Top 15 Cool Dad Tattoo Designs til mænd og kvinder!

En far er din guide i hvert trin i dit liv. Han beskytter dig, når du er barn, og vejleder dig, når du er voksen. På hvert trin på vejen er en far der for dig. Og det kan aldrig være nok at takke ham for at bringe dig ind i denne verden og altid være ved din side. At få en far -tatovering er noget, der kan hjælpe dig med at vise din far din dybeste påskønnelse for alle hans års hårde arbejde for at gøre verden til et lidt bedre sted at bo i. Det er et tegn på ren kærlighed til din far..

Cool far tatoveringsdesign

Dette er ikke bare simpelt håndværk; dette er en repræsentation af kærlighed til faderen. At værne om og beundre erindringer om far finder disse tatoverings -tanker. For at gøre det lettere for dig at vælge, herunder er nogle af de bedste berømte far dedikerede tatoveringer tilgængelige i verden.

Traditionelle Dad Tattoo Designs:

Her er de berømte far -tatoveringsdesigner til mænd og kvinder som følger.

1. Forældres dedikationstatovering:

forældre-dedikation-tatovering

Denne mor far tatovering idé bliver trendy i disse dage. Dette er en blandt dem. Denne tatovering viser perfekt dedikation over for ens forældre. Denne tatovering viser kærlighed og respekt over for ens forældre. Denne tatovering omfatter både mor og far. Det er også en smuk tatovering, der angiver, at ’min far er min mor.’ Denne tatovering bæres også af mennesker, der har mistet deres mor, og deres far har udført ansvaret for både mor og far. Det er også en dedikeret tatovering til begge for andre. Denne tatovering indeholder roser, hjerter, attraktive skrifttyper osv. Denne tatovering kan også laves ved hjælp af forskellige farver på ryggen, lænden, brystet, arme og ben. Piger kan også bære den på livet. Det er den bedste mor far tatovering for alle.

2. Real Image Dad Tattoos:

Ægte billede far tatoveringer

Denne slags far -tatoveringer til mænd bliver mere trendy blandt unge i disse dage. Denne tatovering krævede stor dedikation til tegning, da den er lavet som en egentlig skitse. Selve billedet af faderen udføres på armene eller ryggen med eller uden forskellige farver. Piger får også denne tatovering trykket på livet, mens drenge får den på brystet. Dette er også en inspirerende tatovering for at vise, at faderen er deres primære inspiration til at kæmpe mod forskellige vanskeligheder i livet. Dette hjælper også den unge til at tage sig af dem på samme måde som deres far tog deres. Dette er det bedste rigtige billede af far tatoveringer til mænd.

3. Omsorgsfuld farportræt:

Omsorgsfuld far Portræt

Dette tatoveringsdesign til far viser den kærlighed, infektion og omsorg, en far har for sin lille engel. Denne tatovering tages bedst på bagsiden for at give det et fantastisk udseende. For at tilføje til sin skønhed, attraktive skrifttyper til at skrive en besked. Hans prinsesse er hans verden for enhver far, mens for enhver datter er hendes far hans superhelt. Denne tatovering udtrykker kærligheden mellem far og datter. I tatoveringen bærer faren sit barn i den ene hånd med omhu, hvilket er den bedste pose til at vise kærlighed. Denne tatovering kan også bæres på ryggen, skulderen og armene med forskellige farver og andre attraktive skrifttyper.

4. Sportsmand far tatoveringer:

Sportsmand far tatoveringer

Disse tatoveringsdesigner til fædre er meget berømte blandt atleter. Denne tatovering viser, at både sønnen og faren bærer den samme passion og interesse. Denne tatovering bærer to mennesker, faderen og sønnen, med samme uniform. Denne tatovering er bredt farvet af cricketspillere, fodboldspillere, hockeyspillere eller andre sportsrelaterede par af far og søn, da begge bærer den samme passion. Det kan bæres på ryggen, ribbenene, lænden, skulderen eller brystet.

5. Musikalsk kærlighed:

Musikalsk kærlighed

Hvis du deler en fælles kærlighed til musik med din far, og du skal ære ham med en musikalsk tatovering, men ikke kan finde den rigtige, så kan dette være din heldige dag. Denne tatovering er ikke kun en ideel musikalsk tatovering. Det er også verdensberømt for at ære sin far. Det viser, at din far er din største og vigtigste inspiration og grunden til, at du elsker musik så meget i dag. Englevingerne med det musikalske symbol angiver, at din far ikke er anden end dit livs engel. Denne tatovering bæres meget på skuldre og ryg. Dette er en af ​​de perfekte far -tatoveringsdesigner til mænd.

6. Lås op for kærligheden:

Lås kærligheden op

Hvis du er blevet trukket væk af dit liv i løbet af de seneste år og har brug for en måde at repræsentere din kærlighed til din far, måske på hans fødselsdag, så er dette en fantastisk tatovering, der vil klare det job, du har brug for. Det viser, hvordan ved at bevæge sig væk fra din far, der var et brud, og hvordan du brugte nøglen til at neutralisere denne barriere.

7. Rip Dad Designs:

Rip Dad Designs

Denne tatovering er symbolsk, fordi så meget som din far kunne give sit liv for dig, ville du gøre det samme for ham. Du kan tage en tatovering med far. Denne tatovering indeholder et kors, en fugl og en rose. Den smukke farve tilføjer sin skønhed. Designet indeholder datoen, som viser den tid, han tilbragte i live. For at gøre det mere mindeværdigt kan man også tilføje deres fars navn til det. Dette bæres meget på skuldrene.

8. Collage Of Roses Dad Tattoos:

Collage af roser far tatoveringer

Denne tatovering er symbolsk i den forstand, at det er på grund af din far, at du i dag kunne blomstre op i en blomst, som han altid ville kalde dig. Designet indeholder roser i det, som er et symbol på kærlighed og lidenskab. Denne tatovering ser livligere ud, når der tilføjes farver. Den unikke skrifttype kan give det et fantastisk udseende. Denne tatovering viser ens kærlighed til deres far og respekt.

9. Hundemærke:

Hundetegn

Hvis din far var i hæren, er dette den bedste tatovering for at ære ham. Hundemærker betragtes som ekstremt vigtige for hærens personale. Det ville gøre ham stolt. Denne tatovering udføres stærkt af militær- og hærmænd, krigere osv. Tatoveringen kan også indeholde din fars batchnummer, hans navn, vigtigt år for ham fra krig osv. Denne tatovering ser sort ud med grå nuancer, men nogle også gør det trendy med smukke farver.

10. Impression Print Far Tattoo:

Impressionstryk Far tatovering

Med hensyn til far tatoveringsdesign er en af ​​de mest typiske blandt de mest typiske er engagementet i ens far. Disse glade fædre praler af enestående tatoveringsdesignplaner, der drives af deres børn. Det er en af ​​de store far -tatoveringer til døtre.

11. Tatoveringsdesign til lille pige og far:

Lille pige og far tatoveringsdesign

For en kvinde er dette den mest egnede tatovering for at ære din far. Han vil ikke kun føle sig speciel, men det vil gøre ham ekstremt glad for hver far, deres datter er den mest dyrebare. Denne tatovering viser også en datters kærlighed til sin far. De to kolibrier ved siden af ​​den skrevne besked øger dens skønhed. Stjernerne og prikkerne omkring giver det et himmelsk udseende. Det er et af de bedste far tatoveringsdesign til piger.

12. Strand tema tatoveringer:

Strandtema tatoveringer

Dette far tatoveringsdesign får et smukt strandtema. Denne tatovering bæres for det meste af de mennesker, hvis fædre brændte for surfing eller elskede strande. Denne tatovering ser smuk ud i forskellige farver. Surfbrættet på sandet, kysttræerne, himlen, bjergene osv. Giver det et fantastisk udseende. Denne tatovering ser attraktiv ud på skulder, ryg, talje og ben. Denne tatovering giver også et blik på den mindeværdige tid, der blev brugt sammen med sin far på strandene. Alt er designet i et hjerte, der symboliserer kærlighed eller kærlige minder.

13. Vejer ankeret ned:

Vejer ankeret ned

Denne tatovering har stor betydning. Det mest grundlæggende koncept er, at din far er dit anker i livet. Han holder dig jordet og kompatibel. Uanset hvor dynamisk livet bliver, vil han altid være der for at hjælpe dig med at komme igennem det værste, så du endelig kan stå på egne ben og, hvis du er en dreng, til gengæld blive ankeret til dit eget barn.

14. Cowboy Love:

Cowboy kærlighed

For hvert barn er deres far deres oprindelige helt. Han beskytter dem mod verdens hårdhed. Og at repræsentere din far som en cowboy -tatovering på din krop er at vise, at du tænker på ham som stærk og modig. Denne tatovering er meget berømt blandt cowboy -kaste. De farver og skrifttyper, der bruges i denne tatovering, gør det mere krævende. Denne tatovering tages hovedsageligt af på ryggen, skulderen og benet.

15. Borte i vinden:

Borte i vinden

Dette er den perfekte tatovering for at ære din afdøde far, da den viser dig repræsenteret som barn, som du altid vil være i hans øjne. Det viser din konstante bøn om hans vejledning og beskyttelse, da du altid vil have brug for din fars visdom, uanset hvad. Dette er en af ​​de seje far -tatoveringsdesigner til kvinder.

Flere tatoveringsdesigner:

Far tatoveringsdesign til mænd og kvinder 1

Far tatoveringsdesign til mænd og kvinder 2

Far tatoveringsdesign til mænd og kvinder 3

Far tatoveringsdesign til mænd og kvinder 4

Far tatoveringsdesign til mænd og kvinder 5

Far tatoveringsdesign til mænd og kvinder 6

Far tatoveringsdesign til mænd og kvinder 7

Far tatoveringsdesign til mænd og kvinder 8

Far tatoveringsdesign til mænd og kvinder 9

Far tatoveringsdesign til mænd og kvinder 10

Oversigt:

Derfor ses disse dages unge stærkt iført tatoveringer dedikeret til far, mor eller begge dele. Der er forskellige designs, der viser kærlighed, respekt og ære til far. Nogle får denne tatovering i hukommelsen til deres far, mens nogle har det som et symbol på beskyttelse, tro og hengivenhed. Tatoveringsdesignerne kan også gøre mindeværdige øjeblikke, såsom hvad der får hans ansigt til at lyse med et smil, lidenskab, yndlingssted, mindeværdig dag osv. Så vælg en perfekt tatovering og tag den på til din far.