Top 9 fængsels tatovering designs og billeder

Fængselsforbrydere eller sigtede eller personer, der er en del af velkendte bander, ses ofte at have tatoveringer, der viser deres bandens navn, eller hvilken type forbrydelser de har begået.

Disse er ofte for at vise banden, en person er fra, og også nogle fængselsfanger har mønstre på deres krop, der viser de forbrydelser, de har begået og bliver sigtet for. Det er derfor ting, du kan støde på i en celle. Disse er meget populære, og mange kriminelle mennesker dyrker disse.

Fængsels tatovering designs og billeder

Bedste fængsels tatoveringsdesign med betydning:

Nedenfor er top 9 af fængsels tatoveringsdesigner og billeder, som du kan tjekke ud, hvis du ønsker at prøve noget lignende eller undersøger disse typer mennesker, så er det også noget, du let kan se.

1. Fængsels tatoveringsdesign på overarmen:

Fængsels tatoveringsdesign på overarmen

Dette er en cellefange, der viser sin tatovering frem på overarmen. Dette er et kraniet design, som han er sporty. Disse typer designs er ofte en del af en bendes medlemmer, der er en del af den bande.

2. Fængsels tatoveringsdesign på bagsiden:

Fængsels tatoveringsdesign på bagsiden

Dette er en indsat fra amtsfængslet, der viser sit tatoveringsdesign frem. Normalt dyrker mennesker under afgifter forskellige former for designs. Disse kan repræsentere forskellige ting for forskellige indsatte.

3. Sports Flag Prison Tattoo Design:

Sports Flag Prison Tattoo Design

Disse er fanger eller medlemmer af en fængselsbande, der dyrker flagdesign. Disse mennesker har et stort antal medlemmer, og de dyrker lignende designs for at vise deres medlemskab, og at de er af den bande.

4. Santa Monica Prison Tattoo Design:

Santa Monica Prison Tattoo Design

Dette er en cellefange, der viser sin Santa Monica -tatovering frem. Disse udføres i meget store skrifttyper, og hvis du vil have noget lignende, kan du også gøre noget med meget store skrifttyper som billedet ovenfor. Denne person har også tilhørende designs, og derfor kan du også udvide disse styles over hele kroppen.

5. Latin King Prison Tattoo Design:

Latin King Prison Tattoo Design

Den almægtige latinske konge er en af ​​de største bander, der opererer nær kriminelle regioner. Deres medlemmer siges ofte at have tatoveringer som billedet ovenfor. Det er fængslerne, der viser deres rygdesign frem. Du kan se folk, der har lignende designs, hvis de er en del af deres kriminelle anklager.

6. Prison Tattoo Design:

Fængsels tatoveringsdesign

Disse er medlemmer af 18th Street -banden og Union Avenue i Rampart District i LA Disse medlemmer var oprindeligt en del af Clanton 14. og tillod mange mennesker at blive medlemmer. Senere ville de gøre Clanton til 18. og blev rivaler. Normalt havde medlemmerne lignende tatoveringer på deres krop.

7. Asian Boyz Crips Prison Tattoo Design:

Asian Boyz Crips Prison Tattoo Design

Dette er Asian Boyz Crips eller ABZ bande -designet. Denne bande var en af ​​de største bander, der kom i gang med kriminelle i Beach -regionen i løbet af 1980’erne. Disse mennesker blev senere blandet med de sydlige bander. Disse mennesker har ofte deres bande navne udformet på deres krop. Normalt har alle medlemmer lignende designs.

8. Fængsels tatoveringsdesign på hele kroppen:

Fængsels tatoveringsdesign på hele kroppen

Dette er en fange, og som vi kan se, har denne person tatoveringsdesign over hele kroppen. Der er også skrifter, der er indskrevet på hans krop, der viser forskellige handlinger af hans forbrydelse eller kriminelle registreringer. Disse typer designs er meget populære for folk, der har været bag tremmer.

9. Russian Prison Tattoo Design:

Russisk fængsels tatoveringsdesign

Dette er endnu en fængselstatovering, der bliver vist her af en indsat. Du kan meget ofte se folk, der dyrker disse typer fængselsdesigner. Disse mennesker kan have lignende designs som deres medfanger.

De kan også få forskellige symboler eller andre vovede mønstre udført på deres forskellige kropsdele.