Top 15 Hummingbird Tattoo Designs og betydninger

Kolibri -tatoveringen er normalt udtryksfuld for en persons egenskaber eller egenskaber. Det er vigtigt for energi og iver for livet. Kolibrier er også blevet fremstillet som et symbol på kærlighed og en tiltrækning mod det modsatte køn. Det betegner også ønsket om at leve og elske livet. Her er et par tatoveringer til dig med lignende iver og livsglæde. Tag en spadseretur.

Kolibri tatoveringer

Hummingbird Tattoo Designs og betydninger:

nogle af de assorterede samlinger af håndplukkede kolibrier tatoveringsdesign i forskellige former, som helt sikkert vil guide dig til at vælge din perfekte stil.

1. De ultimative kærlighedsfugle:

Ultimate Love Birds

En dejlig kolibri kan dukke op i dit hjem i et øjeblik og få dig til at føle dig heldig, på trods af at ved en chance for at du glemmer noget næring til dem og ved en chance for at de føler sig mere sikre og ikke svækkede, vil blive til konsekvente gæster. På grund af komponenterne kan kolibri -tatoveringer være sammensat med forskellige billeder af fred som en due. En kolibri kan ligeledes symbolisere hensyn, glæde og fascination, og på denne måde overvejer nogle få mennesker i et forhold ofte tvillingetatoveringer af kolibrier – koordinerende kolibrier taler til deres forhold. Der er andre mennesker, der inkorporerer et navn i tatoveringen. Navnet kan være navnet på deres kærlige medskyldige eller en ven eller et familiemedlem.

2. Tribal Hummingbird Tattoo Designs:

Tribal Hummingbird Tattoo Designs

For et stilfuldt og ikke-sædvanligt udseende, bør du overveje stammekolibrier-tatoveringsdesigner. Der er mange stammende eksempler at overveje, og på denne måde burde du ikke have problemer i beslutningsfasen. Du kan eksperimentere med et flyvende væsen i en barbermaskinstammeplan, men med en justeret base for at slappe af. Konfigurationen ser fantastisk ud, når den er færdig. Stammetatoveringerne er desuden engagerende, når de er i ét kedeligt blæk eller i en blanding af lysere skygge for den bevingede skabnings øverste halvdel og en mørkere skygge latterlig grunddel. Da stammestilen er den mest almindelige lige nu, vil du sandsynligvis opdage konturer, der konsoliderer den på forskellige måder. På det tidspunkt, hvor der blev sat med mørke stammeeksempler arbejdet rundt og inde i det, ser kolibrien bedre ud. Komponenten forbedrer dem for mænd, da de giver den ideelle paritet. Det er et af de bedste kolibrier tatoveringsdesign til kvinder.

3. Farverig kolibri -tatovering:

Farverig kolibri tatovering

Her har vi en fremtrædende karakter blandt de mest dejlige typer af en kolibri, det turkis-halsede pufben. Ellers kaldet Gud in’s puff leg, lever dette særligt tiltalende vingede dyr generelt i Sydamerika, tror vi. Bare et par kendte eksempler er taget fra naturen og dem der var mere end 100 år tidligere. I øjeblikket på det fundamentalt udsatte show teoretiserer nogle, at denne art helt sikkert kan blive udslettet. Dette billede af Hummingbird tatoveringsdesign kan tale til liv og vitalitet, svigtende anstrengelse og håndarbejde. Du er måske den slags individer, der bestræber sig på at fuldføre tingene eller lave en overlegen fremvisning med hensyn til. Tatoveringen kan bittert tale til ethvert af elementerne.

4. Feeding Hummingbird Tattoo på bagsiden:

Fodring af kolibri -tatovering på bagsiden

I modsætning til andre fugle suger kolibrier ikke med deres næb, de bruger snarere deres tunge, der er af gaffelform til at sutte nektar. Disse er smukke eksempler på kolibri tatoveringsdesign, som er mere sjovt at skitsere. Du kan prøve en nyfødt på flugt i en drift og med sin regning i omdrejningspunktet for en blomst. Desuden kan du overveje at inkludere interessepunkter i vingerne i bunden af ​​slaget og med ryggen vinklet op. Du kan ligeledes få halen gemt under kroppen. For at forbedre en fuldstændig berøring kan du inkludere en mariehøne, en sommerfugl eller en honningbi.

5. Classy Dot Work Hummingbird Tattoo Art:

Classy Dot Work Hummingbird Tattoo Art

Med det trendy prikkearbejde, kolibri -tatoveringer, der kører trendy i dag, kan du se, at dette stykke ikke ligner noget, som du er vant til at se. Fordi målingen af ​​dugerne naturligvis. I stedet for standard samling af små pletter inkluderede denne håndværker denne kolibri -tatovering helt af store pletter, hvilket gav den en fantastisk vintage -fornemmelse. I tilfælde af at du har brug for en større tatovering, kan du lægge den på dine skuldre, på din nedre del af ryggen, på din øvre ryg, skuldre og på ryggen. Inden du vælger en kolibri, skal du tage et gander på et par fotografier og overveje, hvordan du kan tilpasse tatoveringen. Prøv at være så innovativ som muligt.

6. Farvet lille kolibri Tattoo på hånden:

Lille kolibri tatovering på hånden

Dette er et sødt valg for dem, der elsker tegnefilm! En tatovering af en fugl, du vil have, i en animeret version! Fordelen med en animeret version er, at du har friheden til at lege med forskellige farver og nuancer, uden at det ser frygteligt ud. Så hvis du ønsker det, er dette et godt valg til en arm eller skulderblad tatovering. Det er det bedste lille kolibri tatoveringsdesign til mænd.

 7. Regnbuefarvet kolibri:

Regnbuefarvet kolibri

Uanset deres clueless udseende er kolibrier blandt de mest kraftfulde fjervædede arter i sættet af alle dyr. Som en demonstration af deres heftighed angriber kolibrier rutinemæssigt større kraftfulde arter, for eksempel jays og endda højere fugle. Forskellige typer af kolibrier krydser ofte racer med hinanden, hvilket gør det ekstremt genkendende visse arter på grund af det store antal blandingsracer, der nu er til stede. Det er et af de bedste farverige kolibrier tatoveringsdesign.

8. Cute Tricep Hummingbird Tattoo Design:

Sød Tricep Hummingbird Tattoo Design

Som angivet af kvinderne er intet mere sexet end en person med tricep -tatoveringer. Ved at fremhæve maskulin styrke tæt på fantasifuld stil, vil disse manifestationer styre din kvarterstue! Kendetegnende ved vidunderlig mandighed følges ofte specifikt til armene, så dette er et ekstraordinært sted at vise blæk; under alle omstændigheder bruger de fleste mænd bare pladsen på forhånd. Således er tricep-tatoveringer endt med undervurderede juveler, der langt om længe optager den vidtrækkende taknemmelighed, de fortjener. Sikke et forbløffende område for denne beskedne, dampende kolibri -tatovering. Vi har generelt været en stor fan af tricep -tatoveringer, og dette vidunderlige lille vingede dyr viser præcis hvorfor. Dette er en fantastisk lille kolibri tatovering.

9. Messenger Hummingbird Tattoo Design:

Kolibri Tattoo Design

Kolibri er en enestående fremstilling af naturen med den begrundelse, at det fjerede væsen kan flyde i luften ved hurtigt at flagre med vingerne, en kvalitet, der tilføjer magi til dets ekstremt tilstedeværelse, at kolibrier er ekstremt innovative i naturen og ikke overgiver sig, før opgaven er færdig. Derfor betragtes de som budbringere, og derfor viser dens tatovering, at kolibrier formidler kærlighedens budskab til de nærmeste og kære.

10. Smuk kolibri med lang hale tatovering:

Kolibri Med Lang Hale Tatovering

Du kan også arbejde med meget lyse nuancer som denne. Designene og mønstrene er smukke og fanger den aktive fugl meget godt. Du bør beholde en standardstørrelse for denne for at være synlig og forstået. Ellers ville en ekstremt lille se uklar og uklar ud. Du kan bruge andre farver efter eget valg.

11. Hibiscus, sommerfugl og kolibri tatovering på skulderen:

Hummingbird Tattoo On Shoulder

De mønstre, der fylder denne lille fugl, komplimenterer absolut designet. Brugen af ​​små kompakte mønstre gør det til en meget attraktiv tatovering. Dette ville være en smuk en til dine skulderblade eller øvre del af maven. Du kan dække hele bladet med denne tatovering. Rummet ville få tatoveringen til at skille sig ud. Brug en anden farve til at fremhæve, hvis du ønsker det.

12. Farverige kolibri -tatoveringsdesign på øvre del af ryggen:

Kolibri tatoveringsdesign på øverste del af ryggen

Det abstrakte design virker også uden at stjæle livet væk. Det reducerer bestemt livskraften, men hvis du ikke vil have meget farve på din tatovering, er dette virkelig et fint valg. En simpel fanget i action -tatoveringen, det bringer klart det smukke væsens skønhed frem. Det er en af ​​de perfekte kolibrier -tatoveringer til piger.

13. Sort blæk Hummingbird Tattoo Design:

Sort blæk Hummingbird Tattoo Design

Denne stiliserede version er også lige så attraktiv. Du kan bruge enhver farve, bortset fra sort, hvis du synes det ser kedeligt ud. Du er også fri til at ændre dens størrelse, fordi tatoveringen er meget fleksibel med hensyn til tilpasning. At give det et frit udsyn vil kun gøre det lysere. Dette er et af de fantastiske sorte kolibrier tatoveringsdesigner.

14. Lille blomst på overarm Hummingbird Tattoo:

Overarm Hummingbird Tattoo

Denne søde tatovering sprængfyldt med farven er den ideelle, hvis du er en farverig person. Det pæne og smukke tatoveringsdesign supplerer de anvendte nuancer. Det ville passe perfekt til din overarm og være i fuldt display, ville kun tiltrække flere øjne til den lyse tatovering.

15. Lille kolibri -tatovering på håndleddet:

Lille kolibri tatovering på håndleddet

Dette er et design til de værdsættende modne designs. Designet rummer det rolige sind og lader alligevel ikke iveren forsvinde. Du kan ændre farverne efter dit valg.

Flere tatoveringsdesigner:

Hummingbird Tattoo Designs 1

Hummingbird Tattoo Designs 2

Hummingbird Tattoo Designs 3

Hummingbird Tattoo Designs 4

Hummingbird Tattoo Designs 5

Hummingbird Tattoo Designs 6

Hummingbird Tattoo Designs 7

Hummingbird Tattoo Designs 8

Hummingbird Tattoo Designs 9

Hummingbird Tattoo Designs 10

I dag kan kolibri -tatoveringens betydning være ubegrænset forskellig i hvert enkelt individ og deres tatovering. Dette lille vingede dyr har så mange charmerende egenskaber, at det er alt andet end svært at se, hvorfor det hurtigt bliver til et almindeligt valg ved tatovering ser vidt og bredt ud. En del af de mere velkendte konsekvenser af kolibri-tatoveringen er at være sjov-kærlig, have en høj grad af vitalitet, have evnen til at være usædvanligt spry, imperativitet, genetablering, standhaftighed, energi, kærlighed, lykke og en ekstremt sjov-elskende sjæl.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80