Tatovering efterbehandling – 9 bedste instruktioner til at tage sig af en ny tatovering

Nu er en dags design af tatoveringer blevet en trend, men det vigtigste efter blækpatronen er at passe på og gennemgå al den metode til forebyggelse og helbredelse, så tatoveringerne ser lige så smukke ud, som de blev designet selv efter år. Så det er meget vigtigt at følge instruktionerne fra tatovering efterbehandling givet af kunstneren, så du ikke står over for problemer efter blæk.

Tattoo efterbehandling

9 bedste tips til efterbehandling af tatoveringer:

Her præsenterer vi dig nogle af de 9 bedste trin eller metoder, der helt sikkert kan hjælpe dig med at tage dig af din tatovering, når designprocessen er slut.

1. Overhold instruktionerne fra kunstneren:

Først og fremmest bør du lytte og følge instruktionerne fra din kunstner, så din tatovering bliver og ser godt ud, som du vil. Måske en anden kunstner har andre forskellige måder, men du bør altid lytte til dine kunstner metoder.

2. Bør ikke forlade bandagen:

Efter processen med at designe gennem kunstneren ville rense og lægge nogle antibakterielle salve eller lotion og dække området med bandagen. Skynd dig ikke og prøv at tage coveret eller bandagen ud, så snart du forlader studiet eller når hjem. Lad bandagen stå i mindst 4-6 timer efter tatoveringspleje som instrueret af din kunstner.

3. Fjern dækslet sikkert:

Når den fastsatte tid er forbi, skynd dig ikke at fjerne bandagen. Dyp først langsomt og støt området i det varme vand, så bandagen ikke sidder fast på din hud, og det kommer glat ud, så snart det er blevet vådt.

4. Vask området jævnt:

I henhold til din kunstneranbefaling skal du bruge varmt eller lunkent vand og mild flydende sæbe som Carex, DiaGold eller Tattoo Goo Dybe rengøringssæbe efter eget valg. Prøv at bruge hænderne forsigtigt og fjern blodpletterne. Vær forsigtig, og brug ikke en loofah eller en anden skrubber til at fjerne pletter, og læg ikke tatoveringen direkte under rindende vand, prøv at duppe vand på området med dine hænder.

5. Dup området med blød klud:

Når du har renset området pænt, derefter langsomt med lette hænder og let, rent håndklæde, klapper du på området, så den overskydende fugt er blevet gennemblødt af et håndklæde. Selv ved en fejl skal du ikke gnide området, da det kan forårsage en vis irritation. Prøv at holde stedet åbent i en time, så området bliver helt tørret.

6. Påfør en fugtighedscreme på tatoveringen:

Når du føler, at området er tørret, skal du anvende uparfumeret fugtighedscreme som Bepanthen eller Bacitracin og sikre, at du påfører et tyndt lag og langsomt gnider det, indtil det er blevet absorberet i huden.

7. Sørg for daglig rengøring af tatoveringer:

Du bør bruge både antibakteriel sæbe og fugtighedscreme, indtil tatoveringen er helt helet. Sørg for, at du skal rengøre tatoveringsområdet i mindst tre gange om dagen, og hvis dit tøj gnider på det område, skal du dække området med tyndt gasbind eller medicinsk tape.

8. Undgå udsættelse for sollys:

Hvis det ikke er nødvendigt, må du ikke udsætte tatoveringen for sollys, og især hvis det er en farvet tatovering, kan den blive falmet. Hvis du er gået ud i sollys, skal du anvende solcreme eller creme, så den er beskyttet mod UV -stråler. En lotion som Clarins solcreme eller Riemann creme kan påføres inden du går ud i solen.

9. Klø ikke og få patienter:

Da tatoveringen tørrer kan det forårsage noget kløe, tør ikke klø det direkte, da blækket kan fjernes i dette område, eller nogle lappede kan dannes i stedet dagligt for at fugte området for at holde det fugtigt. Du skal være tålmodig nok, da helingsprocessen tager noget tid afhængigt af din designstørrelse. Følg bare instruktionen fra din kunstner, så tatoveringen skiller sig ud, som du vil. Endelig bør du besøge studiet, hvis der er behov for touch-ups.

Tatoveringer har altid været betragtet som en af ​​de trendy stilarter til at formidle dit budskab og ideer uden en tale involveret i det. Men det er meget vigtigt og obligatorisk at følge de efterfølgende tatoveringsinstruktioner givet af din kunstner, så tatoveringen heler ordentligt og ser fantastisk ud, som du ville have det til at se ud.