9 Vidunderlige Walt Disney -tatoveringer med billeder

Blandt tatoveringsdesign er tatoveringer med Disney -tema meget populære. Det er fordi Disney -film og -figurer er meget populære både for mine børn og voksne. Mange fiktive karakterer inspirerer os til at håndtere hverdagen. Disney -tatoveringer inspirerer os; det giver og lærer os livets enkelhed. Disse tatoveringer kommer også med inspirerende og utrolige drømme. Det giver en god grund til at få dem ætset på ligene.

Walt Disney -tatoveringer med billeder

Stilfulde og fantastiske Walt Disney -tatoveringer:

Her har vi samlet 9 sådanne Disney -tatoveringer at vælge imellem. Lad os kigge på det.

1. Pixar Citat Disney Tattoo:

Pixar Citat Disney Tattoo

At få dette Buzz Light-års populære slagord som en Disney-tatovering er helt sikkert en god mulighed. Det er også en god mulighed for par. Denne sætning betyder, at man aldrig vil forlade deres kære. Der er andre sådanne Pixar -citater, du kan vælge.

2. Ariel Character Disney Tattoo:

Ariel karakter Disney Tattoo

Ariel er en alletiders foretrukne Disney-prinsesse. Og at få en tatovering som denne Disney prinsesse -tatovering fortæller kun, hvor meget du elskede at se den som barn. Sådanne små havfruetatoveringer viser modenhed og er smukke. Dette Disney tatoverings ærme design er den bedste kopi af havfruen.

3. Alice in Wonderland Disney tatoveringsmønster:

Alice in Wonderland Disney tatoveringsmønster

Hvem er nu uvidende om denne titulære fiktive karakter – Alice? Der er mange Disney -inspirerede tatoveringer, du kan vælge fra filmen Alice in Wonderland. Du kan vælge Mad Hatter, Cheshire -katten eller Alice selv.

4. Mickey Mouse Disney Tattoo:

Mickey Mouse Disney tatovering

Mickey Mouse er en af ​​de mest elskelige figurer i Disney. Hvis du planlægger at få en Disney -verdenstatovering, kan denne smukke tatovering ovenfor være noget, du leder efter. Tatoveringen ser også meget sød ud. Blandt børnene eller college går unge prøver sådan en type Mickey design; det hjælper dem med at bevare roen.

5. Snehvide Disney tatoveringsmønster:

Snehvide Disney tatoveringsmønster

Denne Disney-prinsessetatovering af Snehvide og de syv dværge er så smukke, at den straks fanger din opmærksomhed. Det ser ekstremt feminint og magisk ud. Og er bestemt en af ​​de bedste illustrationer til tatoveringer at gå efter.

6. Pocahontas Disney Tattoo:

Pocahontas Disney Tattoo

Pocahontas er en anden populær Disney -prinsesse, og at få sin tatovering ætset på din krop ville være en god beslutning. Denne betagende smukke Disney -tatovering er noget, du vil få komplimenter for. Det er også meget inspirerende.

7. The Lion King Personalized Disney Tattoo:

Løvernes konge Personlig Disney -tatovering

Denne smukke Disney -tatovering vil minde bæreren om at leve ubekymret, men ikke huske sine rødder. Lion King -historien var fuld af lektioner, og tatoveringen vil derfor inspirere bæreren. Sådan design indikerer bindingen mellem en far og søn, stor samling af sådant design med det unikke mønster også.

8. Tinkerbelle Disney Tattoo:

Tinkerbelle Disney Tattoo

Hvis du voksede op med at elske Tinkerbelle -fe, kan du lige så godt få hende trykket på din krop. Og hvis du er mere en ond og glad-heldig person, bør du helt sikkert gå efter disse små Disney-tatoveringer.

9. Peter Pan Disney Tattoo:

Peter Pan Disney Tattoo

Never-land Peter Pan som tema for tatoveringer er en fantastisk idé. Denne smukke Walt Disney -tatovering ser enhver form for magisk og drømmende ud. Det ville også få bæreren til aldrig at opgive barnet i ham/hende.

Disney har givet vores fantasi vinger med mange smukke animerede film og karakterer. Disney -tatoveringsdesignene vil helt sikkert inspirere bæreren og fange tilskuernes opmærksomhed. Hvis du vil blive ætset og vil gå efter noget, du elskede at se, mens du voksede op, så er Disney tatoveringer dem for dig.