Top 15 polynesiske tatoveringsdesigner med betydninger

Polynesiske tatoveringer bliver meget populære i disse dage. Forskellige mennesker og også mange kvinder dyrker disse mørke og tykke mønstre på deres krop. Dette er ret kunstnerisk, men du skal være forsigtig med, hvor stort et design du vil have. Ofte som alle andre former for gammel kunst udføres disse med tykke blæk, der enten er mørkerøde eller sorte. Disse kommer dybt ind i de epidermale lag og bliver meget vanskelige selv at få lavet et cover -up -design eller at fjerne med en laserfjerning. Selvom du skal betale en stor sum penge, kan der også være pletter og spor af blæk, der kan få din hudoverflade til at se ujævn ud.

Polynesiske tatoveringsdesigner med betydninger

Derfor bør du søge råd fra en professionel kunstner, før du får gjort noget i stil med et stort design. Hvis du vil, kan du også tilpasse forskellige mønstre til din smag. Dette kan tage flere penge, og du bliver nødt til at gå til en kunstner, der foretager tilpasninger. Du bør også prøve noget midlertidigt, før du går til blæk. Du kan også få forskellige typer tilhørende designs udført som hibiscus og andre blomsterformater, hvis du vil lave dette i et pigetypeformat. Disse kan inkorporeres i disse typer.

Bedste polynesiske tatoveringsdesign:

De polynesiske tatoveringer giver brugeren et meget attraktivt udseende, når de vælges korrekt. Prøv i denne sæson at se trendy ud med nogen af ​​de polynesiske tatoveringer, der passer til din tekstur og farve. Nedenfor er de top 15 typer polynesiske tatoveringsdesigner, der kan inspirere dig til dit design. Du kan også få lignende tilpassede designs udført let.

1. Tatovering på skuldre:

Polynesiske tatoveringsdesign 1

Dette er en pigetype design, og du kan få lavet lignende tatoveringer over skuldrene. Du kan også få blomstermotiver udført med forskellige former for mønstre som dette design. Det er et af de bedste polynesiske tatoveringsdesigner til kvinder.

2. Spinal tatovering:

Spinal tatovering

Dette er en polynesisk tatovering i ryggen, der kan udføres som vævningsmønsteret i disse stammefolkes telte. Du kan også få sådan noget udført, hvis du vil have et lodret design. Denne tatovering bliver populær ikke kun hos mænd, men også hos teenagepigerne på gymnasierne. Dette mønster er især for det bageste område som det ses på billedet. Denne tatovering betegner styrke og kraft. Længden kan udføres til lænden for at gøre den så lang, som du ønsker.

3. Polynesisk halværmet:

Halværmet polynesisk

Dette er et polynesisk design med halv ærme, som du kan gøre med andre tilhørende mønstre. Disse er ret trendy i disse dage, og mange mennesker dyrker disse. De lange og mørke linjer med kurver øger dens skønhed. De spydformede designs giver det et unikt udseende, der ligner henna-tatoveringer. Denne tatovering kan også bæres på benene og ryggen.

4. Stammepolynesisk:

Stammepolynesisk

Dette er en anden form for stammetatovering, og du kan også gøre dette indtil halvdelen af ​​armene. Du kan også udvide dette mønster til håndledene, og du kan gøre andre mønstre med dette og derefter forlænge dette til bagsiden eller andre positioner af kroppen. Mønsteret er så passende egnet til biceps, da det giver en cirkulær form i begyndelsen og senere bliver firkantet. Dette kan også bæres på ribbenene.

5. Fuldærmet polynesisk:

Fuldærmet polynesisk

Dette er et trendy polynesisk design, der er udført på armene. Dette er et fuldærmet kunstværk, og du kan nemt gøre dette med enhver farve efter eget valg. Det unikke design med grå indre skygger giver det et fantastisk look. Det er for det meste blækket af bryderne. Det er ved at blive trendy blandt mange unge.

6. Tribal Pattern Tattoo:

Tribal mønster tatovering

Hvis du vil have stammetatoveringsmønstre på dine forskellige positioner af kroppen som arme og også på sidekroppen som siden af ​​dit hoved, kan du hente inspiration fra designs som ovenstående billede. Forskellige geometriske former gør denne tatovering unik. De udføres bredt af de fleste unge i Amerika og afrikanske regioner.

7. Geometrisk polynesisk tatovering:

Geometrisk polynesisk tatovering

Dette er en geometrisk polynesisk tatovering. Du kan også prøve disse former for traditionelle og stammemønstre for dig selv. Disse kan også kombineres med blomstermønstre i geometrisk format, og dette vil ligne billedet ovenfor. Blomster siges at være et symbol på kærlighed, omsorg og lidenskab osv. Derfor har denne tatovering en vis betydning i et vist omfang. Dette er et af de polynesiske tatoveringsdesigner til mænd.

8. Polynesisk og maori:

Polynesisk og maori

Dette er et polynesisk og maori tatoveringsdesign. Du kan få sådan noget på halvdelen af ​​armene. Du kan også senere udvide disse med andre mønstre, og du kan også tilpasse disse efter din komfort. Denne tatovering passer bedst til armene, da den giver en perfekt cirkulær form i henhold til biceps. Denne tatovering udføres bredt af brydere, militante og dansere for at vise deres magt.

9. Polynesisk tatovering med fuldt ben:

Polynesisk tatovering i fuld ben

Dette er en meget trendy polynesisk tatovering, der er blevet udført på hele benene. Dette er for dem, der ønsker design udført på deres ben. Du kan også bruge ethvert farvevalg til dette design. De store former gør det smukkere. Denne tatovering udføres stærkt af kvinder.

10. Tiki Polynesian Tattoo:

Tiki Polynesian Tattoo

Tiki er en menneskelig tatovering, der symboliserer polynesiske halvguder, der ligner forfædre. Denne form for polynesisk tatoveringsdesign spiller en vigtig rolle i den polynesiske tradition. Deres enkle betydning er beskyttelse. Organerne i Tiki -tatoveringen er trukket fra hinanden for at afklare forskellige betydninger af hver del. Øjnene, næsen, siderne, munden osv. Er nogle vigtige ansigtsorganer i Tiki, der skal repræsenteres korrekt. Denne form for tatovering udføres bredt på skuldre og ryg af mænd.

11. Polynesisk tatovering med skaldesign:

Polynesisk tatovering med skaldesign

Disse former for polynesiske tatoveringer symboliserer levetid, beskyttelse, frugtbarhed, fred og velvære. Skildpaddenes design har en vigtig plads i sådanne tatoveringer. Det er et af de vigtigste havdyr i den polynesiske stamme. Sådanne tatoveringer er blevet trendy blandt universitetsstuderende og andre fagfolk. For det meste bæres denne tatovering på armene og ryggen for at give et ordentligt overblik.

12. Oceanisk polynesisk tatovering:

Oceanisk polynesisk tatovering

Dette polynesiske tatoveringsdesign til mænd indeholder et naturligt træk, havet. Generelt symboliserer sådanne tatoveringer døden eller verden efter døden. Men på den anden side er havet også en fødekilde for dem, derfor symboliserer det også liv, vedholdenhed og frugtbarhed. Havets bølger bruges til at give tatoveringen en cirkulær form og angive vores forfædres hjem. Denne tatovering findes bredt i cirkler påført skuldre, nakke og ryg.

13. Enata Polynesian Tattoo:

Enata polynesisk tatovering

Ordet ‘Enata’ betyder menneske og Gud. Denne polynesiske tatovering betyder liv, ægteskab, familie, slægtninge osv. Når Renata polynesisk tatovering kombineres med et væsen, symboliserer det forsvar. Mens den samme tatovering, når den er påført et omvendt væsen, betyder fjende. Disse typer designs ses mest i halvcirkelformede former, som angiver himlen. De bæres stærkt på arme og ryg af sportsmanden, brydere, militante osv.

14. Gecko Polynesian Tattoo:

Gecko polynesisk tatovering

Dette polynesiske tatoveringsdesign inkluderer Gecko, hvilket betyder firben. Gekkoerne menes at være repræsentationer af Gud eller forfædre. Det menes, at denne slags skabninger kan tale direkte til Gud, ligesom de er Guds skjulte spioner. Det menes også, at de bringer held og lykke til den person, der bærer det i sin tatovering og leverer døden til sine fjender. De symboliserer hovedsageligt genvækst og overlevelse. Mens de er i Maori -stammen, bruges disse designs som vejledning til det onde. Dette er et af de populære polynesiske tatoveringsdesigner til piger.

15. Solrige polynesiske tatoveringer:

Solrige polynesiske tatoveringer

Denne form for polynesiske tatoveringer til mænd findes for det meste kun i rundformede tatoveringer. Næsten alle stammer rundt om i verden tilbeder solen som Gud. Det symboliserer rigdom, glans, lederskab, storhed osv. Den stigende sol indikerer genfødsel, håb, en ny begyndelse osv. Solnedgangen angiver død, ondskab, sorg osv. Betydningen af ​​sol i den polynesiske tatovering varierer alt efter det valgte design . For det meste bruges solens stråler i tatoveringer. Disse tatoveringer har en stor positiv effekt på ens liv, hvis de vælges korrekt.

De polynesiske tatoveringsdesigner har en bred vifte af unikke tatoveringsdesign at vælge imellem. De har en anden betydning, når de er forbundet med forskellige former i designet. De er dybest set designet fra stammerne, der bor på øen, og indeholder derfor forskellige former for naturressourcer i deres tatovering, såsom solen, havet, bølger og firben osv., Som er meget set på øer. Denne polynesiske tatoveringsdesign til mænd bliver nu også populær blandt kvinder. Så hvis du brænder for øer, skal du få en polynesisk tatovering blækket og nyde din passion.