdelen er grå blæk. At få blæk -tatovering på denne kropsdel ​​er et hårdt opkald.

2. 3D Star Tattoo:

3D stjerne tatovering

Det er et 3D -billede af stjerneskudstatoveringer på håndleddet, hvor det er skåret så meget ud, at det ser ud som om der er et klistermærke vedhæftet. Her er stjernerne forbundet med hinanden, og alle stjerner er farverige.

3. Kæde med stjerneskud:

Kæde med stjerneskud

Det er meget store stjerneskudstatoveringer på armen, hvor alle de store stjerner er i flerfarvet. Og de har også et prikskraveret mønster. Alle resten stjerner er enten helt sorte eller holdes tomme. Denne tatovering dækker hele en mands underarm.

4. Traditionelt stjerneskud:

Traditionelt stjerneskud

Det er en lyserød stjerne -tatovering på skulderen, hvilket betyder, at den ønsker lykke -charme. Antallet af ujævne størrelser af faldende stjerner er også med stråler, at det betegner, at stjernerne falder fra himlen. Det er stjerneskudets virkelighed

5. Burning Star Tattoo:

Burning Star Tattoo

Det brænder stjernetatoveringsdesign på mænds arm. Lige fra skulderen er halvdelen af ​​hånden fyldt med sorte og hvide stjerner. Rastepladsen er designet med rød farve, ligesom en brand er anbragt. Det ser forbløffende ud.

6. stjerne navn tatovering:

Tatovering med stjerne navn

Der er en kombination af musikalske noter i denne stjernetatovering med navne. I det midterste navn på en person er udskåret med stjerner omkring. Denne tatovering er iøjnefaldende på hånden og ser desto mere attraktiv ud.

7. Farverig stjerne tatovering:

Farverig stjernetatovering

Det er en sød og farverig stjerneskudstatovering til fods. Der er en flok små stjerneskudsmønstre til fods i forskellige farver, og dens stråler falder ned. Tatoveringen vil blive bemærket, selv med dit fodtøj.

8. Shooting Star Cluster Tattoo:

Shooting Star Cluster Tattoo

Denne lille stjerne tatoveringer idé er en unik. En hel klynge er tegnet af faldende stjerner og ind imellem skrives et alfabet. Når vi ser solsystemet, fortsætter noget som dette billede med alle lyse farver.

9. Hals tatovering til mænd:

Hals tatovering til mænd

Disse er stjerneskudstatoveringer til mænd skåret ud på halsen. Der er et dobbeltfarvet stjernedesign med alle stråler, der går opad. Denne nakkestilling vil altid være åben, så man ikke kan skjule denne tatovering. Det vil helt sikkert blive bemærket.

Et antal stjerner falder dagligt og efterlader dermed deres mærker i sindet på de få heldige mennesker, der får se dem. At have en sådan tatovering på kroppen repræsenterer din optimistiske personlighed. Denne tatovering ser godt ud på anklen, armen og foden og endda bag øret.