Forskellige måder at fjerne permanent tatovering let?

Nogle gange gør du ikke rigtigt et godt valg, når det kommer til at blive blækket. Et forfejlet forhold, dårlig tatoveringskunst og et forkert valg vil efterlade dig i arme med din tatovering. OK, nu har du endelig besluttet, at du ikke vil have denne permanente tatovering for evigt. Uanset årsagen er enten, at du vil fjerne det tatoverede navn på eks-elsker, eller også keder du dig. Og så hvis du undrer dig over, hvordan du slipper af med dem, er der her nogle måder, der kan besvare spørgsmålet om ‘kan permanent tatovering fjernes?’

Måder at nemt fjerne permanent tatovering

Sådan fjernes permanent tatovering:

En dårlig ting ved en tatovering er, at det vil være en reel smerte, når det kommer til fjernelse. I dag er der mange nye procedurer, der udvikles dag for dag, men alle vil enten være for smertefulde eller for dyre ved at tage masser af tid. Men hvis du virkelig har brug for at få det gjort, kan du læse videre for at vide mere om, hvordan du fjerner en permanent tatovering. Nedenfor er et indlæg om at fjerne en permanent tatovering fra kroppen.

1. Laser til fjernelse af permanent tatovering:

Laser til fjernelse af permanent tatovering

 • Det er den stærkt anbefalede og sandsynligvis den populære måde at fjerne den permanente tatovering på.
 • Selvom det er en af ​​de mest effektive processer til fjernelse af den permanente tatovering, vil det være for smertefuldt og tungt på dine lommer.
 • I den bruges kraftfulde lasere til at bryde tatoveringsblækket i meget små fragmenter.
 • Derefter opløses disse fragmenter alene af hudens immunsystem.
 • Tatoveringsblæk afsættes i hvert lag af huden. Laser trænger ind i hudlagene for at bryde de pigmenter op, som derefter vil blive bortskaffet af kroppen.
 • NDYAG Q-switchede lasere er de mest kraftfulde og effektive, og du har brug for 3-10 sessioner for fuldstændig fjernelse af din tatovering.

Fordel:

Hudlæger foreslår, at denne laserteknik er den sikreste og bedste til fjernelse af sådanne former for tatoveringer. Der er også meget mindre chancer for ardannelse.

Ulemper:

 • Denne metode er 90% afhængig af pigmentets tekstur.
 • Hvis blækket, der bruges, mens tatoveringen er i sort pigment, er det meget let at fjerne.
 • Men hvis tatoveringen er farvet med grøn og rød osv., Bliver fjernelsen lidt vanskelig.
 • Efter fjernelse i få tilfælde er der en tatoverings spøgelsesskygge tilbage, og hudfarven lysner i det specifikke område.
 • Denne procedure kan være smertefuld, så der bruges bedøvelsescreme.
 • Der kan også være let rødme og hævelse i området efter hver session i 3-4 dage.

Hvem skal nærme sig:

Foretrækker altid en kendt hudlæge. Husk at bruge en professionel til at fjerne permanent tatovering betragtes som en kosmetisk procedure og vil sandsynligvis ikke være dækket af en lægeforsikring.

Udgifter:

Det er lidt dyrt afhængigt af det område, der er omfattet af tatoveringen. Det kan koste dig omkring Rs.50000 til Rs. Da laser koster dig mere, er fjernelsen dyrere end at få lavet den permanente tatovering.

2. Cover Up:

Ved du, hvordan du fjerner permanent tatovering ved at bruge cover up? Hvis du ikke kan bestemme dig for en dyr laserfjerningsmetode, kan du gøre brug af makeup til at dække over din ødelagte tatovering. Du kan også få din tatovering ændret i stedet for at få den helt fjernet. Tatovør kan lave en ny tatovering for at dække over den gamle. Indtil du beslutter dig for laserfjerning, kan du skjule det med en concealer.

Fordel:

Du behøver ikke bruge mange penge, som du gør, hvis du besøger en læge. Dette er en måde, hvorpå du let kan tilpasse dig, hvis du har tænkt på, hvordan du fjerner en permanent tatovering fra huden, da disse ikke ligner normale skjulere, men er lavet specielt til tatoveringer. Ofte er det meget let at fjerne derhjemme.

Ulempe:

Denne metode virker kun, hvis du keder dig med den ældre tatovering, eller hvis du vil slette din elskendes navn.

 • Få det gjort af en kendt kunstner.
 • Dens omkostninger afhænger af dækningen fra 2000 Rs.
 • Skræk ved ardannelse.

3. Hududkastning til fjernelse af permanent tatovering:

Kan permanent tatovering fjernes? ja du kan fjerne ved hjælp af hududkast. Hududkastning eller plastikkirurgi er en proces, hvor tatovering fjernes kirurgisk ved at skære tatoveret dækket område. Du kan slippe af med tatoveringen, men permanent ar vil altid forblive. Generelt vil fjernelse af tatoveringer med denne type procedure blive betragtet som en bedøvelsesmiddel eller kosmetisk procedure og er ikke dækket af en sundhedsforsikring. Hududkastning vil være et problem for store tatoveringer og nogle andre, som ikke er blevet udført af en professionel.

Udgifter til hududformning:

Omkostningerne ved hudtransplantation kan variere fra flere hundrede dollars op til tusinder af dollars afhængigt af flere faktorer som tatoveringens størrelse, den anvendte anæstesi og den anvendte hudtransplantation.

Permanent fjernelse af tatoveringer:

Når du søger at vide, hvordan du fjerner permanent tatovering ved hjælp af en plastikkirurgi eller hududkastning, vil det blive udført separat for små tatoveringer og store tatoveringer.

 • Ved små tatoveringer vil kirurgen skære tatoveringsområdet væk og bringe hudens kanter sammen og lukke disse med sting.
 • Fjernelse af større tatoveringer vil kræve lidt mere arbejde end hududkastningen, da kirurgen vil skære tatoveringen væk og pode et område på huden lårene eller underarmene.

4. Intens lyspulseteknik (IPL):

Nogle gange kan IPL forkert betegnes som laserbehandling, men det er det ikke. IPL er en lysoverførselsmetode, men i korte bursts ved høj intensitet. Chancerne for at din hud bliver brændt er større!

5. Dermabrasion:

 • Det er som at gradvist sandpapirere tatoveringen fra huden. Slibende friktion fjerner dette og kan efterlade nogle uønskede ar.
 • Gå ikke med de tilgængelige cremer med mærket om at slette de permanente tatoveringer, fordi dets blæk er dybt trængt ind, og ingen creme hjælper dig.
 • I denne metode vil din hud blive drysset med en følelsesløs løsning og slebet ned for at afsløre de uplettede hudlag under tatoveringen. Dette får tatoveringsblækket til at lække ud af din hud.
 • Du får lokalbedøvelse under denne metode, da blødning normalt vil forekomme og være smertefuld.
 • Efter denne procedure til fjernelse af tatoveringer vil du have ondt i nogle dage til over en uge.
 • Derfor vil du få salven til at behandle det berørte område og blive ved med at huske, at

  Dermabrasion fjerner muligvis ikke tatoveringen helt.

 • Hvis du er tilbøjelig til ardannelse eller hypopigmentering, skal du ikke følge denne procedure til fjernelse af tatoveringer.

6. Naturlige behandlinger til fjernelse af permanent tatovering:

I dag elsker flere og flere mennesker at gå så naturligt som muligt ved hjælp af bekymrede hjemmebehandlinger. I den forbindelse vil denne vejledning angive nogle af de naturlige måder at fjerne permanent tatovering som angivet nedenfor:

 • Overvej at bruge blandingen af ​​Aloe Vera, Paederia Tomentosa og E -vitamin.
 • Brug citronsaft til at lette tatoveringer.
 • Honning til tatovering falmer normalt.

Vi guider dig til nogle mere hjemmelavede naturlige måder at slippe af med tatoveringer.

Ved at bruge citron:

 • Skær en citron i to halvdele og pres saften ud. Tilsæt 100 g salt og rør grundigt for at opløse.
 • Dup opløsningen på det tatoverede område med en ren vatrondel og gnid derefter gentagne gange i 30 minutter.
 • Skyl området med varmt vand og gentag ofte, indtil du får de ønskede resultater.

Det forårsager ingen bivirkninger din hud, men du skal muligvis blive ved med at gøre dette et stykke tid, indtil du ser resultater.

Ved brug af Aloe Vera:

Prøv noget med aloe Vera? Sådan gør du det.

 • Tag en frisk Aloe Vera juice fra et frisk blad, eller du kan også få den, der er kommercielt tilgængelig.
 • Tag 1 spsk. af Paderiatomentosa og E -vitamin kapselindhold og kom dem i aloejuice. Rør godt rundt, indtil du får en tyk pasta.
 • Påfør det forsigtigt over tatoveringsområdet i cirkulære bevægelser i 10 minutter. Vask området af med varmt vand.

Gentag denne metode hver dag, indtil tatoveringen forsvinder helt. For de bedste resultater anbefales det at gøre efter brusebad, når din hud har nok fugt med de åbne porer.

Denne metode har ingen bivirkninger og kan sikkert afprøves.

Salabrasion måde:

Har du prøvet det med Salabrasion?

 1. Barber zonen, der har tatoveringen. At slippe af med håret fra zonen vil gøre salabrasionsproceduren lidt lettere.
 2. Steriliser den blækkede zone ved at vaske den med antibakteriel rensemiddel. Overvej at gå til din specialist for en medicin antibakteriel sudsing emulsion operatør til at bruge i denne progression til uovertruffen sterilisering.
 3. Fordyb bandageserviet i vand, på det tidspunkt vrides det ud, så det forbliver klamt og ikke drypper vådt. Bliv ved med at gøre dette og tør gennem en lille bunke bordsalt for at salinere det tilbageholdte vand. Lad være med at rulle serviet i saltet, når saltet holder op med at opløses.
 4. Gnid tatoveringen entusiastisk i 30 til 40 minutter eller indtil det punkt, hvor din hud bliver mørk rød.
 5. Lad den behandlede zone tørre, og påfør på det tidspunkt et dæksel af anti-infektionscreme. Dæk zonen med et sterilt skår.
 6. Kontroller forbindingen, og kontroller den behandlede region efter tre dage.

Hvis det er skredet frem mod at blive rødere, kan det være forurenet. Kontakt straks din specialist, hvis du ikke tror, ​​det er situationen.

Den største ulempe ved denne teknik er mængden og arten af ​​pine, du bliver nødt til at gennemgå. Det vil skade din hud, og du skal passe ekstra godt på din hud, når processen er udført.

Ved at bruge Salt Remedy:

Hvis det fik dig bange, her er en anden permanent tatoveringsmetode til fjernelse af salt.

Men før proceduren er den største ulempe ved at bruge denne metode den smerte, der påføres din hud. Det vil slibe huden nok til at nå blækket i dermis. Det vil være ekstremt smertefuldt og kan føre til en infektion, ikke desto mindre fungerer teknikken meget godt og er effektiv. Hvis du er klar til det, her er hvordan du gør det.

 • Skrub det berørte område med salt.
 • Brug en loafer eller brug dine hænder og bliv ved med at gnide den.
 • Når det er gjort, vaskes det af med koldt vand.

Selvom det er meget effektivt, kan det potentielt føre til et permanent ar på din hud.

Ved at bruge honning:

Her er en anden mindre smertefuld metode til at fjerne din permanente tatovering ved hjælp af honning. Honning er en af ​​de bedste naturlige ingredienser til permanent fjernelse af tatoveringer.

 1. Bland aloe vera gel, salt, sukkerfri yoghurt og honning.
 2. Bland alle ingredienserne, indtil det danner en cremeagtig pasta.
 3. Inden cremen påføres, skal du rengøre det tatoverede område grundigt. Påfør nu cremen, indtil den er helt absorberet af huden, så den kan fjerne tatoveringsblækket.

Det har ingen bivirkninger og er en ret god måde at fjerne din tatovering fra din hud.

Top 5 permanente cremer til tatovering i Indien:

Hvis disse hjemmemediciner ikke imponerer dig, er der nogle permanente cremer til tatovering, du kan prøve.

1. Profade tretrins handling:

Dette første produkt af dette kommer i tre trin. For det første er forberedelse. Det første rør er en creme, der forbereder huden til fjernelsesprocessen. Det andet er aktivering. Cremen aktiveres med blækket og starter fjernelsesprocessen. Det tredje og sidste trin er eliminering! Og det er gjort!

Det er billigt og er sikkert. Det tager dog et stykke tid at arbejde effektivt.

2. Creme til fjernelse af tatoveringer:

Produktet er videnskabeligt testet og fungerer garanteret effektivt ved regelmæssig brug. Det lover at være 100% sikkert og naturligt, samtidig med at din fjernelsesproces bliver behagelig og smertefri. Anmeldere har givet et positivt ord om produktet og har fundet det tilfredsstillende. Produktet kommer dog i et lille rør og kan derfor komme meget hurtigt over. Prøv denne permanente creme til tatovering for at få de bedste resultater.

3. Wrecking Balm:

Produktet er pakket med al den væsentlige godhed for at hjælpe dig med at slippe af med den permanente tatovering på din hud. Den kommer i en ren, let tilgængelig æske med værktøjer, alt hvad du skal bruge for at slippe af med din tatovering. Det giver gode resultater og er smertefrit. Det glatter og forynger din hud, samtidig med at den er vandtæt og let. Det er dog prissat på den højere side, men er stadig dine penge værd.

4. TCA Home Skin Peel Kit:

En anden effektiv creme til fjernelse af tatoveringer er TCA Home Skin Peel Kit. Det er også kendt at fjerne strækmærker, acne, rynker osv. Produktet er fyldt med alt det, du skal bruge for at slippe af med tatoveringen. Den er tilpasset alle hudtyper og forbedrer din hud betydeligt. Du kan dog opleve en vis brændende fornemmelse, når du bruger produktet på visse hudtyper.

5. Tattoo Off:

Selvom dette produkt tager tid at arbejde, genererer det ikke desto mindre betydelige positive resultater ved regelmæssig brug. De anvendte ingredienser er naturlige og sikre. Det beskytter huden mod yderligere skader. Det er let at bruge og er en billigst langsigtet løsning. Der er dog for meget fløde og meget lidt brug af alt det.

Selvom tatovering måske er din største berusede fejl eller en bevidst fejl, er det ikke desto mindre en god fornemmelse at have det et stykke tid. For dem der keder sig, er det let at aldrig se dem igen på din hud. Med de mange hjemmemediciner og cremer, der er tilgængelige til din rådighed, skal du begynde at prøve dem. For nogle skal du muligvis gentage processen, mens du for andre vil se øjeblikkelige resultater. Under alle omstændigheder, hvis du er fast besluttet på at få dem væk, skal du bare få dem væk!