Top 9 Cool and Stylish Praying Hands Tattoo Designs

Tatovering af bedende hænder blev først designet af en tysk kunstner Albrecht Durer. Han opdagede denne kunst ved at blive inspireret af sin bror. Senere bliver det meget berømt overalt som en tatovering.

Folk anvender tatovering af hænder af forskellige årsager og situationer. Disse tatoveringer kan nogle gange afbildes i hukommelsen af ​​nogle kære, nogle gange med respekt for nogen, selv for religiøs hengivenhed. På det tidspunkt, hvor to hænder mødes, er det et billede af en rolig fysisk krop. I slutningen af ​​dagen, ved at holde hænderne sammen, dæmper du din hjerne og fysiske krop på samme tid for direkte fred såvel som refleksion. Det er i det væsentlige en tilgang til respekt og tilbagekaldelse af en tabt slægtning eller ledsager.

Cool og stilfuld bedende hænder tatoveringsdesign

Stilfulde og søde bedende hænder tatoveringsdesigner:

Nogle af de mest populære bedende hænder tatoveringsdesign er beskrevet kort.

1. DEVOKIONELLE BEDENDE HÆNDER:

DEVOTIONELLE BEDENDE HÆNDER

Her er en bøn hånd tatovering til mænd. Korsmærket i bede hånd -tatoveringen viser for herren Jesus. Denne tatovering kan afbildes for enhver personalegud eller for hvem du tror på.

2. BEDENDE HÅND TATTOO MED ROSER:

BEDENDE HÆNDER TATTOO MED ROSER

Denne tatovering er hovedsageligt forbundet med katolicismen. Det skildrer to bedende hænder med roser, efterfulgt af katolikker. Dette er meget i hengiven og religiøst formål.

3. BEDENDE HÅND TATTOOER MED EN DUE:

BEDENDE HÅND TATTOOER MED EN DUE

Duer er et symbol på fred. Bedende hænder tatoveringer med en eller et par duer er meget berømte og tros for det meste på kristendommen. Da de har mange historier i Bibelen forbundet med duen.

4. BEDENDE HÆNDER MED MEDDELELSE TATTOO:

BEDENDE HÆNDER MED MEDDELELSE TATTOO

Dette er også en form for religiøs tatovering. Disse er hovedsageligt forbundet med en tanke eller linjer fra hellige bøger. Denne tatovering på kroppen tilskynder til at gå den rigtige vej. Dette er hovedmottoet bag tatoveringen.

5. JESUS ​​BEDENDE HÅND TATTOO:

JESUS ​​BEDENDE HÆNDER TATTOO

Her er en stor tatovering, der skildrer Angel Jesus bedende hænder. Denne slags tatoveringer er mest populære af mænd og tages på skuldre og ryg. Det er en religiøs dedikerende tatovering. Denne er specielt designet af perfekte tatovører. I dette design skal følelser generelt dække, mens de tatoveres.

6. BED TATTOOER MED LINJER:

BED TATOER MED LINJER

Disse er meget enkle og små tatoveringer kun med omridset af de bedende hænder. De er hovedsageligt til piger. Den, der kun er interesseret i at gå med denne berømte håndtatovering for mode og stil, kan vælge dette.

7. TAK FOR AT BEDE HÅND TATTOO:

TAK TILBEDER BEDENDE HÅND TATTOO

Bedende hænder, ifølge kinesisk kultur, er taknemlige. På denne måde kan takker, der giver hænder, afbildes for alle, som du beundrer mest. Denne tatovering viser dine uskyldige følelser for nogen.

8. FARVERIG BEDENDE HÅND TATTOO:

FARVERIG BEDENDE HÅND TATTOO

Her er de farverige tatoveringsbedende hænder for at få det til at se mere attraktivt og moderigtigt ud. En bedende håndtatovering malet med forskellige farver kan give et realistisk udseende. De folk, der kan lide at prøve farverige og meningsfulde tatoveringer, så skal de gå med denne stil.

9. BEDENDE HÅND TATTOO MED ROSARIER:

BEDENDE HÅND TATTOO MED ROSARIER

At bede med rosenkransperler betragtes som en trappe til himlen fra hjertets dybde. Disse er hellige perler uanset kaste og trosbekendelse. Denne kommer med en lidt mørkere nuance og giver også ordentlig opmærksomhed.

De berømte hænder, der beder tatovering, kan også være moderigtige, hengivne og endda udtryksfulde. De er altid et tegn på stilhed, bøn og værdighed. Disse kan prydes af enhver alder. Hvis du husker nogen, du kan bruge et normalt design med nogle citater, får du god afslapning, mens du tatoverer sådanne designs.