9 Stilfulde og uhyggelige tatoveringsdesigner til kvinder og mænd

Tatoveringer er noget, der er personligt, folk kan godt lide at designe en tatovering, der også er knyttet til deres personlige følelser. Tatoveringsbetydning kan tale til noget andet end det, der forventes, end du måske først troede; denne krage tatovering kan betyde en lang række ting. Ifølge vestlige samfund har et sådant kragesymbol i nogen tid været relateret til et forfærdeligt tegn.

Få samfund siger, at krage har en usædvanlig kedelig side. Inden du beslutter dig for at blæk selv, skal du altid prøve at se på alle mulige muligheder. En af de bedste muligheder i tatoveringer er krage tatovering. Betydningen af ​​krage -tatoveringer ændrer sig fra tradition til tradition.

Crow Tattoo Designs til kvinder og mænd

Bedste og søde krage tatoveringsdesign:

Her er et par tendenser i krage tatoveringer med billeder.

1. Gothic Crow Tattoo Designs:

Gothic Crow Tattoo designs

Gotiske krage tatoveringer er krage tatoveringer med et gotisk præg. Gotisk er rockens slags stil. Denne type tatoveringer har semi-traditionelle designs. De er mest foretrukne på bagsiden.

2. Traditionelle Crow Tattoo Designs:

Traditionelle Crow Tattoo designs

Traditionelt betragtes krager som et dårligt tegn. Men mange bryder gerne denne tankegang. Traditionelle krage tatoveringer er enkle designs af krager. De har en lille krage, der for det meste ledsages af rose og kranier.

3. Sacred Geometric Crow Tattoo Designs:

Hellige geometriske Crow Tattoo designs

Hellige geometriske krage tatoveringer har komplekse geometriske kanter i designet. Du kan lave dem som en ærmet krage tatoveringer. Denne tatovering kan lide af den for det meste unge generation.

4. Victorian Crow Tattoo Designs:

Victorian Crow Tattoo Designs

I den vestlige kultur blev krager betragtet som en bringer af dårlige nyheder. I historien om victorianske krager blev det ikke betragtet som et godt tegn. Men oprørskulturen bragte kragen tatoveringer til live. De har kranier med krager.

5. Abstrakt Crow Tattoo Designs:

Abstrakt krage tatoveringsdesign

Abstrakt krage tatoveringer er tatoveringer med krage over en baggrund eller et landskab. Denne tatoveringsstil har normalt træ eller himmel eller gren sammen med kragen. I denne type tatoveringer har dybe betydninger skjult i dem.

6. Creepy Crow Tattoo Designs:

Uhyggelige tatoveringsdesigner

Uhyggelige krage -tatoveringer er med os fra århundreder. Det har design er for det meste meget uhyggeligt, der vil skræmme helvede ud af dig. Normalt gøres det af folk, der gerne vil skille sig ud i en mængde.

7. Neo Traditionel Crow Tattoo Designs:

Neo traditionelle Crow Tattoo Designs

Neo traditionelle krage tatoveringer er nye tendenser inden for krage tatoveringer. Det har sine rødder i traditionelle amerikanske tatoveringer. Det er lidt moderne med tilføjelse af fede linjer og symboler. Den bruger realistiske billeder af krage. For at designe en sådan type tatoveringer bruger tatoveringsdesigner akvarel til denne kunst.

8. Moderne Crow Tattoo Designs:

Moderne Crow Tattoo Designs

Moderne krage tatoveringer er den nye tids krage tatovering designs. De er dristige og symbolske med betydning bag hvert symbol. Disse enkle krage -tatoveringer foretrækkes af den yngre generation. Du skal have kærlighed til symboler og linjer for at kunne lide denne stil med krage -tatoveringer.

9. Viking Crow Tattoo Designs:

Tatoveringsdesign fra Viking Crow

Viking var Europas pirater. Viking sort krage tatoveringer er symboler på dem. Dette tatoveringsdesign er et symbol på styrke, mod og tapperhed. Det er en unisex krage tatovering. Den er lavet på arm og ryg.

Flere tatoveringsdesigner:

Crow Tattoo Designs til kvinder og mænd 1

Crow Tattoo Designs til kvinder og mænd 2

Crow Tattoo Designs til kvinder og mænd 3

Crow Tattoo Designs til kvinder og mænd 4

Crow Tattoo Designs til kvinder og mænd 5

Crow Tattoo Designs til kvinder og mænd 6

Crow Tattoo Designs til kvinder og mænd 7

Crow Tattoo Designs til kvinder og mænd 8

Crow Tattoo Designs til kvinder og mænd 9

Crow Tattoo Designs til kvinder og mænd 10

Hver mønt har to sider, så når en person siger krage tatoveringssymbol nævner eller angiver negative træk, så har andre samfund accepteret positiviteten af ​​kragesymboler. Krage tatovering eller symbol er næsten relateret til virkeligheden, dette er en usædvanlig smart såvel som en indsigtsfuld flyvende skabning. Krage tatoveringer har sin egen betydning og kølighed, det har et design, der ser enkelt ud, men det er meget komplekst. Du vil måske gøre det på din ryg at tilføje symbolerne til din ultrakølige krage-tatovering.