Top 8 Harley Davidson tatoveringsdesign

En klassisk tatoveringstrend opstod fra bikerbanderne, der valsede ned ad Amerikas gader i deres læderbeklædning, skæg og cykelhandsker, støvler og kæder, alle de klassiske klicheer. En del af de tatoveringsideer, vi ser i dag, er blevet opmuntret af dem, de klassiske ankre, fuglene, pigtrådene og mest livets kærlighed, deres køretøjer. Biker -bander har altid sport på kongecyklen, Harley Davidson og for at skildre deres uendelige kærlighed til dette køretøj vælger mange at tatovere det samme på deres hud. Nu behøver du ikke at være en del af bikerbanden for at forkynde din kærlighed til en Harley, men folk, der vælger denne tatoveringside, antages normalt at eje en til deres navn. Uanset deres ejerskab, hvis de viste tatoveringer føles rigtige for dig, skal du aldrig bekymre dig om at bruge din tid på at tænke på, om du skal tage dem eller ej. En klassisk Harley Davidson -tatovering kan aldrig rigtig gå galt.

harley davidson tatoveringsdesign

Harley Davidson Tattoo Designs:

Her er de 8 bedste Harley Davidson tatoveringsdesign til mænd og kvinder som følger.

1. Cyklen selv:

Harley Davidson tatovering 1

Normalt, når vi taler om Harley Davidson-tatoveringer, ville vi normalt forvente en opskrivning eller deres signaturstil. Men her ser vi den mægtige cykel selv posere på underarmen og udgør et godt design til en Harley Davidson fanatiker. Skitseret og skraveret til perfektion, denne tatovering ser mægtig fantastisk ud i underarmen. Det er et af de bedste Harley Davidson tatoveringsdesign til mænd.

2. Del for del:

Harley Davidson tatovering 2

En af de bedste dele ved at eje en Harley ville betyde, at motoren svingede op og kørte ned ad vejen med et højt brøl, der dvælede bagved, og alt dette skylder sin eksistens den kraftfulde motor. Det er sandsynligvis derfor, at han i denne tatovering valgte kilden til den, Harley -motoren var trykt med mærket Harley Davidson på den. Dette er en af ​​de populære Harley Davidson tatoveringer til mænd.

3. Logo afsløring:

Harley Davidson tatovering 3

Hvis du vil skildre din kærlighed til Harley Davidson, men ikke vil gå ekstravagant, kan du altid vælge det logo, der normalt er pudset sammen med hvert Harley -billede. Den mægtige ørn, der skyder op på himlen, poserer til tatoveringen her med Harley -taglinjen ætset med fed skrift.

4. Plot udfolder Harley Davidson -tatoveringer:

Harley Davidson tatovering 4

Som en mindeværdig hukommelse eller bare de daglige ridebaner har cyklisten her ætset en detaljeret historie om en mand, der kører i sin Harley, mens en anden på hesten konkurrerer med ham. Bagtæppet ligner et blødt bjerg eller stenet område eller simpelthen ørkenen, en perfekt ledsager til turen langs.

5. Rippet igennem og igennem:

Harley Davidson tatovering 5

På dette billede følger tatoveringen en af ​​de seneste tendenser, hvor Harley Davidson -logoet kigger frem fra den flækkede hud, som nu holder fast i de sidste fibre, før den også splejser resterne. Dette ville normalt skildre, at troen og hengivenheden over for køretøjet muligvis skildrer, hvordan Harley er integreret dybt i hans blod.

6. The Deadly Skull Harley Davidson Tattoos:

Harley Davidson tatovering 6

Underarmene på din polerede arm vil være det perfekte sted for dette geni af en tatoveringsblæk. Det starter med en klassisk kranium understøttet af rasende flammer, der skildrer fare og risiko, da Harley -logoet med ordene ætset på det vises på bagsiden, robust og kraftfuldt, hvilket skaber en fare fyldt.

7. Bare det minimale:

Harley Davidson tatovering 7

Selvom du følger Harley Tagline, “Live to Ride”, går du hellere efter en blød tatovering i mindre skala end en ekstravagant, når det kommer til at tatovere din kærlighed permanent på din krop. Dette er også en passende tatovering til piger, der elsker bilen. Den lille sorte silhuet af køretøjet bakkes op af de ætsede ord nedenunder. Dette er et af Harley Davidson tatoveringsdesign til kvinder.

8. Den mægtige sammenligning Harley Davidson Tattoos:

Harley Davidson tatovering 8

Sammenlignet med fuglens konge er den majestætiske ørn her et klassisk rift gennem hudens tatoveringsdesign, der viser en kraftig klo af den nærliggende ørn, der afslører Harley Davidson -logoet bagved. Det er en af ​​de populære Harley Davidson -tatoveringer til piger.