Top 9 Aquarius Tattoo Designs

Der er mange mennesker, der kan lide at dyrke tatoveringer af Aquarius -symbolet, hvis dette enten er deres yndlings tegn eller deres stjernetegn. Designene kan have forskellige stilarter. Du skal dog huske, at der er forskellige stilarter, du kan gøre. Men disse kan ofte være i ganske stor skala, som du kan se på listen over billeder herunder. Der kan også være nogle, der kan udføres i symbolsk format som et bølget mønster. Disse kan gøres ved hænderne eller bag på nakken.

Vandmandens tatoveringsdesign

Bedste Vandmands tatoveringsdesign:

Disse er derfor for det meste lettere at dyrke, og når det er påkrævet, kan du endda skjule dem med makeup. Disse er pigede og ganske prangende. Du kan også få tegnet glamourøse kvindefigurer på en stor position af kroppen. Disse kan ligne de bageste eller frontale områder af kroppen. Der er også mønstre, der kan prøves i et andet format, ligesom du kan kombinere disse med andre blomster eller udskrifter. De kan også være ret stilfulde. Disse er derfor ret lette for piger at dyrke sport. Du bør dog altid vælge en professionel kunstner til alle disse.

Men hvis du ikke er fan af store udskrifter, bør du ikke forsøge at få disse udført. Disse hvis udføres i stort format fjernelse, hvis du ikke er fortrolig med sportslige af disse kan efterlade spor af blæk gør overfladen ujævn, og du kan få brug for et cover-up design.

Nedenfor er de top 9 Aquarius -tatoveringsdesigner, som du kan hente inspiration fra.

1. Kvindedesign med vandkrukke i hånden:

Kvindedesign med vandkrukke i hånden

Sådan noget kan være meget kunstnerisk. Kvinden er blevet færdig med meget farve, og krukken i hendes hånd hælder vandet, som er symbolet på vandbæreren. Du kan prøve sådan noget. Dette er meget kunstnerisk, og den professionelle kunstner kan gøre dette ordentligt. Dette er en af ​​de perfekte tatoveringsdesigner til vandmænd.

2. Wavy Aquarius And Potter’s Jar:

Bølget vandmand og keramikere

Dette er et lille mønster med en keramikerbroderet krukke, og der er det bølgede mønster, der betegner stjernetegn. Du kan prøve sådan noget.

3. Kunstneriske kvinder med vand:

Kunstneriske kvinder med vand

Dette er et kunstnerisk tatoveringsdesign, hvor kvinden holder en krukke, og vandet hældes i en bølget stil. Dette kan være meget stilfuldt at dyrke i henhold til skygge- og farvekombinationen.

4. Skraveret vanddesign:

Skyggefuldt vanddesign

Du kan prøve sådan noget. Dette gøres under et andet tilhørende design. Den bølgede stil er symbolet på vandbærerens stjernetegn.

5. Kunstnerisk forskellige stilarter Zodiac Design:

Kunstnerisk forskellige stilarter stjernetegn design

Dette er en kunstnerisk skildring af forskellige symboler og stilarter som de bølgede linjer, skriften og også stænk af vand i et spabad, der viser sig dekorativt. Det er et af de bedste Aquarius tatoveringsdesign til mænd.

6. Kunstnerisk Vandmand Design:

Kunstnerisk vandmand design

Dette er blevet udført af en meget kreativ kunstner. Du kan nemt prøve disse. Disse er også kunstneriske, men du bør få disse specialfremstillede. Disse bør udføres i overensstemmelse hermed af fagfolk.

7. Grænset designkvinde med vandkrukke:

Grænset designkvinde med vandkrukke

Dette er et blyantkantet design uden mange farver. Disse er lettere at sport og ser kunstneriske ud. Dette er et af de bedste Aquarius tatoveringsdesign til kvinder.

8. Symbol for bølget stjernetegn:

Bølget stjernetegn vand symbol

Dette er symbolsk, og som nævnt ovenfor kan vandbærertegnet repræsentere ved disse bølgede linjer. Dette kan gøres i skygge, og disse er meget lette at dyrke.

9. Bølget vandtatovering til ben:

Bølget vandtatovering til benene

Disse kan også være kunstneriske og kan også være farverige afhængigt af hvad du vil dyrke på dig selv. Disse er for de mennesker, der ikke kan lide kunst i stor stil. Det er et af de perfekte Aquarius tatoveringsdesign til piger.