9 Stilfulde og fantastiske otte kugletatoveringsdesigner

Med hensyn til meget typiske tatoveringer, denne otte kugle design position med de bedste. Dette tatoveringsdesign dukkede først op i fængsel. Når det kommer til de otte kugletatoveringer, har hver tatovering sin egen betydning med unik symbolik. Tatoveringen er meget elsket af poolspillerne og spillerne; det bæres imidlertid også som et held og lykke. Du kan blande dette tatoveringsdesign med ethvert andet design eller andre former.

Stilfulde og fantastiske otte kugletatoveringsdesign

Bedste og søde otte kugletatoveringsdesign:

Lad os gå videre med nogle stilfulde 8 -ball tatoveringsdesign, der ville gribe betragterens hjerte ved et blik.

1. Kort og Snooker 8 Ball Tattoo Designs:

Kort og Snooker 8 Ball Tattoo Designs

Vil du samle både snooker og kort! Her er en unik boldtatovering, der tegnes sammen med tre vigtige kort i mørke og lyse nuancer. Tatoveringen med otte kugler giver et macho -look til fyrenes arme eller håndled.

2. Skull in a Ball Tattoo Designs:

Kranium i en tatoveringsdesign med kugler

Vil du vise den farlige eller negative del af din side! Her er en sort kugletatovering, der er designet i form af et kranium. Tatoveringen relaterer sig til døden og efter døden liv. Det bærer også snookersticks i stedet for knoglerne for et realistisk look.

3. Dedikerede otte kugletatoveringsdesign:

Dedikerede otte kugletatoveringsdesign

Vil du dedikere en tatovering til den, der inspirerede eller lærte din pool! Eller til en, der var tilknyttet spillet! Her er en tatovering, der får en lys baggrund og et hukommelsesbælte over de år, han spillede og vandt, eller de år, der var heldige for ham.

4. Mischievous Eight Ball Tattoo Designs:

Mischievous Eight Ball Tattoo Designs

Lucky 8 ball tatoveringer giver et fornærmet design, når de får en ondskabsfuld berøring. Designet indeholder nuancer af en poolbold, skakoverflade, terninger osv. Med et bånd, der viser held. Det bæres også som en lykke -charme.

5. Scorpion Eight Ball Tattoo Designs:

Scorpion Eight Ball Tattoo Designs

Når den otte kugletatovering kombineres med skorpionen, skaber den den bedste håndled eller arm tatovering. Tatoveringen giver dig mulighed for at vise dine følelser, kraft, styrke osv. Og er derfor meget populær blandt bodybuildere.

6. King of Pool Eight Ball Tattoo Designs:

King of Pool Eight Ball Tattoo Designs

Er du kongen af ​​at spille billard! Her er en tatovering, der passer perfekt til din personlighed. Den 8 kugle tatovering er lavet med en bold i midten, med en krone på toppen af ​​bolden.

7. Mexicansk joker med otte kugletatoveringsdesign:

Mexicansk joker med otte kugletatoveringsdesign

Vil du vise den magiske side af dig, eller brænder du for magiske shows! En magisk 8 -ball tatovering med en mexicansk joker er det, du leder efter. Tatoveringen er lavet i sort blæk for at give de bedste nuancer.

8. Otte bold med tatoveringsdesign med vinger:

Otte bold med tatoveringsdesign med vinger

Den flyvende otte kugletatovering er forbundet med den hastighed, bolden bevæger sig, mens han spiller. Tatoveringen er en af ​​de små otte kugletatoveringer, der kan bæres på håndled, arm, halsudskæring, ben osv. Tatoveringen repræsenterer frihed, fart, sejr osv..

9. Otte bold med ildtatoveringsdesign:

Otte bold med ildtatoveringsdesign

Tatoveringen med otte kugler giver brugeren et mystisk design, når den får et strejf af ildflammerne. Tatoveringen angiver opvarmning, synlighed, jubel, lidenskab, dødens smerte, kærlighed og meget mere.

De sorte kugletatoveringer kan let designes med enhver anden form for tatoveringsideer for at vise din virkelige side af livet. Det angiver både god og dårlig lykke, som let kan samarbejdes med små og store designs.