Top 9 Britney Spears tatoveringsdesign

Britney Spears, den altid-i-nyheder kvinde kan give intens rivalisering til ethvert stilsymbol rundt om i verden. Hendes skræmmende ånd og effektive scene -nærhed kan uden megen strække ærefrygt for hvert enkelt individ i mængden. På trods af at diskussioner ofte forfølger hende, ville den snazzy diva pålideligt forblive bemærkelsesværdig på grund af hendes fejlfri designfølelse. Det bedste ved hendes stilforklaring er naturligvis en samling tatoveringer, som hun parader dejligt. Ingen stor overraskelse, ungdommens æra fortsætter med at søge efter hendes friskere symboler mod alle odds, især når hun tænker på en alternativ, forbløffende smule kropsudførelse.

Britney Spears ’tatoveringer er tilfældigvis den mest almindelige blandt tatoveringsbeundrere over hele kloden. Her er sandsynligvis de mest kendte eksempler, du kan gå til enhver dag.

Med hensyn til tatoveringer, stil diva præferencer for at ændre tatovering designs så regelmæssigt som hendes beklædningsgenstande. Hun er en ekstremistisk fan af stærkt kropsarbejde, og sandsynligvis er intet stykke af hendes krop blevet nægtet en tatovering. Fra de små og charmerende har hun taget store, flotte tatoveringer på en gang imellem. Se på nogle af de mest forskønnede tatoveringer, hun pålideligt ville elske at parade.

Bedste Britney Spears tatoveringsdesign og billeder:

Her er de top 9 Britney spears tatoveringsdesign og billeder som følger.

1. De lyserøde læber:

Britney Spears tatoveringsdesign

Dette er noget, der kører bedst med den brændende Britney Spears. Dette er naturligvis en typisk tatovering, som hun arbejdede ud midt i sine velkendte sammenbrudstider. Hun lagde denne tatovering på indersiden af ​​hendes højre håndled. Dette er en anstændig at gå efter.

2. Kabbalah -symbol:

Kabbalah symbol

Dette er en alternativ varemærke tatovering paraderet af Britney. Mange accepterer, at Kabbalah -tatoveringen på hendes hals er en motivation fra Madonna. Skrevet på hebraisk er vigtigheden af ​​denne Britney Spears hals -tatovering ‘restituerende’.

3. Fod og tatovering:

Fod Og Tatovering

På trods af at det er et typisk eksempel, ser tatoveringen af ​​fod og tå den mest sexede ud på Britney. Hun har en blomstertatovering på hendes højre fod og en blomstrende tatovering på den venstre. Begge disse tatoveringer ser på mode og seje ud.

4. Fairy Britney Spears Tattoo:

Fe tatovering

Den mest udbredte Britney -tatovering er nisse -tatoveringen på hendes nedre ryg. Det accepteres at være den første tatovering, hun bar i begyndelsen af ​​2000’erne. Nissen er et symbol på ungdom, og Britney er pålideligt blevet knyttet til drømmeemnerne. Ingen stor overraskelse, hun har aldrig bortvist denne tatovering fra hendes krop.

5. Blomstr med kinesisk symbol:

Blomstrer med kinesisk symbol

Hvis du får en mulighed for at opfatte hendes højre hofte, ville du ikke forsømme at genkende et charmerende tusindfryd med et kinesisk billede i midten. Mens mange individer accepterer, at billedet forbliver for ‘ejendommeligt’, hævder andre, at det har til hensigt at være en ‘gåde’. Uanset hvad dens betydning er, er det utvivlsomt en af ​​Britneys sejeste tatoveringer.

6. Star Britney Spears Tattoo:

Stjernetatovering

Nu og igen har Britney vist sin kærlighed til stjernetatoveringer. Hun havde talrige beskedne stjernetatoveringer på halsen, som har ændret deres områder med tiden.

7. Terninger Britney Spears Tattoo:

Terning tatovering

Britney tegnede tatoveringen, da hun giftede sig med Kevin Federline. Hendes bedre halvdel havde en sammenlignende tatovering af blå terninger i hans højre håndled. Britney farvede den røde terningstatovering på venstre håndled.

8. Cross Britney Spears Tattoo:

Kryds tatovering

Britney fik krydstatoveringen ridset midt i hendes anerkendte sammenbrudsdage. Hun tog denne tatovering på lige i kølvandet på at barbere hovedet af sig.

9. Triangle Britney Spears Tattoo:

Triangle Tattoo

Britneys mainstream trekant -tatovering kom frem midt i 2009 Teen Choice Awards. Fundet på hendes højre hånd, er det en lille tatovering for at blive genkendt. Det er svært at sige dette billedes reelle betydning, men mange accepterer det hentyder til Illuminati. Det er det søde Britney spears -tatoveringsdesign.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80