9 Vidunderlige Galaxy Tattoo -ideer, designs og betydninger

En galakse er et vidunderligt sted, der føles meget ærefrygtindgydende. Efter år 2013 og fremefter har denne type galakse -tatoveringsmønster været kendt blandt mænd og kvinder, det er lidt hårdt i designet, men det fanger også seernes opmærksomhed. Forskellige former for skygge -designs vokser i tatoveringsindustrien. Du kan få lavet en fantastisk tatovering, der er baseret på galaksetemaet.

Galaxy Tattoo Idéer, designs og betydninger

Bedste Galaxy Tattoo Idéer, designs og betydning:

Prøv et par galakse designs i dit tatoveringsvalg,

1. Universet Tattoo:

Universet tatovering

Tjek denne fantastiske galakstatovering, der har universet trykket på siden af ​​kroppen. Denne tatovering er farverig og gør brug af det rum, siden har. Du kan få denne tatovering til at være så stor som muligt, og farverne i den kan også være så varierede.

2. Galaxy Tattoo Sleeve:

Galaxy Tattoo Sleeve

Vælg at få hele galaksen tatoveret på ærmet for den dramatiske effekt. Denne galakse tatovering ærme gør en fantastisk visning af galaksen, og du kan derefter få farverne i den også gjort lyse og fed. Variationerne i tatoveringsdesignet er mange, og du kan vælge, hvad der tiltaler dig mest.

3. Galaxy Chart Tattoo:

Galaxy Chart Tattoo

Her er endnu en vidunderlig galaktisk tatovering, der er lys og smuk. Den indeholder galaksernes planeter og de linjer, der forbinder dem. Hver af planeterne er smukt farvet og givet detaljer.

4. Inspirerede tatoveringer Galaxy:

Galaxy inspirerede tatoveringer

Vælg en tatovering galakse-inspireret med planeterne og solen. Du kan vælge placeringen af ​​tatoveringen og gøre det til et fantastisk kunstværk. Tatovøren skal være en ekspert for at få denne tatovering rigtigt.

5. Space Tattoo:

Rumtatovering

Få en fantastisk galakse rumtatovering til dig selv med alle detaljerne. Denne tatovering har kometer og solen. Den farverige tatovering ser godt ud til mænd på brede skuldre og kan også gøres på ryggen. Vælg et bestemt rumdesign, og blæk perfekt.

6. Bryst Galaxy Tattoo:

Bryst Galaxy tatovering

Vælg en betagende galakse -brysttatovering, der definerer galaksen eller den ydre verden. Galakstatoveringen er udført med mørke toner og spreder sig over brystet på en mand. Den spændende metode, hvor tatoveringen er designet, er meget dramatisk og giver et storslået udsagn.

7. Hånd Galaxy Tattoo:

Hånd Galaxy tatovering

At lave en univers tatovering på hånden er også en af ​​de mange måder, du kan få blæk på. Dette galakse hånd tatovering design er meget vovet og fed. Hånden er dækket af et billede af universet, og de vigtigste farver, der bruges her, er blå. Tatoveringens centrum er fyldt med gult for at angive solen.

8. Epic Galaxy Tattoo:

Episk Galaxy -tatovering

Gå ind på denne 3D -galakstatovering, der vil gøre folk skøre med detaljerne. 3D -billedet er så overvældende, at det vil føles ægte. Designet har et vindue til rumverdenen, og planeterne i rummet er inked i detaljer. Vælg dette, hvis du er fed og kan turde barte dit bryst.

9. Star Galaxy Tattoo:

Star Galaxy Tattoo

Du kan vælge at passe billedet af galaksen i en simpel stjerne. Denne stjerne galakse tatovering er perfekt til mindre områder, og det er en fantastisk skabelse. Galaksens blå ser pæn ud over hudfarven. Hver af disse tatoveringer galakse design kan udføres med perfektion.

Vælg et vidunderligt og dramatisk galakse -design til din næste tatovering. Det kan være et 3D -design eller det kan være realistisk.